Evli bir kadın ile sosyal medya aracılığı ile mesajlaşmak suç mu? Kocası yakalasa ve şikayetçi olsa, suçlu duruma düşer miyim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bişey olmaz adam mahkeme açarsa onları delil olarak gösterir anca oda tazminat falan durumu için
Tazminatı benden mi alacak yani?
hayır eşine nafaka vermemek ve evliyken aldattığı için tazminat istemek için kullanabilir
Delil olarak kullanacağım falan da yazmış zaten.
Hayır ama tazminata sebep olabilir adam sana bişey yapsa mesela öldürse, hafifletüci sebep sayılabilir
Adam bana ana avrat, bacı kardeş düz gitmiş konuyu anlamak yerine. Adresimi isteyip beni tehdit etti. Muhabbet etmek de suç mu yav?
Nasıl bir muhabbet?
Her şeyden konuştuk. Normal muhabbet, bir ara özel bir soru sordu cevapladım derken konu biraz uzadı sadece. Ama yine bir cinsellik muhabbeti geçmedi aramızda.
Sevgili falan da değildik bu arada.
Kadın için aldatmaya giriyor evet uzak dur
Benim için bir sorun teşkil eder mi?
O konuda bir bilgim yok
Yine de çok teşekkür ediyorum.
Rica ederim
Hiç belli olmaz mahkemeye düşebilir suç olmasa bile adam kadından üste çıkabilir mahkemede
Onu biliyorum zaten. Boşanma davası açabiliyor davacı olan taraf. Ama evli kadınla konuşan erkek sıkıntıya girer mi onu bilmiyorum. İnternette de pek bir bilgi yok.
Sallamayayım da bence uzak dur
Gece gece psikolojimi bozdu ruh hastası herif.
Baştan düşünecektin senin karın yapsa idi?
Ben avukatim kardeşim sikinti olmaz kadin yaziyo zaten size sikinti olursada yardimci olurum !
@Davee25 avukat bey çalınan hayallerimiz için dava açabilir miyiz
Evli değilim bu 1, 2. si böyle biri ile evlenmezdim. Ve kadın ile sevgili gibi konuşmadık, arkadaş gibi konuştuk.
Nasi bi hayal di yerine getirelim hemen
@soran böyle birisiyle evlenmemek için tanımak lazım uzun süre ve insanlar değişebiliyor
@Davee25 Şehir neresi kardeşim? irtibatta kalalım, bilgi için eyvallah bu arada.
Değil aw öyle şey mi olur
Kocası mesajları yakaladı, çok kızmış. Şikayet edeceğim diyordu ak. Karısına da O. pu deyip duruyordu.
lan PAJDJJAJAK anasına da şikayet etsin aw öyle şey mi olur hiç bişey olmaz korkma kardeş kadinin peşini de bırak olum dvliymis
Kadın benim peşime takıldı ak, durmadan yeni hesap açıp bana mesaj atıyor.
:D zaten bir önceki yakaladığında annesine de şikayet etmiş, adam tam bir zargana. asşjgşsa
tamam deki kadına ya benim olursun ya da grup yaparız hey allam hdjskak konuşma aga sende
:D Bunlar nasıl insan ak, adam ruh hastası, kadının amacı belli değil.
Yav hadi işine sal beni
Tamam hadi, eyvallah kardeşim.
Hadi bb
Taciz tehdit şantaj olmadıgı sürece suç olmaz.
Hiç biri yok. Sadece aramızda az kalsın özel sohbetler geçecekti, ama geçmedi. İki taraf ta razıydı ama, cinsel taciz oluşturacak bir durum yoktu.
Karşı tarafın kabul edeceģi neler varsa yapabilirsin. Ama zorlama asla olmasın
Ne zorlaması, adam beni tehdit etti resmen ve küfürler havada uçuştu.
Tehdit de büyük bir suç. Ben de onu şikayet ederim.
Bi bok olmaz kadin istiyosa sıkıntı olmaz yola devam kardeşim
Zaten kadın çok istekli, ama daha önce bir çok kez yakalandığı için tam konuşamadık ta. Öyle normal muhabbet sohbet konuşurken konu bir ara tam cinselliğe sapacaktı, ama sapmadı.
evet dava açarlar
Dava açsa bile ben suçlu olur muyum? Sonuçta taciz yok, bir şey yok. Sadece sohbet muhabbet ve kısmen cinsellikte konuşuldu aslında ama, çok değil.
sana bir şey olmaz kocası karısına dava açabilir.
Hem ana avrat küfür edip tehdit ediyor, hem de sen de şahit olacaksın diyor. Karısı için ağıza alınmayacak sözler de söylüyor. Bu ne saçma bir olay anlamadım.
Türk Medeni Kanunu kapsamında 3. kişinin sorumluluğuna gidilmesi mümkün değildir. ... Hukuk Dairesi 11.06.2015 tarih 2014/8510 E, 2015/7762 K. sayılı kararında, yukarıdaki YHGK kararının aksine “aldatılan eşin 3. kişiden tazminat isteyemeyeceği” yönünde bir karar vermiştir.
sana bir şey olmaz kısaca ama sen ona hakaret davası açabilirsin tabii adam haklı oldugu icin ceza almaz orası ayrı
Hakaret değil de, tehdit davası açarsam başı sıkıntıya girer. Çünkü, bayağı ciddi ciddi tehdit etti davar herif. Durduk yere suç işlemiş sayılmam inşallah, bu ülkeye çok güvenemiyorum.
Etik değil sadece bi bk olmaz
10 yılı geçik bir süredir kocası göz yumuyorsa, kadın da istediği gibi takılıyorsa, etikliği kendileri düşünmesi lazımdı.
tanıdık mı çevrenden falan
Tamamen sanal. Gerçek yaşantımda böyle bir şey yapmam.
kapalımı acıkmı
Ne kapalımı açık mı?
Hayır suç değil
Teşekkür ederim cevapladığın için. Peki emin misin?
Bosarsa senden tazminat alır
İyi de, kadın ile bir ilişki yaşamadık ki. Hatta kanka diyordu bana. Muhabbet ettik sadece.
Evliliğin bitmesi girip çıkmaya mı bağlı
İlişkiden ne anlıyorsun, girip çıkma mı?
Komple
Telefonda sohbet dahil
Bak şimdi, kadın ile sevgili falan değildik. Sadece bu sitede özel mesaj yolu ile sohbet ettik biraz. Sevgili olsak ve bir ilişki içerisinde olsak hadi neyse, adamın evliliği biter belki o zaman. Ama normal sohbetten bahsediyoruz ve taciz yok, karşılıklı sohbet.
uzak dur
Bunlar nereden geldi benim başıma yav, ben ne güzel takılıyordum tek başıma.
yook noldu
Neler neler.
e anlat
Buradan mı anlatayım?
Tamam.
tazminat bile alır
Muhabbetten demi alır? Cinsel ilişkiye falan girmedik, sanaldan konuştuk sadece biraz.
kadını boşar senden de tazminat alır
Tazminat almasını gerektirecek bir şey yapmadım ki. Benim bildiğim kadarı ile evli kişi ile cinsel ilişkiye girmek veya evli kişi ile sevgili olursan tazminat ödüyorsun.
yazık ya cidden
Kime yazık
suç tabiki emin ol uğraş uğraş başın ağıracak
Saçmalama, normal muhabbet ettik sadece. Sevgili bile değiliz. Neden suç olsun?