İnsan merak eder napıo diye
Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum... Sizce sevgililer günde kaç saat konuşmalı?
İnsan merak eder napıo diye
Bence çok az bir zaman ayırıyor sana bana da öyle geldi takmiyor gibi 24 saate 2 saat çok az bence seven insan çalışırken bile yazar musait oldukça fırsat buldukça yazar yani mesela benim tanıdığım birinin sevgilisi de çalışıyordu ama her an yazıyordu araba tamirci si ydi arabanın altına giriyor du tamir etmek için gene de yaziyodu yani abartmadan canım kadınlarin erkeklerden beklediği tk sey ilgi ilgi ilgi
Aynen öyle. İki çift güzel söze tavız ama yok işte erkeklerin ruhunda var odunluk
Aynen öyle canım pek sevimiyosan kurtul bence veya ona anlat böyle böyle benle ilgilen de 24 saate 2 saat anca ayırıyorsun bana de ben sana 7.24 yaz demiyorum tabi ki ama gün içinde musait olunca yazabilirsin. Falan de anlayışlı biri seven biri ise zaten seni dinler :))
En iyi cevap :)
Teşekkürler en iyi cevap sectigin için :D
Abartiyorsun bence. Biz de çok sık konuşmuyoruz arıyorum oyun oynuyor oluyo tmam diyorum bitince arıyor ama uzun uzun konuşmuyoruz bence üstüne gitme kendinize zaman ayırın.
İlgi biryerde gerekli haklisin ama calisiyor yani parasini kazanmasi seni ilerde mutlu edecegi anlamina gelir bide bu tarafindan bakmani tavsiye ederim
24 saat ilgilense
bu sefer diycen kendime vakit ayiramiyorum
:)
Cevap
14Cevap
Çocuk gibi 7/24 ilgi beklemeyin.
Günde 2 saat fazla bile.
Günde 2-3 saat neyine yetmiyor ayrıca her gün bu kadar konuşacak ne buluyorsunuz anlamıyorum açıkçası
Oha * 2 saat seninle konuşacak erkek buldun mu la.
asırı ılgısızlık benımsevgılm de ılgılenmıyodu ayrıldık
çokta bokunu çıkarmamak lazım herşeyin fazlası zarar bunu unutmayın şahsen ben o yoğunlukta kalkıp mesaj atamam ha öğle arası olur müsait olursun atarsın
Bunun saatle alakası yok 1 saat konuşursun belki ama o kadar samimidir ki o 1 saatlik konuşma 10 saatlik konuşmadan daha etkilidir belki
Abrtilmdan olsa olur 4 saat cok bile knsmyn sevmz cgu bn isteken yazmak istemm mesela isemi odklncan bska syleremi molada bsy dyemm
Ben çok ilgiliyim die bunaldım sıkıldım daraldım deyip benden ayrıldı nası yapalım?
Erkekler bizim gibi değil çok sıkmaya gelmezler onlara göre yeter o kdr.
az zaman ayırıyor... abartmıyosun
Sevgilim yok. Hiç derdimde yok
Konuşmayı sevmiyotdur belki.
Seni sevmiyor umursamiyor bile
Resmen takmıyor..
Az olsun öz olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar