Evlilikte evet öncesinde hayır. Elbette bu benim görüşüm. Her zaman söylerim evlilik dışı cinselliğe ben sıcak bakmıyorum. Sevgili olan iki kişi evlenecekleri bile belli değilken cinsel birliktelik kurmamalı bence. Sonra çeşitli sorunlar yaşanabiliyor. Bunun bir de dini boyutu var. İslama göre zina haramdır. Tüm bunlar bir araya gelince şu sonuca varıyorum, cinsel yaşam evliliğe ait bir olaydır.
Cinsel ilişki bir ihtiyaçtır aynı zamanda almadığımızda bizi öldürmeyen tek ihtiyaçtır. Çiftler aşk bağlılığını yaptıkları vakit onlar için cinsel hayat bir önem arz eder. Fb ilişkileri hariç tutuyorum çünkü orada bir aşk yoktur. Cinsellik, birbirini seven iki insanın birbirine verebileceği en değerli hediyelerden biridir. Aşka cinsellik değildir lakin her cinsellikte aşk yoktur.
Hayatta her şey mümkündür öyle düşünme.. Hem olmayanda da hayır var. Evlenip mutsuzluktan kıvranan insanlarda var. İnsan onlara baktığı zaman şükrediyor
zaten aşkta cinsel ilişki bambaşkadır duygular ön plana geçer yoksa sıradan al gülüm ver gülüm cinselliği gibi yaşanmazki birbirine aşık 2 bedenin tek beden ve ruh olarak bütünleşmesidir manası
AŞK TESADÜFLERİ SEVER 2 filmi bu konuyu çok güzel işliyor. Şimdilerde aşka cinsellik olarak bakıldığı için, cinselliği aşk olarak görüldüğü için aşk vasatlaştırılıyor.. :(
Zaten evlenecek kimse bulamadığım için başka çare de yok. Yani ciddi anlamda talibim çok ama yok yani şununla olur diyemedim bu zamana kadar kimse için. Bir iki kişiye der gibi oldum pişman oldum. Şu anlık ben de bekârlıktan yanayım.