Normal de görseniz bebek gibi bir kızım ailem bile çok nadir kızmıştır prensesler gibi yetiştim üniversiteye gittim. Ben hemşirelik okuyordum sevgilim mühendis son sene çıkmaya basladim sevgili olduk ben bitirdim şu an çalışıyorum 2 yıl oldu sevgilim dönem uzattı bu sene bitirdi. Şu an iş arıyor. Geçen gün ondaydım nöbetten çıkıp yanına gittim benle öpüşmeye çalıştı yorgunum sadece sarılıp uyuyalım dedim sarılıp uyuyacaksan sadece s... gidersin dedi ben de düzgün konuşur musun dediğimde saçımı çekti gidiyorum ben diyince gidersen unut beni dedi ve ben lanet olsun ki seviyorum gidemedim yüz üstü uzandırdı beni ve istediğini aldı bunları yaparken sert bir şekilde ayrıntıya girmiyorum ama hissettiğim sanki beni sevmiyor sadece ihtiyaçlarını kullanmak için benimle sevgili gibi benim ilkim oldu her şeyimi ona verdim evlilik lafını açamıyorum bile korkudan ayrılmak istiyorum bırakamıyorum iş buluyum sana başka dedim ben bulamıyor muyum ben başvuru yapmıyorum diyor her şeye alınıyor ben nasıl düzelticem bunu?
Güncellemeler
+1 yıl
Kırbaç siparişi vermiş bana ss attı gülerek ne yapmaya çalışıyo iyice manyaklasti
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer