Normalde bu tur seyler yazip insanlarin goruslerini merak eden birisi degilimdir ama bugun son noktam oldu. Memurum haliyle hafta sonlari dışarıya çıkabiliyorum bugun icin plan kurduk ve sabah 9 a alarm kurdum kalktim hazırlandim o gec hazirlandigindan makyajimi yaptiktan sonra uyandirmak istedim 10 a kadar uyuyayim dedi tamam dedim 10 oldu 20 dk daha dedi tamam dedim son 10 dk dedi artik sıkıldım gittim salona makyajli makyajli uyanmasini bekledim 11 oldu hadi kalk gidelim dedi ben de haliyle hevesimin kactigi icin cevap vermek istemedim iceri gidip uyumaya gitmis girdim odaya sinirle makyajimi sildim niye gitmiyoruz dedi sinirden elim ayagim titredi resmen bir iki atistik daha sonradan gitti tekrar gelip hadi gidelim dedi ben de Şu an sinirli oldugumu kalbini kirmak istemedigimi soyledim daha sonradan odadan cikarken bana biz seninle anlasamiyoruz dedi biz 7 aylik evliyiz surekli bana benimle mutlu degilsen ayriliriz hayat devam ediyor benden ibaret degil herkes yoluna bakar tarzinda cumleler kuruyor hic eyvallahi yokmus gibi kalbimi cok kiriyor kavga edince salonda uyuyor neymis kavga sevmiyormus uzaklasmasi gerekiyormus ya da evden gider daga tasa kafa dinlemeye ben evde tek basima uzuluyorum. Herneyse odadan giderken o sozu soyledikten sonra aglamaya basladim salona gidip yatmis sinirden salona gidip telefonu koltuga firlattim ziplayip kafasina geldi omzuna vurdum battaniyeyi kaldirdim bosanicaksan bosan kalk diye bagirmaya basladim bana ben senin istedigin gibi biri olmayacagim sana bağırıp hakaret etmiycem bunu istiyorsan dedi agzimdan beni istemiyorsan hadi ordan git gibi bir kelime cikti kavga esnasinda bana senin psikolojin iyi degil tarzinda konusmaya basladi kicini donup battaniyeyi ustune alip uyuyor benim icim icimi yiyor aglamaya basladim gram umrunda olmadi beni sevdigini biliyorum ama bana surekli boyle cumleler kullanmasi kavga esnasinda beni hic umursamamasi hersey beni cok yipratiyor normalde boyle biri degilim bilmiyorum ozguvenim evlendikten sonra dusmeye basladi zaten duzgun bir cinselligimiz de yok evet sarilir oper dokunur ama bilmiyorum bos kuruntu mu yapiyorum onu da bilmiyorum zaten hakliyken haksiz duruma dustum ona da uzuluyorum daha sonradan gidip ozur diledim kufur ettigim icin vurdugum icin ama umrunda olmadi acaba umrunda da numara mi yapiyor bilmiyorum en son biraz yuruyus yapicam diyip manzarali biyere gidip oturdum bir saat eve dondugumde yoktu mangali almis kapinin onundeki muhtemelen mangal yapmaya gitti ben de evde melankolik muzikler dinleyip agliyorum tek basina kalmaktan korkan kocasini cok seven agzindan ayrilik lafi duyarim diye korkumdan susan ezigin tekiyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Farklı mevzularla da olsa senin yaşadığına benzer şeyler yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Manipüle ediliyorsun fena halde. Aslında hatalı oyken öyle güzel yönlendiriyor ki sen kendini suçlu buluyor ve özür dileyen gönül almaya çalışan taraf oluveriyorsun. Bunlara kanma derim. Karşındakinin sana verdiği değerden daha fazlasını ona verme. Yoksa hep ağlarsın kendimden biliyorum. Sana yeterince değer verseydi kalkar plana uyardı. Değer vermemiş önemsememiş sonra da sen sorun çıkartan olmuşsun. Klasik bizde de var bunlar. Bir sorun olduğunda gayet rahat ayrılabiliriz ayakları yapması hatta daha iyisini bulursun vs demesi çok kırıcı yaşadım. Ben belki bu sebeplerden kendisiyle evlenmem ama sen evlenmişsin artık. Sana benim daha az üzülmemi ve daha az kavga etmemizi sağlayan yöntemi söyleyeyim uygulamaya çalış. Eskisi gibi peşinde koşturmuyorum. Sürekli nerede ne yapıyor merak etmiyorum. En önemlisi onu hayatımın merkezinden çıkardım ve hayatımın merkezine işimi koydum. Tıpkı onun bana yaptığı gibi. Öyle kafam rahatladı. Düşünmüyorum artık onun canımı sıkan hareketlerini. Başka odak noktalarım var hayatta çünkü. Moralimi bozacak bir şey yaptığında takmıyor geçiyorum. Üzerine düşüp kavga çıkmasına müsade etmiyorum yoksa en çok üzülen ben oluyorum kavgada onun umrunda olmuyor. Neden kendimi yıpratayım ki daha fazla. Anahtar kelime hayatının merkezinden çıkarmak. Kendi işimden gücümden arta kalan vakitte kafamı dağıtmamı biraz gezip eğlenmemi saklayan biri sadece. Hayatımın odağı değil.
06 Yorumla- +1 yıl
Son dedigin seydeki kafa yapisina erismek istiyorum gercekten ama benim is yerimde calisiyor ise gidiyorum o eve geliyorum o ve ben onsuz zevk alamiyorum hicbirseyden acil bu moddan cikmam lazim
- +1 yıl
Bende bu kafa yapısına gelebilmek için iki yıl neler yaşadım, ne kalp kırıklıkları, ne üzüntüler... En sonunda karşı taraf kişiyi buna itiyor. Kesinlikle çok sağlıksız bir ilişki tarif ediyorsun. Bende yaptım onu çok üzüldüm. Bir de hem aynı evde olup hem aynı işi yapanların ilişkiyi yürütmesi diğerlerine göre daha zordur. Çünkü birbirinizi özleyebilecek alanınız yok hep bir aradasınız.
- +1 yıl
İnan ben is yerinde bile onu özlüyorum odada otururken gorus alanima girdiginde bile onu izlerim ona fark ettirmeden cok saygi duyulan ve yakisikli biridir evde bile temas etmeden duramam bunaltirim hatta ama zamanla torpulemeye calisicam kendime yetmek icin ugrasicam
- +1 yıl
Ya cidden yazdigin hersey cok dogru tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim
En İyi Cevaplar
Yazdıklarīnı manga - cevabsīz sorular müziği eşliğinde dinledim.
Öncelikle hani o sana diyo ya boşaniriz hayat benden ibaret değil falan öncelikle büyük ihdimal kendini sana layık göremiyor ve seni üzmek de istemiyo sadece biraz kendine kapanık hemen oyle sana anlatamiyordur. O istiyor ki, onu olduğu gibi kabul edesin çünkü sen karşında daha romantik ilgili birini eski ilgi alakayi istiyorsun amma evlilik inişli çıkışlıdır boşanmak için çok erken davranma öncelikle boşanma yoluna kadar çift terapistleri bi suru yol var hemen oyle evlilik bitirmek çok çocukça siz yetişkin insanlarsiniz.
Mesela o gidelim dedi ya bi kac kere sen gitseydin belki golnunu alacakdı amma ona kiyip trip attiğindan dolaysiyla sen kizginken onuda kizdirdin yani sinirle yapilan hersey zarar bence o oyle bir kötü insan degil eger gidelim dediğinde gitseydin oda senin bekledigin icin kizdigini filan anlar golnunu alirdi çünki belli adam seni seviyor sadece senin üzgün mutsuz olman onda acaba ben onu mutlu edemiyormuyum belki onu birakmaliyim ya da ben birakamiyorum onun gitmesine goz yumayim gibi dusunceler uyandira bilir bence otur kocanla konuş ve evde romantik ortam tahrik edeci durumlar yarat cinselliginizi duzene sokmak çok mutlu yapa bilir sizi cinsel filmler izleyin bir suru farkli şey deneyin13 Yorumla- +1 yıl
Ya bilmiyorum ama aramizda 6 yas fark var ben universiteye gitmedim polisim 2 yil hapis hayatinda polis okulu okudum o ise gezmis tozmus antalya da birsuru sey deneyimlemis cok fazla kazik yemis zamanla da bu vurdumduymaz duruma gelmis ama ben cok içli duygusal bir karakterim biri bana surdan kalk suraya otur dese sorgularim cogu zaman cidden senin dedigin gibi gidebilirdim uzatmayabilirdim pisman oldum zaten ama genelde boyle yapiyorum cunku küsüyoruz ve ben küsünce hayattan da küsüyorum resmen cidden kocama o kadar asigim ki biyere gittiginde bile aklima heo kaza bela gelir dua ederim onsuzlugu dusunemiyorum berbat bisey
- +1 yıl
Haklisin tesekkur ederimm
Sen bu kavgada sonuna kadar haklısın. Ne yaptıysan haketmiş. Erkekler böyle odun, ruhsuzlar işte. Keşke özür dilemeseydin, çünkü seni o raddeye getiren o olmuş. Hevesini kıran o, onun senden özür dilemesi lazım. Eşin daha aile kavramını bilmiyor, zamanla daha da farkına varır aile olduğunuzun. Biraz idare etmen lazım, seviyorsan tabii o da, mecbur değilsin. Bazı şeyleri duyucan duymamazlıktan gelicen. Annem der hep evlilik 3 maymunu oynamaktır diye. Geçinmek istiyorsan böyle yapacaksın der. Erkekleri idare etmek kolaydır aslında, onu kaldırmak istediğinde yanına yatıp iki öpüp kokla saçını okşa. Güzellikle yaptır isteklerini, kavga ederek yaptırman imkansız. Ay evlensem çok güzel koca idare ederim he ahaha
05 Yorumla- +1 yıl
Ama surekli bunu yapiyor doktor randevum vardi onda bile 30 dk daha uyuyayim diyip yatti ucu ucuna yetistik arabayla markete gidiyoruz atiyorum is donusu in de al gel diyor biyere gidiyoruz yolda bana pogaca al diyor iniyorum aliyorum cunku o araba kullaniyormus aramizda 6 yas fark var ben 22 yasindayim beni kontrol edebiliyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evliliğini henüz çok yeni 7 ay. Bu kısa sürede bunları yaşaman gerçekten çok üzücü birbirinize zaman tanımanız gerek flört dönemi oldu mu bilmem ama insanlar anca aynı evde yaşamaya başladıktan sonra birbirlerini taniyabuliyorlar. Ama her ne olursa olsun bosanalim gibi laflar edilmesi çok çirkin bir davranış birbirinize karşı daha yapıcı olmalısınız belli ki esin hafta sonları uyumayı seviyor bu anlaşılabilir ama plan yapıp sadık kalmamak senin de dedigin gibi heves kirici bir durum. Uygun bir zamanda açıkça beklentilerini dile getir onun evlilikten beklentilerini de öğren bu daha sağlıklı olur.
011 Yorumla- +1 yıl
Biz 2021 yilbasina girerken konusmaya basladik mayis 20 de evlendik kisa surdu flort donemi ama ben uzun uzun sevgililik donemlerini zaten sevmiyorum acikcasi evlenmeden once kararkterini bana hep yansitiyordu zaten ben cok sevdigimden evlendim
- +1 yıl
Evet ben de zaten istedigim kadar taniyayim ayni eve gecmeden taniyacagimi dusunmuyordum evlenmeden once bana anlasamazsak ayriliriz bu bu kadar buyutulecek bisey degil tarzinda ayrilmanin cok dogal birsey olduguyla ilgili seyler soylerdi ben de o zamanlar ona katilirdim fakat icten ice ben ayrilmak icin kesinlikle evlenmeyecegimi biliyordum yani sadece evlendikten sonra anlasamiyoruz diyip hala bosanmanin normalligiyle ilgili seyler soylemeye devam etmesi beni cok sinirlendiriyor bu benim icin hafife alinacak birsey degil
- +1 yıl
Yani bilmem ki normal zamanlarda yanima gelir oper koklar taklidimi yapar benimle yasadiklarini paylasir ama genel anlamda pek insanlari dinleyen bir karakteri yok dinlemektense konusmayi sever her turlu her konuda uste cikabilir kimsenin kolay kolay bas edebilecegi bir tip degil is yerinde de ayni sekilde saygi duyarlar zaten calistigimiz yerin ayni zaman da benim de amirim sanirim mesleginden kaynakli da kimseyi dinlemeyen bir yapisi var bazen herseyi icine attigini dusunuyorum cunku twitterinda eskiden yazdigi tonla hüzünlü sey var ayni zamanda eksi sozlukte yazar hesabini buldum ve okudum cok kazik yemis insanlari surekli deneyen ve kuskucu bir tip acaba beni de deniyor olabilir mi
- +1 yıl
Cok iyi bir noktaya degindiniz ozelestiri diyerek cunku kendisine tapar her konuda haklidir asla elestirecek bir kusur kendisinde gormez tartismaya bile tenezzul etmiyor cunku hakli bosuna cenesini yoramaz yordugunda zaten hakli cikar
- +1 yıl
Oyle gercekten kavga ettikten sonra bir kac gun konusmuyoruz bu beni cok yipratiyor o yuzden tamam sensin oluyor kavgadan sonra eger ozur dilemesem basima kakardi her seferinde yine yapar eminim ama en azindan olayi biraz yumusattigini dusunuyorum mucadele edicek halde de degildim zaten etsem bile cevap vermiyor yatiyor bilmiyorum artik hayirlisi cidden
- +1 yıl
Cok tesekkur ederim 🙏 iyi aksamlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende üşenmedim okudum. Alan açmak diye bir şey vardır psilolojide hanımefendi size tavsiyem eşiniz yatıp uyumak istiyorsa tamam uyusun. Siz çıkıp gezin, varsa arkadaşınız onunla sözleşin tiyatro sinema yeme içme vs. Bakın sizinle yapmak istemediği zorlandığı şeyleri ölçün tartın istemiyor mu tamam deyip geçin. Cool olun işe yarar
03 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisiniz gercekten ama ben kucuk bir ilcede yasiyorum esimin yanina atandim ve arkadasim yok gezicek hicbiyer yok resmen hapisanedeyim ama bugun karar aldim kesin biraz cool olmam lazim dediginiz gibi
Cevap sahibi+1 yılÜstelediğimiz şeylerin kıymeti olmuyorsa tek başımıza da olsa bir kitap bile okumak kendimize zaman ayırmak gerekir. Eşiniz size ulaşmaya çalışsın siz ulaşamıyorsanız. Mutluluklar dilerim
- +1 yıl
Tesekkur ederimm 🙏
Aklımdan geçenleri yazsam da bir şey farketmicek sonuçta senin hayatın ama bir tavsiye vermek istiyorum youtubedan beyhan budak ve adil yıldırımın videolarını izle bol bol senin durumunu anlatan videoları var biri psikolog biri ilişki koçu faydasını görürsün diye düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
İzliycem tesekkur ederim 🙏
+1 yılAyrılmanız daha iyi olur zaten. Sen herşeye rağmen özür dilemişsin ama o takmayıp da mangala gitmiş. Kocan rahatına çok düşkün, bununla bir ömür geçmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Bakalim artik
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni umursamaması ve her tartışmada ayrılalım demesi çok ergence... eşin bazı şeyleri daha tam kavrayamamış.. madem umurunda olmayacaktı neden evlendi...
06 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden once de oyle soyluyordu ben onu cok sevdigimden evlendim
- +1 yıl
@Curiosus benim onu kaybetme korkum var onun yok bu korku neyden kaynakli bilmiyorum sanirim kafa yapisini bildigim icin ama sana tavsiyem ipleri eline al ve sakın bırakma eger evleniceksen cunku bende ip mip yok bu durumdayım
- +1 yıl
Sizi umursamayan ve size sevgisi olamay birisyle evlilik kurarsanız ipleri elinize alabilmeniz mümkün olmaz.. çünkü o ipleri karşı taraf size hiçbirzaman vermez sonuçta hiçbir şey umurunda olmayan bir insan için önemli birşeyde yoktur... onun için iyi düşünün öyle evlenin derim... sizin sevginiz iki tarafada yetemiyor maalesef tek taraflı sevgilerde yıpranan hep seven taraf olur...
- +1 yıl
Birlikte eglenceli mutlu zamanlarimiz yok diyemem acikcasi benim yakindigim sey aslinda evliligi bu kadar basitlestirmesi ve ayrilikla ilgili cumleleri bu kadar kolay kurup umursamaz davranışları ben yas olarak da ondan kucugum o tecrubeli deneyimli zamanla benim de edinmem gereken tecrubeler cikarmam gereken dersler oldugunu dusunuyorum
- +1 yıl
Önemli olan yaş değildır burada olgunluktur olgun insan öyle kelimeler kullanmaz en ufak tartışmada...
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani o kadar sorundan bahsedip hala "beni sevdiğinden eminim." diyebilmek ancak kızlara özgüdür herhalde.
Bu sevgiyse kimse beni böyle sevmesin.08 Yorumla- +1 yıl
Herkesin bir kusuru var bilemiyorum artik cidden
- +1 yıl
İyi de bu kusurlar nasıl bu adamın hala seni sevdiğine işaret ediyor?
- +1 yıl
Normal kavga etmedigimiz zamanlarda tavirlarindan davranislarindan beni baskalarinin yaninda sahiplenmesinden kaynakli dusunuyorum ki benimle evlenmek isteyen ilk basta oydu ben ona evlilikle ilgili tek kelime etmemistim
- +1 yıl
İşte kadınları yanlışa götüren davranış bu.
Anlayamıyorlar gerçeği. . . - +1 yıl
Yani Şu an anliyorum bu sekilde dusunmenizi ben beni sevmeyen birisiyle zaten birlikte olamam ne kendime ne de ona bu haksizligi yapamam daha 22 yasindayim isim meslegim elimde beni tanimadiginiz icin soyluyorum guzel de biriyim en azindan insanlar bana bunu hissettiriyor diyebilirim esimle tanistigimiz anda zaten hemen evlenmek istedi tanisali 5 ay olmustu nikah kiydik cunku uzak mesafedeydik ve kavusmak istedik atamam olsun diye kendisi benden 6 yas buyuk cok sey yasamis cok kazik yemis evlenmeden once de bana kavga etmem ben uzaklasirim bu tarz seyler soyluyordu fakat evlendikten sonra biz anlasamiyoruz tarzinda seyler soylemesi ve dusunce yapisini bildigim icin bu durum beni geriyor ben adam akilli sevgilisi bile olmayan tecrubesiz bir insanim beni rahatlikla kontrol de edebiliyor zaten kendisi herkese karşı restleşen ve inatci bir tiptir fakat bana da boyle olmasi beni üzüyor kendimi ifade edebiliyormuyum bilmiyorum
- +1 yıl
Herkes senin gibi işte.
Kimse bir elmanın yarısı olduğunun farkında değil.
Kimse elmanın diğer yarısını tamamlayacak kişiyi doğru secemiyor işte.. - +1 yıl
Aslinda herkes herseyin farkinda fakat farkinda degilmis gibi yapiyor cunku kimsenin isine gelmiyor aksini dusunmek
- +1 yıl
Aynen öyle..
Son dediğinin altına imzamı atarım..
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha 7 ay olmuş ayrılık lafları geçiyor. Fazla gitmez kanka bu is. Oturup konuş bi, sorunları cözün. Biraz anlayışlı olsun adam da.
01 Yorumla- +1 yıl
Hakliysam susar haksizsam konusur o
Yani bu kadar yazmaya erınmedınız mı bende okumaya erınmedım
04 Yorumla- +1 yıl
Cok dolmustum napiyim
- +1 yıl
Tesekkur ederim
Cinsel Yaşam konusunda 11,3b cevap paylaştı. Adamın umurunda değil umursamaz bir tip. Ve böylesi insanı deli eder çıldırtır. Senin yerinde olsam bu adamdan bir an önce ayrılmaya bakardım. Kurtar kendini
05 Yorumla- +1 yıl
Bana biraz icinde yasiyormus gibi geliyor bana yansitmaz hic daha once yedigi kaziklardan kaynakli kendine bir savunma mekanizmasi yaratmis gibi
- +1 yıl
Evet oyle gercekten
- +1 yıl
Bu dediginiz benim icin kolay bisey degil tamam uzuluyorum ama beraber mutlu zamanlar da geciriyoruz evlendigime pisman olmadim ben 7 ay oldu daha zamanla onun bu davranislarini umursamamayi ve kendi kendime yetmeyi ogrenmem gerekiyor diye dusunuyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılSabahın köründe de kalkıp gezilmez ya mal mısın Adam haklı İyi yapmış hiç çekilmezsin
06 Yorumla- +1 yıl
Gezecegimiz yer uzak mesafede ve belli kapanış saati var
Cevap sahibi+1 yılİyi de gezmek keyifle yapılır zorunlu değildir Sen zorla kalkıp gezmeye götürüyorsun adamı
- +1 yıl
Ama dunden ikimiz ortak karar verip belli bir plan yaptik 9 da uyanip sunlari bunlari yapicaz diye ben kafama gore 9 da uyanmadim
Cevap sahibi+1 yılAskeri kışla mı bu ya her şey planlı gitmez
- +1 yıl
Ya sen burada ahkam kesiyorsun da yasa da gor bakalim haftanin 5 gunu calisiyoruz cumartesileri iple cekiyorum istanbuldan g**t kadar bir ilceye atandim bunaliyorum kıslayla ne alakasi var biyere gitmeden once mesafe uzaksa plan yapilir ozellikle de zaman konusunda cogunlukla da boyle yapiyoruz herkesin hayat tarzi farklidir
Cevap sahibi+1 yılSen böyle yapmaya devam et Bugün olduğu gibi çok havanı alırsın daha
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü mu evlendiniz veya o aile baskısıyla mi evlendi
06 Yorumla- +1 yıl
Hayir severek evlendik tanistiktan bir ay sonra bana evlilik konulari acti ben ona evliligin e sini soylemedim
- +1 yıl
Çok hızlı gitmissiniz o zaman
- +1 yıl
Evet ama farkli sehirlerde calisiyorduk kavusmamizin tek yolu evlilikti ve ben oyle uzun uzun sevgililik donemlerini sevmiyorum ne kadar tanirsan tani herkesin ayni eve ciktiginda farkli yonleri ortaya cikiyor
- +1 yıl
Şimdiki olduğu gibi
- +1 yıl
Evet maalesef
- +1 yıl
Bu arada farklı şehirlerde çalışıyorduk demişsin tanıştıktan 1 ay sonra evlilik muhabbeti etmiş demişsin siz nasıl tanıştınız ve neden bu kadar hızlı davrandın o zaman böyle hızlı acele etmeseydin bu yönlerini de görmüş olacaktın belki de
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini bu kadar jirpalama
konuşup çözüm bazı seyleri02 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
Cevap sahibi+1 yılkolay gelsin
ezik mezik değilsin. fedarkarsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim
bence eşin seni değerini tam bilemiyor arkadaşım
01 Yorumla- +1 yıl
Daha 7 ay noldu nasil degersizlestim bilmem
+1 yılkötüymüş
00 Yorumla