Evet arkadaşlar hamileyim ve eşim dünyanın en ilgisiz adamına dönüştü bebeği kendisi çok istiyordu şu an ise akşam eve geç geliyor sarhoş bir şekilde geliyor her gün ya annesindeyim ya onun annesi bize geliyor akşam evde tek bırakmıyor defalarca konuştum beni isteyip istemediğini sordum işlerini bahane ediyor senlik durum değil diye ama çok yoruluyorum 1 gün eve erken gelip de konuşabildiğimizi hatırlamıyorum eve geliyor ardından yatıyor yatarken biraz konuşayım diyorum ama hayır sarhoş çünkü hemen sızıyor inanın çok yoruldum ben bunun için evlenmedim ayda yılda bir kocamı göreyim annesiyle evlilik yaşayayım diye değil ne yaptıysam nafile boşanırım senden diye tehdit edemem çok gururlu olduğu için çıkar gider evden ne yapmam lazım bilmiyorum psikolojim çok bozuk sürekli sigara içiyorum bebeğime zarar veriyorum babası yüzünden bir anlayış bekliyorum ama yok yokkk
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılNeticede, olan çocuklara oluyor.
Herkes yaptığının cezasını çekiyor;
çocuklar ise büyüklerin günahını…”
Evladımızın ileride engel riski olabilir evladıniza zarar gelebilir doğum anında sikinti yaşayabilirsiniz bir sürü durum söz konusu. Sigara icmeniz eşinizi geri getirmez onunla anlaşmanızı sağlamaz aa sigara içti evime döneyim demez nolur ileride sizin yüzünüzden sağlığı bozulmuş bir benek sizin yüzünüzden bir ömür çeker. Hamilelik iç güdüleri anneliği hissetmeyle başlarmış bu hislere sahip değil misiniz?
Herneyse...
Eşinizden ilgi beklemeniz çok normal en ihtiyaç duyduğunuz zamanda birbirinize vakit ayıracağınız zamanda böyle bir durum siz çok üzmüştür eminim. Belki eşinizin iciinden çıkamadığı ama sizi üzmek istemediği için söylemediği bir problemi olabilir veya daha farklı bir şey konu her ne olursa olsun hamilelik döneminde kafanızı dağıtacak size iyi gelecek şeyler yapmalısınız. Bunun dışında konuşmanız degistirecekse sürekli konuşun ama herşeyden bebeğinizin haberi olduğunu unutmadan elinizi vicdanınıza koyarak hareket edin attığınız her adımdan mesulsunuz sorumlusunuz. Eşini genç yasta çocuğuna hamileyken kaybeden annelerimiz var eşiyle anlaşamayan boşanan hamilelerimiz var şehit anneleri var herkes anne önemli olan anne olurken bu durumda baba da olabilmek. Evladinizi düşünerek kendinizi değerli hissedin. Sizin olmak istediğiniz vasıfta anne olmak isteyen çok insan bekliyor.02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yaptığının cezasını çekiyormuş seksin cezası bebek mi size göre ben evli bir insanım burada gelip de sevgilimden hamile kaldım gibi bir cümle kurmadım sigara içmem ona duygu sömürüsünden değil ben de bırakmayı çok istiyorum vicdan azabı çekiyorum ama yapamıyorum kendimi şehit anneleri ile hamileyken eşi ölenlerle kıyaslamıyorum zaten eşimin yaptığı açıklamalar gibi açıklama yapıyosunuz bahane kendimi daha iyi yerdeymiş gibi görebilmek için en kötülerini örnek veriyorsunuz ben kendimi kötü durumdakilerle kıyaslayamam kendimi hep daha üstteki insanlarla kıyasladım bu zamana kadar yine aynı şekilde yapıyorum benim olduğum vasıfa geldiğiniz zaman görüşelim tek duam sizin karşınıza anlayışlı bir eş çıkması her durumda yanınızda olan biri
- +1 yıl
Hanımefendi sizi aşağılayıcı sizi kötüleyici sizi rencide edici bir sey yazmadım ben size sizin içinizi rahatlatacak yol gösterecek şeyler yazmak zorundayim buraya ben gerçek dışı şeyler yazarsam bi faydam olmaz. Kendinizi daha üstteki insanlarla kıyaslarsanız hayatınız boyunca mutsuz olursunuz rizki da kaderide veren allahtır. Buraya direk bosan da yazabilirdim. şu an sizin psikolojinizin eşinizden başkasından daha önemli olduğunu düşündüğümden bu şekilde bir yazı yazdim ama galiba yanlış anlaşıldım
Problem değil...
Umarım doğru karar verirsiniz hayirli şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılya bu duruma alışır bu şekilde devam edersin ya da boşanırsın bebişim seni üzmek istemiyorum ama bu adamla evlilik pek yürümez o ilgisiz kalacak siz konuşamayacaksınız gittikçe uzaklaşacaksınız o sadece biraz bebeğini sevecek maddi ihtiyaçlarını giderecek çoğu zaman onunla sen ilgileneceksin sonra aynı evde olan iki yabancı olacaksınız adam iletişim kurmuyor seninle çünkü ayrıca sırf böyle bir adam için bebeğine ve kendine zarar vericeksen yazık edersin günaha bile girebilirsin anneysen anne gibi davranacak ve başkası için üzülmeyecek güçlü olacaksın o bebeğin şu an ki tek desteği sensin daha doğmadan ona zarar veriyorsun ona yazık değil mi yok ben bunları yapmaya devam ederim diyorsan ona sadece acı çektirirsin o çocuk doğsa bile türlü türlü sağlık sorunlarıyla doğabilir yazık etme ona da kendine de her şeyin bir çözümü bulunur elbet
04 Yorumla- +1 yıl
ayrıca ailene de anlat bunları aile bu gibi durumlarda orta yolu bulmalıdır. alsınlar onu karşılarına konuşsunlar bir de onlar denesinler
- +1 yıl
baktın olmuyor artık işi resmiyete döküp boşanmak en doğru karardır
Soran+1 yılCanım çok güzel konuşmuşsun gerçekten de haklısın ama iş icraata geldiğinde çok zor oluyor her şey artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum o kadar yoruldum ki bu süreçte psikolojim gerçekten alt üst
- +1 yıl
bebişim her şey başlangıçta zordur ama önemli olan başlamaktır ya gemiyi tamir edersin ya da tamir edilemiyorsa artk o gemiyl işin bitmiştir eskiye döndüremezsin aileyi de al karşına konuş tek başına olma böyle kendini yiyip bitirmekten iyidir sen çocuğuna bak senin önceliğin artık o kocanın ilişkinizde çıkardığı sorunlar değil eğer sen buna kafa yormaya devam edersen sadece kendine ve çocuğa edersin
+1 yılGerçekten çok zor durum içtenlikle Üzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik türk aile yapısında erkeğin amacı cocugu yapıp 2 saat sevmem sonrada ger kalanı anneye bırakıp eve baglı bırakmak kafasına göre takılmak bu cogu ailede böyle bu düzeni gözlemlemek sizin elinizde. Cocuk olunca değişmesi bana normal geldi ama kötü bir şey tabiki
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bu düzeni değiştirmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Bunu davranışın ve eşine karşı yapackalarınla değiştircen. Bikere seni kaybetme korkusu var mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
34Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende dün rüyamda hamileydim hemde ikinciyi hayra çıksın😕
00 Yorumla Hormonların yüzünden gereksiz yere alınganlık gösteriyor olabilirsin. Bu da eşinin senden uzaklaşmasına sebep oluyor olabilir. Fakat bana bayağı bencil biri gibi geldin. Sürekli ben demişsin. Gerçekten ince düşünceli bir kadın bu adam neden bu kadar çok içiyor, acaba bana anlatamadığı bi derdi mi var diye düşünürdü. Ayrıca bebeğinin sağlığını da hiçbir şekilde tehlikeye atacak şeyler yapmazdı. Fakat sen sadece ilgi ve sevgi derdine düşmüşsün. Hatta bu durum o kadar çok canını sıkmış ki bebeğinin sağlığını bile göz ardı edip yoğun bir şekilde sigara kullanmaya başlamışsın. Hadi eşini bir kenara bırakalım, o masum bebeğin suçu ne ki sağlığını tehlikeye atıyorsun? Bu kadar çok düşüncesizlik bir anneye kesinlikle yakışmıyor. Naçizane tavsiyem kendin kadar eşini ve bebeğini de düşünmendir.
10 Yorumla
+1 yılEşinin sana karşı bu şekilde ilgisiz davranması hiç normal değil. Eve geç gelipte konuşmak istememesi ve bunu iş yorgunluğuna vermesi de pek inandırıcı değil. Evli olan bir adam neden eve geç saatlerde sarhoş bir şekilde gelir ki? Ve neden eşi hamileyken, onu el üstünde tutup ilgi göstereceğine, onunla adam gibi oturup hiç konuşmamayı tercih eder ki? Ben sana söyliyim bak bu adamda birşeyler var. Bence sen annenin evinde rahatsan eğer, annenin evine yerleş. Eşinin bu kadar sorumsuz, ilgisiz olması sadece sana ve bebeğine kötü olur.
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 936 cevap paylaştı. Çocuk olayı onu biraz korkutmuş olabilir , karnın șistiğini fark edince olayın ciddiyete varmıştır bu durum psikoljik açıdan zor gelmiş olabilir kesinlikle ve kesinlikle sigara içme çocuğa doğmadan hayatını zehir edersin , hamilelikle sigara kullanmak birçok hastalığın sebebi ve hatta engelli bile olabilir çocuk şimdi hiç kusura bakma ama biraz zor günler yaşıyorsun diye çocuğa bunu yapmana hakkin yok bence , kocanla alkollüyken ağzını ara içinde ne varsa çok döker
13 Yorumla
Soran+1 yılKarnım hiç çıkmadı bile
Çocuk & Ebeveyn konusunda 384 cevap paylaştı. hanımefendi acaba size söylemediği bir sıkıntısımı var ya da bebek bekliyorsunuz onun heyecanı aşırı yaptıysa bunu depresyona girmiş olabilir onunla yani eşinizle iyilikle konuşmaya çalışın ve siz kendinize çok dikkat edin bebek bekliyorsunuz sağlığınız çok önemli sakın stress yapmayın
10 YorumlaBabası yüzünden demişsin de bebeğin senin için daha ön planda olması gerekir çünkü o savunmasız ve sana ihtiyacı var karnındakini düşün kocan ise zevk isteği için böyle davranıyor bebeğe yazık. Kocan neden böyle davranıyor onu konuş başka yapacak bir şey yok
11 Yorumla- +1 yıl
bravo
Önerim çift terapisine kesin gidin, eğer evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız ve eşiniz kötü olmaya bilir bu yüzden kesin çift terapisine gidin aynı zamanda eşinize çocuğunuzu hatırlatmayı deneyin kibarca sonuçta o çocuk doğacak ve annesiz babasız büyüyemez.
00 YorumlaBence normal ilk cocunun babası olucak ve aşırı stress yapıyor gururlu bir demişsin bu yüzden senle bişey paylaşmıyor içini alkolle rahatlatmaya çalışıyor sigarayı içme çocuğun dünyaya sağlıklı getir çocuğunu eline alsın yavaş yavaş kendine gelir 2. sini düşündüğünüzde de biraz daha rahat olur tecrübelerinden dolayı kendine ve çocuğuna iyi bakman dileğiyle
00 Yorumlaimkanın varsa bir ilişki terapistine git. Sonra onuda götür. Bir şekilde iletişime geçmesi için onu ikna et onu herkesten iyi sen tanıyırsun yumusak karnını biliyorsun.(SİGARAYI İÇME O YAVRUNUN SUÇU NE.)
10 Yorumla
+1 yılBoyle sorumsuz birinden cocuk yapmasaydin o zaman. Biz ne yapabiliriz. Bosanmakla da tehdit etmeye cesaretin yok o zaman otur agla. Sigara ic cocugun cigerleri de bitir cocuk dogunca hastane hastane dolaşırsınız size de yeni heyecan olur. Devamke.
Herkes tercihlerinin bedelini öder22 Yorumla
Soran+1 yılCesaretsizlik değil bu sizin anneleriniz babalarınız da aynı şeyi yaşamıştır ama annen sana hamileyken bırakıp gitmiş mi asıl korkaklık bu herşeyde boşanıyım diye evlenmedim ben kusura bakmayın ben çözüm arıyorum bekara boşamak kolay
- +1 yıl
Cozumu belli kaybetme korkusu yasatman gerek. Baska caresi yok. Laftan anlamiyorsa da bosan zaten bir ömür gecmez onunla
Sen ikinizin evladını karnında taşı ennn çok ilgiye ve şımartılmaya ihtiyaç duyduğun süreç içersinde kendini dağıtaın. Erkekler gerçekten çok nankör ve dertlerini çekmek çok zor ☹️ Ah kuzum Allah yardımcın olsun yanında olmak için elimden ne gelirse yaparım 🤗 Umarım kütük kocan kendini toparlar
03 Yorumla
Soran+1 yılAh canımsın
- +1 yıl
Kadınlık muhteşem bir duyguyken erkeklerle uğraşmak aşırı derecede zor erkekler tanışma kısmından tut da evlenip eşine doyana kadar hevesli bir süre sonra o eski hevesleri kalmıyor sonrasında kadın iktir kaktır evliliği ilerletmeye çalışıyor kadın bunu yaptıkça da erkek nasıl olsa bir şekilde devam ettiriyor diyip geçiyor ☹️
+1 yılGercekten cok zor bir durum. Bence esine bundan rahatsiz oldugunu evde tek kalmak hosuna gitmedigini belirt direk. Isten sonra eve gec ve sarhos gelicek kadar ne gibi isi olabilir yani. Iphone kullaniyorsaniz ondan habersiz takip yapabilirsin. Nereye gittigine belki de gercekten istir bilemem gunahini da almayalim da. Ona gore sende yoluna bakarsin. Kucucukte bebegin var ona sakin zarar verme
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım zaten takip ediyorum haberi de var konumu sürekli açık onda bir sıkıntı yok kimlerle olduğunu da biliyorum ama kurtulmak istiyorum rahatsız olduğumu söylüyorum tek bırakmıyor kayınvalidemlere bırakıyor ya da dediğim gibi onlar bize geliyor düzelicem diyor ama yok
- +1 yıl
O zaman ikinci bi kadin suphesi zor gibi. Kumar oynuyor olabilir mi belki stresi budur. Cok yakin bi abimden biliyorum buna benzerdi
Anlamadığım böyle adamlara nede çocuk yaparsınız zaten bu adam bellidir her gün içtiği alakasız olduğu bir kaç sene çocuk yapmazsın bakarsın olmuyorsa boşarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden haftada bir kez dışarı çıkıyordu sence belli mi
+1 yılKaçan kovalanır sen kendini geri Çek ilgini eksik bırak bak bakalım nasıl geliyor ama tavrını düzgün koy akan sular yapma
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıcam
- +1 yıl
Umursamıyor gibi davran trip at
- +1 yıl
Öncelikle çok ciddi olacaksın kaybetme korkusu saracak onu yoksa iflah olmaz seninki
- +1 yıl
Aslında çok pratik ama bunu bilmeyen çok kadın var
Kaç yıllık evlisin, ilk çocuk mu?
İlk yıllarınızda nasıldı?
Kusura bakma çok sormuş gibi oldum ama belki faydam olur diye yazdım.16 Yorumla
Soran+1 yıl1 senelik evliyim ilk çocuğumuz ilk zamanlarımız buna göre çok daha iyiydi haftada bir çıkmasına bir şey demiyordum
Soran+1 yılHayır hiç bir şey olmadın
Soran+1 yılYaklaşıyor
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılSigarayı hemen bırak. O bebek özürlü doğarsa ömür boyu azap çekersin. Kocana kızın bebekten intikam almaya çalışıyor gibisin. Kaç aylık ki aldırma gereği duymuyorsun?
00 Yorumla instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar zaten görürsün o sana yardımcı olur hemde ücretsiz zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir
.00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılkarşına alıp konuştunmu yakında baba olcaksın benim için olmasa bile çocuğun için biraz kendine çeki düzen ver desen?
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef bunu da denedim konuşurken haklısın diyor ardından ertesi gün hadi hazırlan annemlere bırakıyım oluyor
- +1 yıl
çok üzücü maalesef.
Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öncelikle sigaradan biraz uzak durmaya çalış kocanın da bir sekilde cocuk olduktan sonra duzelecegini düşünmelisin
08 Yorumla
Soran+1 yılKaç ay böyle umut ederek yaşayacağım bana şimdi çözüm lazım
Soran+1 yılBakalım inşallah diyorum
Soran+1 yılEvet ilk çocuğumuz
Soran+1 yılCinsellikte bir sorun yok
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu erkekler niye evlenince birer oduna dönüşürler hiç anlamam. Yazık size.
17 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Soran+1 yılUmarım sen öyle olmazsın
Soran+1 yılGerçekten çok güzel bir sözmüş
Gizli Üye(36-45)+1 yılSigara icmeyide bu duruma baglayip arkasina siginmanda senin sorumsuzlugun. Adam seninle ilgilenmiyorsa bebege yazik. Hic sucu yokken cocugun dogacagi ortam pek saglikli bir ortama benzemiyor.
Cünkü senin bosanma ihtimalin cok yüksek.10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 803 cevap paylaştı. Kac aylık hamilesin... hamilelikten öncede boylemiydi.. senin için yorucu üzüntülü bı durum
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 aylık hamileyim öncesinde haftada birdi
Soran+1 yılDediğim gibi haftada bir çıkıyordu
Bence bosan inan icki icenden fayda gelmez senin icin en iyisi bu
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyyaşin teki belliki bosan boş ver suankinden daha mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılOna deki sen evde yokken bebeği aldırıcam bir doktor buldum de bak ne oluyor
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zor bir durum ama bu süreçte yanınızda olacak sohbet edebileceğiniz birilerine ihtiyacınız var
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç kimseye anlatamıyorum derdimi
+1 yılEee artık gerçek evlilik başlıyor. Cicim ayları yılları bitti.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın hamile olduğunda ilgi ister kocası ile zaman geçirmek ister kocasının kollarında olmak ister sevgi ister çok bir şey değil şimdi özel hayatında bitmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşanmaya hakkın var eşimin hamile olması hayalim gibi bir şey tüm gün seveceğim mk kadını boğulacak hdjdjdjdjshshs
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel insanlar var
Cevap sahibi+1 yılİnsan nasıl o dönemde ilgi göstermez yanından bile ayrılmam
Soran+1 yılGöstermeyen göstermiyor işte
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hamile olman onun kafasını karıştırdı. Çok doğal. Zaman ve ona. Sakin ol. Düzelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir de evlenir evlenmez kedi gibi doğuruyorsunuz hemen Ne yapacaksın ki çocukla oturup çekeceksin
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 senedir evliyim kedi gibi doğurmuyorum merak etme
Cevap sahibi+1 yılAman pek çok olmuş gelişmiş ülkelerde en az 3-4 yıl çocuk yapmıyorlar siz doğurmaya Hasret kalmışsınız Türk milleti
Soran+1 yılHamile kalıp kalmamam seni ne ilgilendiriyor acaba burada gelip de sevgilimden hamile kaldım napıcam diye bir soru sormadım terbiyeni takın yoksa ben senin haddini bildiricem ayarsız konuşuyorsun insanların ne psikolojide olduğunu düşünmüyorsun boştan başka bişey değilsin
Cevap sahibi+1 yılHaddini bildir cekmiş sen kendi haddini bil Sen bu halde olmazdın anne olmak için olgunluğa sahip değilsin ilgi bekleyen ergen kız çocuğu gibi insanların doğurduğu çocuklara acıyorum belki de kocan O yüzden senden bıktı
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aile terapistlerinden mutlaka uzman bir yardım alın.
00 YorumlaZarar gelmesin diyedir birde kadinalr duygusal olur hamilelikte onunda etksii vsrdir kafamda kuruyorsundur
10 Yorumla
+1 yılBence konuş onunla bu durumu çözülmeyecek bir şey değil eğer hayatında başka biri yoksa
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştum konuştuktan 5 dk sonra yine aynı yarın geç gelicem haberin olsun diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenin eşimde Hamile ben ilgilendim her konuda bide çok duygusal lik oluyor sanki sizde bu dönemlerde
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha fazla oluyor bu dönemde
Cevap sahibi+1 yılİlk hamilelikmi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBirliktelik istediğin oluyor mu
+1 yılbebeği aldır o zaman yazık ona da
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) çok kolay söyleniyor ama yapamam eğer boşansam bile ailem destek olur çocuğumu doğururum
- +1 yıl
o zaman zarar veripte hayatını karartma çocuğun
+1 yılİlgi gösterme sende ayrıca sigarayı bırak
10 Yorumla
+1 yılİsin cok zor ya oyle biriyle hayat gecmez
10 Yorumla
+1 yılAynen böyle konuş. Boşanıcam demene gerek yok.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkekler neden hep böyle ya
00 Yorumla
+1 yılbütün hamile kadınlarda durum bu mu
00 Yorumla
+1 yılNe yapabiliriz , ben ilgi göstermeyi severim.
00 YorumlaUzman desteği al sigarayı bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bizi hiç ilgilendrmez
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgilendirmeyen şeylere muhalefet olma o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanıza ültimatom verin
01 Yorumla
Soran+1 yılO nedir
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamile kaldıktan sonra mi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNe yapiyorki
Soran+1 yılİlgilenmiyor hiç bir konuda ne yaptığımı bile sormuyor
Cevap sahibi+1 yılKaç aylık hamile sin
Soran+1 yıl2
Cevap sahibi+1 yılDaha yenimis
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOfff off işin zor gerçekten
00 Yorumla Allaha şükür eşim böyle olmadı olsa direk boşardım
111 Yorumla
Soran+1 yılÇok şanslısın
Soran+1 yılinan sanmıyorum her gün saçlarımı yaparım makyajımı yaparım eve geldiğinde güler yüzle açarım tabi eve gelebilirse asla bi ihtiyacını eksik etmem fazla iyi olmaktan yaranamıyor olabilirim
Soran+1 yılSizce ne yapmalıyım
Soran+1 yılHayır tabiki de benim kardeşim yok ki
Soran+1 yılBüyük ihtimalle dikkat edin
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılKürtaj yaptırdım şakası yap
00 Yorumla
+1 yılHamilelik istemsiz mi oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır isteyerek benden çok eşim istiyordu tek duam diyodu sürekli
- +1 yıl
Hımm hayırlısı
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılÖküz
00 Yorumla Bana yaz yawrum seninle ilgilenirim
00 YorumlaYazik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah yardımdın olsun
00 Yorumla
+1 yılumursama bunu
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamileyim ve kocam benimle hiç ilgilenmiyor. Ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler