Bu konuda dusunceleriniz? Genelde begenilmiyolar mi neden?
Cevabın nedir?
Basortuludur diye olumlu yargilarla yaklasan hemcinslerimi anlamiyorum.
Basortulu de olsa olmasa da notr yani ne arti ne eksi manada yaklasilmamali.
Aksesuarlar kilik kiyafetler uzerinden ( dini inanis olsa bile ) begenme begeenmeme karar verilmemeli.
Kendini gelistir her acidan klasik ortalama kizlardan farkli ol. Erkeklere karsi empatini gelistir bir erkek gibi dusun ve iyi yonde de kullan.
Anlayisli kizlar uzun iliskilerde kiyafetine onem vermez. Dinse kendi dunyasidir. Kiyafeti uzerinden bir algi olusmamali.
Su da bir gercek genelde veya bircogu basortulu buyuksehirli kizlar hepsi ayni sekilci kalmislar.32 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum tabiki açık kapalı şeklinde ayrımcılık doğru değil benim sorum tamamen sahsi ben başörtülü olduğum için merak ettim var mı böyle bir ayrımcılık diye bu ülkede kapalılara öcü diyen insanlar var :(
- +1 yıl
Ayrimcilik aklina gelmesine sasirmadim :/ . Basortusu pratikte gercek hayatta kriter olmaktan cikti demek istiyorum.
O zaman sana hitaben :
Basortulu olup olmaman bir fark olmadigini bilmelisin.
Artik ortulu turbanli carsafli olan iffetli filan artik bunlar anlamsizlasti cunku bu tur seyler kadinda beyinde baslar beyinde biter hormonlar da etkiler.
Ocu olup olmadiklari davranislariyla dunya gorusleriyle terbiyeleriyle belli ederler kiyafetler kisilik veya bir vasif kazandirmaz.
Su da bir gercek :
Genellemeler onyargilar her konuda var.
En İyi Cevaplar
+1 yılO ne demek ya. Yıllarca türbanlıları dışladılar. Oraya almadılar buraya almadılar öyleler böyleler dediler irticaaa diye feryad ettiler ve milletin başortululeri itici bir hale getirdiler. Bir kızın güzelliği açık ya da kapalı olmasıyla ölçülmez. Kız kızdır. Öyle kapalı kızlar var ki sadece yüzünün güzelliği miss universe e beş çeker. Ayrıca güzeli güzel yapan edeptir, edep de güzeli sevmeye sebeptir. CUT!
73 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi bir yorum tşkler eic :)
- +1 yıl
Bazen geliyo bana böyle :)
Soran+1 yıl:))
+1 yılcanım bak beğenmeyen erkek gordum ben cevaplarda %90 kısmı ateist diğerleri ise karısını başka erkeklere insanlara göstererek ; baak ben güzel kadın aldım gördünüz mu? gibi satışa sunar gıbı sunarlar. ve bazıları ise; kafa yapısından bahsettı ! takılan eşarp zihniyeti sosyalliği zekayı düşünceleri etkilemediğini maalesef seviyesi düşük beyinsiz arkadaşlarımız anlamadılar. sen sen ol allah yolundan sakın ayrılma sen cennette peygamber efendımızı (sav) görürken o tür ınsanlar cehennemde cayıır cayır yancaklar hıc merak etme böyle ınsanlara sakın aldırış etme senın yüreğin güzel olsun yeterki kardeşim...
113 Yorumla- +1 yıl
Dogru hakli
- +1 yıl
teşekkürler @karambol63
Soran+1 yıltşkler yrm için :)
Beğenirler. Başörtülü kızlarda aşık olur. Dindar, muhafazakar erkeklerde aşık olur. Çoğu başörtülü kızlarımız güzeldir bir çoğu açık kızlara göre daha bakımlidir hatta. Ama kimisi açıklardan hoşlanır kimisi tesettürlü kizlardan. Bunun ayrımı yoktur Solcu arkadaşımın yana yakila Başörtülü bir kıza vurulduguna bile şahit oldum :)
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
102Cevap
+1 yılBaşörtülü kızların neden bu soruları sorduklarını anlamıyorum. Gayet de fazlasıyla ilgi görüyorsunuz merak etmeyin. Hatta bazı durumlarda daha da fazka ilgi görüyorsunuz. Kimisi illaki tesettür diyor mesela erkeklerden. Neden bu soruları soruyorsunuz anlamıyorum.
60 Yorumla
+1 yılNe gördük ki ne beğenelim :) Ben başörtülü kadınların yanımdan geçtiğini dahi farketmem. Yaşları başları bile belli değil. Bir de bitli olduklarını düşünürüm. Hiç sevmem başörtüsünü türbanı. Kadın dediğin kadın gibi olacak saçıyla başıyla fiziğiyle bakışıyla mest edecek. Doğada çiçekler nasıl güzelse insanlıkta da kadınlar çiçektir. Sağı solu sarılı mumyalardan ninjalardan çekicilik hissetmem.
53 Yorumla- +1 yıl
Takılsınlar kendi hallerinde. Benden uzak olsunlar da.
+1 yıllh3.ggpht.com/.../...280_7067010359176642506_n.jpg
Çok üşümüştü -" Elimi tut, ısınırsın" dedim.. -" günah dedi.. - bir daha sevdim :)31 Yorumla
Soran+1 yılçok hoş :)
+1 yılbaş örtüsü mü o da ne?
ben buna bakarım
https://i.hizliresim.com/Vpljoq.jpg140 Yorumla
+1 yıljilbab giysede beğenirim tesettürlü olacaksa adam akıllı olsun. değilse altı kerane üstü minare diye tabir edilen şekilde takılacaksa allah affetsin olmasa daha iyi açıklardan daha çok dikkat çekiyorlar. Adam akıllıdan kastım vücüt hatları belli olmayacak şekilde tesettürden bahsediyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
kısacası böyle olmalı aktuelresim.com/.../...rcek_tesettür_._mumsema.jpg
Soran+1 yılsana göre çoğu kişi tesettürlü değil anladığım kadarıyla
- +1 yıl
bana göre değil islamın emirleri bu arkadaşım.
+1 yılBaşörtülü kızları sevmiyorum tesettürlü kızları seviyorum. Hani şu adam akıllı kapananlar var ya heh işte onlar. Hanım hanımcık oluyorlar edepli oluyorlar. Ama diğer şallı ve edepsiz başörtülüleri bırak sevmeyi yüzlerine bile bakmıyorum. Çünkü diğerlerinden farkı kalmıyor boşa takmış oluyor o başörtüsünü.
15 Yorumla
Soran+1 yılherkes kapattığı açtığı yerlerden kendi sorumludur.. bence de doğru değil ama özellikle erkeklerin sert eleştirisini de doğru bulmuyorum isteyerek kapansanda bazen nefsine yenik düşebiliyosun kızız hepimiz hoş görünmek istiyoruz
- +1 yıl
Sorun burada başlıyor zaten ''hoş gürünmek''. Bir insan tesettüre tam anlamıyla uyduğunda hoş görünüyor zaten. Ama sizin hoş görünmekten maksadınız farklı galiba ona bir şey diyemeyeceğim.
Soran+1 yılmaksatta bir yanlışlık yok emin olabilirsin vücudunu açmayı kast etmiyorum pantolon giymek konusunda çok eleştirilıyoruz
Soran+1 yılhoş görünmekten kastım en tesettürlüsü bile renk uyumu şıklık vs bakıyo sadece bunu kastettim yanlış yöne çekilmesin
- +1 yıl
Tesettür vücudu örtmeli, bunu sağlıyorsa tabi ki başörtülü bir bayan da şık giyinebilir. Ama amacının dışına çıktı maalesef. Sıkıntı orada.
Başörtülü kızların beğenilmeye ihtiyacı yok neden nersen dini bir simge kullanan bir kıza erkekler aç aç bakamaz. Ha kendi görüşüm baş örtülü kız ayırt etmem bir iki yere kız bakmaya gitmişti ailem hepsi başı kapalıydı no problem yani. Ancak zıt ve kominist görüşlüler düşmanca bakar.
02 Yorumla
Soran+1 yılbegenilmeyi yanlış yorumluyosun yüzümüz açık sonuçta başka yerlerimizi beğenip gelsinler istemiyoruz ztn
Gizli Üye(30-35)+1 yılgaleri5.uludagsozluk.com/.../...en-erkek_43106.jpg
Kız düzgün kapalıysa. Bence çok sevilir <312 Yorumla
Soran+1 yılCok kotu paylasmasaydin keske :)
Cevap sahibi+1 yıl:))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanı dışıyla yargıladıkları için bu soruyu sorma gereği duyuyorsun. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz insanları dış görünüşüne göre yargılamak nedir ya. Kapalı ne güzel kızlar var hayran olup bakıyorum. Tabi bazı erkekler her yeri ortadaki kızlara bakmayı tercih ediyo çok duygusal düşünürler zaten onlar için. Neyse uzatmayayım EDEP diyorum açık içinde kapalı içinde edepli insanlar en güzel insanlardır !!! SAYGILAR...
01 Yorumla
Soran+1 yıltşklr :)
Moda & Stil konusunda 426 cevap paylaştı. bazıları okadar tatlı olıyoki tesettürlü onunca gidip sevesim geliyor suratlarını :d Tesettürlü kızı sevmeyen erkekler müslümanım diye gezinmesin etrafta.
50 Yorumladün bu sitede güzel kızlar sizce kim diye soru vardı bazı kapalılar çok güzel dedim basmışlar birsürü - yi
çayı açık kızları kapalı seviyorum30 YorumlaBaşörtüsünden başörtüsüne değişir. Şimdikiler bir takıyor uzaylı gibi kocaman kafaları oluyor. Bunlar türbanı siyasi sembol olarak kullanıyorlar. Düzgünce takıyorsa sıkıntı yok.
10 YorumlaGiyim, konuşma ve yaşayış tarzlarıyla hiç tipim değiller..
40 Yorumla
+1 yılyalan söylemeyi sevmem evet ben kapalı kızlardan hoşlanmıyorum ama şöyle kötülemiyorum asla herkesin bir kriteri aradığı bişey vardır bende kapalı olmamasını tercih erderim
30 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir sorudur? Kapalı ve açık kızların beğenileni de var beğenilmeyeni de. Her kız beğenilir mi herkesin göz zevki farklı. Bunun kapalılıkla açıklıkla alakası yok. Hoşuma gittiyse beğenirim;) Adaba uygun olmalı çok fazla süs kullanmamalı.
10 YorumlaBen o kadar kizla ciktim ama şu an esim turbanli ve dunyalar guzeli bas ortusu edeptir bence insanin sadce saclarini kapatmz anlatabildim mi
60 YorumlaÇok güzelleri de var ancak ben kendim inancımdan ötürü evlenmeyi düşünmediğim sürece başörtülü bir bayana yaklaşmamaya çalışıyorum.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 581 cevap paylaştı. Çoğu için farketmez bir kız başörtülüyse de güzel olabilir ve beğenilebilir.
20 YorumlaBazilari cok tatli oluyor ama iliski yasamak istediklerini dusunmuyorum o yuzde hic yaklasmadim basortululere iliskiden kastim sevgili durumlari
11 Yorumla
Soran+1 yılilişki yaşama kriteri olabilir daha doğrusu.. tanımak ileriye yönelik şeyler için vs seviyeli bir şekilde olunabilir
+1 yılCok begendigim oluyoda konusmaya cekinirim cok zor gorunuyolar cunku :D gerci acik olsa da cekinirimde kapali daha zor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılsiz gelmiyosunuz o yuzden boyle paranoyaklasiyoz :))
- +1 yıl
Tm bidakine cesaret toplar gelirim :))
Soran+1 yıl:))
- Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılevleneceğim kız tesettürlü olacak İNŞALLAH var mı dahası?
40 Yorumla Göreceli bir kavramdır. Beğenen var beğenmeyen var. Şahsen ben beğenmiyorum.
10 Yorumlaben ası çarşaflılara hastayım kardeşim.. başörtülüleride geçtim.. çarşafı seviyorum
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılSevilir begenilir neden olmasin yalniz basini simski kapatmis altina da dapdar kotu cekmis kizlar degil onlarin ruh halini ben de anlayamadim
11 Yorumla
+1 yılcok hanim hanimcik basörtülü bayanlar var
beyenmeyenin kendi zevkidir.
göreceli kavram yani10 Yorumla
+1 yılbaşörtüsüden ziyade tesettürlü olmak önemli benim gözümde, pardüseli feraceli giyinenleri gördükçe maşallah diyorum doğrusu, dininin gereğini yapmaya çalışıyorlar Allah selamet versin
10 YorumlaModa & Stil konusunda 742 cevap paylaştı. Ben başörtülü değil de tesettürlü kadınları beğeniyorum.
40 Yorumla
+1 yılAçık olan kadınlardan %100 daha asaletli göründükleri kesin
22 Yorumla
Soran+1 yılkeşke kapalıları bu kadar dışlayıcı olmasanız sadece açık kapalı hepimize saygılı anlayışlı olsanız
- +1 yıl
Dediğimi yanlış anladınız, kapalı olan kadınlar açık olanlara göre daha güzel, daha asaletli görünüyor anlamında söyledim hanım efendi. Tabi her iki tarafada saygımız sonsuz ama gönlüm kapalıdan yana
Kişilik, karakter, ve dürüstlük olduktan sonra birde göreceli kavram güzelse kız neden beğenmesin.
00 Yorumla
+1 yılNeden beğenmeyelim ki yüzü huyu suyu güzel olsun neden beğenmeyelim?
00 YorumlaAllah rızası için kapandıysa beğenirim. Siyasi simge olarak kapandıysa asla.
00 Yorumlabeğenilmiyorlar değil. erkekler daha temkinli yaklaşıyor onlara sadece
07 Yorumla
Soran+1 yılTemkinli derken? Bizm de diger kizlardan bir farkimiz yok ki sonucta
Soran+1 yılBence terslemek dogru değil oyle kabalasn cok yoktur ya
Soran+1 yılAnne karninda basortuyle kimse gelmiyo dogustan gelen bir kusur değil insaniz yani bizde onyargili olma bu kadar :)
Soran+1 yılHadi hayirlisi :))
Baş örtüsü başını kapatır iç güzelliğini değil... yüz güzelliğinde de kapalı veya açık fark etmez içinde ki hep insan.
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten amaç öyle açık kapalı ayrımcılığın olmaması benim kast ettiğim kapalılara negatif ayrımcılık var gibi onu sordum
Soran+1 yılyok çok kişiliğe bakmıyolar bence de bakılmalı ama direk yaftalıyolar maalesef
+1 yılHayir neden begenmesinler canim? Basortu bir bayani cirkin gostermez
00 Yorumla
+1 yılbeğenip beğenmemek değil de yaşam tarzı esas mesele kafam uyuşmaz
40 Yorumla
+1 yılBeğenen vardır herhalde ama kendi adıma söylemem gerekirse ilgimi çekmiyolar benim..
10 Yorumlaniye beğenilmesin, kimisi özellikle başörtülü seviyor
20 Yorumla
+1 yılBegenmemek degilde bu devirde en pislik seyler boylelerinden cikiyor insan tedrginlesiyor
111 Yorumla
Soran+1 yılgenellemiyelim bence :) en pislikler onların içindedn çıkmıyodur kapalı biri bir hata yapınca toplum x10 kat daha fazla üstüne gidiyo durumun insanlık kapalı açık onunca değişmiyo o yüzden tüm kapalılar zan altında bırakılmasın her kesimden çıkabilir öyleleri
- +1 yıl
Genelleme yapmıyorum tabiiki ama dedgm gibi gecenlerdede kapali bir kizla ister istemez iliskiye grdim bastan cikarmisti beni o yuzden boyle düşündüm
Soran+1 yılgerçekten çok şaşırdım ama sen yine de hepimizi öyle zannetme bence
- +1 yıl
Hayr hayr yanlis anlama hepsi oyle demiyorum bir cogunluhu oyle sadece. Tabi en temiz ve saf olanida var onlar essiz deger
Soran+1 yılİstanbul gibi yerlerde bu türleri daha çok gördüğünüz içindir her çeşit var tabi.. bence de tam tersi büyük çoğunluğu uzak duruyo böyle şeylerden çevre etkili tabi kınamıyorum kesinlikle
- +1 yıl
Hayr anlamadgm seyde madem kapaniyorsun o yuzundeeki boyalar nedir ya tam ac ya tam kapat bedeni bakire olipta ruhu fahise olanlardan niye oluyorlar. Acik kizlarda bu yuzden pek kinanmiyor ne olduklari belli en azindan
Soran+1 yıltüm kadınlar eski çağlardan beri güzelleşmek içgüdüsüyle yaşar sırf hafif bir makyaj yapmış diye çok ağır itham etmek doğru deil.. Kişi açtığı kapadığı yerlerden sadece Allah'a karşı sorumludur. kapalı göz kalemi çekse o dediğinden oluyor sana göre açık yatağa girerse. bu ayrımcılığı bırakın lütfen
- +1 yıl
Hafif makyajli başörtülü bayan gormedm. Normalde bir kiz ortalama 60 kilo falandir yuzundeki makyajida ekledin mi 65i buluyor :)
Soran+1 yılyok canım ben çok nadir gördüm bülent ersoy vari makyaj :)
- +1 yıl
Sen dunyada yasamiyorsun o zaman gulum ;)
+1 yılYani Mesele Tam olarak başörtülüler değil içindekiler ;) ama tabi bende açık insanı kabul etmem o da ayrı bir konu :)
00 Yorumla
+1 yılbeğeninin başörtüsüyle alakası yok... ancak başörtülü ve makyajlı kızlar itici geliyor... başörtüsü takan birinin saf ve masum olması gerektiğine inanmışım... nedense...:s
10 Yorumla
+1 yılKim demis bayan kapali guzel olur esi disinda onu vucudunu kimse gormemesi gerek ama su devirdi kizlar babasin yaninda sortla geziyor
010 Yorumla
Soran+1 yılbabamızın yanında giymek farklı dışarda farklı
- +1 yıl
Ne alaka?
Soran+1 yılbabamızın yanında başörtü etek zorunluluğumuz yok ev içinde babamızın yanında tşört kapri giyiniyoruz dışarda kapalıyız
- +1 yıl
Bn dogru bulmuyorum sahsen
Soran+1 yılbaba namahrem değil nası doğru bulmuyosun ve bahsettiğim de çok açık değil ev içine göre
- +1 yıl
Bizde oyle degil sahsen sizi bilmem
Soran+1 yılkültürel fark edebilir ama dinde öyle bişe yok o zmn babamız ayrı evde yaşasın senin dediğine göre
- +1 yıl
Bilmem artik :)
Soran+1 yılyok artık :)
- +1 yıl
Yok arttik?
+1 yılAçık kapalı ayrımına karşıyım açığındada her türlüsü var kapalısındada insan olsun önemli olan bu
30 Yorumla
+1 yılbana nedense çok itici geliyorlar yanlış anlamayın saygı duyarım
20 Yorumlayoo beğenebilir neleri var neleri eski kız arkadaşım başörtülüydü kaybettiğme bin pşmanım
30 YorumlaBeğenmezlermi yaa onlarda allahın kulu değil mi ne fark var aranızda
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenirler de örtülü bayanların sorumlulukları daha fazla.
16 Yorumla
Soran+1 yılaynen gözüne hafif bir kalem çeksen sıradan birine oranla x10 kat daha fazla tepki görüyoruz maalesef
- +1 yıl
Ya toplumda şu bilinç var kapalı kız yapması gerekenleri bilen ve buna göre hareket eden kız olarak görülüyor. Şimdi sen farkında olmadan yanlış yapınca göze normalden fazla batıyo. Ötekiler yapsa tamam da bu yapmasın diyorlar. Dikkat etmen gerekiyor
Soran+1 yılevet kız olmak zaten türkiye şartlarında çook zorken kapalı olmak üstüne cabası oluyo :)
- +1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
Boş insan diyene bak :)
+1 yılKişiden kişiye değişir, bana göre başörtüyü yakıştıran kadın, açık gitimli kadından daha güzel geliyor
00 Yorumla
+1 yılherkes kendi sevgilisini beğensin konu kapanmıştır hadi evlerinize dağılın :))
10 Yorumlahepsinden daha çok beğenirim ama daracık pantolon giymezse başörtülüdür yoksa yolludur
06 Yorumla
Soran+1 yılbence pantolon seven bir kapalıdır öyle düşün :) Kız olmadan çok aşırı şekilde itham ediyosunuz tabi dar pantolonu onayladığım için demiyorum kimsenin içini bilemeyiz çok ağır gitmeyelim sadece :)
Soran+1 yılbu şekilde fetva veriyosun :)) şöyle bişe var kişi örttüğü yerin de açtığı yerin de günahı sevabı kendisinin pantolon giyeceğine tamamen açılsın çok saçma bir düşünce..
- +1 yıl
sen bunu dinle daracık pantolon giyersen sana kalmış
https://www.youtube.com/watch?v=Dy-AS51KDbs
Soran+1 yılben de doğru bulmuyorum ama bunu eleştirmenin kimseye düşmediğini söylüyorum yanlış anlamayın madem yanıcak bırakın kendi düşünsün sonra sağ sol kapalı açık ocu şucu vs ikilikler oluyo
başı açık her kız beğeniliyormu
kapalıyıda açığda beyenen olur mutlaka
ben kapalı bayanla evlenmek isterim20 YorumlaArkadaşım neden beğenmesinler ki her kız bir olmadığı gibi her erkekte bir değildir beğenende var beğenmeyen de var zaten o kız da onlar beğensin diye kapanmıyo
00 Yorumla
+1 yılYazın açıkçası beğenmiyorum... Çok sıcak oluyor ya, hem zararlı sağlık açısından...
00 Yorumla
+1 yılyüzünün güzelligine göre deişir o :D ne kızlar var açık kızlardan güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltarzım değiller ama cidden çok güzel ve bakımlıları var.
00 YorumlaBen cok begeniyorumda kizlar yobaz gibi kaciyor konusmuyor
14 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yaklaşıyosun acaba :))
Soran+1 yılilk knşmada söyleme o zmn biraz tanıdıktan sonra daha iyi anlarsın huyunu suyunu ztn
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıza bağlı. Kapalı olduğu için yüzü çok güzel olcakki dikkat çeksin.
00 YorumlaBen daha çok beğeniyorum şahsen yaniyakışanı yakışıyor böyle renkli şallarla falan
10 Yorumlabeğenirim ama konuşurken çekinirim heralde biraz çekinmek değilde dikkat ederim laflarıma ne biliyim
00 Yorumla
+1 yılBende kapalıyım ve iyi karşılıyanlar aşık olanlar oluyor. ama bazen tip tip bakanlar. ve 11 yaşında kapandığım için babaannem bile kızıyor malesef.😕
00 Yorumla
+1 yılGizli sormasaydin resmini koysaydin sorun sendemi basortundemi anlardik canım
03 Yorumla
Soran+1 yılresmimi koysaydım o zmn ne düşünürdünüz benim için gerçekten hiçkimse kendini kandırmasın :) Söyliyim tamamen kapalıyım sadece etek yerine pantolon giyiyorum ten gözükmez bende çok açık oldu bakın
- +1 yıl
Her insan farklidir kapali olupta yanlis yapanda var acik olupta on numara olanda var basortusuyle yargilama yapamayiz kisiligin lazim
Soran+1 yılaynı şeyi diyoruz aslında öyle olması lazım açık böyle iyi kapalı ama bak nasıl bunların hepsi böyle bu tarz çok doğru değil açık kapalı ayrımcılığı yanlış bence de
- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem