Sevgilim bende bulunan nude fotoğraflarını silmemi istedi. Ne yapayım?

Sevgilim önemli bir pozisyonda çalışıyor. Ve iki yıldır beraberiz. Ben de nude fotoğrafları var gerek yüzünün göründüğü gerek sadece diğer taraflarının olduğu. Her tarafını santim santim çekti attı bana. Her yeri her deliği var bende. Geçen gün düşündümde başımıza bir şey gelse bu fotolar ortaya çıksa ne olur dedi. Bir kaza falan olsa dedi. Kendinin başına bir şey gelse diye dedi. Çünkü kendisi sürekli yolculuk yapmak durumunda. Ve evliyiz ikimizde. Benim ona gönderdiğim nude fotom yok. Göndermem sevmem göndermeyi çünkü. Normal fotom var. Silelim dedi. Napmam lazım silmek istemiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sevgilim bende bulunan nude fotoğraflarını silmemi istedi. Ne yapayım? Arkadaşlar yetişemiyorum yorumlara benim onda nude fotom yok bazıları seni bırakacak korkusundan sildiriyor demiş ne diyorsunuz? Ben nasıl tehdit edeceğim ki onun nude fotosunu göstersem benim ne halt yediğimde ortaya çıkar zaten?
Sevgilim bende bulunan nude fotoğraflarını silmemi istedi. Ne yapayım?