kendi isteğim ile atmıştım en acısı bununla tehtid ediyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendi isteğinle attın ama sadece ona attın. Yani resimlerin telif hakkını ona vermedin. Söyle onada , ben en fazla ayıplanırım ailem bir kaç ay bana sıkıntı çıkarır ama sen yayarsan savcılığa veririm. Hem resimleri yayan erkek olarak sabıkan olur ve bu etiket sana resmi olarak yapışır. Üstüne ailem bunu öğrenirse kızımızın resimlerini nasıl paylaşırsın öflesiyle sana neler yapar onuda düşün. Şimdi ben bana yazdıklarınla savcılığa giderim, sende sana kalacaklarla ( ahlaksızlık ve şerefsizlik) sabıkanın yolunu tutarsın ve böyle sicildeki bir adama kimsede iş vermez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendi yaşadığımı anlatayım. Senin yaptığın gibi nude göndermiştim zamanında. Olay 2017 yılında oldu. Benden habersiz bi yerlere gitmiş telefonunu isteyince tepki göstermişti. Elinden alınca görmüştüm. Gittiği tarihlerde ailesinin yanında olduğunu söylemişti. Yanından ayrılmak istedim kolumdan tutup çekmeye çalıştı. O gün ondan ayrıldım. Bana kimse fiziksel ya da duygusal şiddet uygulayamaz. Bir süre sonra geri dönmeyince aldığı hediyelere karşılık para istedi benden. Vermedim. Sonra nudelarla tehdit etti. Savcılığa verdim. Arkadaşımla gitmiştim. Rica ettim ailemin bilmesini istemiyorum "Tebligat adresi arkadaşımın adresi olsa olur mu? dedim. Kabul ettiler. Önce uzaklaştırma aldı. Ailesinin evine tebligat gitti. Mahkeme oldu. Gelmedi. Ama o koridorda korkudan titrediğimi hiç unutmuyorum. Sonuçta 11 ay hapis cezası aldı. Sicili temiz olduğu için 5 yıl ötelendi ama hakim kavgaya bile karışsa karar açıklanır cezasını çeker dedi. Ek olarak bana eşine bile gönderme dedi. Çok şükür geçti o günler. Şuanda Allah'ın belası ne yapıyor bilmiyorum ama ben evlendim. Mutlu bir yuvam var. Eşim de yaşadığım olayı biliyor. Ve bunun için hiç yargılamadı beni. Bazen diyorum Allah başımıza gelen musibetlerin mükafatını bi yerden veriyor.
31 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Tehdit etmek baya bir kolaylık oldu böyle insanlar için.. korkma savcılığa git..
aslında bir şey yapamaz sadece korkutmak istiyor yapacak insan söylemek ile zaman harcamaz.. sakın dediklerini yapmayın istekleri bitmeyecektir hiçbir zaman
Elinde seni tehdit ettiğine dair mesajlar konuşmalar ne varsa sakla11 Yorumla- +1 yıl
şu an bu sorunu yaşıyorum reşit degılım tekrar atmazsan ailene atarım yayarım demıstı attım ıstedıklerını sevgilimde benı kurtarmaya çalıştı at ben halletcem demıstı bı olaylar oldu her şeyi yaptı Sevgılım arkadaşlarıyla ama yine ulaşıcam demıs onunda ifşası var sevgilimde bende aileme atmaz yaymaz dıye düşünüyorum polislık olcagı ıcın ama Sevgılım ona bisey olmaz yurt dışına kaçar olan sana olur önceden de 6 7 ay yatmış dıyo o pislıkte reşit degıl ne yapmalıyım:(
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiber suçlara şikayet et. Bilerek atsan dahi ortada tehdit durumu var. Her türlü yakabilirsin onu. Sende ona direkt de ki, bende siber suçlara şikayete gidiyorum şimdi, o fotoları silmeyip geleceğini karartmak istiyorsan keyfin bilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
90Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, artık ailenizin öğrenip öğrenmemesi konusunu bir kenara bırakmanız ve yargı yolunda hesaplaşmaya gidecek kadar gözünüzü karartmanız lazım çünkü bu bir onur meselesi haline dönmüş durumda. Göz göre göre ona boyun eğmemeli ve yaptığını yanına bırakmamalısınız. Bu tarz erkekler karşısında eğer dik durmazsanız sizi piyon gibi oynatırlar. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
31 Yorumla
+1 yıltelif hakkı onda değil kendi istegiyle attığın resmi sürekli yaymakla tehdit ediyorsa
sende onu savcılığa vermekle tehdit et ve ekle
evet benim ailem başıma bela olur sonra unutulur gider ama bu durum senin siciline işler
bakalım ne kadar cesurmuş görelim00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılElinde tehdit ettiğine dair delirler var ise, savcılığa git. Bu işler öyle kolay değil. Şikâyetçi ol, çeksin cezasını. Böyleleri sizi kuklaya çevirir. Onu yapmazsan yayarım, şunu yapmazsan yayarım gibi. Bu kişiye fazla amacına ulaştırma da git şikayetçi ol. Elindeki delilleri de silme, kimsenin yanına kar kalmasın yaptığı. Susarak amacına ulaştırmış olursun. Her seferinde bu korku ile de yaşanmaz. Sen, bizi dinle git şikayetçi ol.
20 Yorumla internette binlerce p*rno var (milyonlarca mı demeliydim?), eğer görüşme imkanınız yoksa veya o anlık istemiyorsanız, sevgilin eminim kendini senin fotoğrafların olmadan da tatmin edebilirdi. Akılsız cezasın başını ayaklar çekermiş muhabbeti yapacak hiç bişi yok. Tanıdığın biri varsa gidip tehdit falan etsin istediğin gibi yargıya başvur anonim bir hesaptan VPN üzerinden atar ve hayatta bulamazlar...
00 YorumlaSavcılığa gidip şikayetçi ol, ondan önceleri davran
00 YorumlaKarektersiz iste. sende onun tehdit mesajlarini al. Ve ona deki. Sen onlari yayarsin benim 2 ay yuzum kizarir. Ama ben bunlari savciliga verirsem 2 yil omrun gider.
12 Yorumla- +1 yıl
ben caresizlikten buraya yazarken de kızardm 🥺
İşte atmayacaksınız sonra böyle kullanıyorlar. Erkeklere bu rahatlığı hep böyle canım veriyor. Sonra biz biriyle çıkınca efendim önceki sevgilim nude atıyodu niye sen atmıyosun gibi sözlerle karşılaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılBir insanın eline böyle bir koz vermeden önce 'ulan acaba böyle bir durumda ne yapabilirim' diye düşünmezsen olacağı bu, rezil olmayı göze alıyorsan bir karakola git durumu anlat, artık özel hayatın gizliliğine ihlale teşebbüs suçu mu bulurlar ney bulurlar bilmem.
10 YorumlaBoyle erefsizlerde bitmiyor. Sende yazıları ss al annesine söylemekle tehdit et. Yetistirdigi oğlunun nasıl bir karaktersiz olduğunu her annenin bilmeye hakkı var.
00 Yorumla
+1 yılYaymasını iste. Yaydığında mahkemeye ver. Bir kaç yıl yatar. Kişiye ait özel fotoğrafların paylaşılması yayılması yasak ve cezası var. Emin ol senin olay o hapisten çıkana kadar 100 kere unutulur.
00 Yorumla
+1 yılnude atarken yayılabileceğini bilerek atın ki kafanız her türlü rahat olsun yani buna rağmen atıyorsanız şayet. neyse tehdit ile ne elde etmeye çalışıyor peki? bırak yaysın. zaten gören görmüştür.
00 YorumlaAtmayın sonucuyla yine siz uğraşıyorsunuz valla anlamıyorum ya masal anlatmayı da kesin yok çok seviyorduk yok atmazsam ayrılırdık vsvs senden nude istediği an gözünde bitmesi lazım zaten şahsın
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılondan önce sen ifşa et , camışın hevesi kursağında kalsın , hemde ergen arizona kertenkelelerine 31'e malzeme çıkarmış , sevap puanı kazanmış olursun .
00 Yorumla
+1 yılo halde sende onunkileri atmakla tehdit et hemde ailesine yadaa numarasını yay bekle ya da polise şikayet et neyse ya da boş ver polisi ailesiyle tehdit et
02 Yorumla- +1 yıl
instagram hesabı var mı ailesini bul ordan rezil et onu
- +1 yıl
yapamıycaksan ver ben yapıyım
En yakın emnıyet güçlerine bilgi ver görsün o zaman nasıl oluyomuş tehdıt canım insanlar bunlar ya nıe saklar
10 Yorumla
+1 yılYa kızım sen iyimisin cocuga ahanda yazdıgımı yaz gönder.
A q s alağı seni git yay fotoğrafı savcılıkta ana na nasıl kayıyorum10 YorumlaTehdit ettiğinin kanıtları var mı elinde? Mesajla mı tehdit etti? Mesajlaysa ss falan al. Tek çözüm savcılık. ya da nerede yaşıyor malum kişi?
10 Yorumla
+1 yılMahkemeye basvursun mu KVkk kapsaminda telefindaki resim degil poposunda ki donu alirsin. Yaptirimlar var santaj, tehdit ve maneviyattan
00 Yorumla
+1 yılBir b*k yiyemez. Özel resimleri ifşa etmekte suçtur. Yaysa bile fotomontaj dersin, kimseye de özel resimler atma bir daha
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yazılı olarak belgeleyebiliyorsan savcılığa gidip tehdit ve şantaj gerekçeleriyle suç duyurusunda bulunabilirsin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. Siz isteğinizle atmış olabilirsiniz ama kvkk diye bir şey var. Suç duyurusunda bulunun, yatsın içeride namussuzlar..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. güvenip atmayacaksın sen güveniyorsunda o da seni düzmek için bekliyor onun için elinde tutuyor git gizlice şikayet et olsun bitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şeyle tehtid edemez. Bunu yaymak çok büyük bir suç olduğunu kendi de biliyordur. Savcılığa verirsin canına okurlar onun.
00 Yorumla
+1 yılBu tip ayılarla beraber oluyorsunuz bir de nede atıyorsunuz şikayet etmeyiverin bari bunu yaşamayı hak etmişsin hem de sonuna kadar
00 Yorumla
+1 yılYaşın 18 üstü ise karakola gidip tehtid mesajlarını göstereceğini söyle tehtidler durmazsa git ve şikayetçi ol arkanda durur herkes merak etme
00 Yorumlaal işte bi o çocugu daha bunları alacaksın gazoz da degil şarap şişesine oturtturacaksın
04 Yorumla- +1 yıl
cok haklısın ama elimden bir şey gelmiyor :(
- +1 yıl
tehtidlerim bir sonuca varmazsa daha ileri gidemem ki cünkü ailemin haberi olmaması lazım
Sen de onu polise şikayet edeceğini söyle korkak davranma net ol ve gerekirse de gerçekten şikayet et
00 Yorumla
+1 yılYüzün görünmüyorsa yaysın korkmuş gibi yaparsan daha çok tehdit eder yaymazsan adam değilsin de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu söylediklerini kayıt altına al , mesajla ise ss al ve sibere giderek gizlilik talebinde bulunarak şikayetçi ol. Kişisel verileri özel fotoları yaymak ve tehdit etmek ciddi suçlardandir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,2b cevap paylaştı. Şikayetçi ol hiç düşünme bile. Ağır bi suç bu korkma ve tehditlerine boyun eğme.
20 Yorumla
+1 yılÖzel hayatın paylaşimından dava açacağını söyle.
Ya da başka bir şey bul00 Yorumla
+1 yılAtmasaydın. Tecrübeli olanlar akıl vermiş bi de puhahaha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karşılığında ne istiyor ne başarmış olacak? Avukat ile görüş ve hakkını öğren sen de onu tehdit et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılOna inanma bir nane yapamaz şikayet et özel şeyleri saklamak vs suç
00 Yorumla
+1 yılO tehdit şantaj suçtur. Yaptığının bedelini elbet ödeyeceksin, ama onu da şikayet edeceksin.
00 Yorumla
+1 yılSavcılığa ver. Ağır yaptırımları var aklı başına gelsin şeref yoksununun
00 YorumlaNude atarken suratını gizlemeyen hanım kızımız için yakıyoruz bugün 😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılHak ediyorsundur nude atacak kadar güveniyorsan ondan niye ayrıldın? :D
00 Yorumla
+1 yılOndan önce sen yay. Şaka bir yana tehtid şantaj suç. Şikayetçi ol yazılı mesajda falan varsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. attığı mesajların görüntüsünü al sonra bilişim suçlarına şikayet ederim keyfin bilir de.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. Tehdit mesajları ile derhal savcılığa gidip davacı oluyorsun. Burnundan getiriyorsun o tehditleri.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı. Paylaşamaz. Paylaşması halinde savcılığa şikayette bulunursan, ipini çekerler.
00 Yorumla
+1 yılSana attığı mesajları ss al savcılığa suç duyurusunda bulun.
00 Yorumla
+1 yılMahkemeye ver ama bidakine adamakilli manita bulun cidden seçmeyi beceremiyorsunuz
00 YorumlaPolise gidebilirsin.
Başka ne yapabilirsin bilemiyorum.00 Yorumla
+1 yılkendi isteğinle atmış olsan da tehtit etmesi yasal suç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılNeyinize güvenip nude atıyorsunuz, bu nasıl cesaret valla helal olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSavcılığa git mesajlar ya da kanıtın varsa tesbit ettir ve suç duyurusunda bulun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTehdit mesajların elimde yatarsan birde kişisel verilerimi yaydığın için şikayeçi olurum, içerideyken ziyarete gelirim artık de.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sen de onu şikayetçi olmakla tehdit et karaktersiz ş. refsizi bir daha da kimseye atma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekinmeyin ailenize söyleyin insan hata yapar bende yaptım bunu tehdit olmadı ayrıldik. suç duyurusunda bulun savcılığa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİsmini soyismini versene instagramdan atsın para vercem ona, ne farkı var ha parayla kız atmış ha o atmış 🤣🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 15,9b cevap paylaştı. bu dalyrrrrrrrrakları nerden buluyonuz la nerde it kopuk var bulup bulup hayatınıza sokuyonuz 😂😂
10 YorumlaKendisine açık bir şekilde hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyleyin o zmn görür dünya kaç bucakmış hadsiz herif. Ve gerçekten bunu yapın bir avukat vasıtasıyla asla böyle bir şeye musama göstermeyin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı. Şuna çıplak fotoğraflar desenize. Nude ne yaa... Dilimizde kelimemi yok. Ayrıca iyi halt yemişsin. Güvenmedeğin adama ne diye koz verirsinizki.
00 Yorumla
+1 yılInsanlar artik oyle nude olaylarina sicak bakmiyor goz aliskanligi oldu boş ver
00 YorumlaMeraba! Bu resimleri nereden attın bende atmıştım instagramdan sadece birkere görebilirdi keşke öyle atsaydın.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen de karşı darbe yap. Yaymazsan adam değilsin de. Yay da kaç yıl içerde yatıyorsun kendin hesapla de.
Klasik Türk erkeğidir hemen tırsar00 Yorumla Kesinlikle bunu yargıya taşıman lazım bu tip erkekler acizdir karşısındaki kadını korkutup kullanmayı ister ne olursa olsun bunu ailende öğrenecek olsa dahi onu şikayet etmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbişey yapamaz seni korkutmak istiyor nedeleri yaysa suçtur
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eski sevgilim hala nude'larımı saklıyor ve yaymakla tehdit ediyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım