evli
sağlık sorunu yok
karısı güzel
aldatmaya karşı
ama adam karısı ne yaparsa yapsın sevişmiyor.
sizce neden?
sağlık sorunu yok
karısı güzel
aldatmaya karşı
ama adam karısı ne yaparsa yapsın sevişmiyor.
sizce neden?
Evlilik nedir? önce bu sorunun cevabını bulalım... bekar insanlar özgürce el ele dolasabılır mı? yer zaman kaygısı olmadan ya da yolda öpüşebilirler mi? hayır işte toplum içinde bunu yapmak için evlenırler.. Evlılık özgürce sevdiği kişi ile sorgusuz sevişmek için atılan bir adımdır. Cinsellik ise bir ihtiyaçtır. Özellikle evli çiftler birbirlerinin arasında bedensel bir aldatma olmaması için kesinlikle karşılıklı arzular içinde sevişmelidir. Günde bir olsun ama olsun.. Eğer adam karısının bu isteğinin farkında değilse, o kadın kocasını ne kadar severse sevsin ruhu onda oldugu halde bedensel ihtiyacını güvendiği bir kişi ile yaşamak ister.. Buna adam zorlar.. Yoksa hiçbir kadın eşini sevdiğini aldatmaz. Ölüm olsa aldatmaz. Taki o kişi artık değer vermıyorsa, eve geç gelmeler başlamışsa. ilgisiz davranmaya başlayınca ister istemez karşı cinsten ilgi bekler. Başka erkekle bir yakınlaşması olmasa dahi mesajlassa bıle aldattığını düşünürBurada bayanın aradıgı yakışıklılık değildir sadece karşısındaki insan dürüst olsun güvenilir olsun ister. Arkadaşının kocasının neden bu kadar isteksiz olduğu konusunda bir fikrim yok. Günahını almak istemem ama bir erkek afadersin deposunu dısarıda boşaltıyorsa tabıkı ısteksızlık olur.. Belkide ten uyumu yoktur. Ten uyumunu başkasında bulmuştur. Sonuc ne olursa olsun bu sekilde devam ederse, eşini bedensel olarak kaybedebilir. Özelden birşey sorabilirmiyim? Mesaj atarmsın...
özele gerek yok. burdan paylaşıyoruz ya:) bu arkadaşımın başına gelen bir şey değil, arkadaşım diye yazmadım ki soruya. zaten ilişki devam ettiremeyecek durumdaydı, bitti. cevap için teşekkürler.
" ama adam karısı ne yaparsa yapsın sevişmiyor." yamışsın bunu baskası ıcın sordugunu dusundum... zaten ayrıldıysa özelden soracagım soruya gerek yok... hayırlısı olmus o zaman.. rıca ederım..
cevap vermek isteyenlerin genel düşünmesini istediğim için böyle sordum. kişiselleştirmedim soruyu.
anladım ok...
Hanimefendi soylediklerinz birbirinden tezat ihtimaller soyle erkek aldatmaya karsiymis gibi gorunerek esinin ondan suphelenmesini engellemis oluyor ya da esi kendinin cok guzel odugunu saniyor aslinda esi oyle dusunmuyor ama dilee getiremior ya da esinizn hormonal saglk sorunu var demektir
1. aldatmaya karşı olduğunu söylemedi, aldatanlara karşı olan tavırlarından ben çıkardım. ve babası annesini çok aldattığı için nefret ediyordu. gözleriyle şahit olmuş.
2. eşi bayan aşırı güzel değil ama normalin üstünde olduğu kesin. ve bu evlilikte cinselliği yürütmek için fazlasıyla yeterli bir güzellikti. sonuçta hiç kimsenin eşi adriyana lima değil.
3. hormon değil psikolojisinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum zaten doktora gidip ilaç kullanıyordu ara ara.
Kisiyi tanimadigim icin psikolojik sorunlari oldugu kanaatindeyim
Cevaplari okudumda siz hic sevismediniz mi 3.5 yil yoksa sonradan mi bole oldu ve nasil oluyor yani sen ona yaklasinca ne diyordu?
ilk ay haftada 2 sonra 3-4 ayda 1 yani yavaş yavaş azaldı. ben özel giyinip gidince daha uzaktan beni görünce hiç havamda değilim kalbini kırmayayım diyodu. son sene evde lafının edilmesini de yasakladı. ima etmek, konuyu çağrıştırmak yasaktı:)) trajikomik anlayacağın.
Yuhhh ilk ayda bike haftada 2 ymis balık bastan kokmus anlayacagin e bosanmak istediginde falan ne dedi bu arada gecmis olsun kardesim
tek sorun bu değildi. buna benzer nice zorlukları vardı. kendisi zaten beni 3,5 yıl her gün boşanmakla tehdit etti, diken üstündeydim yani ve ben karar verip kafamda bitirince boşanmamak için yalvardı, mahkemede ben karımdan ayrılmak istemiyorum diye ağladı. herkese de ben ayrılmak istemişim o çok seviyormuş gibi anlatmış.
adriana limanın kocası nası aldattıysa hangi yüzle aldattıysa oluyo maalesef böyle şeyler
keşke başkasıyla olsaydı da en azından bu yeteneğini kaybetmediğini anlasaydık bile dedirtti :D
Cevap
39Cevap
sorunun muhatabı sen olmalısın. psikolojik sorunları olabilir. illaki fizyolojik sorunu olmayabilir. aldatmaya sözde karşı olup fiilen uygulayan çok erkek var. yani bir erkek eşini sevip beğenip birde başkası yoksa cinselliğe uzun süre dayanamaz bu onun fıtratına aykırıdır.
Kadın 30 yaş ve üstüyse yazık kadına. Adama gelince ya asexüel, ya da başka cinsel sorunları var.
psikolojik sorunlar olabilir bence olsa olsa.
adam cinselliği ilkel ve fazla vakit ayrılmaması gereken boş bir iş olarak görüyor. madem bilirkişisiniz ne diyorsunuz? merak ediyorum çok.
ihtiyacı yalnız hallettiğinde daha az zaman harcıyordu ve hobileri için gece bile sadece 3 saat uyuyan bir adamın gözünde zaman çok değerli oluyor. cevaplarınız çok değerli, teşekkür ederim.
her tür cevabı merakla bekliyorum.
demek ki sevmiyor soğukluk oluşmuş, eşi belinden rahatsız olsa yapamasa anlarım, ana nedeni tespit etmek lazım,
fiziksel rahatsızlık varsa beklentiyi yüksek tutmak bencillik ve hoşgörüsüzlük olurdu zaten. empati yapabilen bir kadın asla böyle bir baskı yapmaz.
aldatmam demiyodu zaten cinsellik zaman ayrılcak şey değil diyor.
şükür ki bitti zaten :)
bekarken hiç olmaması, evliyken hiç olmamasından daha az sinir bozucu :D
istersen dünya guzeli olsun...
iLgisi oLmadikran sonra..
Bir çok erkek vücuttan etkilenebilir. Ben mesela ses tonundan, vücut hareketlerinden, konuşmadan, seste aktif olmasından etkilenirim. Bu saydıklarım eşimi daha seksi ve daha tahrik edici kılar. Belki bu yönden dolayı istek duymuyodur. duymuyodur.
böyle bir sorun yaşayan her kadın araştırıp çözüm için bir şeyler yapar. ben de değişikliklere gittim tabi. ama yine olmayınca bunları bahane ettiğini anladım eşimin.
zaten fırsat buldukça seksin hayvani bir duygu ve boş bir iş olduğunu, fazla zaman harcanmaması gerektiğini söylüyordu. önemli olan okumak ve ezberlemekti onun için. sevişmek, hayatında önem verdiği şeylerin ilk beşinde bile değildi.
Bir uzmaana gözükmesi gerekli istek yoktur adamda hormonlarda sıkıntı vardır ya da kullandığı ilaçlar falan varsa isteğini azaltıyordur.
İsteksizlik olabilir ruhsal problemleri olabilir karısını sevmiyordur ama aldatmak da istemiyordur
aseksüeldir, iktidarsızdır ya da gaydir belki de seni sevmiyordur
onun için en iyisi dördüncü şık, bayan için de en kötüsü.
bu olay eskide kaldı. ilişki bitti. soruyu sormamın nedeni de okuyanlar arasında boşanmış bayanlara önyargı besleyen birileri varsa durup bir daha düşünmelerini sağlamaktı. her şey göründüğü gibi değildir. bir kişinin ayakkabısıyla bir hafta yürümeden o kişi hakkında yorum yapmayın;)
son mesajdaki içerik şahsınıza değildi. okuyan herkes içindi. yanlış anlamayın. cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşım.
dışardan bakış açısı ne olur merak ettim sadece, yoksa eski bir konu, yaşandı bitti.
ileriye dönük olarak bir paranoya oluşturdu tabi. kafama takılıyor aynı şanssızlığı bir kez daha yaşama ihtimali.
her halde ikinci kez olcak kadar da bahtsız değilimdir :)) yani umarım.
31 yaşındayım.
Tercihleri değişmiştir belki. Başka bir şey olabilir mi bilmiyorum?
Bence karısını başka kişilere gitmesi için teşvik ediyordur böyle bir saçmalık olurmu karısıyla yatmamak ne demek
ve kadın 3,5 yıllık evlilik boyunca sabretti , gitmedi :) üstelik ne kadar morali bozulursa bozulsun hatta kendisiyle dalga geçilsin düzeltmek için çabaladı.
sonuç ne oldu?
ne kadar sürebilir ki, bitti.
Olacağı o zaten :)
erken boşalıyordur şeyi küçüktür sertleşme sorunu vardır tatmin edememe korkusu vardır
kalkmıyordur.. öyle birisi varsa yani kadın gönder yardımcı olurum..
belki mahalle maçına götürecek ya da bazılarına nispet yapacak baaak bendede vaaar gördün müüüü ooh falan yapcaktır
Baska bir is var onda. Karısı napiyor bu adaminda sevismiyor. Kadin o haldeyken.
kendi bir kitap okuyor mesela ve kadına da bunu oku diyor. okursan sevişcem :D inanmazsın ama gerçek bu :D
Okuma sende bakalim napcak. Illa ki oda isticek sende o zaman dersin git bana muz gorunumlu armut tadinda meyve bul seviscem.
Kac yıllık evlisin?
3,5 yıl dayandım, sonra bitti. cevap için teşekkürler.
Bitmis bisey hakkinda mi soru sordun? Rica ederim.
evet, diğer insanların sorunlarını okuyorum ve bir de bu pencereden baksınlar istedim. sadece kendilerinin sorunu olmadığını ya da hep aynı şeylerin değil hiç düşünmedikleri şeylerin de sorun olabileceğini bilsinler istedim. öğretmenliğim tuttu işte :D
Oo ogretici ve bilincli kadın severim 😊 yaşın ufak ama.
Gey ya da karısını sevmiyo
karısını sevmiyor tabi ki;) ne acı değil mi sevilmediğini böyle anlamak.
Çok kötü bişey tabiki neden evlenmiş o zaman kadınada onada yazık
evde yalnız kalamıyordu, bu yüzden evlendiğini itiraf etti :D şaka gibi di mi :D ama gerçek.
Yok artık gitsin köpek alsın o zaman kadına da yazık ya
öyle tavsiye verdim zaten;)
canı istemiyor ya da birşeylerden korkyordur ileri ki zaman için
erkek aldatıyorsa bunun karısının güzel çirkin olmasıyla bii ilgisi yok zaten
bir alette sorun ola bilir iki gey ola bilir üç başka bir sevgilisi vardır adam uzmandır belli etmiyor yakalan mıyor
3ü de araştırıldı sorun yok. adam yalnız yapma bağımlısı.
bak o zaman yapacağın bir çok yol var bazılarını yaza bilirim ama bazılarını burdan yazama size hanım efendi site izin vemez
yazacağın şeylerin hepsi denendi muhtemelen. hatta bunlarla adama gidildiğindedalga geçerek kırmak istemediğini söylüyor ama yapamayacağını. ama öncesinde de yapmıyosun bazı şeyleri diye şikayet ediyor. yapınca da böyle kıvırıyor.
bence denememiştir adam tek başına yapmayı seviyor ise yaparken yakala atla üstüne 1 adamın belkide izleme fetişi vardır önünde sipriptiz yap belki etkilenir
kendi felsefinde cinselliğin ilkel bir insan davranışı olduğunu ve bunun için yaşanmaması gerektiğini söylüyor. buna ayrılan zaman boşunaymış. buna ne dersin :D güler misin ağlar msın?
ne mi derim böyle ise neden sizinle evlenmdi sizi böylesi bir açlığa mahkum etti bu işin sonu aldatma olacak sonunda iş bir yerde kopacak
burdan eşinin periyodik istemesinden şikayet eden hemcislerime sesleniyorum: bir de böylesini düşünün ve aklınızı başınıza devşirin :D trajikomik, allah kimsenin başına vermesin.
amin ama sizde iyi dayanmaktasınız ancak bir yerdensonra sizde katlanamayacaksınız bu duruma bence
bu olay baya eskide kaldı Allahtan. şimdi sadece gülerim :D
ayrıldınız mı? hala evlimisiniz
kurtuldum şükür sinir harbinden. erkeklerin evlilikte isteksisz bayanlarla neler yaşadığını çok iyi anladım ve hak verdim.
anladım ama o kişi çitten normal değilmiş bence
biliyorum. zaten tek anormallik bu değildi o yüzden anormalliğinden eminim. teşekkür ederim cevapların için.
rica ederim bende teşekkür ederim
Mal oldugu icin evde helalin varken neden gozun disarida be adam
keşke gözü dışarda olsaydı:))
:))
istek meleseli. adamın isteği az dır. kim bu arkadaşın mı sen misin?
arkadaşım demedim ki...
kim peki bu şansız bayan
Demek ki kadın adam arasında ciddi kopukluklar var
yeme de yanında yat deyimini uyguluyo adam :)
aseksüel knka
sadece bir kadına karşı değil genel bir durum olduğu için olabilir. ama kişisel olarak da eşini sevmiyor denilebilir ayrıca.
incelendi ve araştırıldı aldatmadığı. zaten kendi de itiraf ediyordu cinselliğin saçma bulduğunu, zaman ayıramayacağını şiddetle savunuyordu.
yapmam gerekeni yaptım, merak etme kanka;)
ilişki bitti canım. allah senin gibi genç kız kardeşlerimi böyle vakalardan korusun. cevabın için teşekkürler:)
tabi, baya oldu.
illaha kötü kötü konuşturcan
İştah şurubunu denesin :D belki açılır
karısı kime göre güzel :D
100 erkekten 80i beğenir. aşırıya kaçmamak için 95 demedim;)
türk erkeğiyse nefes alsın 100 erkekten 80 i beğenir :D çok güzelsin harikasın vs derler erkekler böyledir :D
e zaten bu mantıkla bakarsak o da bir türk erkeği olduğuna göre eşiyle sevişmeliydi di mi. çünkü kadın çok güzel olmasa da nefes alıyo;)
belki başkasıyla sevişiyodur :D ama güzel kafalamış tabi ki aldatmaya karşı olduğunu hissettircek ya da gösterecek ki bunda çok başarılı yoksa aldattığını düşünürdün ki muhtemelen aldatıyo
aramızda bunlar konuşuluyordu hatta sorunu çözmek için önce başkasıyla deneyip gelebilme seçeneğini ben tanımıştım kendisine. ama şiddetle karşı çıktı:D
aseksüel olabilir mi?
gay olduğunu düşünürüm
Cinsel bir hastaligi olabilir
bir şansın var Derim..
cinsel istegi bitmiştir ozaman
cinsel tercihi değişik belki :)
çükü kurumuş düşmüş ondandır
Iyi davranmiyodur karisi
mal mı la o
gerizekalı denir başka bişey denmez bence :D
Kuruyup düşmüştür :)
gay dir
yorgun olabilir
Adam gay olmuştur..
ne bahtsızlıktır ki benle evlenince gay olası tuttu:DD yok gay olmadığı kesindi.
sağ ol hiç düşünmemiştim bunları :DD
direkt boşanırım.
kadın olunca direk olmuyor ama sonuç öyle oldu zaten.
var mı öyle brisi?
Top olabilir
kuş ötmüyodur:))
keşke öyle olsaydı, en azından çözüm seçenekleri var:))
Kim bu adam?
Doymus demekki artık
bu sizmisiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar