AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
yani büyük ihitmail ile
Boşan...
3 sene çok uzun😐
aldatıyor
Bosan gitsin
Demekki dışarıda rahatlatıyor kendini
Büyük ihtimalle evet
Aldatıyor
Sorman bile hata ki
Konuşmak istersen beklerim
Telefon saklayan erkekden korkulur net 👍
Kesin aldatıyor
Çoktaaan.
Olabilir.
of of erkekler yok olsun
Ben ne yaptım ya evde yatıyorum.
Aldatıyor bence
öncesi nasıldı
Aldatıyor çok açık ne yazık ki
Kanıtla bence aldattığını donuna kadar alırsın
burada ki soru bu mu? Ayrıca para mı derdi Yani?
hayır sorun o adamın onu aldattığı kesin. bu yüzden yerden göğe kadar haklı kadın aldatsa aldatamaz onun kadar çirkinleşemez tek yapması gereken kocasının donuna kadar almak bu o adama en büyük ceza olacaktır
Ben bu paragözlüğe karşıyım. Ama Eğer aldırdığı kesinse iyi bir tazminat tabiki hakkıdır. Ama ortada çocuğu olan bir kadına, çocuğunun babasını beş kuruşsuz bırak demek saçma.
Bu arada ben 33yaşımdayım 12 yaşında oğlum var. Eşimden 1.5yıl oldu ayrılalı. Evet itiraf ediyorum. Bende aldatma nedeni ile ayrıldım. Ama ne 1lira tazminat ne bir lira ödüyorum. Çünkü eski karım mahkemede zaten parası olduğu sürece çocuğunu kesinlikle parasız bırakmaz dedi. Ayrıca bazen hafta da 1-2gün eski eşimin evinde kalıyorum. Çpcuğum ve onunla birlikte yemeğe gidiyoruz, aktivite yapıyoruz. Yani düşman değiliz. Sadece artık karım değil. Ama ömrümün sonuna kadar en iyi arkadaşım ve çocuğumun annesi olarak kalacak.
normal anlaşarak boşanma olsa tamam zaten para taleb etmesi yanlış ama aldatan bi erkeğe her şey müstehaktır sadece erkek değil kadında aldatsa donuna kadar alınsın derdim cinsiyet ayrımcılığı yapıyprum sanma.
Kardeşim eger aldattıysan kusura bakmada yatıcak yeri yok sizin gibilerin boşanın ondan sonra ne halt yerseniz yeyin aldatmaya sığınacak kadar sizi düşüren nedir hiçmi karakter yok?
Allah affetsin. Benim ki çok uzun hikaye. insanlar hata yapar. Ama bu hata aldatma olmamalı. evet haklısın. mutsuzsan veya yarımsan uzatmayıp ayrılmalısın. Ama işte çocuk vs oldumu bazen çözümü bu sanıyoruz. Neyse kendi mi savunacak değilim. Hatalıyım, pişmanım. İnşallah soruyu soran kadın aldatılmıyordur..
Bencede haklısın bende kanıtladım ve donuna kadar alırdım yüzde yüz haklısın gebersin pislikler
İşte bu kafa yüzünden aldatılıyorsunuz. Normal olaylarda da abartılı tripleriniz ve intikam duygularınız size dönüp dolaşıp acı olarak dönüyor. Herkes kalbinin ekmeğini yer prensesler😉
@Mertiseri34 ben hiç aldatılmadım zaten beni aldatıcak insan anasının karnından doğmadı ya katil olurum ya donuna kadar alırım o yuzden evlenmiyorum zaten senin gibi karaktersizler evlenilmez
Ozaman anlatayım da iyi oku canım. Ben zaten ayrıydım. barışma şansım varken birisi çıktı karşıma ve duygusal boşluğumu onla doldurmaya çalıştım. Zaten 6ay bir otel de kalmıştım. yani eski karımı senin kafandaki gibi aldatmadım. sonra geri dönme şansım kalmadı ve boşandık. Yani her şey güzel aynı evde yaşarken gidip karımı aldatmadım. Herkes kalitesini belli edermiş. tanımadığın birinin şerefine laf atabilecek kadar kalitesizsin. Bütün yorumlarımı okusan anlarsın. nasıl biri olduğumu. Kadın olduğun için sana ağzımı bozmayacağım. Ama sadece sana durum tespiti yapacağım. Sen daha önce aldatılmış be bir bok yiyememiş kuyruk acısı olan bir tipsin. Ve başkalarına kinini kusarak egonu tamir etmeye çalışıyorsun.
Artık engellediğini için göremiyorum ama iyi ki de evlilik düşünmüyorum asla zaten
ohoo 7. eskortu arıyodur şimdiye hanııımmm
Yalan kurgu
Bencede
Niye böyle oldu peki sence?
Hiç mi yok cinsellik?
Olabilir
3 sene kardeş gibi mısınız
Gevşeklik yapıyor
Evet
Kesinlikle aldatiyor emin olabilirsiniz
Evet
Oov Allah yardımcın olsun ama bence bitir
Kesin aldatıyor sende aldat boş ver takma kafana
Sen isteklisin ama o seni tatmin etmiyor...
Umarım paran vardır
Evet
Büyük ihtimalle
Kötü düşünme bence
Boşan diyemem aldatıyorsa bırak
3 senedir yok mu
yaşlarınız kaç
Yani durduğun hata
Haklısın
Çalışıyordur belki
Bilemeyeceğim
Biraz bak kendine