+1 yılUzman çavuşların her timinin bir GBT sorgulama cihazı vardır cihaz kimde ise o bakar eğer TC kimlik numaranı verdiysen baktıysa oda hiçbir sorun yok devletin kendinin verdiği imkansız bu Diyarbakır’da askerlik yaparken çok şahit oldum buna önceden yasaktı tabi ama artık jandarma personeli olduğu için onlarda bakabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sorumlu olduğu bölgenin tek bakmaları lazım kafasına göre nasıl bakıyor ki
- +1 yıl
Sistem son derece değişti sorumlu olduğu bölge yasaklar şudur budur hep kalktı TC vatandaşı olan her kişinin GBT si Türkiye sınırları içinde olmak kaydı ile sorgulanabilir ayrım yapılmadan
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç kimse kafasına göre GBT ye bakamaz.. ayrıca uzman çavuşun böyle bir yetkisi yok ki emniyet ayrı bır kurum türk silahlı kuvvetleri ayrı bir kurum.. bunun için emniyet te bir tanıdığı olması lazım yoksa normal vatandaştan bir farkı yok
114 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim tek adam gibi açıklama yapan sensin
- +1 yıl
Rica ederim 👍
- +1 yıl
Cevabı bilmeyen kişiye teşekkür, doğru bilgi verenlere itiraz etmişsin. Sistem adamın elinde. Plaka da sorgular TC de kimse sen bunu neden sorguladın diye sormaz. Yalnızca araması olan bir kişiyi, plakayı sorgulamişsa gerekli işlemi yapmak zorunda kalır.
Soran+1 yılHayır mesela durdurup bakmaktan bahsetmiyorum, elindeki cihaz ile kafasına göre birinin bilgilerine bakabilir mi onu anlatmak istedim
- +1 yıl
Lan çocuklarım diyeyim ikinize soruda jandarma mı Demiş? Bitli piyade uzman çavuşun ne yetkisi var? Ayrıca jandarma olsa bile asayişten sorumlu değildir yoldasın o ayrı ama jandarma durup dururken GBT mi sorguluyor aklnıza tüküreyim
Soran+1 yılEvet bencede yani jandarma kafasına göre bir insanın gbt sini oturup ta sorgulayamaz yetkisi olması lazım ve kendi bölgesinde ancak sorgulayabilir polis değil ki bu sorgulasın kafasına göre
- +1 yıl
Ağzını topla sokuk. Yorumlarını oluşan jandarmayı sorduğunu bilirdin. Aklın yok fikrin var
- +1 yıl
Sende tam zeka fukarası çıktın senin gibi aptalı niye arayacak işi mi yok
- +1 yıl
@BaşbuğKürşad ben yoruma göre mi cevap vereceğim pu şt soruya göre cevap veririm şimdi s. Ol git görüşümden.. çıktığın yere geri girmek zorunda kalma
Soran+1 yılKardeşim max zeka yaşın 10 Senin gibi cahillerle bilgisiz insanlarla bir olacak kadar karekterimi düşürmedim insanlara hitap ediş şekline de dikkat et senin gibileri olduğu sürece zaten bu ülke gelişmez. Ayrıca bu soruyu beni araştırmalarından değil bir arkadaşımın sorusu.
- +1 yıl
boş ver takma cahille münakaşaya girmemek lazım
Soran+1 yılAynen öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlım uzman çavuş, asayişte ve yol kontrolü yaparken bir cihazdan bakabiliyor gbt’ye, bir defa tc’mi vermiştim bakmıştı elinde ki cihazdan. Yani bakabilir. Bizzat yaşadım bunu. Ayrıca yorumlarda @poseidon-dlr adlı kullanıcı uzman çavuş hakkında pekde iyi konuşmamış sanki. Siz kurban olun uzman çavuşa..
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Fakat o uzman çavuşlar için değil yorumunu kötüleyen şahıslara kötü davrandı sadece işin olumsuz olduğunu söyledi, askerime bir laf gelse gereken lafı ben söylerim
Cevap sahibi+1 yılYani bitli piyade filan demiş, sence bu yeterince büyük bir hakaret değil mi Türk silahlı kuvvetlerine mensup bir asker için. Ben mi yanlış anladım? Asker konusunda aşırı hassasım ve sinir oluyorum böyle konuşanlara.
Soran+1 yılHayır o lafı yorundaki saygısız bir şahıs için söyledi askerimizd söylemedi
+1 yılJandarma ise bakar. Çünkü onların uygumalarda gbt bakma yetkisi var. Sanki o uygulamada denk gelmis gibi bakabilir
00 Yorumlaasdlkjasd Öyle bir şey olabilir mi ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yani şimdi istese benim hakkımdaki bilgilere bakamazmı skshjs
+1 yılSorumlu olduğu bölgeyse bakabilir
00 YorumlaJandarmaysa bakabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılBence bakamaz
Soran+1 yılKafasına göre nasıl bakabiliyor
Soran+1 yılHı şimdi anladım teşekkür ederim
+1 yılUzman çavuş ne ya askeriyenin ayak takımı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
+1 yılYok sallamış
00 YorumlaJandarma Asayiş bakar 😂 jandarmaya ait bolgedeyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetkiyi kötü kullanmış olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılistediği gibi bakar kudurma
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhemde kafasına göre şıklık:)
Cevap sahibi+1 yılşıklık değil KS şıklık dedim bu mala😂
Soran+1 yılSen harcanıyosun ya
Cevap sahibi+1 yılş ı l l ı k s ı n
Soran+1 yılMax yaşın 12
+1 yılJandarma mı
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
TC ni biliyorsa bakar ama şikayet edersen suç
Soran+1 yılBilmiyorsa bakamaz o zaman demi
- +1 yıl
Detayları bilmesi lazım doğum tarihi yeri vs hani