Bu konu yüzünden kaç kere ayrıldık ama her barıştığımızda yine aynı şeyler. Ama ben bu konuda hassasım diyince zaten benimsin , benim olan şeyi bana niye göstermiyorsun falan diyor. Sizce napilmali
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl"Zaten benimsin" diyerekten böyle bir şey isteyen erkeğin amacı net olarak bellidir. Normal evli olan çiftler bile bu tür resimler istemez birbirlerinden. Çocuk seninle ciddi düşünmüyordur. Tek amacı fotolara bakıp kendisini tatmin edebilmek. Ayrıl ve tekrardan barışma. Yoksa sen atana kadar istemeye devam edecek ve seni kullanacak. Seven insan, sevdiği kişinin normal resmini ister. İç çamaşırlarının resmini değil.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişkide cinsellik tabun varsa bunu net dile getir. Evlenmeden bu tarz olaylara girmeyeceksen belirt. O da ona göre yol alsın. Yani bu tarz ilişki istemiyorsa ayrılsın istiyorsa adam gibi davranıp sana saygı duysun. Saygı duymuyorsa sana tavsiyem sen ayrıl ve ölüyorum dese de barışma. Sana saygı duyan başka birini bul. O da ilişkiyi yaşayacağı başka birini bulsun. İkiniz de birbirinize eziyet etmeyin.
10 Yorumla
+1 yılSen de söylesene, madem seninim aceleye ne gerek var evlendiğimiz gün görürsün. Bu konuda bir ısrar doğru değil, anlayışsız ve sabırsızlığın tek sebebi cinsel isteğini bastırma çabasından ötesi değil inan bana. Bence sevmiyor tek niyeti cinsel isteğini gidermek.
07 Yorumla- +1 yıl
İşte ben de onu diyorum. Ben simidide istiyorum diyor. Benim de ihtiyaçlarım var başkasına mı gideyim diyor
- +1 yıl
Sakın ola hiç bir şey atma böyle saçma sapan bir düşünce yalandan ötesi değil. Amaç belli seninle ciddi düşündüğünü söyleyerek istediğini elde etme çabası, sonrası sıfır ciddiyet, sıfır sevgi. Bence en doğru karar direkt ayrılıp önüne bakmak, yani düşün bu adamla sırf bu yüzden defalarca ayrılmışsın ama yine de bu ısrarına bu isteğine devam ediyor. Bundan bir halt olmayacak, eğer ihtiyaçları çok önemliyse ciddi düşünecek, evlilik düşünecek sen sırf sana benimsin dedi diye, evleneceğiz dedi diye onun mezesi olma, senin üzerinden tatmin olmasına izin verme.
- +1 yıl
Çok haklısın zaten atamam atsam çok kötü hissederim kendimi. İnşallah kalbime söz geçirip bu sefer her şeyi tamamen bitiririm
- +1 yıl
Sevmek güzel bir şey, kalbinden bir şeyler hissetmek güzel. Ama karşında sürekli aynı ısrarla gelen, aynı şeyleri söyleyen bir adam var. Ona şans veriyorsun ve veriyorsun yine aynı yine aynı. O bunu göremiyor, senin ona şans vermeni senin ona sevmeni göremiyor. Doğru bir adam değil inan bana, ne varsa sil at ve önüne bak.
- +1 yıl
İste anlamıyor yemin ederim ki ben onu saf bir biçimde seviyorum. Zengin değil parasında gözüm olsun . Çok yakışıklı o yüzden onu birakamiuorim diyecek olsam normal yakışıklıkta. Hem benden on yaş büyük. Tüm bunlara rağmen Ben sadece ona kendimi yakın hissettim , onu samimi buldum. Sevilmek istedim. Ama bu zamanda kalple sevecek birini bulmak çok zor. Neyse ya çok konuştum. Teşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Hiç birinin farkında olduğunu sanmıyorum, kendinden 10 yaş büyük birisi ile birlikte olan bir kız sevdiği için birliktedir ama o bunu ters anlıyor muhtemelen ve istediği şeyin tek sebebi de budur belki de. Senin hakkın kendinden 10 yaş büyük ve seni bir delik gibi gören birisi değil, seni seven, seni önemseyen sana değer ve saygı veren birisi senin hakkın.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. İnşallah her şey güzel olur
Sapıklıktır bu ne böyle ne iğrenç insanlar ile sevgili oluyorsunuz ya git bir tane bedensel engelliyi sev daha iyi en azından onun bir suçu günahı olmaz evliliğe kadar gidersin ama yok siz kendinize yakışıklı birini istersiniz sadece dış görünüşe önem verirsiniz
08 Yorumla- +1 yıl
Ya Yemin ederim ki ne çok yakışıklı ne de zengin. Orta yakisiklikta biri. Hem benden on yaş büyük. Ben sadece kalben seviyorum ama onu anlamıyorum
- +1 yıl
10 yaş mı benim anannem bana şöyle bir şey söyledi "Eğer bir kız ile evlilik düşüneceksen kendinden ya 3 yaşa kadar küçük ya da 1-2 yaş büyük biri ile olabilirsin fazlası zarara girer" der fazla yaş ile sevgili olmak bana kalırsa saçma geliyor kendine göre yakışan birisi olması gerekiyor yani ona göre birini aramak daha iyidir bence kalben seviyorsun ama o seni öyle seviyor mu sence bir düşün
- +1 yıl
Cevabı belli gibi sanki : (
- +1 yıl
Kendin için öyle düşünme hiç bence Hiç beklemediğin anda oluyor böyle seyler. Tip yönünden eksik olarak görüyorsan kendini kalbe bakan çok iyi insanlar da var. Canını sıkma
- +1 yıl
Tip yönünden değil tipim gayet güzel spor yapan biriyim ben bir bedensel engelliyim ama sadece dengem yok tutunarak veya deynek ile yürüyebiliyorum kendi gereğimi falan görebiliyorum ne kadar sevdiysem sevdim 1 sene peşinde koşmadığım ya da 5 yıldır sır gibi gizlediğim sevgimi mi göstermedim yok benim şansım yok ben hangi kızı seversem seveyim hayatlarında hep birisi olur
- +1 yıl
Olsun ya iyi tarafından bakmaya çalış. Belki önüne çok daha iyisi çıkacak
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
98Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çok seviyor emin ol..
Hala aşk sevgi diyosun ya gerçekten çok komik.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. nikahı yaptığında onun olursun. ondan önce değil. bu laflara kanmayın. büyük sözü dinleyin. net şekilde reddet bu isteği. bemim prensiplerim var. bunlar işine gelmiyorsa da seni zorla tutan yok deyin.. giderse de zaten en başından bellidir asıl niyetleri. aklınızı başına toplayın. benimsin ha.. hayır senin falan değilim.. nikahımız kıyıldığında senin olacağım bu kadar.. önce iç çamaşırıyla başlayacak. sonra nude isteyecek..
102 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın abi. Zaten kaç kere ayrıldık. Ama bu ayrılıklar bazen bir iki ay bile seferinde. Her seferinde ise o geri döndü. Beni de tek ayakta tutan bir şey. Sevmeseydi niye bu kadar ısrarcı olsun başka kız mı yok diyorum. Ama belki de sadece kendimi avutuyorumdur. Tek amacı istediklerini almaktır
İstemediğin halde seni buna zorluyorsa sevmiyordur. Seni gerçekten seven biri iç çamaşırınla zaten ilgilenmez. Karşılıklı olan bir şey değil çünkü. Seni yapmaya mecbur bırakıyor, bu da hiç hoş değil. Kaç defa ayrılmışsın, barışmakla zaten hata yapmışsın. Ayrıl ve bir daha tükürdüğünü yalama.
10 Yorumla
+1 yılÇok çakal bı sevgilin var benimsinmişmiş hadi ordan de sen ona lafa bak daha sevgilisiniz nikahı kiysa bile kimse kimsenin malı değil kimse kimsenin sahibi değil istemediğin hiç birşeyi yapmak zorunda değilsin sırf sevgilin diyede seni sahibi sanip her istediğini yaptiramayacagini öğrenmeli net yani.
03 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyle ağzı çok iyi laf yapıyor. Ben onu saf bir biçimde seviyorum ama , bu erkekler niye böyle anlamıyorum
- +1 yıl
Akillisin niyetinin ne düğünü biliyosun bence kanma istemediğin biseyide yapma
+1 yılBir erkek olarak düşünüyorum sevdiğim kadını özlesem onun herhangi bir fotoğrafını isterim görüp özlem gidermek için. Bu arkadaş belliki iç çamaşırı falan derken senden aslında nude istiyor amacı senin vücudunu görmek. Ya fotoğrafına bakarak kendini tatmin etmek istiyor ya da amaç fotoğrafla başlayıp sonra işi seninle ilişkiye girmeye kadar getirmek. ( buluştuğunuzda ileri gider sen hayır istemiyorum dersen zaten fotoda gördüm ya der )
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevmese çamaşırsız foto ister bu çamaşırlı istemiş kesin aşık sana 😀😀😀 yav saçmalamayın 2 gün sonra kavga edip ayrılacaksınız sonra yaa eski sevgilim fotolarımı millete atmış naapıyım ya da bana şantaj yapıyo naapıyım... sen kimsenin değilsin atma evlenince görür görmek istediği herşeyi...
10 YorumlaKekodur.
Kadın ilişkilerinde başarısız, muhtemelen herşeyde başarısız bir tiptir.
Normal adamların, güçlü kuvvetli adamların asla tenezzül etmeyeceği işler.
Onlara layıksın bence, bu çöpleri at gitsin10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapacak iç çamaşırlarını? Yatağın üzerine koy bir tane çek resmini gönder. İstiyorsan sanada alıyım bi tane de, giysin bol bol.
Niyet farklı anlamadın mı bunu yoksa?02 Yorumla- +1 yıl
Ya cidden sinirlerim bozuldu djjdjdjdjf. Çok mantıklı bidaha istedigi an öyle yapacam neye tepkisini çok merak ediyorum. Yok anladım farklı niyet için istediğini
- +1 yıl
Koyun yatağın üzerine bi tane, çekip gönderin. 😂 şimdi sizi düşünmeye davet ediyorum, böyle bir insanla ciddi beraberlik ve sonunda da evlilik gibi bir şey olabilir mi?
+1 yılYaşın 19 sanırım. Oğlan kaç yaşında? İlişkinizin süresi ne kadar? Aranızda evlilik mi var da onun oluyormuş onlar? Seni cinsellik için kullanıyor o oğlan..
04 Yorumla- +1 yıl
O 29 yaşında. Evlilik su an hiç yok gibi . Ama ben sorunca çok seviyorum seni evlenecez zaten falan diyor
- +1 yıl
O iş lafla olmuyor bacım icraat lazım. O oğlana kesinlikle itibar etme amacı tamamen cinsellik. Daha 19 yaşındasın hayatının baharındasın git adam akıllı bir erkek bul hayatından keyif al onunla devam edersen çok pişman olursun yine buraya gelir boşansam mı birisi böyle böyle demişti ama dinlememiştim dersin
- +1 yıl
İşte deli gibi gönlümü kaptırdım ona. Ayrılıyoruz dediğim zamanlarda her gün aklıma geliyordu. Ayrılık süresi de 2,3 ay olduğu bile oldu. Yani çok kısa süre de değil. Niye unutamiyorum her şeyi bitiremiyorum anlamıyorum. Neyse teşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Çünkü gönlünü ona fazla kaptırmışsın. Şu gönlümüzü doğru insanlara kaptıramıyoruz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba. Aynı konu sebebiyle fotoğrafları göndermiş bulundum. Sonuç ayrılmak isteyince bana şantaj yaptı. Mahkemelik olduk. 11 ay hapis cezası aldı. Sicil temiz diye 5 yıl ötelendi ama hakim "Kavgaya bile karışsa ceza açıklanır." demişti.
14 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun. Zaten ben göndermeyi düşünmüyordum bu saatten sonra hiç düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılBen yandım. şu an evliyim. İleride e-devlette falan görür diye önceden söyledim davayı. Allah'tan anlayışla karşıladı. Yoksa evliliğim bitebilirdi bu yüzden.
- +1 yıl
Senin adian üzüldüm ama Allah'tan eşin anlayışlı biriymiş. Allah beterinden korusun
Cevap sahibi+1 yılZaten kendisine de Allah razı olsun diyorum hergün. Çünkü onun çevresinde gerçekten or*spuyla beraber olup bakireyle evlenmek isteyip evlenen erkekler vardı.
Sakın haa sakın atma para karşılığı bir yerlerde paylaşır rezil olursun asla sevmez böyle bir erkek adam değil defet hemen
14 Yorumla- +1 yıl
Ben de ondan korkuyorum hem onu bir kenara bırak yine de atamam ömür boyu pişman olurum
- +1 yıl
Knk aşık oldum galiba. Benim için o kadar yanlış kişi ki. Off ya çok kötü. Acilen bu durumdan kurtulmam lazım : (
Normal fotoğraf istemesi normal çünkü seviyordur her gün her anını görmek istiyordur ama iç çamaşırı olayı seni kendini tatmin etmek için kullanmaktan başka bir şey değildir. Buna izin verme derimm
00 YorumlaÇok klasik erkek lafları.. kızlar istemiyorsanız bir şeyi onu yapmak doğru değildir. Psikolojinize oynuyor ve normalize ediyorlar olayları kendilerince.
00 YorumlaSende ic camasirinin fotosunu cek gönder ne var bunda? Hatta birkac tane kilot atlet ver ne yapacaksa yapsin?
02 Yorumla- +1 yıl
Knk ciddi değilsin demi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıliç çamaşırnın içine kocaman bir salatalık koy yakın plan çek at
zaten senin istediğini veriyorum de gönder02 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi ama Mahveder beni yaa
- +1 yıl
ama iyi bir dersi hak ediyor
Cinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı. Onun olabilmen için evli olman lazım akk gavvatına. Namık kemal fıkrası gibi, bu sapığı degil kursuna dizmek, topa tutmak lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Knk biraz abarttın sanki ama haklısın çok saçmaaa
+1 yılmadem rahatsız oluyorsun ayrılıp bir daha barışmamalı... çünkü rahatsız olduğun bir konu da hala sana baskı uyguluyor
10 Yorumla
+1 yılHayatım bu çocuk sana aşık tabiki seviyor. Belki hediye iç çamaşır alıcak sana tarzını öğrenmek için foto istemiştir
11 Yorumla- +1 yıl
Aşkolog, kurt bakışları ile bedenini hemen belirler :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven istemez uzmez sevdiğini atsan da yuzun gormedım sonra tehtıd amaclı kulanan kızları uzen cok duydum
00 Yorumla İç çamaşarı fotosu isteyen erkek seviyor mudur? İç çamaşırını mı? Evet.
Dikkatli olmak gerek00 YorumlaMillet nude ister buda senin fotoğrafını istemeyip iç çamaşırı fotosu mu istiyormuş 😂 ağır sapık ag😂
00 Yorumla
+1 yılWeb den sana, benzeyen kızların fotosunu al bu abaza ya gönder
011 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim diyorum bana başka kızların fotosunu gönder diyorsun. Bu nasıl bir tavsiye djdj
- +1 yıl
Ne olacak canım altı üstü görüntü hem o sen zannedecek
- +1 yıl
O kadar geniş biri değilim. Zaten sonumuz ayrılık gibi gözüküyor
- +1 yıl
O zaman tekeri arasına taş sıkışmış işareti yollaarkadaşına
- +1 yıl
Sen ne güzel tavsiye veriyorsun öyle djdjdjd
- +1 yıl
İşimiz bu😆😆😆
- +1 yıl
Sksjssj valla moralim çok bozuktu bazı yorumlar çok komik ama yaa Allah seni de güldürsün
- +1 yıl
Amin cümlemizi😆😆😆bu arada donu başına tak öyle resim gönder😆😆😆
- +1 yıl
Çok sinirli biri şimdi başıma bela almayayım
- +1 yıl
Onun heryer sinir olsa, ne olur😆😆
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. 1- onun değilsin !
2- niyeti hayvanlık uzaklaş yoksa sen de Esra Erol’a müşteri olanlar içine karışırsın00 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman sevdiğim kişiden iç çamaşırı fotoğrafı istemedim. O sevgiye girmiyor. Ona başka bir şey deniyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. arkadaş biraz sapık anlaşılan. içindekini görmek yerine çamaşır görmek istiyor. hasta bu ya
07 Yorumla- +1 yıl
Cidden başka bir şey istese anlamaya çalışacam. Ama iç çamaşırı ney ya , çok değiştiğime geliyor
- +1 yıl
*Değişik
- +1 yıl
Saplantılılıkla ne ilgisi var ki sadece cinsel yönden kendini tatmin etmek değil mi bu
- +1 yıl
Nerde değişik bir fantezisi olan varsa beni buluyor, cidden of :(((
yav he he. sende gönder. gönderme desekde yapmıcan sanki.
03 Yorumla- +1 yıl
Gönderseydim şimdiye elli kere göndermiştim. Hayatta göndermek istemiyorum ki böyle bir şey sormusum
- +1 yıl
Haklısın insan kalbine söz geciremiyor ama. Bidaha israrlA istese bu sefer gerçekten bitirecem inşallah
+1 yılEvet seviyordur. hemde çok. iç çamaşır fotosu isteyen erkek sever. Banada yollar mısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAtma sakın seven erkek istemez gönül eğlendiren erkek ister bunu sadece
00 Yorumla
+1 yıl:)))) gönderme, gönderdiğin zaman bir süre sonra değersiz olacak.. o bunu bilmiyor...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 765 cevap paylaştı. nıkahı basmamış bu konulara gırmışsın sende daha ne uzatıyorsun olan olmuş artık.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğini merak ediyodur belkide veya takilmak da görüyor olabilir sevmiyodur belki ona sor
00 Yorumla Bence sakın fotoğraf çekip atma ilerde seni bunlarla tehdit edebilir
00 YorumlaBir sey olmaz bugun yat yarin altina yat nasil olsa evlenecek seninle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Atma kesinlikle. Sevseydi böyle bir nedenden ötürü ayrılmazdı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel olarak yaşamak istenenlerin uyuşmaması uzun vadede ilişkinize zarar verecektir
00 Yorumla Ben sevdim ama hiç foto istemedim ama elime hiçbir şey geçmedi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sevende isteyebilir ama sen istemiyosan atma. Bu nedenle ayrildiysan tekrar baslamak senin hatan.
00 Yorumla
+1 yılIyy hayır ya sevmiyor tabiki de. Sen seninsin onun malı degilsin kendine gel
00 YorumlaDefet gitsin öyleleri yüzünden herkes zan altında kaliyo seni de kullanıyo ayrica
00 Yorumlasıktırsın gıtsın mk gevşeği nerden onun oluyormuşsun tapulu mal mıyım lan ben y4rr4am diyemedin mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. İsteyebilir ama sen istemediğin halde hâlâ diretiyorsa o zaman sevgisinden şüphe ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence amacı cinsellik. Tecrübe konuşuyor sen beni dinle.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerden onun oluyorsun ya ahahdjdj seni böyle kandıracağını mı sanıyor ergen? Kanma kızım sakın kanmayın şu şerrolara
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİç çamaşırı nedir ya nude falan anlarımda bu çocuk ciddi sapık bence hnöçbhl
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşka kız mı yok diyosunda öyle ha deyince kim sevgili bulabilir allah aşkına
- +1 yıl
Haklısın bazen çok basit düşünüyor insan
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanmaya çalışıypr inanma bu dalaverelere atma sakın senin bedeninde kimse söz hakkına sahip olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven insan bakmaya kıyamaz.
Bu tip girişimlerde bulunanlar ileri derecede sapık ve yarın olmayacak insanlardır.00 Yorumla
+1 yılNormal şartlarda seni başka amaç için yaklaşıyor sevmiyor
Hadi diyelim ki çok seviyor evlenmeden önce seni öyle görmek istiyor seviyorsa ısrar etmez di10 Yorumla
+1 yılseviyor da diyemezsin sevmiyor da..
bence bu bir kıstas değil..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. istemek değilde. atmadında diye senden ayrılan ve zaten beniimsin benim olan şeyi göster gibi cümleler kuran bir insan net sevmiyor.
00 YorumlaCok sapik var memlekette eski kiz arkadasim kullanilms ic çamaşırlarini yuksek miktarlara satiyormus telefonunu karistirinca fark ettim cildirdim resmen bu nasi bi canımsın anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılS*carım ona ben s*tirsin gitsin köpek ayrıl şu zırtapozdan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun yüzünden ayrılmanıza rağmen diretiyorsa sevmiyor inan bana , hatta tınlamıyor bile..
00 Yorumla
+1 yılSapık biri. Onlara bakıp mastürbasyon yapacak. İlişkiyi kes.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılZaten onunmussun ver gitsin oda kurtulsun sende kurtul bence
00 Yorumla
+1 yılAzgınlığını gidermek istiyordur
ben sevdiğini düşünmüyorum12 Yorumla- +1 yıl
Kimi düşünüyorsun
- +1 yıl
@34Derbeder34 sevmediğini düşünüyorum
+1 yılBence 31 vakası. En iyisi yeni birini bul. Resim isteyen kim olursa olsun iyi niyetli değildir bence
00 Yorumlaİstiyorsan at istemiyorsan atma sana tersse bu tavırları ayrıl
01 Yorumla
+1 yılKnka sen nolur yani göstersen bir defa 🤣 ama bu defa içini at der 😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende ona zaten seninsem sende sabret ve dugunu bekle bn istemiyorum boyle devam edersen de herkes yoluna de bakalim o zamanda devam edecek mi
09 Yorumla- +1 yıl
Kaç kere ayrıldık sonra ben dayanamıyorum engeli kaldırıyorum. Bakıyorum anında yazıyor. Yaklaşık beş ay falan geçti. Sevmeseydi niye sürekli bana yazıyor tekrardan diyroum. Bilmiyorum ya ben onu saf bir biçimde seviyorum , çok şey istemiyorum ondan. Ama anlamıyor
Cevap sahibi+1 yılYa baskasini bulamadiğindan ya da korktugubdan senden baskasina gidemiyordur seni sevdiginden degil
- +1 yıl
Öyle deme ama üzülüyorumm
Cevap sahibi+1 yılAma gerçekler bunlar sen ona saf sevgiyle severken o seni farkli dusunceleri için seviyor
- +1 yıl
Haklısın sagol
Cevap sahibi+1 yılBak istersen bn sana yardimci olurum onu duzeltmen için
- +1 yıl
Nasıl düzeltecen ki
- +1 yıl
Bak amacın baskasaysa hiç uğraşamam gerçekten
Cevap sahibi+1 yılSacmalama
+1 yılNe sevmesi manyak mısın sen 😄 a m düşkünü birisi, başkası verdiği an senin kıçına tekmeyi vurur
00 Yorumla- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem