Sevgilimin telegram hesabi var. Şimdiye kadar bi sorunumda yokdu ama son zamanlarda telegramda daha çok aktif olmaya başladı. Son görülmeyi de kapatmış.
Birkaç arkadaşım kızlarla konuşuyordur falan dedi. Öyle bir şey olabilirmi?
Birkaç arkadaşım kızlarla konuşuyordur falan dedi. Öyle bir şey olabilirmi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olabilir, seni WhatsAppdan idare eder, öbürünü telrgramdan, diğer öbürünü Snapchatten
Snapchat falan kullanmıyor zaten ama telegramdan çok suhpelendim twitter hesabida açmış.. sence öyle bir şey yaparmi gercekten
Snapchati misal olarak verdim, onun yerine Twitterı koy sen. Ben onu tanımıyorum yalnız bu şekilde saman altında su yürütenler az değil
Anladım. Ama bi yandanda evlenmek için çok ısrar ediyor bu yaz evlenelim diye. Yok desem bile vazgecmiyor.. aldatsa ısrar edermi?
Bilemiyorum, evlendiği hâlde aldatanlar da var. O öyledir deniyorum, sadece bir ihtimal
Tm teşekkür ederim
Abla ifşa sayfalarına felan katıldıysa vay haline o zaman 😅😅
Evet katılmıştı bikere yakalamıştı. 2 kere uyardım en son 1 ay önce gördüm. Telegramda girmedim izlemiyorum falan demişti.2 gün konuşmamıştim. Sence hâlâ devam ediyormudur? Zaten çok nadir giriyordu onlara
Girmeye başladı ise giriyordur
Birdaha yakalarsam ztn ayrilacam bunu biliyor o.. ayda bikere yapıyorum demişti.. öyle sık izlediğini sanmıyorum ya
Bilemem artık ben boş bi anda al telefonu elinden o zaman belli olur znznz
Maalesef yanında değilim onun alamam.. ancak internetten bulursam bulurm. Asker kendisi zaten. Oda bitince hemen evlenelim diyor. Zamanda birakmiyor😅
😅
Ben okul grubu için yükledim öyle kaldı kullanmiyom
Bi ara hesabi bana vermişti bundan 2 3 ay önce öyle bi grup yokdu. Çıkış yapıldı sonra hesapdan nasıl oldu bilmiyorum. Şimdide coj giriyor şüphelendim
Mesaj attığı birileri vardir
Bende öyle şüphelendim dün sordum yemin etti ama güvenemiyorum 😐
Bir ara gizlice bal
Bak*
Maalesef yanina gidemiyorum telefonuna bakamam
Yapacak bişey yok zaman herşeyi gösterir
Evet öyle ama maalesef fazla zamanimda yok. 6 ay içinde evlenelim diye çok ısrar ediyor. Ne desem vazgeçmiyor
Kaç yıl oldu tanışalı
3 yıl oldu
Seviyorsan evlen derim ama tele bakman lazım
Seviyorum ama çok güvenemiyorum bu konular yüzünden.. ve geçim sorunu olur diye korkuyorum.
Güven çok önemli ve iyi maaşı yoksa garantisi yoksa evlenme cocugunuz olursa ona yazık
Çocuk zaten istemem. Sevmem hem dediğin gibi yazık olur. Eskiden erken diyordu şu an ısrar ediyor benim kafam çok karıştı
Kafan karışık ise evlenme çocuk oyuncağı değil
Anladım tamam ben birdaha konusurum onunla
👍👍👍
Telegram kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım s*x p*rno izlemek için kullanıyor
Anladım. Benimkisinide yakalamıştır girdiğini falan . Daha yapmıyorum falan dedi ama yalan söylüyor olabilir.. peki aldatıyor olabilirmi
Yaşlar kaç
Ben 18 o 20
O yaşta erkeklerin aklı şeyinde olur bi versen parçalar seni valla 😁😁😁😁
Sanmıyorum ya. Kendisi zaten böyle istekli değil sanırım eskiden yakaladığımda. Ayda bikere yapiyorum dedi. Oda mecburmus ağrı oluyormuş diye😅
O yaşta ben sürekli eskorta gidiyordum istekli olsa sen vermezsen izler hep aslında onu yapacağına seninle yakınlaşsa daha sağlıklı ilerde kuşu ötmez onun sağlıklı değil
Yok benimle olmaz. Kendiside istemez zaten evlenmeden.. ama son 1 aydır kabga ettikden sonra evlenmek için çok ısrar etmeye başladı. Yok desem bile inatlasiyor bu yaz evlencez diye
Seni istiyor işte ama sende de istek yok anladığım kadarıyla istek olsa oral filan yapardınız şu an evlenmeyi bence cinselkik için istiyor
Bilemiyorum. Öyle birisi olduğunu sanmıyorum ama bilemem yani onu dusuncelerinii 😅. Ben senden uzak olmak istemiyorum diyor. Bizimkisi uzak mesafe ilişkisi
Hmm sen nerdesin o nerede
Ben almanyadayim oda Türkiye'de. Türkiye'de yaninda kalmami istiyor
Sen nerelisin o nereli gelenek farkı var mı
Ben sivasliyim o kayserili. Yani okadarini bilmiyorum hiç böyle şeylere ben takmam. Ama ailem çok karşı
Yaşın çok ufak 18 bırak okulunu oku sivasın kızları çok güzel severim sivaslı kızları ama evlenmek filan çok erken daha okulunu bitir mesleğini eline al sonra evlenmek olur
Okulu bıraktım ben 1 yıl önce
Olsun millet turkiyeden kaçıyor sence türkiyeye gidip orada yasamak mantıklımı
Tabi geçim sorunları olur. Benimde çalışmami istemiyor. Bunu ona söyledim ama dinlemiyor beni
Güzelim yol ver gitsin uğraşma benden demesi
Üzülerek söylüyorum ama kuvvetle muhtemel.
Olabilir de ergen ergen korkulara kapılmayın
Olabikir ama p*rno da izliyor olabilir
Çok video oyunu oynuyosa onla alakalı olabilir
Gruplara giriyordur
31 e malzeme arıyordur.
her şey olur