Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olaya sanıyorum cinsellik boyutundan bakılmış. Çünkü hayatımı birlikte geçireceğim insanın geçmişte neler yaşadığını bilmek isterim. Bu gayet normal ve olması gerekendir. Geçmiş yaşamışlıkları, hayata bakış açısını ve gelecekten beklentilerini de şekillendirir. Bunu bilmek, eşin hakkı ve geleceğe ortak bir yön vermek de görevidir. Hatta geçmişte yaşadığı her şeyi (ki buna cinsel tecrübeleri de dahil) bilmek isterim. Bu eşimi yargılayacağım ya da kötü göreceğim anlamına gelmez. Sağlıklı ve yetişkin bir bireyin cinsel deneyimlerinin olması onu kötü yapmaz. Bunu kötü olarak algılamak bana kötü geliyor. Sağlıklı ve mutlu bir evlilik için arada sır olmamalı.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bir kadının geçmişi önemlidir. Bir insanın geçmişte aldığı kararların sebeplerini anlayabilirsen o kişinin karakterine dair ciddi ipuçları elde edersin. Uyumlu olabilir misin, anlaşabilir misin, bir sürü sorunun cevabı genellikle geçmişlerde yatar. Yoksa birisini sevmiş ve yatmış açısından önemli değildir. Hepimiz birisini sevdik, hepimizin cinsel hayatı oldu. Geçmişi tamamen önemsiz demek bence abartı. Kişinin yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır gözüyle bakmak lazım olaya. O yüzden geçmişi bilinmeyen birisiyle zor..
102 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAdı üstünde... Geçmiş. Daha az umurumda olamazdı. Tabii geçmişinde başkasıyla yaşadığı şeyleri sürekli gündem haline getirirse o zaman ayrılık vaktidir benim için... Ben, beni başkalarıyla aynı kefeye koyan kadınla yapamam, bunu şahsıma hakaret addederim.
10 Yorumla
Yani Ben Sevdiğim Kızın Geçmişte neler yaptığına Bakarım Diyelim Geçmişte sevgilileri oldu Ama geçmiş Eğer gelecek de benimle birlikte olursa aldatmazsa sorun yok önemli olan şu an ve sonrası önemlidir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan bu önemli diyen erkekler hanginizin geçmişi temiz? Hanginiz kendinizi evleneceginiz kadına sakladınız? Siz varya o kadar ikiyüzlüsünüz ki. Lafa gelince temiz kız arıyorum dersiniz kendinizin yatmadığı, yalamadıgı kız kalmaz. Ama artık kadınlar da oyunu kuralına göre oynuyor, onlar da bir şeyler yaşayıp evlenmeden önce diktiriyor. Ve siz erkeklere o kadar iyi oluyor ki 😅 siz bunları hak ediyorsunuz. Hemcinslerim sakın vicdana gelip geçmişte yaşadıklarınızı anlatmayın. Onlar da bakireyle evlendim sanıp " ezik mutluluğu " yaşasın😆🤭 hahahahahah
91 Yorumla
Soran+1 yılya da bakire olduğun halde bakire değilim diyecen bu da beğenmiyorsa sektir olsun gitsin zaten
+1 yılBence herkes için birlikte olduğu kişinin geçmişi önemlidir. Karşındaki kişinin geçmişini hiç merak etmeyip, hiç sormayan kişi umursamaz ve pek ciddi düşünmeyen biridir. Şayet ben de hayatım da olan kişinin geçmişini merak eder ve sorarım. Her geçmişini soran kişi de, seni eleştirmek için değil de merak ettiği için sorar.
40 Yorumla
+1 yılBence geçmiş anlatılmalı ama çok fazla unursanmamalı yani durduk yere karıştırılmamalı. Bir üye zaten açıklamış kimse sütten çıkma ak kaşık değil ayrıca siz zannediyormusunuz ki hiç sevgilisi olmamış birinin sadece ve sadece size bağlanacağını sizi hayatının aşkı belleyeceğini? Öyle insanlar genelde toy oluyor ve sizi bulduklarında sanki hazine bulmuş gibi coşup size olan duygularını ve heyecanını çok çabuk tüketiyorlar ve sonra hevesleri bitince hoop başka çiçeğe konuveriyorlar. Yani geçmişe saygı duyulması lazım. Önemli olan o insanın sana ne katabileceğidir. Ancak geçmişinde de türlü şeyler yaşayıp sonra da düzgün temiz insan arayışına girenler de bana mide bulandırıcı geliyor.
10 Yorumla
+1 yılHala derken? Yıllar geçtikçe genislememiz mi gerekiyor? Benden önce 30 kişiyle düşüp kalkmışsa ne işim olur o kadınla. Ha bir de bu tip kadınlar sürekli yalan söyler. 30 kişiye 3 der. Sen yalanını anlarsın o zaman aslında 5 ti der. Bu ve benzeri konularda tüm doğruları öğrenene kadar canım yerine kondugunla kalırsın. Sen kaldırılmayi kendine yediremiyorsun diye de suçlu olursun ve seni terkeder. e tabi sana hatıra olarak bir çift boynuz bırakması çok muhtemeldir.
Yani EVET kadının geçmişi (erkeğin de) onemlidir. Geçmişi hakkında yalan söylememesi de bir o kadar önemlidir.10 Yorumla
+1 yılEvet önemlidir. Aslında kadin için de önemlidir. Aradaki fark şu. Kadınlar duygusal açıdan erkekler cinsel açıdan özel bir konumda olmak isterler. Erkek gözünden asil sorun bekaret değildir. Bir erkek dul kadınla evlenirken de kendini özel hissedebilir ama evlenmeden başkasıyla olmuş ve sonra kendisiyle kadının gözünde kendini pek özel hissedemez. Aynı şey kadinlar için de aşk adina geçerli. Biz de geçmişte başkasına aşık olmuş ve hala ona aşık olan erkeğin gözünde kendimizi özel hissetmeyiz.
19 Yorumla- +1 yıl
@Nanana12t O şundan kaynaklanıyordur. Muhtemelen erkeğin cinsellik yaşadığı kadına çok aşık olduğunu onu unutamadığını filan düşünüyor olabilirsin. Ama o daha çok kadınlar için geçerli. Erkekler nefret ettikleri bir kadınla bile cinsellik yaşayabilirler. Çünkü duygu değil hormon devreye giriyor onlarda.
- +1 yıl
@lifeisnice hayır aksine sadece cinsellik odaklı düşünüyorum. Nasıl zevk aldığı hangi pozisyonda nasıl yaptığı falan aklıma geliyor. Midemi bulandırıyor. Yani duyguyla zerre alakası yok kafama takmamın. Evet genel olarak öyle olabilir ama kadınların da hormonel olarak istekli olduğu dönemler oluyor ve ben yapmadıysam onun yapmış olduğu aklıma geldiğinde midem kaldırmayabiliyor. Herkesin bakış açısı farklı tabi ki.
- +1 yıl
@Nanana12t Erkeklerin direnci bu konuda çok daha zayıftır. Ustelik birlikte olduğu kadına da o an zevk alsa bile ondan sonra emin ol iğrenerek bakmaya başlar artık.
- +1 yıl
@Nanana12t benim söylediğim şey genel bir durum. Tabi ki senin gibi düşünenler de olabilir.
- +1 yıl
@Nanana12t rica ederim sana da iyi aksamlar
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. herkes dengine layıktır !
kadın bekaretini vermisse ;
baska bir kizin bekaretini alan adam dengidir...
aksi halde adam hevesini alana kadar problem etmez..
sonra tek sorun bu olur...
ve ayrilma sebebi olur... isterse evlenilsin sonu ayrilikla biter...
peki erkek hakli midir bh konuda?
evet haklidir...
kiz nasil bekaretini verme luksene keyfinie ve o nlarin hazzini yasamaya hakki varsa 1 erkegjn de 1 kizin bekaretini alma hakki hazzi ve zevkini yasmaya hakki vardir...37 Yorumla- +1 yıl
@eylüldekiyagmurum duydugum gordugum ve yasadigim örneklerden biliyorum beybisi 🙂
ben de eski sevgilimin bekaretini aldim...
ve evlenecegim kiz da bekaret aramam...
lakin bekaret almamis bir erkekteki bekaret bozma istegi heyecani ;
bir kizin anne olmak istemesi kadar istedigi merak ettigi ve olunca da mutlu olacagi bir olay...
bunu insAllah yasayarak anlayacagin acı bir tecrube olarak anlamazsin.. - +1 yıl
tabiki ona bir şey demiyorum isteyebilir fakat bunu önceden evleneceği kişiye sorarak öğrenebilir sonrasında dediğin gibi kullanıp ayrılmasına gerek kalmaz teşekkür ederim
- +1 yıl
@eylüldekiyagmurum erkek de soylemeli ama söylemese bile hani benim icin problem olmaz dese bile problem oluyor zamanla... iliski monolastikca siradanlastikca...
benim burdaki nasihatim; bekareti olmayan kiz kardeslerimeydi aslinda balim...
yani erkek "benim icin problem degil " dese dahi inanmayin !!!
problem oluyor...
ve evlendikten sonra kadin kocasina bakire kiz bile ariyabiliyor...
dusunebiliyor musun?
kocanin istedgi olsun yuvam kurtulsun diye hic bir sey den haberi olmayan bakire bir kiza kötülük yapiliyor...
ya da gitsin kendisi bulsun diyor...
sonra kimisi bakirekizi buluyor iliskilerini ilerletiyor ve evleniyor...
olan ilk kadına oluyor...
kendini kullandirmis oluyor...
sevgiliyken bile soylemeyince ya da soyledikten sonra erkek kabul etse de ;
erkek bu durumdan rahatsiz olana kadar "kadın kullanilmis oluyor"...
ben kadinlarin kendini kullandirmamalari ve bekaret alamis erkeklerin onlarin bedenlerini ki piskolojisi daha kötü... sonu ayrilikla bitecek bir birliktelige hic baslamamalarini soyluyorum...
yazim baslarda kadinlara dusman profili ciziyor...
amma tam tersi... onlarin kullanilan bedenlerinden önce mahvolan piskolojilerini dusundugum icin...
aslısı ve varolani ; iyilik ediyorum... - +1 yıl
aynen çok doğru bi konuya değindin knk iyi günler böyle devam
- +1 yıl
@eylüldekiyagmurum hala dalga geciyosun ama şahit olduklarjmdan ve hemcinsimi iyi bildigim icin söyluyorum...
bazi kizlar gercekten olghnca hareket ediyor ;
erkek benim icin problem olmaz dese bile ;
olur canısı olur simdi olmasa ilerde problem yaparsin diye erkegi reddeden kizlar da var ve dogrusunu yapiyorlar...
kendi geleceklerinde ki yasayacagi berbat zamanlari önlüyorlar...
dürüstluk de yetmiyor bazen... yasayacagini tahmjn edip kabul etmemek de dogru olan cogu zaman...
sana da iyi günler kank 🙂 - +1 yıl
sanıki özellikle beni uyarır gibisin fakat bu duruma düşmeyeceğime adım soyum kadar eminim yinede teşekkür ederim iyi günler
Çok önemli. Bir adamın hayatı kararabilir. Lakin kadın geçmişini de gizlemesi güven duygusunu zedeler. Bu zaten sorundur. Bekaretin önemli olmadığı ülkeler de evlilikler biter. göç alırlar. evlenmezler. Kadının geçmisini gizlemesi daha büyük sorun getirir ki bu da bunun altında ne var sorusu çıkar. Tamam kadına acıyorsunuz da erkeğede acıyın lan. Erkeler tecavüzle suçlanır öldürmeyle usçlanır da da... Kadın birileri ile yatar kalkar namus bacak arasındamı denir? para için ya da mevki için birilerin altına yatarda olur öyle şey denir geçer. Eee yat kalk yat kalk gel sonra nafaka al. Böyle devlet nerde var?
1. Örnek isveç. fuhuş yasak... herkes sevdiği ile sevişsin diye. bakın bekareti al aşağı ederken fuhuşa darbe vuruluyor. Fakaat % 80 evli değil göç alıyor. isveç modeli. Artık vikingler gitti hindistan pakistan vs göü oldu.
10 YorumlaLütfen sizi geçmişinizle ilgilenen insanlardan uzak durun, kimse sütten çıkma ak kaşık değildir ama kendi geçmişini örtmek için sizi geçmişinizden vurur. Sizin geçmişinin sadece sizi ilgilendirir ve sadece köpekler çöp karıştırır
863 Yorumla- +1 yıl
Sorsan Müslümanlığı en iyi bilen insanlar
Evlenip boşanmış bir kadın gördüklerine dul derler , peygamberimizin eşi de evlenip boşanmıştır
Kadın görüp açık giyinme kapan günah derler
Ama ilk ayetin erkeklerin göz kapaklarına indiğini bilmezler
Namusun sadece kadında olduğunu düşünür Hz Yusuf namusunu korumak için Zülayhadan
kaçar
Bu hayat senin bu geçmişte senin sen ağladığında yanında olmayan hiç kimseye geçmişin için hesap verme , ağladığında yanında olan insan zaten geçmişini umursamıyordur doğru insandır - +1 yıl
Uyuz köpek gibi çöplüklerde mikişmeseydiniz karşim davul dengine.
- +1 yıl
@_BombacıMülayim_ başkasının hakkında konuşurken banane , biri sizin hakkınızda konuşurken sanane demeyi öğrenin attık. Sanane ekmeğimi suyumu sen mi veriyorsun ki neyi yapıp yapmayacağıma karışıyorsun. Git kendi hayatını kendi düşüncelerinle yaşa düşüncesi senle aynı olmayan insanlara köpek gibi havlama
- +1 yıl
Yoo kuyruk acından dolayı havlayan sensin :d kendin gibi düşünmeyenlere hakaret eden sensin. Din din din demişsin ayet var koçum zina eden zina edene hade iyi havlamalar.
- +1 yıl
Kendi geçmişini örtmek için sormuyorlar aksine çoğu kendi geçmişi temiz olduğu için karşısındakinin de böyle olmasını umuyor.
- +1 yıl
Arkadaşlar bir saniye kimsenin hatası doğrusu yanlışı sizi ilgilendirmez , siz dünyanın en hatasız kulu olsanız. Başkasının günahından dolayı siz ateşe atılmayacaksınız , başkasının sevabı da sizi cennette sokmayacak. Lütfen kendinize gelin çünkü insan kınadığını yaşamasan ölmüyor. Kimse size sizden öncesi için hesap vermek zorunda değil , sizde yargılama hakkına sahip değilsiniz
- +1 yıl
Valla nasıl ki bir kadın erkekten maddiyat bekliyor ben de temiz geçmiş beklerim cut :d Saalak mıyım ben kadınla yatmayım da yatan birini kabul edeyim. Ha dinen öyle diyorsun doğrudur. Ama dinen katilin ,. hırızın , uyuşturucu tücarının hatta tecavüzcünün tövbe ettilerse onlarında geçmişini kurcalayamazsın. Onlarada tövbe kapısı açık :d
- +1 yıl
Kimsenin kınadığı falan yok ama herkesin belli bir kriteri olabilir misal senin boy takıntın vardır benim de geçmişinde bir şey yaşamamış kız isteme takıntım vardır bunlar normal karşılanmalıdır. Bir insanın geçmişini sormamız onu rencide edeceğimiz, onu aşağılayacağımız anlamına gelmez. Beklentilerimizi karşılamıyorsa yolları ayırabiliriz bundan daha normal bir şey yok sırf bu görüşünden dolayı geçmişi merak eden insanları köpeklere benzetmek olmaz, doğru değil.
- +1 yıl
He konuştuğumuz konu cinsellikse merak etmeyin oral, ters ve sürtünerek ilişkiye girmiş biri size geçmişinden bahsederken bunları söylemeyecektir. Kimsenin masum olduğunu siz bilemezsiniz belki şuanda klavye delikanlılığı yapıyorsunuz ama akşam ücretli kadınlara gideceksiniz. Kim bilebilir
- +1 yıl
Sanki ilişkiye girin dürüstte neyse istenmediğini bilecek yalan söyleyecek kadar namussuzsa ne desem boş puahahah
- +1 yıl
Namussuz senin gibi kuyruk acisii olup , iftiar atan geçmişini saklayanlara denir :d
- +1 yıl
Puahahaha ne yazdığının farkıdasın mısın ? Bana hakaret eden sensin parandan olmayasın :d
- +1 yıl
Klavye delikanlılığı yapmıyorum. Cinsel ilişki yaşamadım bu zamana kadar ve yaşamayı da düşünmüyorum.
- +1 yıl
Evlenene kadar yaşamayı düşünmüyorum tabi yanlış anlaşılma olmasın
- +1 yıl
Adam şizofren çıktı agaaa boşuna tartışım puahahaha sen şu yazdıklarini oku olmadı avukata var o da okusun :d
- +1 yıl
Sen kendin geçmişi karıştıran köpektir demişsin ki onu yazasan bir şey demezdim. Yani kışkırtan ve hakaret eden sensin avukat hanım puahahaha ayrıca namussuzsun da demedim karşımdaki kişi bana yalan söyeyecek kadar namussuzsa bir şey diyeme dedim :d Ha sen üstüne alınman normaldir belki bir şey diyemem :d yazdıklarını iyi okuu avukaat diğer haketetini yazmadım bile donuna kadar alırlar adamın puahahaha
- +1 yıl
Hakaret eden , kışkırtan sensin avukat olmuşsun da sıfır bilgi :d tamam görüşürüz by
- +1 yıl
Tamam laa sal beni ne yaparsansan yap arkadaş off
- +1 yıl
Eskisehirlisin sanırım. Oranın kızları zaten pek namuslu olmaz
- +1 yıl
Izmır gibi aynı
- +1 yıl
Profilinizde 26 yazdığı için dedim
- +1 yıl
Dini islam olup da namussuz olanlara aslında benim laflarim
- +1 yıl
Senin de çok belli yani geçmişinin temiz olmadığı
- +1 yıl
Bacak arasındadır gayette bu zina yapanlarin avuntusu
- +1 yıl
Zina yapmakla açık kıza bakmak aynı şey değil. Zina yapmadım ama bazen şeytana uyup açık kızlara bakıyorum. Kızlar hiç bakmıyor sanki😒
- +1 yıl
@Geographer0309 hayatımı bilmiyorsun , tövbemi bilmiyorsun, göz zinası denen şeyi de bilmiyorsun. şu an kapalı 5 vakit namazımda biriyimdir belki , belki abdestim hiç eksik olmuyordur , belki çok pişmanımdır , sen bilemezsin. Allah bilir ama tövbemi de bilir sevabımı da günahımı da , sen bilemezsin. Beni sen yaratmadın sırtında da taşımıyorsun.
- +1 yıl
@Geographer0309 Zina yaparken yakalanan bir kadın İsa’nın huzuruna getirilir ve Tevrat yasalarına göre onun taşlanarak öldürülmesi talep edilir. İsa bunun üzerine şöyle der: “İçinizde kim günahsızsa, ilk taşı o atsın! ”
Başta yaşlılar olmak üzere, herkes birer birer dışarı çıkıp İsa’yı yalnız bırakırlar. Hiç kimse kadını yargılayamaz ve İsa da kadını affederek gönderir - +1 yıl
Olabilir hacı kimse öldürmek istemiyor su an :d Dengi dengine dediğimizde zorunuza gitmesin. Zina yapmayan o halde canım galiba. Tövbenizi öbür dünyada Allah'tan bekleyin bu dünyada kuldan değil. Kişi zinayana bulaşmadıysa kendisi gibi birini istemek en doğal hakki.
- +1 yıl
tamam tövbe ettiysen de birdaha yapılmaz yani ama namus bacak arasında değildir diyenler kendini avutuyor sinir oluyorum
- +1 yıl
Bacak arası kirli olanlar namussuzdur.
- +1 yıl
@_BombacıMülayim_ kişi kendi gibi birini isteyebilir , ama kendi gibi olmayan birini yargılayamaz ! Siz bir insan başla biriyle olduysa namusuzdur diyen birisiniz. Hayat kadınlarına al bacım bu ay çalışma kiranı ben ödeyeyim demiyorsunuz. Tacizci gibi kadınları gözlerinizle yiyorsunuz. Sonra zar zar diye tutturuyorsunuz , kastetmek istediğimi bir türlü anlamıyorsunuz. Bir kadın isterse sizi kandırır sarhoş eder yatağa yatırır sen yaptın der , diktirir sen ilksin der , ters ilişkiye girer bunu size söylemez. İnsanların yüreğine bakın tanıyın , tanımadan peşin hükümlü konuşmayın
- +1 yıl
Temiz olanlar namusludur
- +1 yıl
Ayn ablacım zinayı eleştirince cahil oluyoruz. Zina yapan kadın namussuzdur bu kadar tartışılmaz
- +1 yıl
Yapmayan kadınlarla yapanları bir tutmayın lütfen
- +1 yıl
@Lalizar26 bak ben orada ne yazmışım " kaldıracak kadat namussuzsa bir şey diyemem " dedim zina yapan namussuzdur demedim. İfitira atmak büyük günah hatta sen benim anama namussuz dedin hâlâ gelmiş din edebiyatı yapıyorsun :d Evet kişi kendi gibi birini isteyebilir o yüzden "geçmişi soran köpektir " dedin zatem
- +1 yıl
Zina yapana namuslu deme o zaman
- +1 yıl
Kendini avutuyorsun zaten
- +1 yıl
Anlamayan sesin yazdıkların ortada. Her türlü geçmişi hesabını sorarım ha saklar mı ? Gerçeklerin ortaya çıkma gibi bi huyu var o zaman ona naparım acaba :d Neyse senin görüşün sana benimki bana ben bilğimi okurum zaten. Benim tartışmam biter
- +1 yıl
Ablacım yeter artık müslümansin güyya öyle anladım ama zina yapana namuslu diyemezsin diyorsan müslüman olma bence
- +1 yıl
Bekaret testi diye bir şey var ayrıca. Kızların ne yaptığını anlayabiliyoruz ama erkekleri anlayamazsiniz siz düşünün biz değil
- +1 yıl
@Geographer0309 he ya dinde din dinde din. Dinse katilinde , tacavüzcününde tövbe etmeye hakkı var. Bu arkdaş onları yargılamayacak mı çok merak ettim. Sordum ama cevap. vermedi :d
- +1 yıl
Doğru işine gelmediğinden bak şimdi kudurdum pauahahaha
- +1 yıl
Çok korktum bak işi kızıma getiriyor :d Lakin ben kadın erkek ayrımı yapmadım. En başından beri davul bile dengi dengine dedim. Duan için teşekkür sağlıklı olur inşallah
Erkek için de kadın için de önemlidir. Ancak geçmişe bakmak geleceğe çelme takmak gibidir oraya ne kadar bakarsan önünü o kadar göremezsin. Kimse günahsız değildir diyemem ama küçük büyük illa ki olmuştur. Ancak yargılamak yerine anlamayı tercih eder ise bir insan ve karşısında kine yüreği ile bakarsa çok daha farklı olabilirdi. Unutmamak lazım pavyon dan alıp kendine eş yaparak mutlu olanda var kız oğlan kız alıp hayatı ziyan olanda. Görünüşe aldanmamak lazım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin geçmişi var. Kimse kimsenin hayatında bir dönüm noktası değil. Veya kimse kimseyi beklemek zorunda da değil. Aseksüel veya asosyal birini beklemiyorlarsa hiç sevgilisi olmayan ve bir şey yaşamamış bir insan bulmak zor. Dini hassasiyeti dolayısıyla bundan sakınan insanlar haricinde herkes kendi isteğiyle yaşar veya yaşamaz. Herkesin geçmişine saygı duymak zorundayız. Uymazsa ayrılırsın ama sanma ki 18 yaşının üstündeki insanlardan karşına tamamiyle sana ayrılmış bir insan çıkacak.
22 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar güzel açıklamışsın
Cevap sahibi+1 yıl@kartal__0034 anlayana tabi ki…. İlk ve son aşk isteyen varsa filmlerde bol bol izleyebilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli bakirim ayakları yapıp üç günlük tanıdığından nude isteyen atan biri olmasın. Bakirim diyip bir sürü kıza yavşayan yürüyen takip eden biride olmasın. Eskisine Şiddet uygulayan küfür halaret eden biriyse yine olmasın Kendim gibi birini bulmayı çok isterdim.
12 Yorumla
Soran+1 yılnude atan biri bakir ya da bakire olmuyor mu
Cevap sahibi+1 yılOluyor da bakirim namusluyum diyip nude atmaları istemeleri bana ikiyüzlüce geliyor
+1 yılbahsettiğin geçmiş cinsel hayatın geçmişiyse asla laf ettirme. senin bedenin senin kararın. bunu yargılayacak olanlar önce iki bacaklarının arasındaki uzuvlarına sahip çıkmayı öğrensinler. sen rahat ol tatlım
21 Yorumla- 11 ay
Selamlar hanfendi, burada aranan şey aslında insanların birbirine denkliği. Erkeğin 50 kadınla birlikte olmuş olması da kadın için itici bir durum oluşturur kadın eğer benzer durumda değilse. Size katıldığım konu, erkek de fazla yasanmisliga sahipken kadından hiç bir yaşanmışlık olmamasını beklemesi tezat bir durum. Ben mesela bir kadınla ayni evde yaşamadım hiç çünkü bunun evliliğe dair özel bir durum olduğunu düşünüyorum. Hayatıma girecek kadının birliktelikleri olmuş olabilir benim gibi ama evde yaşamış olması bende negatif duygu oluşturur çünkü benim için özel olan bir durumu başkasıyla tüketmiş olduğunu hissederim. Beklentilerde denklik gerekiyor yani biraz.
Erkegin gecmisi daha onemli her poohu yiyen erkekte gelip gecmisi temiz kız arıyorum demesin ak n@h bulur oylesini
32 Yorumla
Soran+1 yılbence bulur
- +1 yıl
N@h bulur temiz kız her poohu yiyene bakmaz
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki önemlidir. Ne bir erkek escortluk yapmış bir kızla evlenmek ister, ne de bir kız gay eğilimi olan bir erkekle evlenmek ister. Hiç kimse kimseyi bu konuda aldatmamalı asla..
30 Yorumla Geçmiş adının üstünde olduğu gibi geçmiştir. Değiştirme şansım yoktur, dolayısıyla önemli değildir. Beni ilgilendiren birlikteliğimiz başladıktan sonra olacak olanlardır ve gücüm yettiğince het konuda yanında olurum. Paylaşmak bunu gerektirir.
10 Yorumla
+1 yılOldugu gibi samimi gelsin bana neyse o olsun yani, eğer önemsersem adam değilim, ben onun önesini ve oda benim öncemi ufak çaplı konuşuruz orada bir daha hiç ama hiç açmamak üzere kapatırırız, birlikte o şekılde yürürüz
10 Yorumla
1 yılSordum 1di 3 oldu sonra anlatti herseyi. Cok yalanlar soylemisti. Zorlamalarima ragmen anlatmadı.3 sevgilimle ve birkac flirtum ile yaptigini söyledi. Gunluk veya gece klubunden tanistigin birileriyle yaptin mi sorusuna hic oyle bisey olmadi dedi. Fakat yalan mi soyluyor bu isin siniri nedir bilmiyorum. Ciddi dusundugum bir insan iliskimiz boyunca hicbir falsosunu gormedim. Ama retroaktif tarafim beni cok mutsuz ediyor.
01 Yorumla- 11 ay
Selamlar dostum. En son durum nedir? Eğer sevgilisiyle aynı evde yaşama durumları olmadıysa kurtarılabilir bir durum. Gitmediğini söylüyorsa güvenmek zorundasın. Bir kaç sevgilisi olmayan insan yok bu yaşlarda o yüzden çok normal onların geleceğindeki kisi düşünüp yakınlaşması. Sen de geleceğe odaklan ve geçmişte kalmış unutulmuş insanları gundeme taşıma. Bir dosttan tavsiyeler.
Aile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı. Geçmişe takılmamak lazım her insanın geçmişinde kara lekeler olabilir parmakla gösterilmeyecek şekilde bile olsa. Önemli olan lekelerin üzerini didiklememek.
10 Yorumla
+1 yılBunun nedeni yine siz kadınlarsınız çünkü kadının geçmişi önemli değil diyen erkeği adam yerine koymuyorsunuz dolaysıyla erkek psikolojisi de sürekli bu etkinin altında kalıyor.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş derken geniş bi soru olmuş…. Geleceği etkileyecek şeylerse önemli ama geçmişte kalabilecek şeylerse önemsiz
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi geleceği etkileyecek şeyler
- +1 yıl
Ya evlendiğinde bile hayatını etkileyecek her şey olabilir..
hala önemli mi ne demek lan? :d bu ne genişlik mk :d
31 Yorumla
Soran+1 yılbu ne çomarlık mkk? 😂😂
Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. Benim yaşadıklarımı yaşamış olabilir ben kadın erkek eşitliğinden yanayım benim geçmişimde seks varsa onunda olabilir normal karşılıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden kadın ve erkeğin geçmişi önemliydi artık bir önemi kalmadı geçmişin beni ilgilendirmez geleceğe bakalım diyen içi boş mezhebi geniş erkekler kadınlar var
20 Yorumla
+1 yılHâlâ derken değişen ne? Erkeğin geçmişi önemsiz mi senin için katil hırsız p. zevenk kumarbaz geçmişinde bunlar olsa önemsiz mi yani
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş bir yerde hepimiz için önem teşkil ediyor. Herkes kiminle olduğunu bilmek ister, geçmişimizde buna dair ipuçları verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi kere verdiyse acemi, iki kere kalfa, üç falan usta, daha yukarısı ise büyük patron, şimdi önemli değil zaten üstünden bi kaç kişi geçtiyse erkek bunu anladıysa bi çivide o çakar, yoluna devam eder, ama en büyük çiviyi azrail çakacak.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli kadınlar erkeklere oranla daha parlak bir cins olduğundan tabi sevdikten sonra pek önemseyemiyoruz ama tartışma konusuysa önemli diyebiliriz
00 Yorumla
+1 yılBelli başlı sınırlar var onlar aşılmadıysa değil bence
02 Yorumla
Soran+1 yılne bu sınırlar
- +1 yıl
Cinsel sınırlar ve ahlak sınırları
+1 yılEğer benim geçmişimi sorgularsa bende onu sorgularım, bu dünyada her şey karşılıklı. Aşk ilişkileri bile
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları önemli buluyor, bazıları önemsiz. Ama bence çok saçma sonuçta geçmişte hayatında sen yoktun ona göre yargılanmak çok saçma cahilce
00 Yorumla Benim geçmişim o kadın için önemli değilse o kadının da benim için geçmişi önemli değildir. Ben benimle olduğu ve olacağı zamana bakarım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil deşeler bile bir süreden sonra sorun haline getiren vardır
10 Yorumla
+1 yılHer insan için önemli bence. Geçmiş geleceği gösterir.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş kuyruk gibidir. Sen her ne kadar arkanda bıraktığını düşünsen de her zaman peşinden gelir.
10 Yorumla
+1 yılGeçmişimiz kim olduğumuzu belirler bu yüzden önemlidir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. iki taraf içinde birinin geçmişiyle yaşayacaksan
şu an yaşadığın şey sana ait olmaz hep başkaları vardır o ilişkinin temelinde
yargılamak sorgulamak zaten kimsenin haddine değil anca kendin gibi birini bulursan gider o ilişki00 YorumlaAile & Toplum konusunda 936 cevap paylaştı. hayır diyen erkek yalan söylüyordur iki taraf içinde geçmiş önemlidir
00 Yorumla
+1 yılÖnemli kadınlar eski sevgilisini asla unutmaz çünkü
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı. Geçmiş aslında çöp kutusuna benzer. Orayı karıştırmak köpeklerin işidir.
00 YorumlaDeğildir. Geçmişte herkes hata yapar. Şimdiye bakarım ben
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılnapsın yediği göztepeden karsıyakaya köprü olmus hatunun köprüsüne tuğla mı eklesın?
00 Yorumla Önemli fakat geçmişte 1 düzine sevgilisi olmasın yani
00 Yorumla
+1 yılBakire mevzusunu bir ihtimal görmezden gelebilirim ama motor olmuşsa sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılBeni gerçekten sevdiyse sevecekse sadece ona odaklanırım gerisi önemli değil
00 Yorumla
+1 yılErkekler kadınlardan daha fazla önem veriyor bence geçmişe. Çoğu için önemlidir diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gecmisim bir kadin icin nekadar onemliyse onu gecmiside okadar onemli
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herkes için karşısındakinin geçmişi önemlidir. Ama asıl önemli olan geçmişten ne kadar ders alıp gelecekte neler yaptığıdır.
00 Yorumla
+1 yılGeçmişine çok takılmam ama bazı şeylere de takılır insan ister istemez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek önce kendine karşı dürüst olmalı. Kendi geçmişi temiz değilse kadının geçmişini sormamalı.
00 Yorumla Hayır önemli değil benden sonrası önemli. Yeter ki dürüst olsun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı. Ufak tefek şeyler değilde sürekli tekrarlayan hatalar onemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli tabi yol geçen olmuş kadını ne yapayım ben kendisine saygısı olmayana ben niye saygı duyayım akıl var mantık var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala değil o yanlış bi tabir
Ve kadın için değil erkek içinde geçmiş önemli20 Yorumla
+1 yılbence bir özelliği olmamalı..
kendi geçmişlerimiz ne kadar temiz ki..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli benim geçmişimde kimse yok mesela az buçuk denklik isterim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKatılmayanlar fikrini yazsın tartışalım seviyeli şekilde
Nasil bir zihniyet bu😀 hala erkektir yapar, kiz yaparsa o. rusbu diyen zihnit var mı orada. Ayip ya bunu bi kiza sormak bile ayip
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli
Herşeyi sorarım
Sevgililerini, arkadaşlarını, bakire olup olmadığını.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler icin halen önemli ama unutmussa geride arta kalan bir sey yoksa sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılturkiy3de kadinin guzelligi ve temiz gecmisi, erkeklerin aradigi seyler
00 Yorumla
+1 yılSorunun başında 'hala' demen tuhaf
Geçmişinde bişeyler yaşamış olabilir.
Benim için önemli olan nasıl kişilerle yaşadığı. basitliğe kaçmadan düzgün ilişkiler normal.00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar