diyarbakır erkegı sewdımı nasıl sewer demek ısterdım ama aslında bırazda kısılıge bakıyor ve dıyarbakırlılların adetlerı nasıldır bılen warmı kız ıstemede dugunde fılan gelenekler adetlerı?
Cevabın nedir?
+1 yılNeye dayanarak bu irkci su boyle su soyle diye yorum yspiyorsunuz evet dediginiz tipler var amma genelleme yaparak yapilan yorumlariniz hakkinda birsey sormak istiyorum neye dayanarak bu yorumlari yapiyorsunuz bu yorumlari yapabilecek kadar taniyormusunuz tanimiyorsaniz tanimadigiklariniz hakkinda bo kadar emin olusunuzu gosteren yorumlari nasil yapiyorsunuz taniyip yapiyorsaniz birsey diyemem cunku insan kendisi gibi gordugunu tanimaya calisir irkci irkiciyi gormus o ona irkci diyor o da ona bak kardesim buralarda bir soz vardir bir memur iki defa aglar bir diyarbakira gelirken birde d. bakirdan ayrilirken irkcilik yapmayan memurlara bir sorun tanimadan etmeden konusmayin heryerde her turlu insan var burayi vatan hainligiyle sucluyorsunuzda turk olupta ulkeyi batakliga goturmek isteyen sozde ataturkculer de var mesele samimi olmak turku kurdu onemli degil bu ulke icin samimi olmak onemli olandir... kardesim soruna geleyim kisilik yorumu yapamam orf ve adetlere gelince ufak tefek farkliliklar olur yuzlerce yil kiz alip vermisiz zamanla her kulturde etkilesim olmustur sen sevdigin kisiyi tanimaya bak onu sana ondan baskasi anlatamaz hal ve hareketlerine bak samimiyetine bak ailesini iyi arastirin is evlilige giderse cok iyi arastir namusluysa sorun yok erkek kasarlari heryerde oldugu gibi burda da cogaliyor duygusaldir geneli pek belli etmez edende sair edasiyla konusur gonul konusturur
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
kardeşim ben d. bakırlıyım sen her Allah ın kulunu bir tutamazsın.. gerçekten adam gibi adam olanı da vardır, kanı 5 para etmeyeni de vardır. ben şimdi sana anlatmaya kalksam anlatamam ama sana şunu söyleyebilirim %80 i merttir. gerisi boş.. zaten o %20lik kısım kendi toprağının kendi memleketinden olanın malını çalıyor böyle birinden senin ne beklentin olabilir? ama dediğim gibi %80 i kadar da mert insan zor bulursun. burada bazı çekemeyen cahil oğlu cahiller, insanlıktan nasibini almamış olanların yorumlarına bakma takma sen onları.. haa aklında başka bişey varsa buyur sorabilirsn.
156 Yorumla
+1 yılEski sevgilim Diyarbakırlıydı. Adetlerini geleneklerini felan pek bilmem ama onu tanıdığım kadarıyla açıklayayım.. çok kıskançlar ve sinirliler.. acık falan giyemezsin unut sen etegi sortu.. sahiplenir seni merak eder sevdimi tam sever. Ama sakın inadına bir sey yapma bitirir iliskisini. Cesurlardir. Pkk sempatizanı olabilir dikkat et. Kürtler kardeslerimdir ama öyle insanlar asla. Zaten bizim iliskimiz de o yuzden bitti. bir baktım cocuk buluşmaya sarı kırmızı yeşil bileklik takarak gelmiss!!1!!1
93 Yorumla- 1 yıl
Ya Eteği falan unut demişsin ne kıskançlıktan değil o etek giyenleri süzüp pis pis baktıkları için sana giydirtmiyorlar kesin senin yanında direkt sana bakıyorlardır yüzüne etrafa bakmıyorlardır sen yokken röntgen cihazı gibiler Diyarbakırlılar dolandırıcı kızım direkt uzaklaş sadece rolleniyorlar kullanıp işine gelenle özellikle canım yerine koyabilecekleiryle evleniyorlar 😂 neler gördüm şok olursun
- 1 yıl
Ya Eteği falan unut demişsin ne kıskançlıktan değil o etek giyenleri süzüp pis pis baktıkları için sana giydirtmiyorlar kesin senin yanında direkt sana bakıyorlardır yüzüne etrafa bakmıyorlardır sen yokken röntgen cihazı gibiler Diyarbakırlılar dolandırıcı kızım direkt uzaklaş sadece rolleniyorlar kullanıp işine gelenle özellikle canım yerine koyabilecekleiryle evleniyorlar saf olan mal olan tiplerle neler gördüm şok olursun
Ben 4 aydir diyarbakırlı biriyle beraberim ilk basta bende ön yargida bulunmuştum ama yanılmışım cok sewiyorum oyle terörist filanda degiller tabi herkez oyle mi bilemem ama gerçekten adam gibiler sewdigini pek söyleyemez ama hissettirir benim düşüncem böyle onu da coookk seviyorum.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
54Cevap
Doyarbakirdan göç etmiş İstanbul da ki lerden yola çıkarsak uzak durmak lazim. ekseriyetin içinden. insan olan var yok değil. kişilik karakter insanlık diyorsan. iyice bak gözlem yap. balıklama atlama. gangsteri kadın pazarlayan i travestilerin büyük çoğunluğu diyarbakır doğumlu. polis tanıdığın varsa suç oranlarını sor. Tavuk yüzünden cocuk yuzunden insan öldüren şehitlerimiz arasında. O kadar korkaklar ki. Kacak silah dolu bir şehir. Ancak zavallılar silaha bu kadar düşkün olur. bir de zorbalar. Hakkini silahlahainlikle arayan kurt fafaşistlerin bolca çıkar. çok dindar görürsün altından kirk turlu yalan dolan cikar. Az da olsa iyisind rast gelme olasılığın var mı bilmem?
34 YorumlaGenellikle irkcidir.. Turk olmani icten ise kiskanirlar.. hepsine yakini pkk sempatizanidir. Soylemese bile pkklilara iyi gozle bakar asker polis sehit edildiginde icinden iyi olmus der..
Kadina saygi kulturlerinde yok.. iyiyken laflarina baksan super asiktir... hele bir sorun olmaya gor tehditten dayaktan uzak durmazlar..
Miden kaldirirsa sorun yok72 Yorumla- +1 yıl
Babana Rahmet. Uçan Bogaaa. bir sey eklememisin ama. Coguda gaydir.
Adamdır sevdiğine sadıktır ve ve ihanet etmez etse bile evine bağlıdır hiç bir erkek ihanet ediyorum demesin bana şimdi ama evine bağlıdır. ve kötü karkterlisi de vardır bazılarıda çalar çırpar d. bakırlıyım der cok arkadaşım oldu hep adam gibi adamlar denk geldi o yüzden objektif oluyorum
31 YorumlaSoruna böyle yanıtlar görünce ülkemin ne kadar cahil ve mizah seviyesi yüksek olduğunu öğrendim halbuki bunlar hepsi ön yargı ben Diyarbakırliyim ama ne pkk sempatizaniyim ne de dar görüşlüyüm odamda bayrak asılı büyük amcamlar şehit olmuş bu vatan uğruna hepsi Kürt de değil ben kürdüm tam olmasamda melez Zaza da var türkte var mesela kimse bunları bilmiyor nenem türk mesela Diyarbakır türkü ziyagokalp la aynı köyden insanlari bilip bilmeden yargılamayin ben bunu 18 ime girmeden akıl edebiliyorken saçı sakalına karışmış 20 li 30 larindaki tek yumrukta indirecegim elemanlarin böyle konuşmasıni doğru bulmuyorum teşekürler
20 Yorumla
+1 yılşimdi diyarbakırda olan olayları kim çıkarıyor desen bu diyarbakır vatandaşı dışardan geliyorlar der uzak dur derim batılı memur oraya korka korka gidiyor ama kürtler (tabi hepsi değil) istediği gibi batıda cirit atıyor hani nerde adalet işleri güçleri tehdit küfür
11 Yorumla- +1 yıl
töre cinayetleri, 3 4 kadın 10 20 30 40 çocuk eylem terör uyuşturucu bedava elektirk su daha sayiyim mi hani elektrik su kesiliyor diye eylem yapıyorlar ya onlar kürt değil mi batıdaki türk paşa paşa ödüyorsa sende ödeyeceksin
kıymet verir öyle severiz canımızı veririz uğruna belki biraz maçoyuz sevgimizi çok gösteremeyiz ama içimizde yer yerinden oynar. krşımızdaki bize yanlış yaparsa işte o zaman kıyamet kopar gözümüzü karartırız.
824 Yorumla- +1 yıl
Ha ha ha. Gülümde araya gitmesin
sende hiç utanma yok mu hanımefendi. neden polemik yaratıyorsun. kendini bilmez ite kopuğa fırsat veriyorsun. ayıp değilmi. çok merak ediyorsan atla git kal bir hafta gez toz gözlerinle gör geri dön. bu tarz bir şeye gerek var mı
111 Yorumla- +1 yıl
Utanmaz adam seni. Bu kizi hadi diyarbakirda ayilar kaparsa daglardaaa
- +1 yıl
gerızekalımısın sen yaaa ben neden böle bırsey yapım ben böle olacagını bılsem hayatta yapmazdım yemın ederım yaaa ben haayyta ırk ayrımı yapan bır ınsan degılım walla yaa benım nıyetım kotu degıldı ben sadece adetlerımı geleneklerını ogrenmek ıstedım yardım amaclı sormustum bu soruyu walla bu kadar buyucegını bılsem nıye yapım
- +1 yıl
Aman kizim yapma sakin böyle. Bir chpli olarak soyluyom. Çoğu gay, bakisiz, killi, dislerini firca sürmeyen, yikanmayan varliklardir. Diyarbakirlilar
+1 yılDiyarbakir insanı namus kokar şeref kokar fikir düşünce kokar sevdiğini mum ışığında askimla cicimle belirtmez... Yüreği ile yokluğu cehennemin öbür adıdır der.
51 Yorumlaben cok diyarbakırlı tanıdım hepside cok iyilerdir sevdilermi sonuna kadar sürdürürler cok sahiplenirle benden söylemesii:)
53 Yorumlakürt olmanın dayanılmaz göte girmişliğini hissettirip ayni zamanda bununla övünmeye çalışmasından anlarsınız. aslında kimse siklemez kürt mü değil mi, ama o bastıra bastıra şive yaparak bunu gösterme peşindedir yine de. parası varsa hele bir kürdü hemen anlarsınız, hemen. o parayi basanı s*keyim dersiniz sonra da.
11 Yorumla
+1 yılpkklı teröristtirler ayrıca batıda nadir Türk kızları kürt erkeklleriyle çıkar ve aksine kürt kızlarının büyük bir çogunlugunun çıktıgı ve sevgilisi Türktür sen istisnalardansın sanırım
516 Yorumla- +1 yıl
aynen nerde oturuyorsun sen?
- +1 yıl
Kiz sen deli misin bunlarin coğu gayyy yaa. Yapma boyleeee
- +1 yıl
adanlımısın
- +1 yıl
adanalı kızlar çekilmez hepsi kıro ben İstanbul'da oturuyorum ve ç. ekilmez olduklarını biliyorum.
- +1 yıl
sevgilin terörist mi peki?
- +1 yıl
hımm ozaman ayrı
- +1 yıl
Arkadaşlar adanalıyım on yargıyla konuşmayın lütfen bazı mahalilerde var bunlardan adananin çoğu modern insanlar e
+1 yılMerttir, comerttir, kendisine karşı saygılı ve sadakatli olursan ölümüne sahiplenir, yureklidir, kimseye boyun eğmez ama bir o kadar da evine bağlıdır. Kısaca diyarbakır lı candir can :) kendimi ovmeyi sevmem ama diyarbakır lıyım napiyim :)
33 Yorumla- +1 yıl
Aslında memleketin önemi yok. Aslolan insan olmak, insana insan olduğu için değer vermek. Bir insanda karakter yoksa, kürt olmuş türk olmuş neye yarar...
Kro, abazan, kaba
Herkes için değil:) istisnalar kaideyi bozmaz80 Yorumla
+1 yılKürtler çoktur orda ve oranın kürtleri genelde pkk yanlısı oluyo. Oradan birine gelin verdik malesef.
32 Yorumla- +1 yıl
Çünkü düğünde bile apo tezahüratları yapıp salondan gitmemize neden oldular rahatsızlık verip. Belki ev içinde eşlerine iyidirler bilemem ama pkklı olmaları kötü yani. Mardinden de Kürt gelinimiz var o bile zordur diyarbakırlılar diye anlatmıştı. Ben sevmem onlar pkklı demişti kendisi bile iyi düşün.
+1 yılBacım eğer Diyarbakırlıları merak ediyorsan gidip yaşamalısın ırkçı falan değiller bazı zuzular Diyarbakır ı kötülerler asla kalleşlik yapmazlar bu memlekete lafı olan dayı varsa özelden de konuşuruz boş boş biyerinz kalkmasın erkeklik yapmasın gelsin yüzümüze söylesin
20 Yorumla
+1 yılerkekleri şehir şehir ayırmamalısın her şehrin delikanlısı adam gibi adamı, adam gibi seveni vardır. sadece adetlerini sorman daha doğru olur
11 YorumlaSenin için ölumu göze Alırlar deli gibi severler mert Ağır başlı Adam gibi adam bitek Bu huylarını sevmiyorum Ayrıldığınızda Kolarını keser Kendine zarar vermesi ama Adam gibi adamlar Korku diye bişi yoktur onlarda Nerden biliyosun dersen Benim Arkadaşım Diyarbakırlı Ve okulda Ondan Korkarlardı iyi insanlar böyle biri varsa kaçırma derim Saygılar.. :)
10 YorumlaHer yörenin insani aynıdır sadece tore denilen gelenek Görenekler degisiktir. Türkiye Cumhuriyeti kara parcasi üzerinde yanlis yapanlar şu an baska yerlerde her kürt vatan haini değildir. El Hamdullah Türk olanida var. Korkma
15 Yorumla
+1 yılİş olmazsa dar bir sokakta defalarca bıçaklanmış halde bulunabilirsin veya bir çöp tenekesinin içinde her neyse teröristlere bulaşma. ...
53 Yorumla- +1 yıl
Yoo ben ihtimalleri söyledim sadece, bir tavsiye mutlu olmanı isterim. ... :))
+1 yılben trakyalıyım kültür farkı sebebiyle pek anlaşamıyorum. senin nereli olduğuna bağlı.
21 Yorumlafösöt töcö heval biz en iyiyik yıkanmak nedir bilmeyik pis kokarık eşök sevörök
65 Yorumla- +1 yıl
Yani diyor ki T. Cye faşist diyor. Sana arkadaş diyor. Yikanmazlarmiş. Pis kokmayi severlermis. Esek eti yerlermis oyle diyor diyarbakirli yasdas 033
- +1 yıl
Bana mi drdin
Derinden sever. kolay kokay birakmaz.
sevgisini belli etmekten cekinir.
Tabi hepsi oyle degil. artik bozulmaktadir diyarbakir gencleri21 Yorumla
+1 yılya herkesi kapsamak istemem ama genelde diyarbakırın kızları kürtçülük yapmadığım için boğazıma sarılmışlardı onun için oraya bir antipatim var ama onun dışında her iyin iyiside kötüsüde var
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınına Müthiş sahip çıkarlar ben trabzonluym Diyarbakır a gelin gittim ya burada insanlığı öğrendim
Çok misafir perverdirler ve yaşlı larını baş tacı ediyorlar bu şehirde huzur evi yok inanirmisiniz. .24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGelenek lerine çok bağlılar ya bir mutfak lezzetleri var bizim Karadeniz mutfağıyla yarisiyo
burada kaldırımda bir bayan yürüdüğünde bütün erkekler başını önüne eğip yol veriyo inanirmisin. .
Yiğittir Candır Süperdir Şöyledir böyledir... la İnsan işte her yerin iyiysi var kötüsü var
21 YorumlaHas izmirli var karşında gel sen iki lafın belini kıralım :D
21 Yorumla
+1 yılVatan haini peşmerge tipli olurlar
cocuğun polise taş atar vatan hainleri68 Yorumla- +1 yıl
l*n kes
Doğudaki tek vatan haini ilimizdir diyarbakır
o* cocukluğu parayla olsaydı gene alırdı bu * siktiğim barzoları - +1 yıl
Babana Rahmettt Chester
- +1 yıl
@Jesuscasus
Saol canım - +1 yıl
Seninkinede söveyim tam olsun :D
Nasıl olsa evlenirseniz çocuğunda bunlar gibi sıçma olacak :D - +1 yıl
Vatan haini olan herkezin anasını itinayla sikeriz biz rahat ol
Bitlenmiş kıçınıda al * git şimdi
+1 yılHayatımda bir tane diyarbakırlı erkek tanıdım o da üniversitedeki gastronomi hocam idi. fazlasıyla yakışıklı ve iyi bir insandı. gelenek görenek bilemem ama hdpli olmadığı sürece (bence) iyi insanlar.
00 Yorumla
+1 yılSeverse daha sittin sene vazgeçmez.
Kürtleri severim o konuda30 YorumlaKizarsa sni yakar bir molotofa bakar. Sonra sarar bir cigara kurdstan daglarina cikar hevallerinin yanina:))
30 Yorumla
+1 yılbnce nereli olduguyla ilgisi yok insanın içinde vicdan olsu yeter ama diyarbakır gelenekleri hemen hemen aynı
10 Yorumlakarındakını nereli oldugu için degıl insan oldugu için sevmeye çalıs
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliki komşunun adetleri bile farklı olurken onlarınki amcanın oğlu bile olsa farklı olcaktır. kısmet bu işler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldiyarbakırda çok pkklı var ses çıkarmayanlarda içinden tutar kürtler çok sinsidir başkalarının yanında çok konuşmazlar sadece gözlem yaparlar ve çoğu esrar vs madde kullanır ya da satarlar
50 Yorumla
+1 yılErkegini de kizini da bilmem tanidigim yok ama karpuzu iyidir :)
20 YorumlaDiyarbakırlıyım ama daha kimseyi sevmedim.. Yeah... BACK ıN THE BLACK I HIT THE SACK..
10 Yorumlaaraştır bakalım kürtlerle evlenmek diye çıkar karşına
21 Yorumla
+1 yıldelikanlı gençlerdir tek bildiğim bu karşı cins tarafından hiç bakmadım
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşağılamak gibi olmasın ama travestilerin çoğu diyarbakırlı oluyor şaka değil gerçekten
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaşağılamak için demedim öyle olduğundan bende sivaslı kürdüm.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHirbo kro keko davar ahey ahey kırrr biss çüş addadfdadfss :D
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMumkunse tr de agzina kurt lafini alma yoksa sklmis gtten beter olursun
+1 yılİnsanlık meselesi ile memlekete ırka bakmaz karaktere bakar
00 YorumlaDugunleri lleeleleleleldlldldlldldelellelelelelelellelelelelelellelelelllelelelelelel
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende şu an Diyarbakırlı biriyle konuşuyorum, gerçekten çok kıskançlar, eve girdiğim saat, giydiğim kıyafet onun için baya bir sorun, başka bir erkekle insancıl iletişim bile onu aşıyor daha ne diyeyim
30 Yorumla
+1 yılsen ne kullanıyon böyle milleti birbirine katmışın? amacın ne her yoruma pişmanım falan yazıyon?
11 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. d. bakır erkeği sevdimi unutamaz başkasıyla paylaşamaz.
13 Yorumla
+1 yılİDARE EDER DİCEM AMA O BİLE DEĞİL KANKA
53 Yorumla- +1 yıl
AYNEN KANKA. D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz amedliler savaşçı ruhluyuz sevdiği insan için canımızı veririz
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAmed (diyarbakır) kürtçe demek
Cevap sahibi+1 yılWay ben senin aml soytarı onun için polisleriniz mahallere giremiyor deilmi allahsız
Cevap sahibi+1 yılİşte faşistler bunlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKro dur sevmekten ne anlar :)
97 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@gizire Sever tabi sever de insan gibi sevemez bilmem sana uyar mı:D
Cevap sahibi+1 yıl@Happens sen hiç konuşma zaten hem kro hem paralı l*n senin sokağından geçilmez be :))
Cevap sahibi+1 yılAyrım yapmadım ki kardeşim krolarında sevmeye hakkı var ayıpsın bişey mi dedik yani :dd
Kurt erkegi iste w ne la w ne ne ne
71 Yorumla
+1 yılŞahsen diyarbakirdan erkek çıktığını bile görmedim
510 Yorumla- +1 yıl
Soru kaldiramazsin
- +1 yıl
Helal Sana pennyworth
- +1 yıl
Nerelisin ırkçı kardes
- +1 yıl
Ananlı :)
- +1 yıl
Aslan kardeşim pennyworth
- +1 yıl
ver gazı jesusss uçur benii :D
onlara bulasma
95 Yorumla- +1 yıl
Helal kizzz
+1 yılÜzerine kuma getirir ruhun duymaz...
62 Yorumla- +1 yıl
Helal kiz sana
- +1 yıl
Teşekkürler @Jesuscasus 😊
bir karpuzunu bilirim..
40 Yorumla
+1 yılDiyarbakir erkegini bilmemde karpuzu iyidir
45 Yorumla- +1 yıl
Tik tik vur cikan sese göre seç
- +1 yıl
Erkegi de öyle seç
Diyarbakır erkeği candır be :)
31 YorumlaBenim tipim değiller şahsen. -,-
20 Yorumla
+1 yılErkek her yerde erkektir :)
04 Yorumla- +1 yıl
muhtemelen kaldırabilirsin. İnsanlarda bölgesel farklılıklar olabilir ancak bunlar kültürel farklardır. Yoksa erkek ve kadın her yerde aynıdır :D hepsinin iyiside var kötüsüde
- +1 yıl
admine kendi kendini şikayet et
Diyarbakırlıyım ama pek bilgim yok sıkıntılı 😣😔
15 Yorumla:D ay allahim diyarbakiri falan ne farkeder
21 YorumlaDiğer konusunda 837 cevap paylaştı. Krodur
72 Yorumla- +1 yıl
Helalll
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı