Peki bu durumdan rahatsız olduğunu zevk almadığını eşinle konuştun mu. ya da bir doktora gidebilirdiniz. Eşin öyle diye kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi senin yapıyor olman bencilce değil mi? Böyle olması yerine boşanmanız daha mantıklı olurdu. Umarım doğru yolu bulursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel dileğin için. Eşim bu hareketlerinin dışında normal yaşantısında da bir iyi bir kötü ani parlamaları olan bir insan. Kendisinden gün geçtikçe nefret ettirdi ve ben zaten ondan hiçbir beklentisi olmadan yaşamaya devam ettim. Konuşmalarımızda da düzelmedi çok akıllı birisidir. Kişilik bozukluğu var ama kabul etmedi. Neyse anlatmakla insanlar anlamaz yaşayan anlar.
- +1 yıl
Kesinlikle orası öyle annemin bir sözü var dır kızım herkesin kazanı ayrı kaynar der. Aynı eve girince gerçek yüzü o zaman görünürmüş. Mesela senin bu cinsellik ile ilgili sorununa bizim çevrede boşanmaya kalksan sebep bu muymuş derler. Laf ederler. Ama evin içinde ne yaşadığını kimse bilmez. O yüzden senin yaşadığını yaşamayan bilemez.
Soran+1 yılAynen öyle. Dışardan iyi biri içerde zulm başlıyor. Ne hayat var ne can. Ölü gibi. Ama ben de tam tersi. Kimse bilmez tabi sadece dıştan yorum. Yaşamak istiyorsun sen de
En İyi Cevaplar
+1 yılHer ne olursa olsun böyle şeylerin telefonda saklı olması çok yanlış bir şey Yani bu güvensizlik anlamını içermez yanlış anlama Çünkü bizim insanımız tam bir canımsın ben çok görüyorum Öyle elinden telefonu Çekip bir şeyleri karıştırmak isteyen Benim bile başıma geldi açık açık söyleyeyim adam ya işte telefonunu bizim Her sene birisini aramam lazım kontörüm bitti bahanesiyle Adam çaktırmadan galerine girip bakıyor Yani bu anlamda sildirmek istemiş olabilir çünkü telefonu ver görüşelim durması yanlış bir şey birinin Eline koz geçebilir yolu Yani bu anlamda sindirmek istemiş olabilir çünkü telefonu ve görüşelim durması yanlış bir şey birinin Eline koz geçebilir yolu Senin üzerine aleyhine kullanabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılFotolar teldeki galeride durmuyor wp deki konuşmamızda duruyor. Wp ye de şifre ile giriliyor. Tabiki o dediğiniz yerde fotoları tutmam. Mutlaka görülür orada.
- +1 yıl
O zaman sana al karisi cinlerini yollayayım onlar siler 🥰🥰😊😊
Başkasının izni olmadan özel bilgi ve görselleri barındırmak suç. Onu yayınlamak daha bi suç. Hele bunlarla şantaj yapmak daha daha bi suç. Hapis cezası var.
Herifin kariyeri gider, sen de içeri girersin.02 Yorumla
Soran+1 yılKariyeriyle ilgili bir şey yok ki kaza yaparsa başına bir iş gelirse elindeki telefondan ortaya çıkacak. Kendisi silmeli başta.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlisin ve o fotoğrafları tutuyorsun. Ya yeme bizi be. Evli olan birisi fotoğrafları tutmaz, birisi görür diye siler. Bir de ikimizde evliyiz yazmış ya. Hiç utanma yok mu siz de? Şu sorarken bile insanın azıcık yüzü kızarır ya. Sizin amaç sadece cinsellik üzerine. Yazık ya. Boşan sonra ne halt yiyorsanız yiyin ya. Sil sen de niye tutuyorsun? Kocan gördüğü zaman da artık burada gelip ağlama. Kocanı aldatmak için mi evlendin? Sadakatın anlamını bilmeyen evlenmesin ya.
410 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın. Cinsellik üzerine kurulsaydı yakın şehirden seçerdik yıllar öncesinden tanırız birbirimizi ve çok seviyoruz. Ama büyük konuşma sakın olur mu hiçbir şey için. Çünkü ben de senin gibi düşünürdüm hep.
- +1 yıl
Evliler sevgiden ne anlar ya? Sevgiden anlasa idiniz eşinize sadakatlı olurdunuz. Cinsellik üzerine olmasa idi, bunları tutmaz ve o konuya girmezdiniz. Sana tekme ayınca görürüm seni.
- +1 yıl
Atınca.
Soran+1 yılPeki. O zaman büyük konuştun şimdi. Bu yazdıklarını hatırla olur mu birgün.
Soran+1 yılKocan seninle sevişmek için yatağa yattığında direkt şeyini sokmaya çalışırsa birgün daha hiç ıslanmadan sen, ve senin ne zevk almanı ne senin hazzını ne seni hiç düşünmezse sadece kendini düşünürse, sana normalde de diliyle laf sokup köpek muamelesi yapmaya çalışırsa ve sen ondan gerçekte daha güzel daha hoş daha üstün olduğun için çirkinliğini bastırmaya çalıştığı için bu hareketlere büründüğünü içten içe bilirsen ve sen sustukça bu daha da azarsa bipolar gibi davranırsa ve aslında bu adam üst okullarda okumuş kadar eğitimli olmasına rağmen ve bilinçli olduğu halde bunları yapıyorsa sen aldatmazsın kardeşim.. ve vs vs vs
Soran+1 yılVe ben de güzelsem çekiciysem dişiysem herkes tarafından farkedilen biriysem böyle bir insanı yıllarca çekerim ama bir yerde patlarım insanım değil mi? Kadınlığını boşan yaşa diyeceksin işte onlar hemen olmuyor ama o da olacak. Birgün insan elindeki güzelliği yaşamak istiyor. O dişil enerjiyi birine vermek istiyor. Bir pisliğe değil. Değene.
Soran+1 yılKaza yaparsa ortaya dökülecek ama çok büyük bir şey olursa
- +1 yıl
Teknoloji çağındayız ve kolay şekilde her elektronik şeyin içine sızabiliyor adamlar, biri alır, orada burada kullanır, adam rezil rüsva olur. Karısına, yaptığı işteki çalışma arkadaşlarına rezil olur.
bunu sağlayan sen olduğun ve ona yalan söylediğin için seni de kendi rezilliğine çekip, popona tekmeyi atar.
Bencillik yapmamalı, dürüst davranmalısın.
Soran+1 yılHaklısınız bu yönden bakınca.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yıleşlerinizden memnun değilseniz boşanın. Sonra çok bayıldığınız birbirinizle olursunuz. Nude’lara gelecek olursak, atarken düşünseydiniz enini sonunu. Sen silmemekte neden bu kadar ısrar ediyorsun, onu da anlamadım.
13 Yorumla- +1 yıl
Bütün aldatan kadınlar boşansa ülkede evli kadın kalmaz
- +1 yıl
@Yordenisugas karısını eve tıkıp onlarla ilgilenmeyip başka kadınların peşine düşen erkeklerin soyu tükense, dünya üzerinde aldatma diye bir şey kalmaz 😌
Soran+1 yılNeden silecekmişim göndermeseydi her yerini? Ben seviyorum dedim attı. Ben atmadım kendimi. O kendni attı. Silemem.
- Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBen anlamadım sorun ikinizin de evli olması değil de onun sende nude fotoğrafları olması mı.
31 Yorumla
Soran+1 yıl
Onun bendeki fotolarını artık silelim ya bir şey olsa rezil oluruz demesi. Benim yok onun var.
- Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yıladam seni bırakacak... elinde o fotoğraflar olmasa 50 kere bırakmış olurdu. Emin olabilirsin tahmin etmiyorum ;) Eşine falan o fotoğrafları gönderirsin, yuvasını yıkarsın diye endişeli. Sil bence adama zorla kendini becertmeye ihtiyacın mı var? sal adamı istemiyorsa ne yanında tutmaya zorluyorsun. Hatta sana kanıtlayım senden başka kimsenin görmediği bilmediği bir "google drive" hesabı aç gmail yani yedekle resimleri. Yeni açtığın mail adresini ve şifreni unutma ezberinde olsun. Sonra sil her yerden resimleri canın sıkılınca google drive ına girer bakarsın ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok hoşsun sen:) peki ben adamın karısına bunu gönderince ben ortaya çıkmayacakmıyız? Hepmiz birbirmizi tanıyoruz:)))
- +1 yıl
Allah'a şirk koşmaktan sonraki en büyük günah komşu karısı/kocası ile yapılan zinadır. Bence önce iman tazele günahkarlıktan fazlası sizinki çünkü inançsızsan bu ilk yazdıklarım seni bağlamaz zaten ;) Şimdi konuya gelecek olursak 1. si kadın isterse yapar ortaya çıkarım falan düşünmez. 2. si sana çözüm sunuyorum google driveda resimler dursun istedikçe bakarsın, diğer her yerden silince de adamın dediğini de yapmış olursun. Google Drive'ındaki resimden kimin ne haberi olacak oturum açar açar bakarsın ;) 3. sü teşekkürler evet hoşumdur. ;)
Soran+1 yılGmail hesabı açıp resimleri oraya aktarmayı düşünüyorum. Alsak mı falan diye konuştu şimdi de konuşmayı kesti. Ne kendi sildi ne ben. bir şey olsa biri görse diye çekindiği içinmiş. Ama şimdi konu kapanmış görünüyor üstünde durmadı.
- +1 yıl
hayırlısı diyelim bence yap sen yine de en azından adamı rahatlatmış olursun ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar özel ve önemli durumlar olduğu için ona göre tedbir ve bazı şeyleride göze almak gerekiyor tedbirler belli geri kalan ufak ihtimal ise kazara açığa çıkması onuda aklınızda tutmanız gerekiyor bireylerin haliyle yaşadığı veya yaşanmışlıkları oluyor gizli albüm ceya dosya yapmalı güçlü şifre barındırmalı ayrıca telefonun kurulum hesabı galeri dueumunda senkorize durumları gizliliğin bütün ayarları sıkı şekilde ayarkanması gerekiyor
18 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim demek istediklerinizi çok iyi anlıyorum hani kolay ulaşırsanız bile onları görmek sizin için ayrı his oluşturduğunu anladım
Soran+1 yılBelki birgün ayrılırsam ondan yine kalsın göreyim hissi de var:( çünkü o kadar çok seviyorum. Ama insanlar anlamıyor tabiki.
- +1 yıl
Kolayca anlaşılmaz ki hanımefendi burada yoğun hisler ve ayrıcalığı var daha nice maddeler var sırayla söylenecek ama en basiti ya taşlamak ya da anlamamak gibi görünsede içeriğindeki mesaj aslında ben burdayım diyor ama görmezden geliniyor maalesef
Soran+1 yılYaptığım ve yazdığım her şey yanlış ben de biliyorum ama ne yapayım öyle yaşadım yaşıyorum. Kimsenin anlamasını beklemiyorum. Beni ancak yaşadıklarımı yaşadıkları zaman anlarlar. Aldattığım için kızıyorlar. Bir kadın hele de dişil enerjisi çok yüksekse ve erkekler tarafından çok ilgi görüyorsa yanındaki adam tarafından da kötü davranış görüyorsa birgün mutlaka bu ilgilerin en iyisine sapabilir. Bunu anlamalarını beklemiyorum. Ben bana gösterilen 100 ilgiye hayır demişim bunu görmüyorlar ve bilmiyorlar. Evet bir tanesine düşmüşüm çünkü insanım artık.
- +1 yıl
Hanımefendi evvela yaşanmışlığınızı siz bilirsiniz oyüzden başka birilerinin mevcutsal düşünseline pek bakmamanız lazım ve şu hayatta rn çok olan şey anlama noktasına ulaşmadan taşlamak eleştirmek kınamak ayıplamak vs evet hisleriniz yoğun ve yoğunsal düşünceleriniz var geniş bir pencere açısından görüyosunuz durumu çünkü siz yaşıyosunuz başka birey bu tür şey yaşamam demesi de çok büyük bir söz ama önemli olan sizin hissiyatlarınızın verdiği etkidir nihayetinde düşünce duygu ve hislerinizi yaşıyorsunuz
Soran+1 yılHayatta her şeye geniş bir pencereden baktığınızda o dar kalıplardan çıkıp anlık da olsa mutluluğu yakalıyorsunuz çünkü:) teşekkürler beyefendi👌
- +1 yıl
rica ederim hanımefendi hepimiz insanız nihayetinde şartlar ve yaşananlar ne olursa olsun insan olduğumuz gerçeğini değiştirmez yeterki varolan çerçeveyi sorf dar açıya ayarlamadan bakmayı ihmal etmemeli 😊
3 seçenegin var birincisi sildim diyip silmemek ama ortaya çıkarsa ilişkiniz kötü etkilenir.
ikincisi silmicem demek ama her ikiside güvenini sarsar. üçüncüsü bence sil gitsin yani adamın içi rahat etsin bu konuda huzursuz edip güvenini sarsman doğru olmaz ayrıca dünyanın binbir hali var sadece ayrılırsanız filan diye bakmamak lazım olaya bir şey olur telefonlarınıza el konur filan sıkıntılı bir durum.11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler
+1 yılÇok ayıplanacak bir şeyse arkada kalanların yüzü kızarır en fazla. Siz kazada zaten ölmüş gitmiş olursunuz. Fakat silin gitsin bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
İkinizde evlisiniz ama sen o fotoğrafları elinde tutabiliyorsun bana pek inandırıcı gelmedi ama kişi silmeni istiyorsa silmelisin
124 Yorumla
Soran+1 yılSizin tercihiniz inanmamak ya da inanmak. Ben de buraya yaşamadığım bir saçmalığı yazacak biri değilim. Silmemi ısrarla istemedi ama silmeliyiz gibisinden tatlı bir dille söyledi.
Soran+1 yılÖyle mi yapsam acaba?
Soran+1 yılEvet hem onu kırmamış olurum hem gizlice saklarım kendime. Twiterda iki hesap açıp birnden diğerne yollayayım orada saklayayım diyorum nasıl sence fikrim? Whatsap resimlerinde durmasın? Whatsapda da kilit var ama ne olur ne olmaz
Soran+1 yılTwterda iki hesap var halihazırda instagramda hesap açmak zor geldi şimdi ne farkı varki
Soran+1 yılEvet öyle saklayayım sonra da çıkarım hesaplardan kimse görmez teşekkürler
Soran+1 yılDeli ya😂
Soran+1 yılDaha yapmadım 3000 tane fotoğraf var sence bunu bugün yapıp bitirebilir miyim. Biris gmail aç dedi ona ykle dedi galiba onu yapucam ordan daha iyi bakarın😂
Soran+1 yılGüldürdün beni ya allah allah bak deyince
Soran+1 yılGmail açıp fotoğrafları oraya atmak nasıl oluyo ya dalga geçmeyin bilmiyorum:)
Soran+1 yılBirinden diğerne mi göndereceğim yine
Soran+1 yılDirekt telden bir fotoğrafı maile gönderdim evet bunu mu diyorsunuz yani
Soran+1 yılTek tek fotoğrafları telden seçip o mailde biriktireceğim hım
Soran+1 yılEvet bunu yapacağım twterdan twtera atmaktansa bir gmail hesabında birktireyim. Teşekkürler 😘
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnstagramda 2 tane fake hesap aç fotoları birbirine gönder ya da kendi Instagram hesabından fake bi Instagram hesabına fotoları at. Kendindeki mesajları sil. O fake hesapta kalsınlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılTwiterda iki fake açıp yaptım o da olur mu sence
- Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılher deligi :))))
ilginc olan kocan yakalarsa ooo adamin deligi ne guzelmis mi der yani :)19 Yorumla
Soran+1 yılEvet seviyorum yalan değil.
Soran+1 yılSilemem
- +1 yıl
hahahaha senin adamin deligiyle isin ne :))))))
Soran+1 yılParmağımı sokuyorum sevişirken.
- +1 yıl
neyse :))))))))
size mutluluklar :)
Soran+1 yılKötü mü yaptığım şey
Soran+1 yılGüldünüz de😊
- +1 yıl
fantazilerinize sebep olmayayim umumi alanda :)
size mutluluklar fm
Soran+1 yılAma merak ettim
+1 yılYa adaletsiz oluyor böyle de. Ki şimdi senden bir şey istemiş, bence silmen gerekir
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim göndermemem mi
- +1 yıl
Yani evet. Bu senin tercihin zaten gönderip göndermemek sana kalmış tabi
+1 yılEvlisin sevgilin mi var o nasıl oluyor 😤 Çok kötüsün
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır iyi biriyim ben:( kocam hiç ön sevişme yapmadan hayvan gibi girmeye çalıştı yıllarca. Ve ben hep katlandım. Çekiciyim beğenilen bir kadınım dayanamadım ben de ilgilere:( bu da bana kadınlığımı yaşattı öptü sevdi
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgilim die basladi evliyiz die bitirdi sevgilimisiniz evlimisiniz :))
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim. Başkasıyla evliyim
+1 yılO fotoğraflar olur da bir gün başkalarının eline geçerse seni aşkla değil utançla hatırlayacak. Seni bir hata olarak görecek, bu daha kötü.
Her ihtimale karşı silmen gerekir. Silmediğini anlarsa da aranız açılır, sana karşı güvensizlik hisseder.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSil yanında kalınca noluyor ki canlı canlı her şeyi görüyorsun zaten
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurgu zayıf tatlım çünkü evli olsan nasıl saklayacaksın o fotoğrafları? Daha da geliştir kendini.
31 Yorumla
Soran+1 yılTelefonumda whatsappta? Anlamadım kurgu mu? Neden böyle birşeyi oturup kurgulayayım ki? Ne komik insanlarsınız siz ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnı diye saklayacak mısın dünyada ne çeşit insanlar var ya. Gününü bekliyor ki silah olarak kullansın biz de yedik
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet belki gerek de olur o da başka bir durum ama bakmayı da aeviyorum adam çok yakışıklı
Soran+1 yılSen saklama sonra elinde hiçbir şeysiz kal.
Cevap sahibi+1 yılSen arada bakmak için değil, ilerde şantaj olarak kullanırım diye silmiyorsun fotoları. Olur da ayrılırsa elimde maymun gibi oynatırım. O g. ri zkalıda anlık gazlara gelip eline bu kozları vermiş şimdi senin elinde kukla. Sana sevimli sevimli silsen böyle böyle olur talihsiz kaza yaşanır başkaları öğrenir diye farklı yerden anlatmış kaygısını. Açık açık sil onları ilerde ayrıldığımızda tatsız durumlar yaşansın istemiyorum diyerek eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmak istememiş. Seninle iyi geçinmeye senin istediklerini yapmaya eli mahkum artık. Çünkü seninle zıtlaşırsa yapabileceklerini biliyor başına gelecekleri biliyor. Elindekilerle o adamı tuttuğunu sen de iyi biliyorsun silmek işine gelmiyor. Var yaa insanın şeytana ihtiyacı yok. Kötüsünüz kötüü.. menfaat ilişkiniz bittiğinde oyunun son perdesi açılacak maskeniz düşecek. Yorumlarda okudum, ben nude atmam o kadar alçalmam bunu yapmam gibi edebi sözler söylemişsin bunuda kocasını aldatan sen söylemişsin ne ironi ama! Şuna açık açık ben o aptalın yaptığını yapıp kendimi ateşe atar mıyım karda yürüyüp izimi belli etmiyorum keyfini çıkarıyorum de şuna yoksa alçalan alçalmış
Soran+1 yılGüzel yazmışsın çok beğendim. Peki sana bir soru. Ben onu tehdit ederken bu fotoğrafları sana ne bk için gönderdi demeyecekler mi bana? Yani kendimi de açık etmiş olacağım değil mi? Bu bir. İkincisi karşımdaki kişi önemli biri dedim ki zekası oldukça ileri. Sence bu kadar mı aptal? Bana güvendi. Ben ona bunu yapmam.
Cevap sahibi+1 yılÖnemli biri zekası oldukça ileri. Yaptıkları çokta zekası varmış gibi durmuyor. Söz konusu uçkur olunca bazı erkekler (bak bazıları diyorum, bazı erkekler yapmaz bunu) zekasını bacak aradında bırakıyor. Yani sen de ben de biliyoruz ki o zamanında bunları gönderirken etraflıca düşünmedi olayın anlık heyecanı ile çekti gönderdi. Ve sıkılmış artık senden ki silsen diye rica ediyor ilerde silmezsen, silmedim dersen bu sefer ciddice dile getirecek konuyu onu hissettiği an aranızdaki her şey bitmiş olacak
Soran+1 yılOnun için mi daha dün yine gönderdi?
Soran+1 yılBazı erkekler yapmaz bunu derken neyi yapmazlar kendilerini mi göndermezler? O erkeklerin karşılarındaki kadınlar bunu beceremedikleri için yapmıyorlar. Benim bahsini ettiğim adam da dıştan gördüğünde yapacak biri değil ama bak ne hale getirebiliyoruz değil mi.. Bazı kadınlar yaptırtır.
Cevap sahibi+1 yılBu senin başarın mı oluyor?😀 demek ki dışardan öyle görülüyor ama değilmiş. Sen de çevrenden evine eşine bağlı görülüyorsundur ama öyle değilsin. Demek ki öyle görmeler sanmalar doğru kalıplar değil. Sende bunu yaptıracak güç varsa eşine yaptır ama adam yüzüne bakmıyor. Demek ki bu kadınlık gücüyle değil erkeğin iradesiz olmasıyla sabit. Ama seninki senden sıkılmış diyim. Daha dün sana nude yollamasıı hiçbir şey ifade etmiyor bu onun ileri zekalı değil g*ri zkalı olduğunu gösterir. Zeki olan sensin fazla zekisin
Soran+1 yılEşim yapmak istiyor istediğim gibi yapmıyor.. ben de kadınım o şekilde ilişkiyi kabul etmiyorum. Fakat bazı tesbitlerin güzel yine de teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılEleştiriyi olgunlukla karşıladığın için ben teşekkür ederim. İyi geceler.
Soran+1 yılBen doğru bir dille yapılan eleştiriyi tabiki iyi karşılarım ki anlattıkların sözlerin çok doğru çoğuna katılıyorum. İyi geceler sağolun.
Silmek istemiyorsan sende ona nude atacaksın ki ortam adaletli olsun. Ha yok ben atmam ve silmem diyip bencilce bir harekette bulunduğun halde o adam hâlâ yanındaysa senden eziyet çekmeye devam etsin🤦🏻
110 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır yanımda evet. Ben eziyet mi ediyorum yani şimdi? hiç bu açıdan bakmadım
- +1 yıl
Bence ediyorsun hem atmam diyorsun hem silmem diyorsun. Ki eșin gayet haklı eğer elle tutulur bir pozisyonu varsa tedbir amaçlı silmeni isterse silmen gerekir ama silmiyorsun enazından adaletli olun diye sende ona at diyoruz onu da yapmam diyorsun. Bu bencillik başka birșey değil.
- +1 yıl
@soran Evet biraz eziyet ediyorsun gibi oluyor. Kendi içinde psikolojik bi baskı ve endişe yaşıyor. Bunu sonlandırmayacaksan, en azından güvende ve ulaşılamaz bir yerde tut. Dediğim gibi, bulut depolama iş görür. HA BİR DE, Harici hard diskler oluyor, flash gibi. Şifreleyip onu da kullanabilirsin.
Soran+1 yıl@theauzas evet atmam bir kadının kendini çıplak çekmesinden daha aşağılık bir durum yok. Bazen görüntülü aradığında askılı ile falan görüyor o yeterli oluyor. O zaten benim sesimle bile farklılaşıyor fotoğrafıma ihtiyacı kalmıyor. Yüzümü görünce yetiyor. Şunu unutma kadının bir adamı ele geçirmesi için çıplaklığa ihtiyacı yoktur ama akıllı kadının..
Soran+1 yılPardon da soru sorunca senin yorumuna katılırım diye bir sözleşme mi imzalıyorum ya da sana hakaret mi ettim? Ben sana küfür mü ettim yoksa? Ben kendimi ortaya koydum ben buyum dedim sen de bencilsin dedin. Evet ben bencilim. Kendimi oramı buramı çekmiyorum o da kabul ediyor konu nedir şimdi.
- +1 yıl
Benim yorumuma katılmak zorunda değilsin ama insanlara soru soruyorsan eleștiri almaya açık olman gerekiyor. șey gibi oldu bu "șeker makinesine 1 TL atıp kırmızı isterken yeșil gelmesine kızmak" gibi oldu. Hem soru soruyorsun hemde seni eleștiriyoruz diye kızıyorsun. Sen atmıyorsan ve o da bunu kabul ediyorsa o zaman bu soruyu boşu boşuna sordun demektir. Silmek konusunu da kendi aranizda halledersiniz artık. Çünkü soru sorup cevap alınca "bana niye cevap verdiniz" kafasındasın
Soran+1 yıl:) peki bakalım:) kimseye kızdığım yok. İnsanlara değer verirken dikkat ederim ve değer verdiklerime kızarım sadece. Bu yüzden gerçek bir kızma gibi algıladıysan; yanılmışsın.
Soran+1 yılTeşekkür ederim, sana da🙏
Bir de soruyon mu ne yapicam diye onun öyle fotoğraf ortaya çıkarsa hem eşi hem işi gider sonra senin evlilik hayatın gider sonra onunla olduğun birliktelik de yani tek başına kalacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam mantıklı olarak sana açıklamasını yaparak söylemiş neden silmiyorsun ki. silmemiş olursan ona saygının olmadığın anlaşılır zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana yol verecek. Tehdit etme diye önlemini alıyor 💩
23 Yorumla
Soran+1 yılPeki acaba evli biri olarak ben onu nasıl tehdit edebilirim? Birine bunun fotolarını atsam benim yediğim b. kta anlaşılmayacak mı sence? Nasıl bir tehditte bulunabilirim?
Cevap sahibi+1 yılOna mı sorsan bunları? Niye sildirmeyi ister bir insan başka?
Soran+1 yılSürekli seyahat ediyor kaza falan yaparsa diye kendi de telefonundan silsem mi dedi. Sen de silsen mi dedi. Başımıza bir şey gelse ne olur bunlar dedi
Silmeni istiyorsa silmelisin. Saklanan hoş değil. Ayrıca dediği gibi senin haberin olmadan o fotoğraflar bir başkasının eline geçerse rezil olur adam.
20 Yorumla
+1 yılHiç mi mideniz yok, hiç mi utanmanız şerefiniz yok. Bu nedir arkadaş pes ya. Evliyiz yazmış bi de pişkin pişkin. Dilerim eşin yakalar seni de ondan sonra bin musubet seni bulur.
27 Yorumla
Soran+1 yılÜstte yorumlara bakar mısınız yazdıklarıma lütfen rica ediyorum sizden:( ben yaptığım doğru demiyorum asla.. ama bir kere okuyun.
Soran+1 yılUtanıyorum şerefim de var:(
- +1 yıl
sevgili anonim arkadaş, nasıl utanmaktır bu veya nasıl şereftir. Evliyim diyorsun 2 yıldır berabersin. adamdan nude alıyorsun silmiyorsun o bile devede kulak kalır. Eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun. Boşan git diğer adama, yazık günah pes yahu.
Soran+1 yılDiğer adam benimle ilişkiye girerken daha öpüp sevmeden direkt şeyini bana zerketmeye çalışırken bunu düşündü mü sence yıllarca? Sadece ben tatmin olayım kadın ne halt olursa olsun maksadıyla girdiği her cinsel ilişkide kendisinden günbegün iyice tiksinip nefret ettiğimi bildimi acaba? Bir cinsel ilişkinin şeyini çıkarıl direkt kadına sokmak olmadığını çok çok iyi bilen üstün tiplerden biri olduğu halde bunu yaptı üstelik bana.. beni çöp kutusu gibi sadece boşalmak için kullanırken kendisine nefretle dolacağımı hiç düşündü mü o “yazık günah olan adama?” Cinsel ilişkiyi geç birgün insan gibi tatlı br söz söyledi mi? Kendisinden güzel ve iyi olduğum için sürekli beni kötülemeye ezmeye çalıştı. Çirkin olduğu için ezildi karşımda ve benden çirkinliğinin intikamını aldı yıllarca. Hiçbir kadının kabul etmeyeceği hakaretleri yaptı o yazık günah dediğin adam. Boşan dyeceksin evet boşanmadım sebebi parası da değil ondan daha zenginim. Başka sebepten boşanmadım. burada yazmayacağım. Ama bir yorum yaparken her şeyi bilmeden sallamayın diye yazıyorum.
Soran+1 yılSevgilim dediğim bu adam benim her tarafımı koklayıp öpüp sevip yalarken benim kocam dediğim adamın bir kere bu hareketini görmedim bu duyguyu hiç tatmadım ve tatmadan da ölmek istemedim anladın mı?
Soran+1 yılÇünkü karşımdaki pislk bu sadakate değmezdi.
- +1 yıl
Her ne olursa olsun, aldatarak onun seviyesinden daha düşük ve ahlaksız bir konuma düşüyorsun. Bizi biz yapan irademiz ve kişiliğimizdir. Madem boşanamıyorsun terket zaman gelince ayrılırsın. Fiilen biriyle beraber olacağına vicdanı hür bir şekilde yap bunu. Böyle yaparak onun seviyesine iniyorsun. Sen doğru olanı yap bırak o pisliğinde kalsın
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılKarıya bak evli olmaları sanki normalmişte fotoyu sileyim mi silmeyeyim mi diye soruyor. Mide bulandırıcısınız.
315 Yorumla
Soran+1 yılSana gelsem atlarsın ama üstüme ve evli mi bekar mı demezsin değil mi
- +1 yıl
Senin gibi 50 tanesi geçmiştir hayatımdan
Soran+1 yılBenim gibisi geçmedi.
Soran+1 yılGeçse dururdun…………
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum, bugune kadar hayatıma giren hatunlarda olmayıp sende ekstra olabilecek bir şey
Soran+1 yılBen de onlarda olduğunu hiç sanmıyorum ama seni ikna etme gibi bir niyetim yok.
- +1 yıl
Beni ikna etmek için bende merak uyandırman lazımdı e bende de öyle bi merak uyandırmadığın için iknaya da gerek yok kendini çok kasma piyasada senden dolu var :)))
Soran+1 yılPeki çok kasmıştım kasmayayım.
- +1 yıl
👍 iyi akşamlar
Soran+1 yılİyi akşamlar üzgün adam..
- +1 yıl
Naptın sildin mi fotoları? Nasıl bir yol izledin?
Soran+1 yılSilmedim. Konuyu açmadı sonra ben de açıp üstünde durmadım. Sil sil diye ısrar edp sürekli konuşmadı yani.
- +1 yıl
Korkusu olsa ısrar ederdi
Soran+1 yılYok konuyu konuşmadı bir daha biri görse rezil oluruz diye dedim dedi kapattı.
- +1 yıl
Doğru söylemiş ama gören olsa büyük rezillik
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSilmeni istemiş silmelisin ve silmeyipte sildim diye yalanda söyleme
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Vay anasını. İkinizde evlisiniz ve sevgilim diye bahsedebiliyorsun. Nasıl yakalanmıyorsunuz ben onu hiç anlayamıyorum.
10 YorumlaSaklayıp ne yapacaksın ki? Evlilikten soğuyorum ya sağolun cidden. Bir ömür alone alone takılayım ben.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende akıl yok mu düşüncek bize soruyon sil dediyse silcen
11 Yorumla
Soran+1 yılYa var da fikir almak istedim ama:(
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİşini garantiye al silme ne olur ne olmaz bi baktın sana şantaj yapıyor işte para vermezsen falan işte anladın ya
10 Yorumla
+1 yılNe kadar o göndermiş olsa da kişisel veridir, sik dedi ise sil. Silmediğin takdirde yasal olarak suç işlemiş olursun. Yasaları da bırak ahlaken sil dedi ise silmen gerekir…
00 YorumlaAldatmanıza karşılık, iliklerinize kadar canınızın yanacağı bir biçimde aldatılın vesselam
14 Yorumla
Soran+1 yılSevişirken kocan sen hiç ıslanmadandirekt girse hep? Ve bunu sana hakaret eder gibi hayvan gibi yapsa öpmese sevmese? Bir çöpe boşalır gib boşalsa? Ve sen kocandan üstünsün güzelsin bu çirkin adamı çeksen yıllarca? Boşanamasan mesela? Ne yapardın @Ahdefefa
Soran+1 yılHak veriyorum sana tesekkürler.
+1 yılistemiyorsan silme zaten senden baska kimse görmüyor ki
18 Yorumla
Soran+1 yılOna sildim mi diyeyim
- +1 yıl
evet sildim dersin ama hoslandiysan silme senin icin özeldir
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙏
- +1 yıl
ne yapyiorsun
Soran+1 yılNe gibi anlamadım?
- +1 yıl
nasilsin dedim
Soran+1 yılİyiyim neden
- +1 yıl
<ne demek neden sana nasilsin sorana neden mi diyeceksin
Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Ayrılmak istediğinde kafasının rahat olmasını istiyodur elinde tutmak için bir nedeni olsun istemiyodur, karar senin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılBilmediği biyere Kopyaşa Sonra onun yanında Silersin.
Seni bırakmayı kafaya koymuş belli kendine kılıf uydurup Zemin Hazırlıyor00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şifreli olarak rar dosyasında sıkıştır ve flash diske at ya da cloud dosyalarına.
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela telde gizli iki Twitter hesabı açtım o hesaptan diğerine gönderiyorum bazı fotoları. Sonra hesaplardan çıkıyorum fotolar kalıyor.
Soran+1 yılPeki flash birinin eline geçerse
Gizli Üye(25-29)+1 yılYedekle koleksiyon yap hatta koleksiyona kocanida kat tövbe tövbe
10 Yorumla
+1 yılGörmem lazım ama neden istiyorsa artık korkmuştur şantaj falan diye
00 YorumlaSil endise ediyor demekki sma bir iki tane sakla bir bokluk olabilir sende ona attiysan sildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 804 cevap paylaştı. silmelisin tabiki napıcaksınki sonuçta görmüşsün bitmiş gitmiş saklamanın manası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMide bulantısı veren sorular
11 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilerim mideni bulandırdıysam
ya ne yapıcan adamın çıplak fotoğraflarını mk
11 Yorumla
Soran+1 yılBelki birgün lazım olur.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDursun bisey olmaz şimdi evli moda bnmde bu sitede halen reelde devam eden evli bi kadnla iliskm var
138 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor musun sen bekar mısın
Cevap sahibi+1 yılHemde ara ara onun evinde ve kocasyla yattı yatakta yaptk cinselligi
Soran+1 yılNasıl anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılOnun evinde ve yatak odasnda
Cevap sahibi+1 yılBen ayrldm o evli
Cevap sahibi+1 yılSiz ankaradaamsnz
Cevap sahibi+1 yılÖlesine sordm meraktan
Soran+1 yılNeden sordunuz
Cevap sahibi+1 yılSeni bırakmasni istemyomsn
Cevap sahibi+1 yılYa kocişin durumu çakarsa
Soran+1 yılBeni niye bırakıyormuş pardon da?
Soran+1 yılErkekleri ben bırakırım. Bundan öncekiyle 10 yıl beraberdim ben bıraktım.
Cevap sahibi+1 yılKocan hic süpelenmyomu
Soran+1 yılOnunla beraber olmak istemiyorum. Bilmiyorum şüpheleniyormu
Soran+1 yılOlursam da eskaza çok üzüntü veriyor bu bana
Cevap sahibi+1 yılSevmiyomsn esini
Soran+1 yılSeviyorum eşimi. Ama sevgilimi de seviyorum:( eşim o erkeklik duygusunu yaşatmadı bana. Eşim çok sevdi beni ama hırpaladı. Ben ömrüm boyunca erkekler tarafından hep çok sevilmeye alışığım alıştığım şeyi görmezsem olmaz. Aşık olunmaya alışığım. Aşık oldu evet ama tam istediğim şeyler olmadı.
Cevap sahibi+1 yılSeni tanimak isterdm sahsen😊
Cevap sahibi+1 yılAma sen bana göz ucuyla bile bakmazsnki😊🙈🙈
Soran+1 yılTanınmak istenmek benim hayatım boyunca çok yaşadığım bir şey işte. Bu isteklerin birine ikisine bu durumda cevap vermişim çok mu. Çok talep gördüğün zaman sen de kötü bir durum içinde isen bu mutsuzluk anında cevap verirsin. Özellikle talep edenler de diğer kadınların üstüne atladıkları adamlarsa.. ki uzun zaman boyunca cevap vermedim zaten 3 sene kadar….. sonrasında oldu ilişkim. Hiç cevap vermedim.
Soran+1 yılGöz ucuyla bile bakmam mı:) beni nerden tanıyıp bildin yahu neden bakmam;)?
Cevap sahibi+1 yılTanısabilrmyz peki iznn olursa
Soran+1 yılYahu ben bir adam bir koca iki eski sevgili ile uğraşırken şimdi bir de başkasıyla mı tanışırım sence?
Cevap sahibi+1 yılHos guzel alımlï bakmli bi kadn benim gbi tipsizi napsn ondan dedm bakmazsn dye
Cevap sahibi+1 yılBnle reelde gorusmezsnki zaten burada dedim
Soran+1 yılBu siteden birisiyle bir ilişkiniz var ve benimle görüşmek mi istiyorsunuz:)
Cevap sahibi+1 yılHerzamn deilki o
Cevap sahibi+1 yılYani sevgi aşk değil
Soran+1 yılAnladım ama benimki sevgi , aşk..
Cevap sahibi+1 yılDedm gbi bnmle reelde görusmezsn diye tahmn ediyorm burdanda konussak razym
Soran+1 yılOnun bana bakarkenki halini izlemeyi hiçbir şeye değişmem. Bir adamın bir kadına böyle içi titreyerek bakması herşeye değer.
Cevap sahibi+1 yılEger senn icin mümkünse kırma bni tanisalm😊🙈🙈
Soran+1 yılAnlamıyorsunuz değil mi ben aldatan kadın depilim bir insan birini gerçekten severse aldatmaz. İşte ben o adamı çok seviyorum. Bu yüzden kimseye ihtiyaç duymuyorum. Kocam benim onu bu şekilde sevmemi sağlayamadı aldatıldı. Ama bak sevgilimi aldatmıyorum çünkü o benm içimi dolduruyor ruhumu.
Cevap sahibi+1 yıl😭😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılCanın saolsun nediymki zayen şans yok bnde😭😭😭
Soran+1 yılSizin de sağolsun. 😘
Cevap sahibi+1 yıl😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🙈🙈🙈🙈çook uzuldm
Cevap sahibi+1 yılNolurdu sadece konussak baska beklentim yoktuki😭😭
Gizli Üye(36-45)+1 yılSilmek istemiyorsan sen de az ruhospu değilsin demek ki
12 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum.
Soran+1 yılAma dediğin gibi biride değilim. Bazen dediğin gibi biri olmayanlarda yanlış yapabiliyor ne yazıkki.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSil yani neden soruyosun
19 Yorumla
Soran+1 yılYine de dursun göreyim istiyorum..
- +1 yıl
Silmelisin saygılı ol düşüncesine
Soran+1 yılErkeklere duygusal yaklaşırım düşüncelernede saygılı gibi. Ama bildiğimi okurum.
Soran+1 yılBana hayranlık ve düşkünlükleri birazda bundandır bildiğimi okuyabilme kudretimden. Silmeyeceğm!
- +1 yıl
Ne bk yersen ye napalım inş yakalanırsın
Soran+1 yıl:) peki iyi akşamlar dilerim😘
- +1 yıl
Sen dileme akşam zaten iyi
Soran+1 yılAma yarın kötü olacak. Ve sen bunu yazacaksın. Sonra nerden bildin diyeceksin ama ben söylemeyeceğim. Hadi bakalım. Fazla kaşınmasaydın iyiydi.
- +1 yıl
Üfffff
İkisiniz de k. a. h. p. e karaktersiz müptezellersin o yüzden g. e. b. e. r. i. n r. u. h. s. u. z dalkavuklar
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılsıkılmış ayrılmak istiyor olabilir ama sen atmadığın halde nude atıyorsa sence sadece sana mı atıyordur benim merak ettiğim sen bişey demedin mi attığında
014 Yorumla
Soran+1 yılTelefonla konuşuyoruz normal konulardan sonra sesimi duyunca onun sesi düşüyor bir tuhaf oluyor. Kapatalım diyor kötü oluyor. Kapatıyoruz. Sonra bu fotoyu atıyor
- +1 yıl
çok değişik sesinden mi tahrik oluyo yani
Soran+1 yılYa her konuştuğumuzda değil evdeysem konuşuyorsak normal normal konuşuyoruz mesela 35/40 dk sonra bu söylediklerime sessiz cevaplar veriyor ya da kısa cevaplar veriyor. Önceleri anlamıyordum. Sanki sesi içine çökmüş gibi. Hadi kapatalım diyo. Sonra kapatınca beni çok sevdiğini söylüyor. Seninle olacağım diyor.
Soran+1 yılBöyle bir şey garipmi? Sence
Soran+1 yıl@gizlisadgirl?
- +1 yıl
Garip değil mi sence de
Soran+1 yılSesten etkilenmesi mi garip ne garip
- +1 yıl
Hem garip hem saçma
Soran+1 yılNeden? Bana bakarken de tahrik oluyor. Ben konuşırken de bence garip değil.
- +1 yıl
Anında tahrik olması normal değil diyorum neyinden tahrik oluyo durup dururken onun amacı başka
Soran+1 yılAnında değil ya yarım saat 40 dk kadar konuşuyoruz sonlara doğru. ne amacı
- +1 yıl
Bak böyle bişey olmaz ben sevgilimle hiç yaşamadım yakınlaşırsınız aranızda bir şeyler olur o zaman normal bir durum ama bu bana çok saçma geldi
Soran+1 yılAma oluyo görüyorum tahrik oluyo erekte oluyor. Sertleşiyor. Sen olmamış olabilirsin sevgilin uzaktan bunu yaşamamış olabilir ama bu yaşıyor.
- +1 yıl
Değişik ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün kadınlar aldatıyor silme normal artık bir şey olmaz benimde 7 tane evli kadınla ilişkim oldu
06 Yorumla
Soran+1 yılSevdin mi peki? Bütün gün an be an görüşüp konuştun mu hepsiyle
Cevap sahibi+1 yılHayır bekar kadınlar evlenmeden olmaz dediği için evli kadınlara gidiyorum
Soran+1 yılSevmedin yani hiçbirini
Cevap sahibi+1 yılYok kardeş ihtiyaç gidiyorum sadece
Soran+1 yılAnladım. Gerçekte görşmüyor musun uzaktan mı gideriyorsun
Cevap sahibi+1 yılGörüşüyorum
+1 yılBen sana bir şey söyleyeyim Yorumların hepsini okudum Bence aranız kötü ise para karşılığı sileceğini söyle mesela fotoğraf başı 200 TL gibi tabii kendin bilirsin Ben sadece bir yorum yaptım
12 Yorumla- +1 yıl
Skhjskajajaka
- +1 yıl
Hiçbişey istemiyosun bende öyle bir yorum yaptım 😊😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 15,9b cevap paylaştı. adam haklı sil ne olur ne olmaz şakası olmaz bu tip şeylerin
00 YorumlaNe rezilsin m... k karinin abazasida hic cekilmiyor
28 Yorumla
Soran+1 yıl1. si o kelimenin doğru yazılışı “abazan” dır. İkincisi abazan kelimesi “uzun süre cinsel ilişkiden uzak kalmış” anlamına gelir ki gördüğün gibi benim hiç de öyle bir halim yok. Niçin yok? Dişil enerjim oldukça yüksek çünkü çekim gücüm çok ve bununla etkilerim cinsellikten uzak kalmam; okuyup fark ettiysen ben göndermiyorum fotoğrafları senin hayalini bile kuramayacağın yakışıklılıktaki ve konumdaki herkesin ulaşmak için öldüğü bir adam gönderiyor ben izliyorum…. Karı değilim kadınım ben. Kadının g. Zekalısı hiç çekilmez bilakis o da sensin. Şimdi sus.
Soran+1 yılRezil de sensin çünkü zekası az olan kadın erkek herkes mutlaka rezildir.
Soran+1 yılSen burada soru soran herkesi beyinsiz oldukları için mi soru soruyorlar zannediyorsun yani:)
Soran+1 yılPeki bu yazdığın kelimelerden sonra zaten keserim ben bu yazışmada olmam sen devam edebilirsin kendi cümlelerinle var olmaya. Ben bu konuşmada yokum.
Soran+1 yılRica ederim, iyi akşamlar dilerim.
+1 yılEtik değil, kimsenin özel fotoğraflarını tutmamalısınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
+1 yılBence silmelisin ikiniz açısından iyi olur bu ve evliyken sevgilin var demissin boşanmanı tavsiye ederim onunla mutlu olucaksan tabi bunlar sizin kararınız bir şey diyemem ama bu büyük bir suç oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende son 5 sevgilimin var kıyamadım silmedim ama tabıkı de koz olarak kullanmam aklımdan geçmez
00 Yorumla
+1 yılEşin değil sevgilin , eşin aldatsa seni ne hissedersin
19 Yorumla
Soran+1 yılSen kadın olsan eşin seninle sevişirken sana direkt girmeye çalışsa kupkuruyken sen ne hissedersin? Ne öpse ne sevse? Ya da yıllarca arkasını dönse? Sen en sevişmek istediğin yıllarında yapmasa ne hissedersin? Ne hissedersin en genç yıllarında sevişilmese seninle ve çok da güzelsen başkaları ağzının içine düşerken? Söylesene ne hissedersn kocan sana bk gibi davranıp kadınlığını hç hissettirmese ne hissedersin? Hemen koşa koşa da boşanamıyorsun?
Soran+1 yılSevgilin senin her yerini her zerreni yalarken kocandan bin kat yakışıklı ve herkesin peşinde koştuğu biryken sana tapınırken kocan bu hareketlerde bir kibirdeyse ne hissedersin sana bunları bir kere bile yapmayan kocana söylesene benle yer değiştir söyle
- +1 yıl
Sende haklısın o öküzü nerden başına bela aldın. Aranızda güven varsa yüzünün olduğu fotoları sil sana kalmış
Soran+1 yılBenim nude fotoğrafım yok… onun bende var. O öküzü de başıma bela aldım çok çok iyi bir adaydı her konuda bu konuda kötüymüş. Bilemiyorsun.
Soran+1 yılŞimd kendimi ifade ettiysem ne mutlu.
- +1 yıl
Kendin bu konuları ona konuşmayı deneseydin. İstediklerini yapmada çekinen birmi
Soran+1 yılArtık çok geç. Sevmiyorum. Benim için sevmek önemli sevmiyorum..
- +1 yıl
Hayat senin mutsuzsan mutlu luğu yaşa güvendeysen devam et
Soran+1 yılTeşekkür ederim siz de yaşayın inşallah:(
Zaten ikinizde evlisiniz ilişkinizde o yönde çıkacak olsa her türlü çıkar piyasaya. Ama sizinki daha yasak bi ilişki gibi fazlası var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbendede var silemedigimm 🙂
139 Yorumla
Soran+1 yılNeden silmiyorsun mesela
Cevap sahibi+1 yılhoauma gidiyo bakiyorum arada
Soran+1 yılÇok mu seviyordun peki
Cevap sahibi+1 yılevet seviyorum videolarimda var 🙂
Soran+1 yılPeki sevmediğin bir kadınınkni saklarmıydın
Cevap sahibi+1 yılhouma giderse saklarimm mesela amatorce videolarim var benim kendi cekimim
Cevap sahibi+1 yılsenindemi hosuna gidiyo sakliyosun peki
Soran+1 yılTek bir kişiden bahsediyorsun değil mi saklıyorum derken.. ben onu çok sevdiğim her parçasını çok sevdiğim için saklıyorum
Cevap sahibi+1 yılevet tek kisi herseyimiz var
Soran+1 yılAnladım.
Cevap sahibi+1 yıloyle bende attim tabi ama siliyomu bilemem sen gibi sakliyoda olabilir
Cevap sahibi+1 yılpeki bisey sorabilirmiyim
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılic camasirini verdinmi hic bana vermisti konustugum
Soran+1 yılHayır vermedim ama benden uzun bir süre hiç çıkarmadan çamaşırımı giymemi sonrada ona vermemi istedi.. neden sence
Cevap sahibi+1 yılkoklamak icinn banada kokla unutma diye vermisti
Soran+1 yılPeki sen mi istedin de verdi
Soran+1 yılO kendiliğinden mi verdi
Cevap sahibi+1 yılevet birkikte olmustuk sonrasi sehir disina gitcekti ozleme diye verdi
Cevap sahibi+1 yılben istemedim kendi vermisti
Soran+1 yılBende kendisi istedi ben vermedim ama..
Soran+1 yılHatta içimden bu da nerden aklına geldi dedim. Kokumu bu şekilde alırmış
Cevap sahibi+1 yılneden vermedin ne dusundun
Cevap sahibi+1 yılkokun derken vajinani solemis
Soran+1 yılYa ne bileyim kirlenmiş çamaşırı istiyor nasıl kokar şimdi o🙈 ama onu istiyor ten kokumu seviyor ama ben rahatsız olurum
Soran+1 yılHayır sadece alt iç çamaşırı değil üstü de istedi o aslında
Cevap sahibi+1 yılhimm ama guzel kokuyo ya bakimli temizse bende ilk dedim sicak bakmamistim ama hos kokuyodu ilk defa denedim
Cevap sahibi+1 yılhimm anladimm onu neden istedi onuda kokcak
Cevap sahibi+1 yıleklesene beni camasir hakkinda konusalim
Soran+1 yılKolumun altını terimin tadını da seviyor mümkün olsa onu da istiyor
Cevap sahibi+1 yılanladimmm demekki hosuna gitmis
Cevap sahibi+1 yılpeki oral oldumu aranizdada kilodunu istedi
Soran+1 yılBen yapmadım ona oral. O bana defalarca yaptı.
Cevap sahibi+1 yılhimm ondan o halde vajinanin kokusunu begenmis demekki guzel kokuyo
Soran+1 yılKoku dışında ordan gelen ıslaklığın tadını seviyor içiyor
Soran+1 yılKokuyu da tabi
Cevap sahibi+1 yılanladimm hos bi kokusu var tabi hepsinin degil seninkide onlardan biri o halde
Cevap sahibi+1 yılgizli olmasan eklicem ama
Cevap sahibi+1 yılhoslaniyosundjr vajinanin kokisunu sevdigi icin
Silmeni istiyorsa silmen gerekir.
20 Yorumla
+1 yılUmarım tez zamanda yakalanırsınız o halde :) sorunuz ayrı bir rezil zaten. Bir insan bunda rahatsızsa niye tutarsın ki?
00 YorumlaSiz manyaksınız silin kamks
12 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılEvet manyağım. Normal değilim.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsilmen ikiniz içinde hayırlı olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSilme boş ver lazım olur
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum işte
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂
- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem