• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Erkek için kadının geçmişi önemli midir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
25
Yapay Zekaya Sor
hala önemli mi kadının geçmişi
Erkek için kadının geçmişi önemli midir?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Rakine
    Rakine Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 96%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Olaya sanıyorum cinsellik boyutundan bakılmış. Çünkü hayatımı birlikte geçireceğim insanın geçmişte neler yaşadığını bilmek isterim. Bu gayet normal ve olması gerekendir. Geçmiş yaşamışlıkları, hayata bakış açısını ve gelecekten beklentilerini de şekillendirir. Bunu bilmek, eşin hakkı ve geleceğe ortak bir yön vermek de görevidir. Hatta geçmişte yaşadığı her şeyi (ki buna cinsel tecrübeleri de dahil) bilmek isterim. Bu eşimi yargılayacağım ya da kötü göreceğim anlamına gelmez. Sağlıklı ve yetişkin bir bireyin cinsel deneyimlerinin olması onu kötü yapmaz. Bunu kötü olarak algılamak bana kötü geliyor. Sağlıklı ve mutlu bir evlilik için arada sır olmamalı.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• _Maidetta_
    _Maidetta_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.

Evet bir kadının geçmişi önemlidir. Bir insanın geçmişte aldığı kararların sebeplerini anlayabilirsen o kişinin karakterine dair ciddi ipuçları elde edersin. Uyumlu olabilir misin, anlaşabilir misin, bir sürü sorunun cevabı genellikle geçmişlerde yatar. Yoksa birisini sevmiş ve yatmış açısından önemli değildir. Hepimiz birisini sevdik, hepimizin cinsel hayatı oldu. Geçmişi tamamen önemsiz demek bence abartı. Kişinin yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır gözüyle bakmak lazım olaya. O yüzden geçmişi bilinmeyen birisiyle zor..

10
    2 Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      +1 yıl

Çok bilge bir yorum...👍

Yorumla
    • _Maidetta_
      _Maidetta_
      +1 yıl

@Rose83 teşekkür ederim. 🍀

Yorumla
  • Notbadbutnotgood
    Notbadbutnotgood Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Adı üstünde... Geçmiş. Daha az umurumda olamazdı. Tabii geçmişinde başkasıyla yaşadığı şeyleri sürekli gündem haline getirirse o zaman ayrılık vaktidir benim için... Ben, beni başkalarıyla aynı kefeye koyan kadınla yapamam, bunu şahsıma hakaret addederim.

1
    0 Yorumla
  • Ghost4207
    Ghost4207 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Yani Ben Sevdiğim Kızın Geçmişte neler yaptığına Bakarım Diyelim Geçmişte sevgilileri oldu Ama geçmiş Eğer gelecek de benimle birlikte olursa aldatmazsa sorun yok önemli olan şu an ve sonrası önemlidir

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

44

Cevap

118

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ulan bu önemli diyen erkekler hanginizin geçmişi temiz? Hanginiz kendinizi evleneceginiz kadına sakladınız? Siz varya o kadar ikiyüzlüsünüz ki. Lafa gelince temiz kız arıyorum dersiniz kendinizin yatmadığı, yalamadıgı kız kalmaz. Ama artık kadınlar da oyunu kuralına göre oynuyor, onlar da bir şeyler yaşayıp evlenmeden önce diktiriyor. Ve siz erkeklere o kadar iyi oluyor ki 😅 siz bunları hak ediyorsunuz. Hemcinslerim sakın vicdana gelip geçmişte yaşadıklarınızı anlatmayın. Onlar da bakireyle evlendim sanıp " ezik mutluluğu " yaşasın😆🤭 hahahahahah

9
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya da bakire olduğun halde bakire değilim diyecen bu da beğenmiyorsa sektir olsun gitsin zaten

Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 22
    +1 yıl

Bence herkes için birlikte olduğu kişinin geçmişi önemlidir. Karşındaki kişinin geçmişini hiç merak etmeyip, hiç sormayan kişi umursamaz ve pek ciddi düşünmeyen biridir. Şayet ben de hayatım da olan kişinin geçmişini merak eder ve sorarım. Her geçmişini soran kişi de, seni eleştirmek için değil de merak ettiği için sorar.

4
    0 Yorumla
  • PembeDişFırçası_
    PembeDişFırçası_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Bence geçmiş anlatılmalı ama çok fazla unursanmamalı yani durduk yere karıştırılmamalı. Bir üye zaten açıklamış kimse sütten çıkma ak kaşık değil ayrıca siz zannediyormusunuz ki hiç sevgilisi olmamış birinin sadece ve sadece size bağlanacağını sizi hayatının aşkı belleyeceğini? Öyle insanlar genelde toy oluyor ve sizi bulduklarında sanki hazine bulmuş gibi coşup size olan duygularını ve heyecanını çok çabuk tüketiyorlar ve sonra hevesleri bitince hoop başka çiçeğe konuveriyorlar. Yani geçmişe saygı duyulması lazım. Önemli olan o insanın sana ne katabileceğidir. Ancak geçmişinde de türlü şeyler yaşayıp sonra da düzgün temiz insan arayışına girenler de bana mide bulandırıcı geliyor.

1
    0 Yorumla
  • Justalittlehope
    Justalittlehope Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Hala derken? Yıllar geçtikçe genislememiz mi gerekiyor? Benden önce 30 kişiyle düşüp kalkmışsa ne işim olur o kadınla. Ha bir de bu tip kadınlar sürekli yalan söyler. 30 kişiye 3 der. Sen yalanını anlarsın o zaman aslında 5 ti der. Bu ve benzeri konularda tüm doğruları öğrenene kadar canım yerine kondugunla kalırsın. Sen kaldırılmayi kendine yediremiyorsun diye de suçlu olursun ve seni terkeder. e tabi sana hatıra olarak bir çift boynuz bırakması çok muhtemeldir.
    Yani EVET kadının geçmişi (erkeğin de) onemlidir. Geçmişi hakkında yalan söylememesi de bir o kadar önemlidir.

1
    0 Yorumla
  • Lifeisnice
    Lifeisnice Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Evet önemlidir. Aslında kadin için de önemlidir. Aradaki fark şu. Kadınlar duygusal açıdan erkekler cinsel açıdan özel bir konumda olmak isterler. Erkek gözünden asil sorun bekaret değildir. Bir erkek dul kadınla evlenirken de kendini özel hissedebilir ama evlenmeden başkasıyla olmuş ve sonra kendisiyle kadının gözünde kendini pek özel hissedemez. Aynı şey kadinlar için de aşk adina geçerli. Biz de geçmişte başkasına aşık olmuş ve hala ona aşık olan erkeğin gözünde kendimizi özel hissetmeyiz.

1
    9 Yorumla
    • Nanana12t
      Nanana12t
      +1 yıl

Ben mesela cinsellik açısından da öyle düşünüyorum kadın olmama rağmen. Bana da aşk koymuyor cinsellik koyuyor farklı bir şekilde. Belki de kişiden kişiye değişiyordur.

Yorumla
    • Lifeisnice
      Lifeisnice
      +1 yıl

@Nanana12t O şundan kaynaklanıyordur. Muhtemelen erkeğin cinsellik yaşadığı kadına çok aşık olduğunu onu unutamadığını filan düşünüyor olabilirsin. Ama o daha çok kadınlar için geçerli. Erkekler nefret ettikleri bir kadınla bile cinsellik yaşayabilirler. Çünkü duygu değil hormon devreye giriyor onlarda.

Yorumla
    • Nanana12t
      Nanana12t
      +1 yıl

@lifeisnice hayır aksine sadece cinsellik odaklı düşünüyorum. Nasıl zevk aldığı hangi pozisyonda nasıl yaptığı falan aklıma geliyor. Midemi bulandırıyor. Yani duyguyla zerre alakası yok kafama takmamın. Evet genel olarak öyle olabilir ama kadınların da hormonel olarak istekli olduğu dönemler oluyor ve ben yapmadıysam onun yapmış olduğu aklıma geldiğinde midem kaldırmayabiliyor. Herkesin bakış açısı farklı tabi ki.

Yorumla
    • Nanana12t
      Nanana12t
      +1 yıl

@lifeisnice cinsellik benim açımdan da önemli hiç yaşamadım daha önce ama o yüzden sanırım yaşamış olması ve aklıma gelmesi beni sıkıyor.

Yorumla
    • Lifeisnice
      Lifeisnice
      +1 yıl

@Nanana12t Erkeklerin direnci bu konuda çok daha zayıftır. Ustelik birlikte olduğu kadına da o an zevk alsa bile ondan sonra emin ol iğrenerek bakmaya başlar artık.

Yorumla
    • Nanana12t
      Nanana12t
      +1 yıl

@lifeisnice kadınlarda da libidosu gayet yüksek olanlar var. Herkesin aynı oranda değil. Farketmez dediğim gibi ben de bu konuda erkekler nasıl takıyorsa o şekil takıyorum. Dediğim gibi bakış açısı.

Yorumla
    • Lifeisnice
      Lifeisnice
      +1 yıl

@Nanana12t benim söylediğim şey genel bir durum. Tabi ki senin gibi düşünenler de olabilir.

Yorumla
    • Nanana12t
      Nanana12t
      +1 yıl

Aynen ondan bahsettim özellikle zaten. Sanırım ben de zevk odaklı gördüğüm için cinselliği biraz o yöne kayıyor bakış açım. Neyse sohbet için teşekkür ederim. İyi akşamlar :)

Yorumla
    • Lifeisnice
      Lifeisnice
      +1 yıl

@Nanana12t rica ederim sana da iyi aksamlar

Yorumla
  • srtcbrk
    srtcbrk Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

herkes dengine layıktır !
    kadın bekaretini vermisse ;
    baska bir kizin bekaretini alan adam dengidir...
    aksi halde adam hevesini alana kadar problem etmez..
    sonra tek sorun bu olur...
    ve ayrilma sebebi olur... isterse evlenilsin sonu ayrilikla biter...
    peki erkek hakli midir bh konuda?
    evet haklidir...
    kiz nasil bekaretini verme luksene keyfinie ve o nlarin hazzini yasamaya hakki varsa 1 erkegjn de 1 kizin bekaretini alma hakki hazzi ve zevkini yasmaya hakki vardir...

3
    7 Yorumla
    • srtcbrk
      srtcbrk
      +1 yıl

@eylüldekiyagmurum duydugum gordugum ve yasadigim örneklerden biliyorum beybisi 🙂
      ben de eski sevgilimin bekaretini aldim...
      ve evlenecegim kiz da bekaret aramam...
      lakin bekaret almamis bir erkekteki bekaret bozma istegi heyecani ;
      bir kizin anne olmak istemesi kadar istedigi merak ettigi ve olunca da mutlu olacagi bir olay...
      bunu insAllah yasayarak anlayacagin acı bir tecrube olarak anlamazsin..

Yorumla
    • eylüldekiyagmurum
      eylüldekiyagmurum
      +1 yıl

tabiki ona bir şey demiyorum isteyebilir fakat bunu önceden evleneceği kişiye sorarak öğrenebilir sonrasında dediğin gibi kullanıp ayrılmasına gerek kalmaz teşekkür ederim

Yorumla
    • srtcbrk
      srtcbrk
      +1 yıl

@eylüldekiyagmurum erkek de soylemeli ama söylemese bile hani benim icin problem olmaz dese bile problem oluyor zamanla... iliski monolastikca siradanlastikca...
      benim burdaki nasihatim; bekareti olmayan kiz kardeslerimeydi aslinda balim...
      yani erkek "benim icin problem degil " dese dahi inanmayin !!!
      problem oluyor...
      ve evlendikten sonra kadin kocasina bakire kiz bile ariyabiliyor...
      dusunebiliyor musun?
      kocanin istedgi olsun yuvam kurtulsun diye hic bir sey den haberi olmayan bakire bir kiza kötülük yapiliyor...
      ya da gitsin kendisi bulsun diyor...
      sonra kimisi bakirekizi buluyor iliskilerini ilerletiyor ve evleniyor...
      olan ilk kadına oluyor...
      kendini kullandirmis oluyor...
      sevgiliyken bile soylemeyince ya da soyledikten sonra erkek kabul etse de ;
      erkek bu durumdan rahatsiz olana kadar "kadın kullanilmis oluyor"...
      ben kadinlarin kendini kullandirmamalari ve bekaret alamis erkeklerin onlarin bedenlerini ki piskolojisi daha kötü... sonu ayrilikla bitecek bir birliktelige hic baslamamalarini soyluyorum...
      yazim baslarda kadinlara dusman profili ciziyor...
      amma tam tersi... onlarin kullanilan bedenlerinden önce mahvolan piskolojilerini dusundugum icin...
      aslısı ve varolani ; iyilik ediyorum...

Yorumla
    • eylüldekiyagmurum
      eylüldekiyagmurum
      +1 yıl

aynen çok doğru bi konuya değindin knk iyi günler böyle devam

Yorumla
    • srtcbrk
      srtcbrk
      +1 yıl

@eylüldekiyagmurum hala dalga geciyosun ama şahit olduklarjmdan ve hemcinsimi iyi bildigim icin söyluyorum...
      bazi kizlar gercekten olghnca hareket ediyor ;
      erkek benim icin problem olmaz dese bile ;
      olur canısı olur simdi olmasa ilerde problem yaparsin diye erkegi reddeden kizlar da var ve dogrusunu yapiyorlar...
      kendi geleceklerinde ki yasayacagi berbat zamanlari önlüyorlar...
      dürüstluk de yetmiyor bazen... yasayacagini tahmjn edip kabul etmemek de dogru olan cogu zaman...
      sana da iyi günler kank 🙂

Yorumla
    • eylüldekiyagmurum
      eylüldekiyagmurum
      +1 yıl

sanıki özellikle beni uyarır gibisin fakat bu duruma düşmeyeceğime adım soyum kadar eminim yinede teşekkür ederim iyi günler

Yorumla
    • srtcbrk
      srtcbrk
      +1 yıl

@eylüldekiyagmurum bi de bu tarz kızlar da var kank...
      merhabaya hallenen...
      yapmaaaa 🙂

Yorumla
  • Keles988
    Keles988 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Çok önemli. Bir adamın hayatı kararabilir. Lakin kadın geçmişini de gizlemesi güven duygusunu zedeler. Bu zaten sorundur. Bekaretin önemli olmadığı ülkeler de evlilikler biter. göç alırlar. evlenmezler. Kadının geçmisini gizlemesi daha büyük sorun getirir ki bu da bunun altında ne var sorusu çıkar. Tamam kadına acıyorsunuz da erkeğede acıyın lan. Erkeler tecavüzle suçlanır öldürmeyle usçlanır da da... Kadın birileri ile yatar kalkar namus bacak arasındamı denir? para için ya da mevki için birilerin altına yatarda olur öyle şey denir geçer. Eee yat kalk yat kalk gel sonra nafaka al. Böyle devlet nerde var?

1. Örnek isveç. fuhuş yasak... herkes sevdiği ile sevişsin diye. bakın bekareti al aşağı ederken fuhuşa darbe vuruluyor. Fakaat % 80 evli değil göç alıyor. isveç modeli. Artık vikingler gitti hindistan pakistan vs göü oldu.

1
    0 Yorumla
  • Lalizar26
    Lalizar26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Lütfen sizi geçmişinizle ilgilenen insanlardan uzak durun, kimse sütten çıkma ak kaşık değildir ama kendi geçmişini örtmek için sizi geçmişinizden vurur. Sizin geçmişinin sadece sizi ilgilendirir ve sadece köpekler çöp karıştırır

8
    63 Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

Sorsan Müslümanlığı en iyi bilen insanlar
      Evlenip boşanmış bir kadın gördüklerine dul derler , peygamberimizin eşi de evlenip boşanmıştır
      Kadın görüp açık giyinme kapan günah derler
      Ama ilk ayetin erkeklerin göz kapaklarına indiğini bilmezler
      Namusun sadece kadında olduğunu düşünür Hz Yusuf namusunu korumak için Zülayhadan
      kaçar
      Bu hayat senin bu geçmişte senin sen ağladığında yanında olmayan hiç kimseye geçmişin için hesap verme , ağladığında yanında olan insan zaten geçmişini umursamıyordur doğru insandır

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Uyuz köpek gibi çöplüklerde mikişmeseydiniz karşim davul dengine.

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@_BombacıMülayim_ başkasının hakkında konuşurken banane , biri sizin hakkınızda konuşurken sanane demeyi öğrenin attık. Sanane ekmeğimi suyumu sen mi veriyorsun ki neyi yapıp yapmayacağıma karışıyorsun. Git kendi hayatını kendi düşüncelerinle yaşa düşüncesi senle aynı olmayan insanlara köpek gibi havlama

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@_BombacıMülayim_ bakın nasıl havlıyor , size geçmişi köpekler karıştırır demiştim.

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Yoo kuyruk acından dolayı havlayan sensin :d kendin gibi düşünmeyenlere hakaret eden sensin. Din din din demişsin ayet var koçum zina eden zina edene hade iyi havlamalar.

Yorumla
    • Makinecamee
      Makinecamee
      +1 yıl

Kendi geçmişini örtmek için sormuyorlar aksine çoğu kendi geçmişi temiz olduğu için karşısındakinin de böyle olmasını umuyor.

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

Arkadaşlar bir saniye kimsenin hatası doğrusu yanlışı sizi ilgilendirmez , siz dünyanın en hatasız kulu olsanız. Başkasının günahından dolayı siz ateşe atılmayacaksınız , başkasının sevabı da sizi cennette sokmayacak. Lütfen kendinize gelin çünkü insan kınadığını yaşamasan ölmüyor. Kimse size sizden öncesi için hesap vermek zorunda değil , sizde yargılama hakkına sahip değilsiniz

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Valla nasıl ki bir kadın erkekten maddiyat bekliyor ben de temiz geçmiş beklerim cut :d Saalak mıyım ben kadınla yatmayım da yatan birini kabul edeyim. Ha dinen öyle diyorsun doğrudur. Ama dinen katilin ,. hırızın , uyuşturucu tücarının hatta tecavüzcünün tövbe ettilerse onlarında geçmişini kurcalayamazsın. Onlarada tövbe kapısı açık :d

Yorumla
    • Makinecamee
      Makinecamee
      +1 yıl

Kimsenin kınadığı falan yok ama herkesin belli bir kriteri olabilir misal senin boy takıntın vardır benim de geçmişinde bir şey yaşamamış kız isteme takıntım vardır bunlar normal karşılanmalıdır. Bir insanın geçmişini sormamız onu rencide edeceğimiz, onu aşağılayacağımız anlamına gelmez. Beklentilerimizi karşılamıyorsa yolları ayırabiliriz bundan daha normal bir şey yok sırf bu görüşünden dolayı geçmişi merak eden insanları köpeklere benzetmek olmaz, doğru değil.

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

He konuştuğumuz konu cinsellikse merak etmeyin oral, ters ve sürtünerek ilişkiye girmiş biri size geçmişinden bahsederken bunları söylemeyecektir. Kimsenin masum olduğunu siz bilemezsiniz belki şuanda klavye delikanlılığı yapıyorsunuz ama akşam ücretli kadınlara gideceksiniz. Kim bilebilir

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Sanki ilişkiye girin dürüstte neyse istenmediğini bilecek yalan söyleyecek kadar namussuzsa ne desem boş puahahah

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@_BombacıMülayim_ şşşttt aloo namusuz anandır

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Namussuz senin gibi kuyruk acisii olup , iftiar atan geçmişini saklayanlara denir :d

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@_BombacıMülayim_ geçmişimi saklamam işine gelmeyen basar gider kimseye de hesap vermem ama sen istersen bir mesaja gel çünkü bi hukuk bürosunda stajyer avukatım namusuzsun kelimesi için sana dava açıp tazminat alıp konuyu kapatıcam

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Puahahaha ne yazdığının farkıdasın mısın ? Bana hakaret eden sensin parandan olmayasın :d

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@_BombacıMülayim_ yok kanka haksız tahrik indirimi üstelik staj yaptığım avukat genelde ağır cezayla ilgileniyor her türlü ipten beni alır

Yorumla
    • Makinecamee
      Makinecamee
      +1 yıl

Klavye delikanlılığı yapmıyorum. Cinsel ilişki yaşamadım bu zamana kadar ve yaşamayı da düşünmüyorum.

Yorumla
    • Makinecamee
      Makinecamee
      +1 yıl

Evlenene kadar yaşamayı düşünmüyorum tabi yanlış anlaşılma olmasın

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Adam şizofren çıktı agaaa boşuna tartışım puahahaha sen şu yazdıklarini oku olmadı avukata var o da okusun :d

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

Uyuz köpekler gibi xxmeseydiniz ve namusuma yapılan hakaret, üstelik düşünce özgürlüğümün engellenmesi söz konusu bana karşı yapılan savunmanda benim sözlerimi kullanırsan en fazla indirim alırsın 10.000 TL alıcaksam 5-6’ya düşer

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@_BombacıMülayim_ He yok ben davayla uğraşmam dersen arabuluylada çözebiliriz bağlı avukatımız aynı zamanda arabuluculukta yapıyor sen sadece benimle iletişime geç geri kalanı be halledicem

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Sen kendin geçmişi karıştıran köpektir demişsin ki onu yazasan bir şey demezdim. Yani kışkırtan ve hakaret eden sensin avukat hanım puahahaha ayrıca namussuzsun da demedim karşımdaki kişi bana yalan söyeyecek kadar namussuzsa bir şey diyeme dedim :d Ha sen üstüne alınman normaldir belki bir şey diyemem :d yazdıklarını iyi okuu avukaat diğer haketetini yazmadım bile donuna kadar alırlar adamın puahahaha

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@_BombacıMülayim_ benim fikrimin altında görüş bildiren sensin daha sonra xxmeseydin diyip kışkırtıp suç işleyen de sensin , sorun yok sen mesaj atma ben suç duyurusunda her halükarda bulunurum mahkeme korıdorlarında görüşürüz

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Hakaret eden , kışkırtan sensin avukat olmuşsun da sıfır bilgi :d tamam görüşürüz by

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@_BombacıMülayim_ hukuk fakültesi mezunuyum beni hala bilgisizlikle suçluyorsun tamam ben bilgisiz olmayı kabul ediyorum tamam ya biz gerçekten adliyede görüşelim sizinle uzatmaya gerek yok

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Tamam laa sal beni ne yaparsansan yap arkadaş off

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Eskisehirlisin sanırım. Oranın kızları zaten pek namuslu olmaz

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Izmır gibi aynı

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@Geographer0309 eskişehirli değilim fakat namuslu ve ya namussuz olmaları sizi hiç alakadar etmez , kişi kendinden bilir işi derler

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Profilinizde 26 yazdığı için dedim

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Dini islam olup da namussuz olanlara aslında benim laflarim

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@Geographer0309 cehennemde birlikte yanmayacagınız insanlar için günah sevap ayrımı yapmayalım , sizene yani

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Senin de çok belli yani geçmişinin temiz olmadığı

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@Geographer0309 namus insanın bacak arasında değildir kalbindedir , en günahsız olanınız atsın ilk taşı diye bir kıssa var ya da birine 40 gün bal yeme demek için 40 gün bal yemeyen bir alim

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Bacak arasındadır gayette bu zina yapanlarin avuntusu

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@Geographer0309 ekmeğimi vermiyorsun cenazeme çağırsam gelmezsin oturup sana geçmişimi mi anlatayım

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@Geographer0309 daha diline gözüne sahip çıkamayan kendini namuslu sanan insanların avuntusu da milletin bacak arasıdır, ne hoşki düşmez kalkamaz bir Allah yani dikkat edin düşmeyin parayla imanın kimde olduğu belli olmaz demişler

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Zina yapmakla açık kıza bakmak aynı şey değil. Zina yapmadım ama bazen şeytana uyup açık kızlara bakıyorum. Kızlar hiç bakmıyor sanki😒

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@Geographer0309 hayatımı bilmiyorsun , tövbemi bilmiyorsun, göz zinası denen şeyi de bilmiyorsun. şu an kapalı 5 vakit namazımda biriyimdir belki , belki abdestim hiç eksik olmuyordur , belki çok pişmanımdır , sen bilemezsin. Allah bilir ama tövbemi de bilir sevabımı da günahımı da , sen bilemezsin. Beni sen yaratmadın sırtında da taşımıyorsun.

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@Geographer0309 Zina yaparken yakalanan bir kadın İsa’nın huzuruna getirilir ve Tevrat yasalarına göre onun taşlanarak öldürülmesi talep edilir. İsa bunun üzerine şöyle der: “İçinizde kim günahsızsa, ilk taşı o atsın! ”
      Başta yaşlılar olmak üzere, herkes birer birer dışarı çıkıp İsa’yı yalnız bırakırlar. Hiç kimse kadını yargılayamaz ve İsa da kadını affederek gönderir

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Olabilir hacı kimse öldürmek istemiyor su an :d Dengi dengine dediğimizde zorunuza gitmesin. Zina yapmayan o halde canım galiba. Tövbenizi öbür dünyada Allah'tan bekleyin bu dünyada kuldan değil. Kişi zinayana bulaşmadıysa kendisi gibi birini istemek en doğal hakki.

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

tamam tövbe ettiysen de birdaha yapılmaz yani ama namus bacak arasında değildir diyenler kendini avutuyor sinir oluyorum

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@Geographer0309 namus bacak arasında değildir beyfendi sinir olmaya devam edin

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Bacak arası kirli olanlar namussuzdur.

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@_BombacıMülayim_ kişi kendi gibi birini isteyebilir , ama kendi gibi olmayan birini yargılayamaz ! Siz bir insan başla biriyle olduysa namusuzdur diyen birisiniz. Hayat kadınlarına al bacım bu ay çalışma kiranı ben ödeyeyim demiyorsunuz. Tacizci gibi kadınları gözlerinizle yiyorsunuz. Sonra zar zar diye tutturuyorsunuz , kastetmek istediğimi bir türlü anlamıyorsunuz. Bir kadın isterse sizi kandırır sarhoş eder yatağa yatırır sen yaptın der , diktirir sen ilksin der , ters ilişkiye girer bunu size söylemez. İnsanların yüreğine bakın tanıyın , tanımadan peşin hükümlü konuşmayın

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Temiz olanlar namusludur

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@Geographer0309 kırk alimi bir delille yendim! Bir cahili kırk delille yenemedim

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Ayn ablacım zinayı eleştirince cahil oluyoruz. Zina yapan kadın namussuzdur bu kadar tartışılmaz

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Yapmayan kadınlarla yapanları bir tutmayın lütfen

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

@Lalizar26 bak ben orada ne yazmışım " kaldıracak kadat namussuzsa bir şey diyemem " dedim zina yapan namussuzdur demedim. İfitira atmak büyük günah hatta sen benim anama namussuz dedin hâlâ gelmiş din edebiyatı yapıyorsun :d Evet kişi kendi gibi birini isteyebilir o yüzden "geçmişi soran köpektir " dedin zatem

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@_BombacıMülayim_ lütfen mesajları tekrar okuyun , anlamazsanız tekrar okuyun

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@Geographer0309 başkasının zinasından sanane kanka sen mi yanacaksın

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Zina yapana namuslu deme o zaman

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Kendini avutuyorsun zaten

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Anlamayan sesin yazdıkların ortada. Her türlü geçmişi hesabını sorarım ha saklar mı ? Gerçeklerin ortaya çıkma gibi bi huyu var o zaman ona naparım acaba :d Neyse senin görüşün sana benimki bana ben bilğimi okurum zaten. Benim tartışmam biter

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

Kırk alimi bir delille yendim! Bir cahili kırk delille yenemedim

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Ablacım yeter artık müslümansin güyya öyle anladım ama zina yapana namuslu diyemezsin diyorsan müslüman olma bence

Yorumla
    • Geographer0309
      Geographer0309
      +1 yıl

Bekaret testi diye bir şey var ayrıca. Kızların ne yaptığını anlayabiliyoruz ama erkekleri anlayamazsiniz siz düşünün biz değil

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

@Geographer0309 he ya dinde din dinde din. Dinse katilinde , tacavüzcününde tövbe etmeye hakkı var. Bu arkdaş onları yargılamayacak mı çok merak ettim. Sordum ama cevap. vermedi :d

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

Cevap vermeyeceğim cevabım olmadığından değil oturun kudurun burada kendi kendize

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Doğru işine gelmediğinden bak şimdi kudurdum pauahahaha

Yorumla
    • Lalizar26
      Lalizar26
      +1 yıl

@_BombacıMülayim_ inşallah bir kızın olur reis

Yorumla
    • _BombacıMülayim_
      _BombacıMülayim_
      +1 yıl

Çok korktum bak işi kızıma getiriyor :d Lakin ben kadın erkek ayrımı yapmadım. En başından beri davul bile dengi dengine dedim. Duan için teşekkür sağlıklı olur inşallah

Yorumla
  • Bitirim10
    Bitirim10 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Erkek için de kadın için de önemlidir. Ancak geçmişe bakmak geleceğe çelme takmak gibidir oraya ne kadar bakarsan önünü o kadar göremezsin. Kimse günahsız değildir diyemem ama küçük büyük illa ki olmuştur. Ancak yargılamak yerine anlamayı tercih eder ise bir insan ve karşısında kine yüreği ile bakarsa çok daha farklı olabilirdi. Unutmamak lazım pavyon dan alıp kendine eş yaparak mutlu olanda var kız oğlan kız alıp hayatı ziyan olanda. Görünüşe aldanmamak lazım

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Herkesin geçmişi var. Kimse kimsenin hayatında bir dönüm noktası değil. Veya kimse kimseyi beklemek zorunda da değil. Aseksüel veya asosyal birini beklemiyorlarsa hiç sevgilisi olmayan ve bir şey yaşamamış bir insan bulmak zor. Dini hassasiyeti dolayısıyla bundan sakınan insanlar haricinde herkes kendi isteğiyle yaşar veya yaşamaz. Herkesin geçmişine saygı duymak zorundayız. Uymazsa ayrılırsın ama sanma ki 18 yaşının üstündeki insanlardan karşına tamamiyle sana ayrılmış bir insan çıkacak.

2
    2 Yorumla
    • kartal__0034
      kartal__0034
      +1 yıl

Ne kadar güzel açıklamışsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@kartal__0034 anlayana tabi ki…. İlk ve son aşk isteyen varsa filmlerde bol bol izleyebilir.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Önemli bakirim ayakları yapıp üç günlük tanıdığından nude isteyen atan biri olmasın. Bakirim diyip bir sürü kıza yavşayan yürüyen takip eden biride olmasın. Eskisine Şiddet uygulayan küfür halaret eden biriyse yine olmasın Kendim gibi birini bulmayı çok isterdim.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nude atan biri bakir ya da bakire olmuyor mu

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Oluyor da bakirim namusluyum diyip nude atmaları istemeleri bana ikiyüzlüce geliyor

• Manifalitikko
    Manifalitikko Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

bahsettiğin geçmiş cinsel hayatın geçmişiyse asla laf ettirme. senin bedenin senin kararın. bunu yargılayacak olanlar önce iki bacaklarının arasındaki uzuvlarına sahip çıkmayı öğrensinler. sen rahat ol tatlım

2
    1 Yorumla
    • Hasanozyol999
      Hasanozyol999
      11 ay

Selamlar hanfendi, burada aranan şey aslında insanların birbirine denkliği. Erkeğin 50 kadınla birlikte olmuş olması da kadın için itici bir durum oluşturur kadın eğer benzer durumda değilse. Size katıldığım konu, erkek de fazla yasanmisliga sahipken kadından hiç bir yaşanmışlık olmamasını beklemesi tezat bir durum. Ben mesela bir kadınla ayni evde yaşamadım hiç çünkü bunun evliliğe dair özel bir durum olduğunu düşünüyorum. Hayatıma girecek kadının birliktelikleri olmuş olabilir benim gibi ama evde yaşamış olması bende negatif duygu oluşturur çünkü benim için özel olan bir durumu başkasıyla tüketmiş olduğunu hissederim. Beklentilerde denklik gerekiyor yani biraz.

Yorumla
  • solareesg
    solareesg Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Erkegin gecmisi daha onemli her poohu yiyen erkekte gelip gecmisi temiz kız arıyorum demesin ak n@h bulur oylesini

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bence bulur

• solareesg
      solareesg
      +1 yıl

N@h bulur temiz kız her poohu yiyene bakmaz

• gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Tabii ki önemlidir. Ne bir erkek escortluk yapmış bir kızla evlenmek ister, ne de bir kız gay eğilimi olan bir erkekle evlenmek ister. Hiç kimse kimseyi bu konuda aldatmamalı asla..

3
    0 Yorumla
  • axntv
    axntv Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 80%
    +1 yıl

Geçmiş adının üstünde olduğu gibi geçmiştir. Değiştirme şansım yoktur, dolayısıyla önemli değildir. Beni ilgilendiren birlikteliğimiz başladıktan sonra olacak olanlardır ve gücüm yettiğince het konuda yanında olurum. Paylaşmak bunu gerektirir.

1
    0 Yorumla
  • mertburak01
    mertburak01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Oldugu gibi samimi gelsin bana neyse o olsun yani, eğer önemsersem adam değilim, ben onun önesini ve oda benim öncemi ufak çaplı konuşuruz orada bir daha hiç ama hiç açmamak üzere kapatırırız, birlikte o şekılde yürürüz

1
    0 Yorumla
  • Sıradanbiriiii123
    Sıradanbiriiii123 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    1 yıl

Sordum 1di 3 oldu sonra anlatti herseyi. Cok yalanlar soylemisti. Zorlamalarima ragmen anlatmadı.3 sevgilimle ve birkac flirtum ile yaptigini söyledi. Gunluk veya gece klubunden tanistigin birileriyle yaptin mi sorusuna hic oyle bisey olmadi dedi. Fakat yalan mi soyluyor bu isin siniri nedir bilmiyorum. Ciddi dusundugum bir insan iliskimiz boyunca hicbir falsosunu gormedim. Ama retroaktif tarafim beni cok mutsuz ediyor.

0
    1 Yorumla
    • Hasanozyol999
      Hasanozyol999
      11 ay

Selamlar dostum. En son durum nedir? Eğer sevgilisiyle aynı evde yaşama durumları olmadıysa kurtarılabilir bir durum. Gitmediğini söylüyorsa güvenmek zorundasın. Bir kaç sevgilisi olmayan insan yok bu yaşlarda o yüzden çok normal onların geleceğindeki kisi düşünüp yakınlaşması. Sen de geleceğe odaklan ve geçmişte kalmış unutulmuş insanları gundeme taşıma. Bir dosttan tavsiyeler.

Yorumla
  • Croyzigor
    Croyzigor Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı.

Geçmişe takılmamak lazım her insanın geçmişinde kara lekeler olabilir parmakla gösterilmeyecek şekilde bile olsa. Önemli olan lekelerin üzerini didiklememek.

1
    0 Yorumla
  • tutkununfrekansı
    tutkununfrekansı Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Bunun nedeni yine siz kadınlarsınız çünkü kadının geçmişi önemli değil diyen erkeği adam yerine koymuyorsunuz dolaysıyla erkek psikolojisi de sürekli bu etkinin altında kalıyor.

1
    0 Yorumla
  • byjokerrrrr
    byjokerrrrr Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Geçmiş derken geniş bi soru olmuş…. Geleceği etkileyecek şeylerse önemli ama geçmişte kalabilecek şeylerse önemsiz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne gibi geleceği etkileyecek şeyler

Yorumla
    • byjokerrrrr
      byjokerrrrr
      +1 yıl

Ya evlendiğinde bile hayatını etkileyecek her şey olabilir..

Yorumla
  • _Zuen_
    _Zuen_ Takip Et
    Yoda Yaş: 85 , eic 100%
    +1 yıl

hala önemli mi ne demek lan? :d bu ne genişlik mk :d

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu ne çomarlık mkk? 😂😂

Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Benim yaşadıklarımı yaşamış olabilir ben kadın erkek eşitliğinden yanayım benim geçmişimde seks varsa onunda olabilir normal karşılıyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Eskiden kadın ve erkeğin geçmişi önemliydi artık bir önemi kalmadı geçmişin beni ilgilendirmez geleceğe bakalım diyen içi boş mezhebi geniş erkekler kadınlar var

2
    0 Yorumla
  • zzzaaafffeeerrr
    zzzaaafffeeerrr Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Hâlâ derken değişen ne? Erkeğin geçmişi önemsiz mi senin için katil hırsız p. zevenk kumarbaz geçmişinde bunlar olsa önemsiz mi yani

0
    0 Yorumla
  • OnlyBelongsToMe
    OnlyBelongsToMe Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Geçmiş bir yerde hepimiz için önem teşkil ediyor. Herkes kiminle olduğunu bilmek ister, geçmişimizde buna dair ipuçları verir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bi kere verdiyse acemi, iki kere kalfa, üç falan usta, daha yukarısı ise büyük patron, şimdi önemli değil zaten üstünden bi kaç kişi geçtiyse erkek bunu anladıysa bi çivide o çakar, yoluna devam eder, ama en büyük çiviyi azrail çakacak.

0
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Önemli kadınlar erkeklere oranla daha parlak bir cins olduğundan tabi sevdikten sonra pek önemseyemiyoruz ama tartışma konusuysa önemli diyebiliriz

0
    0 Yorumla
  • bursa_mehmet
    bursa_mehmet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 74%
    +1 yıl

Belli başlı sınırlar var onlar aşılmadıysa değil bence

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne bu sınırlar

Yorumla
    • bursa_mehmet
      bursa_mehmet
      +1 yıl

Cinsel sınırlar ve ahlak sınırları

Yorumla
  • daldakitırtıl
    daldakitırtıl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 83%
    +1 yıl

Eğer benim geçmişimi sorgularsa bende onu sorgularım, bu dünyada her şey karşılıklı. Aşk ilişkileri bile

0
    0 Yorumla
  • minikbarbye
    minikbarbye Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı.

Bazıları önemli buluyor, bazıları önemsiz. Ama bence çok saçma sonuçta geçmişte hayatında sen yoktun ona göre yargılanmak çok saçma cahilce

0
    0 Yorumla
  • filinta1
    filinta1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Benim geçmişim o kadın için önemli değilse o kadının da benim için geçmişi önemli değildir. Ben benimle olduğu ve olacağı zamana bakarım.

0
    0 Yorumla
  • duygusalkaktus
    duygusalkaktus Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

değil deşeler bile bir süreden sonra sorun haline getiren vardır

1
    0 Yorumla
  • melzisback_
    melzisback_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Her insan için önemli bence. Geçmiş geleceği gösterir.

1
    0 Yorumla
  • Fütursuzcaa
    Fütursuzcaa Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

Geçmiş kuyruk gibidir. Sen her ne kadar arkanda bıraktığını düşünsen de her zaman peşinden gelir.

1
    0 Yorumla
  • NeverBrokeAgain
    NeverBrokeAgain Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Geçmişimiz kim olduğumuzu belirler bu yüzden önemlidir.

1
    0 Yorumla
  • FONDÜÜÜ
    FONDÜÜÜ Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

iki taraf içinde birinin geçmişiyle yaşayacaksan
    şu an yaşadığın şey sana ait olmaz hep başkaları vardır o ilişkinin temelinde
    yargılamak sorgulamak zaten kimsenin haddine değil anca kendin gibi birini bulursan gider o ilişki

0
    0 Yorumla
  • Chlax
    Chlax Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 936 cevap paylaştı.

hayır diyen erkek yalan söylüyordur iki taraf içinde geçmiş önemlidir

0
    0 Yorumla
  • Ergün_kovboy
    Ergün_kovboy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 86%
    +1 yıl

Önemli kadınlar eski sevgilisini asla unutmaz çünkü

0
    0 Yorumla
  • FotoModel
    FotoModel Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 96%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı.

Geçmiş aslında çöp kutusuna benzer. Orayı karıştırmak köpeklerin işidir.

0
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Değildir. Geçmişte herkes hata yapar. Şimdiye bakarım ben

0
    0 Yorumla
  • burakistan35
    burakistan35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.

napsın yediği göztepeden karsıyakaya köprü olmus hatunun köprüsüne tuğla mı eklesın?

0
    0 Yorumla
  • Ben_arıza
    Ben_arıza Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 91%
    +1 yıl

Önemli fakat geçmişte 1 düzine sevgilisi olmasın yani

0
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Bakire mevzusunu bir ihtimal görmezden gelebilirim ama motor olmuşsa sıkıntı

1
    0 Yorumla
  • AyIşığındaYalnızlık
    AyIşığındaYalnızlık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 88%
    +1 yıl

Beni gerçekten sevdiyse sevecekse sadece ona odaklanırım gerisi önemli değil

0
    0 Yorumla
  • FunnySunny
    FunnySunny Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Erkekler kadınlardan daha fazla önem veriyor bence geçmişe. Çoğu için önemlidir diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • priwateman
    priwateman Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 31%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Benim gecmisim bir kadin icin nekadar onemliyse onu gecmiside okadar onemli

0
    0 Yorumla
  • ÖmerÖ41
    ÖmerÖ41 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Herkes için karşısındakinin geçmişi önemlidir. Ama asıl önemli olan geçmişten ne kadar ders alıp gelecekte neler yaptığıdır.

0
    0 Yorumla
  • Thecruciaall
    Thecruciaall Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Geçmişine çok takılmam ama bazı şeylere de takılır insan ister istemez

0
    0 Yorumla
  • Slalombebeğim
    Slalombebeğim Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Erkek önce kendine karşı dürüst olmalı. Kendi geçmişi temiz değilse kadının geçmişini sormamalı.

0
    0 Yorumla
  • niger
    niger Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır önemli değil benden sonrası önemli. Yeter ki dürüst olsun.

0
    0 Yorumla
  • ssss54
    ssss54 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 71%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı.

Ufak tefek şeyler değilde sürekli tekrarlayan hatalar onemli

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Önemli tabi yol geçen olmuş kadını ne yapayım ben kendisine saygısı olmayana ben niye saygı duyayım akıl var mantık var

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hala değil o yanlış bi tabir
    Ve kadın için değil erkek içinde geçmiş önemli

2
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

bence bir özelliği olmamalı..
    kendi geçmişlerimiz ne kadar temiz ki..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Önemli benim geçmişimde kimse yok mesela az buçuk denklik isterim

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Katılmayanlar fikrini yazsın tartışalım seviyeli şekilde

Yorumla
  • ynseypr
    ynseypr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Nasil bir zihniyet bu😀 hala erkektir yapar, kiz yaparsa o. rusbu diyen zihnit var mı orada. Ayip ya bunu bi kiza sormak bile ayip

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Önemli
    Herşeyi sorarım
    Sevgililerini, arkadaşlarını, bakire olup olmadığını.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkekler icin halen önemli ama unutmussa geride arta kalan bir sey yoksa sorun olmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

turkiy3de kadinin guzelligi ve temiz gecmisi, erkeklerin aradigi seyler

0
    0 Yorumla
  • Turizmciadam
    Turizmciadam Takip Et
    Xper 4 Yaş: 51
    +1 yıl

Sorunun başında 'hala' demen tuhaf
    Geçmişinde bişeyler yaşamış olabilir.
    Benim için önemli olan nasıl kişilerle yaşadığı. basitliğe kaçmadan düzgün ilişkiler normal.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkek için kadının geçmişi önemli midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler için kadının geçmişi neden önemlidir? 28 cevap verildi
Kadının geçmişi erkeğin geleceği mi önemlidir? 28 cevap verildi
Kadının geçmişi önemli mi? 15 cevap verildi
Kadının geçmişi önemli mi? 16 cevap verildi
Erkekler için kadınların geçmişi önemli mi? 96 cevap verildi
Kadının geçmişi bu kadar önemli mi? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir giydiğini bir daha giyer misin?
  • Bir olay olduğunda bunu ilk kime anlatırsınız?
  • Nankör birine kapın açık mıdır?
  • Ölsem de unutamam diyebileceğiniz biri var mı?
  • Kadınların sevemediği hitap şekilleri nelerdir?
  • Duygusuz yaşanır mı?
  • Aşk mı, kariyer mi?
  • Kan değerleriniz nasıl?
  • Telefonunuz bir günlüğüne konuşabilseydi sizin hakkınızda ilk hangi sırrı patlatırdı?
  • Sen mi yola gelirsin, yol mu sana gelir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨