Sevgili/ eş bakımından hemen kapalı olmasına dikkat ediyorlar NEDEN?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇünkü eskiden beri bilinen bir gelenek var ki bu Ben geleneklere zaten her zaman karşı gelen bir insanım reddetmiş bir insan beni kimse yanlış anlamasın yanlis algılayabilirsiniz hiç önemli değil birincisi dini ön plana atanlar işte Kadın dediğin kapalı olur falan filan gibi böyle cahil cahil şeyler İkisi de çok yanlış bir algılayış var ki işte kapalı kadınlar daha daha mutlu olur ya arkadaşlar Gerçekten kafa yapıları da var yok değil ve zaten bunlardan dolayı kapalılar daha çok tercih ediliyor ama Bilmiyorlar ki o kapalı kızın altındaki yatan bir sürü namussuzluk ön plana çıktığı zaman olay öyle olmuyor zaten bir daha namuslu giyinmede kuşanmada arayan bir toplum var
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkekler sevişip gezip takilacagi kızlarla çıkmak gezmek tozmak isterler. Evlenecekleri eslerinden ise kendi yaşadıkları hayata istinaden bu tür şeylere uzak olacagina inanmak isterler. kapali ya da teselttur de aslında dünya zevklerine çekilmiş bir perde gibi düşünülür. İslami sebeplerinden dolayı secenlerde var tabii ki. Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım. Erkeklerin ben kapalı istemem açık isterim sosyal olsun şöyle olsun böyle olsun laflarına pek inanmayın. Evleneceginizi düşündüğünüz kişiyle de evlilik oncesi yatmayın. yazdıklarım yüzde 90 i bağlar herkes üstüne alınmasın.
30 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı kadın namuslu! Açık kadın namussuzdur düşüncesi hakim. Bu yanlış bir düşünce tarzı ve acilen bundan kurtulmak gerekiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yıl++++++++
Ben melezim ve Müslüman değilim bu yüzden ben de kapalı olmamı bekleyenlere buradan yallah çekiyorum. Ayrıca da bu konuyu merak edip bende araştırdım namus denen saçma bir şey indirgemişler ama kendilerine kadar namuslu bilmiyorum. Bu arada nereye bakarsan bakayım dini Müslüman olanların namus ahlak bekçiliği yaparken bazı vakıf ve yurtlarda bazı yerlerde kadın ve çocukları suistimal ettikleri çok bariz bir şekilde gözüküyor ay dur bir dakika din konusunda pek yorum yapmak istemiyorum ama erkektir herkesle her şeyi yapabilir kadınlar yapamayız diyen aptallar sadece boş ver
12 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin adını çıkmaz çünkü bunu bi şey olarak görmüşler
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim tercih etme sebebim kendime daha yakin ve uygun hissettigim icin sonucta farz ve yerine getirmeleri hosuma gidiyor, kendim de dininde ibadetinde olan birisi oldugum icin dedigim gibi daha uygun hissediyom, kendime benzeyen ayni seylere deger veren onemseyen zaman harcayan biri isterim, gecmisim tertemizdir ne bir sevgilim ne bir seyim olmustur hani her sey icin evliligi bekliyorum, isterim ki ilk tek ve son sevgilim evlenecegim kisi olur ama nasip kismet iste o isler ama niyetim hep o yonden olur, anlastiktan sonra...
22 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hayırlısı olur hakkında ama sadece kıyafetle o insanın iyi ya da kötü oldugu bilinmez. Kalptan gelenler önemli diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılElbette orasi oyle, bende onume cikan ilk kapali kizla, sorup sorusturmadan evlenecem demedim zaten. Kapali olup seytandan farki olmayan insanlarda var, acik olup melek gibi olanda. Zaten bende gorunusle karakter kisilik bir basar, karakter olmadiktan sonra kapaliligini napim guzelligini napim isterse dunya guzeli olsun, yerim guzelligini. Ama karakteri duzgun masum temiz biri olup insan o kisiye bir seyler hissetmiyorsa da olmaz bence, sonucta insan asik olmak istiyor bir seyler hissedecek ki o kisi degerlenecek, yoksa hep normal iyi kalbli bir insan, arkadas dost olarak gorursun, ilersi olmaz...
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. kapalı kızların tercih edilme sebebi şu ;
erkeklerin 10 da 4 ü kapali olmasi şartı var...
6 sı hepsine bakar...
açık kızların dindar erkek olmaması şartı var...
dinini yasamayan elit ve cool olmali..
yeni nesil kapalı kızlar ise dindar da olsa elit (dinle lakasi olmayan) erkek de olsa problem yok...
sonuc kapalı kizlar her erkege eyvallah dedigi icin ve erkeklerin de sadece guzelloge baktigi icin ;
açik kizlara erkek... dindar erkeklere de kız kalmiyor 🙂
yani sadece acik kizlar magdur degil kapali kizlarin da erkek seciminde kriteri (namaz kilmasi sart dakal olmasi sart gibi) kriterler olmadigi icin dindar erkekler de magdur 🙂10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiş olabilir mesela tesettürlü bir kadını sevdi diye yargılamak çok saçma olur ya da dine düşkün bir insandır eşi olacak kişinin de öyle olmasını istiyordur bu da olabilir. Geri kafalı olup tesettürün ne olduğunu bile bilmeyen sadece görüntü için isteyenler de var ama sırf bunlar için tesettürlü kızlar çok tercih ediliyor gıcık oluyorum düşüncesine katılmıyorum. Genelleme yapmak hiç hoş değil
22 Yorumla- +1 yıl
kapalı kızların tercih edilme sebebi şu ;
erkeklerin 10 da 4 ü kapali olmasi şartı var...
6 sı hepsine bakar...
açık kızların dindar erkek olmaması şartı var...
dinini yasamayan elit ve cool olmali..
yeni nesil kapalı kızlar ise dindar da olsa elit (dinle lakasi olmayan) erkek de olsa problem yok...
sonuc kapalı kizlar her erkege eyvallah dedigi icin ve erkeklerin de sadece guzelloge baktigi icin ;
açik kizlara erkek... dindar erkeklere de kız kalmiyor 🙂
yani sadece acik kizlar magdur degil kapali kizlarin da erkek seciminde kriteri (namaz kilmasi sart dakal olmasi sart gibi) kriterler olmadigi icin dindar erkekler de magdur 🙂
- Moda & Stil konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen dikkat etmiyorum ya da istemiyorum isteyen de bazilari cinsel fantezi diye dusunebilir bazilari da ciddi iliskide oyle daha mutlu olacagini ya da ne biliyim daha cok mu evlilik adayi iste namusunu daha cok korumus gibi mi bakiyorlar bilmiyorum ama ben tam tersi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında bir çoğu daha ahlaklı kapalılar daha dindar falan diyorlar ama alakası yok geneli fantezi için
62 Yorumla
Soran+1 yılModa için kapanan da var. Bi tanıdığım kız kapandı ve karşısına yılan çıkarsan yılan kızın önünde egilir be kız daha yılan öaşxmşalzjajsöaşç
Cevap sahibi+1 yılTabi ne için kapandığı beni ilgilendirmez ama erkeklerin geneli bu şekilde beyinsiz
+1 yılEvet dikkat ederim mümkün olduğunca kaçarım kapalı kızlardan.
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Sevmiyorum. Başını kapatınca Müslümanlığı yaşadıklarını zannediyorlar el altından bütün haltları yiyorlar.
Soran+1 yıl+++++++
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes evine kapatıp temizlik yemek yaptırıp çocuk baktıracağı kadını ister. Hakları az o yüzden çok sorun çıkarmıyolar, erkek olsam ben de kapalı kadın isterim
59 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl iş hayatında? Tekstil işçilerni falan kastediyosan doğru
Cevap sahibi+1 yılYoksa kocaya verirler🤣
Cevap sahibi+1 yılHayal kur sen. Zerre fikrinin olmadığı bi konuda konuşuyosun dincisin belli oldu. Söylediğinde gram doğruluk payı yok çevremdeki bir kişide bile görmedim
Cevap sahibi+1 yılTamam benden uzakta kazan
Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herkes cinsellik olarak anlamis. tercih edilme sebebi herkes bintane halt yiyip yemeyenini araması ama acik kapali farketmiyo içinde olmasi lazim insanin
10 YorumlaModa & Stil konusunda 7,3b cevap paylaştı. Koklanmamış gül zannettikleri için.
Dört dörtlük ev hanımı ve anne zannettikleri için.
Sadık olur zannettikleri için. Ve benzeri sebepler.
Beyler aptal olmayın.10 Yorumla
+1 yılTercih eden var kaüali olup asla olmaz diyen var. Erkekler 3 e ayrilir kaüali acil veya nefes alsin yeter modu
27 Yorumla- +1 yıl
sana ne denk geldi merak ettim kusura bakma
- +1 yıl
- +1 yıl
Allahim sana geliyorummm. Cahil cahil yine cahil ahshsh
+1 yılŞimdi kapalılarda kapalı gibi değilki ne olduğu belli değil aferdesin
32 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum
- +1 yıl
ne olduklari belli olmadiklari icin (erkek kriterleri olmuyor... yani sevgilim ya da eşim olacak erkek namaz kilmali sakali olmali gibi...) netice itibariyle kapali kizlari her erkek tercihbediyor...
magdur ise ; kapali kiz sarti olan erkeklerle , tercih edilmeyen acik kizlar oluyor
+1 yılAile mevzusu baskın burada, çocuk evlenmese karı kızın olsaydı keşke derler ama kapalı gelin isterler :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaile baskisi da olabilir kisinin kendi tercihi de. her kapali olani duzgun ev kizi falan filan zannediyolardir.
30 YorumlaSence erik mi ilgi çekiyor karpuz mu? Bence karpuz çünkü içini görmüyosun merak ediyosun
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOylelerini ben tercih etmem kesinlikle sığ dar dimaga sahip diye yani yanımdan bile geçemez
11 Yorumla- +1 yıl
işte acik kizlar dini ölcü tuttugu icin tercih edilmiyor...
kapali kizlar hayatima giren erkek namaz kilmali bir karis sakali olmali gibi kriterleri olmadigi icin (yakisikli karizma olsun yeter) anlayisina sahip olduklari icin her erkegin tercihi oluyor ve dindar erkekler de kapalilik sarti ariyor..
sonuc ;
kapali kiz arayan erkeklerle acik kizlar magdur 🙂
- Moda & Stil konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılIcinde ne olduğu bilinmeyen bir mucevher kutusu ❤❤🤗
10 Yorumla
+1 yılLan bu kapalı 0rusbulardan da bıktıq a mıha
62 Yorumla
Soran+1 yılAynen knk
- 6 ay
Haklısın kapalı kızların üstü mekke altı kerhane.
Gizli Üye(30-35)+1 yılben tersi düşünüyorum hatta kapalı ise uzak duruyorum
20 Yorumla
+1 yılşahsen ürünün ambalajına değil, içeriğine bakma taraftarıyım. Yazacak çok şey var da kimsenin alınmasını istemediğim için susuyorum.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKişi kendine ve aile yapısına uygun bir kişiyi tercih eder bunun kapalı veya açık olmasıyla bir ilgisi yok bence
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılasla öyle bir durum yok. aksine açıklar tercih ediliyor.
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevgili için değil ama başka şey için kapalı farklı geliyor...
00 Yorumla
+1 yılBence kalbi önemli açık kapalı boş Avrupa'da çok kapalı var içi fesat
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba , Arabistan’dan mı soruyorsunuz bu soruyu
11 Yorumla
Soran+1 yılKonum: İstanbul
Ama bunlar gerçekler kişilik ve karaktere bakmadan kapalı olmadına bakıyorlsr ve sinir oluyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılben tercih etmem dinci pislik beyinsiz arap kapalı kadınlarla değil ömür saat geçmez uydurma islam dini için baş kapatan beyinsizdir
00 Yorumla
+1 yılMerak bence bir de daha zor oldukları düşünülüyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılSimdi kapali kiz var birde kendini kapali zanneden kiz var hangisinden bahsediyorsun?
10 Yorumla
+1 yılnamuslu oldukları düşünülüyor.. :)
kişiye göre değiştiğini bilmiyorlar..00 YorumlaMaalesef ki fantezi için.
46 Yorumla- +1 yıl
Birebir şahidim. Aynen öyle
- +1 yıl
Ne alaka ya ne fantezisi dinine bağlı olmasını istiyor çoğu karısının.
- +1 yıl
@Makinecamee Kendi dinine bağlı da sanki karısının dinine bağlı olmasını istiyor. Bırak bu kendi inanmadığınız palavraları
- +1 yıl
@Gezgin_Eda insanları böyle yargılanamazı anlamıyorum. Belki kendisi de dindar isteyenlerin. Ya da Kendisi dindar olmasa bile karısının dindar olmasını isteyemez mi? Karısının açık olmasını istemiyordur, vücut hatlarını sadece kendisi görmek istiyordur dekolte sevmiyordur birçok nedeni olabilir yani. Kendi arkadaş çevremden biliyorum kimse fantezi için kapalı kız istemez.
- +1 yıl
@Makinecamee bende kendi çevremden biliyorum, isteyenlerin çoğu fantezisinde işin
- +1 yıl
@Gezgin_Eda fantezi için isteyende vardır tabiki ama nadirdir. Ülkenin çoğu da müslüman bir kesimden oluştuğu için fantezi yerine normal isteyen kişi sayısı daha fazladır.
açıkcası kapalı kızlar açık kızlardan daha fazla özgürler bir yolunu bulup her haltı yiyorlar
20 YorumlaModa & Stil konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aile baskısı olabilir
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Senin cevrende oyledir, bende de tam tersi yani.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen ayırt etmiyorum, insan olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTürbanli fantezi var son dönemde Twitter'da
30 Yorumla
+1 yılBen dikkat etmiyorum şahsen
10 YorumlaModa & Stil konusunda 15,9b cevap paylaştı. öyle bi genelleme yapmak çok saçma
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha cana yakın sempatik ve ailesine sadık oldukları için
11 Yorumla
Soran+1 yılAbi sen hiç görmüyon galiba nerde yaşıyon
Dine bağlı oldukları için olmasin
00 Yorumla
+1 yılBilmem daha masum duruyor
00 Yorumla
+1 yılkendilerine güvenleri yok.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılgizli kutu her zaman merak edilir :)
00 Yorumla Onlar yatakta daha bir başka oluyor
00 YorumlaHer şeyi yapayım ama ben ilk olayım kafası
10 Yorumla
+1 yılBeynin yanmış senin
10 Yorumla
+1 yılyo tam tersi
10 YorumlaBence saçmalık.
10 Yorumla
+1 yılBozulmamış oldukları düşünülüyor
10 Yorumla
+1 yılgizem arz ettiği için
10 YorumlaYuzu guzel olsun ne olursa olsun 😍
10 Yorumla
+1 yılNamuslu oldukları var sayılıyor
10 Yorumla
+1 yılAa öylrmiymiş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilevi yönden ve söz dinliyorlar
00 Yorumla
+1 yılDaha kolay kapatmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarakter meselesi ben tercih etmem
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Din odaklı sadakat.
03 Yorumla
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılEvet tamda böyle düşünüyorlar
+1 yılUsule Talep uygun olduğu için..
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç alakası Yok...
10 Yorumla
+1 yılÖylemiymiş
10 Yorumla
+1 yılDaha revaçta daha Seksi geliyor göze
00 Yorumla
+1 yılneden biliyormusun
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı