- İnternet & Teknoloji konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Herşeyde yapabilir hiçbir şeyde yapmaz
Bu fotoğraf attığın kişiye göre değişir
Bu kadar korkmana gerek yok insanlar ne fotoğraflar atıyor. Sen aslında arkadaşın at dedi diye attığın için pişmansin eğer kendin istemiş olsaydın bu kadar çok neler yapar diye düşünmezdin huzursuz olmazdınKorkma bir şey yapamaz11 Yorumla
Soran+1 yılInsAllah silmisdir
En İyi Cevaplar
İnternet & Teknoloji konusunda 696 cevap paylaştı. Herkese resim atılır mi😒 etraf sapık kaynıyor sapık! Adam dediğimiz kişiler tecavüzcü, sübyancı çıkıyor! Delikanlı dediğimiz adamlar gay çıkıyor. Valla bu devirde baban dışında kimseye güvenme ama sen yinede tedbir al babana da güvenme 😅 haberlerde neler görüyoruz neler... insAllah resmin uygunsuz değildir! Yoksa bizim ülkede senin resmini kullansalar dahi cezai bir yaptırım yok denecek kadar az!
05 Yorumla
Soran+1 yılHYif hayir tabiki uygunsuz degil ! Normal selfie ama yinede korkuyorum ya normalde asla atnazdim arkadasim at nolcak falan disince offfff keske atmasaydim tanisma amacli
Soran+1 yılInsAllah silmisdir vallah falan dedi gosterdi ekrsn goruntusu ama bilemedim.. fakat ne olur ne olmaz annesinin instasini buldum bende annesini ekran goruntusu aldim cocugun fotolarinida aldim
Soran+1 yılEvet 🤣🤣ama kotu olan ya ben bilmioken bise yapsa
İnternet & Teknoloji konusunda 503 cevap paylaştı. İçini ferah tut bir halt yapamaz !! Fotomontaj yapsa bile o yapılan inceleme ile anlaşılıyor hiç korkma kardeşim rahat ol ama güvenmediğin kimseye resim atma
019 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederm birdaha atmam ya fotomontaj yaömicaksa bile ben telefonundan silsin istiyorum resmimi belki baska erkeklere gönderir ne bilicem? Vallah dedi ama bilmiyorum
- +1 yıl
güzel kardeşim sen beni dinle inan ki hiçbir halt yapamaz !! öyle bazı şeyler kolay değil hem ayrıca diyelim ki fotonu 3. kişilere paylaştı işte o an gidip şikayetçi olduğunda varya afedersin ondan kan alırlar kan 😁 anlıyorsun dimi diğer türlüde herhangi bir sorun çıkmaz öyle olacak olsa herkesin sosyal medya hesabı var fotosu var bişey olmuyor
o konuda artık rahat ol ve 3 günden beri düşüne düşüne kaygılanıp alamadığın uykunu düzenli al olur mu 😉👍
Soran+1 yılAy ins siler gercekten hic sevmiyorum birinde fotomun olmasini cunku bakmasinida istemiyorum ben 🥺 valla sildim diyo ama bilemeyecem
Soran+1 yılPeki nasil. anlicam 100% sildigini
Soran+1 yılNapim biliyonmu bana benziyen bi kiz atim anlamazsa ben oldugumu guzelsin falan der eger anlarsada kayitli olan fotoyla karsilastirip sen degilsin der
Cozum iyi mi
Soran+1 yılCanim iyi hos diyon da ben takintili biriyim yasiyamam bu sekilde belirsizlikle
Soran+1 yılHadi sildi diyelim. cöp kurusundadir
Soran+1 yılAaa ne gibi
Soran+1 yılAma o sekilde anlarim silipmsilmedigini
Soran+1 yılHaklsn bisey demicem yani artk sil falan demicrm ama yune foto at dese baska burini atcm
Soran+1 yılNormal yaziyoruz merhaba nasilsin faman iyice sildigine emin olmak icin sildigini anladigim an ztn birdaha yazmam
Niye tanışıyor madem tanıştım niye atıyorsun. Helalini bekle evinde güzelce otur Allah'tan hayırlısını iste. Zaten sana gelecektir. Flört etmek için birini aramama gerek yok. Kimseye de foto moto atma.
113 Yorumla
Soran+1 yılBifdaha yapmam zaten de arkadasim at nolcak diyince gaza geldm
Biriyme tanisirken yuzumu gorsun diye foto attim- +1 yıl
Arkadaşlarınla İslam'ı ölçülere dikkat eden birileri olarak seçmeni tavsiye ederim. Yoksa bülbül güle karga çöplüğe götürür moduna girersin. Kimseyle tanışma. Hele internetten asla. Herhangi bir görsel paylaşımı da yapma. Dediğim gibi okuyorsan okulunla ilgilenm evlilik için sadece zamanını bekle ve kimseyle flört etmeden Allah'tan helalini bekle. Temiz kal temiz olana kavuş.
Soran+1 yılZaten öyleyim flört sevgili derdinde deglim sosyal medyayada asla fotomu koymam. Bu hale gelmemin sebebi 1 sene önce sevdigim birinin ve ciddi dusundufum birinin beni terk etmesi. Hala unutamiyorum herkesde diyo ydnisiyle tanis unutursun. Tanisdim gorduk olanlari
- +1 yıl
Tamam boş ver gitmiş iyi ki de gitmiş. Sen Allah'a dua et o senin karşına hayırlı bir insan çıkarsın. Sen birini unutmak için biriyle tanistgndada aynı günaha tekrar yoneliyorsun. Önce bir güzel Tevbe et sonra Allah'a dua et. Evde kalmadın merak etme. Evlenme niyetin varsa da zaten etrafındaki insanlar çevren akrabaların komşuların evlenmek istediğini bilirse sana bir görücü gönderirler merak etme.
Soran+1 yılTsk ederim
Soran+1 yılAma gorucude ask evliligi olmuyo ki nasil asik olucam
- +1 yıl
Sorun burada işte herkes böyle zannediyor. Bak kardeşim İslam sevme demiyor. Lakin nikahsız ilişki kurma yani zinaya yaklasma yoksa 3. Kişi şeytan olur diyor. Sen birini sevdin mi sevdin o da seni sevdi mi sevdi ha ama flört etmeden karşıda ki adam seni zaten Allah için seven biriyse seni yanında süs köpeği gibi gezdirmez direk ben seni ailenden isteyim evlenelim der. Allah'tan korkan adam bunu yapar yani. Ha bu şekilde olmadı mı? O zaman sen evinde dururken birileri gelip giderken seni beğenir sana görücü gönderir veya seni dışarda goren olur yine gorucu gönderir. Şimdi kim seni begendiyse evine gelir tmi? 1ay 2 ay 3 ay herneyse artık size kalmış tanışma süreci olur ısındın mı? Sevdin mi? Birbirinizin isteklerini karşılayabiliyor musunuz? Evetse yol evliliğe gider yok hayır sa yollarnizi ayırır yeni taliplerinizi beklersiniz. Tabi bu görüşme sürecinde de el teması yok fazla özel muhabbetler yok vs. Çünkü nikahının olmadığı için haram oluyorsunuz ve günaha girersiniz. Yani birlikte geçireceğiniz zaman diliminde de zaten uzaktan biri sizinle takılmalı ki yanlışa sürüklenmeyesiniz. Sen ne bakıyorsun sosyal medya ilişkilerine onlarin hepsi günah bataklignda kendileri yetmemiş gibi bide insanlari kendilerine ozendiriyorlar. Nerede nasıl hak verecekler bakalım.
- +1 yıl
Sen insanların sahte aşklarına bakma. Ne dolaplar sönüyor o aşkların arkasında ohoooo. Güya birbirlerini çok seviyorlar lakin Allah'tan uzaklaşmış İslam'dan uzaklaşmış bir vaziyette yaşıyorlar. Sen birini seveceksen dindar olanını sev peygamberimiz öyle buyurmuş. Seni cennete götürecek eş işte Allah'tan. Dünya malı Dünya da kalacak.
Soran+1 yılTessekur ederim evet haklisin beni o birakan kisi zaten dine bagliydi ama daha yeni tanisioduk ve kapanmami istedi
Sana bir mesaj atabilirmiyim
Soran+1 yılTakip attim fakat xperim yetmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılhiçbir şey yapamaz bir foto ile. Ayrıca neden foto atarsınız anlamam.
İsterse hesap açsın, hadi abarttım birşeyler paylaşsın vs vs. İnternette herkesin fotosu var. foton normal ise bu konuyu açtığına bile değmez emin ol ve takma kafana.13 Yorumla
Soran+1 yılSelam ama bu foto yu daha whatsapa falan koymadim bi onda var
- +1 yıl
Yine bir şey olmaz arkadaşım. yav senin adına hesap açsa ne olacak sanki. Yani elbette doğru değil ama başına bir şey gelmez o kadar kafana takma derim...
Soran+1 yılAma bazilari resmini baska bedene montajlar diyor
+1 yılBak sitelere falan yükleyemez. Bu suç zaten, şu yorumlarada bakma. Belki silmiştir, adamı tanımıyoruz sonuçta. İçin şimdi huzursuz ise daha atmazsın olur, biter.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok asla atmam bidaha sence nasil anlicam silip silmedigini
- +1 yıl
Galerisini atmış zaten. İçin rahat olsun, kimseye de atamaz.
Soran+1 yılEvet ama galeryi atarken bana resmi cop kutusuna atmis olabilir
Cop kutusunuda atti
Cop kutusunu atarkende galeriy yukklwmis olabilie
- İnternet & Teknoloji konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraf normalse korkma ama çocuğuda güvenip konuşmaya devam etme ondan sana hayır gelmez. Bu arada sildim desede silmemiş olabilir çöp kutusunda duruyor olabilir.
017 Yorumla
Soran+1 yılAtti cop kutusunu ama bilmiyorum guhenmiyorum cok korkuyorm
- +1 yıl
Zor değil normal galeriyi çekerken çöp kutusundadır. Çöp kutusunu çekerken galeride. . Bu fotoğrafın normal selfi olduğuna emin misin neden bu kadar korkuyorsun
Soran+1 yılEvet selfie ya korkuyorumbiyere yukler falan benm adima hesap acar?
- +1 yıl
Korkma bu kadar fotoğrafın başka yerde yok mu instagram da hiç mi fotoğrafın yok. Yapacak Olan ordan da yapar merak etme
Soran+1 yılHayir asla yok biyere koymuyom tamda bu yuzden cok korktugum icin
- +1 yıl
Rahat ol. iyi düşün iyi olsun. Kapalı birimisin
Soran+1 yılYok ama muhafazakar olmak icin kapali olmaya gerek yok
- +1 yıl
O yüzden sormadım bir arkadaşım vardı senin gibi düşünen acaba o olabilir misin diye düşündüğüm için sordum
Soran+1 yılYok o degilim bn
- +1 yıl
Fark ettim. İçini ferah tut. O büyük ihtimalle fotoğrafın olmadığı için ss almıştır istediği zaman bakmak için ams dediğim gibi güvenme fazla. Ss aldığını nerden anladın instagramdan mı konuyordunuz yoksa Snapchat mi
Soran+1 yılInstagram. benim telefonuma bldrim geluyo ve kendiside söyledi
- +1 yıl
İnstagram da o özellik kalktı diye biliyordum
Soran+1 yılYok kim dedi
- +1 yıl
Sadece öyle duymuştum. Ss almadığım için sorun yok gerçi
Soran+1 yıl2 gundur uyuyamadim
- +1 yıl
Rahat ol. Böyle deyince olmuyor biliyorum ama kendini kasma. İstersen mesaj at bu konuyu daha detaylı konuşalım. Ondan sonra için rahat olacaktır emin ol
Soran+1 yılTamam atayim
- İnternet & Teknoloji konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılMadem korkuyon niye atıyon. Suç sende. Ben kötü bir erkek olsaydım. Fotonu alıp s*ex yapan bi kadının bedenine yapıştırıp seni tehdit ederdim.
119 Yorumla- +1 yıl
Ya onu yapmak artık çok kolay zaten abartma yani instada herkes profil falan koyuyor
- +1 yıl
@Mikerys dimi yaa😂 neyseki pipim yok.
- +1 yıl
İnstagramın da mı yok
- +1 yıl
@mümkansızz ben bir daha başkasına resim atmasın diye korkutuyorum. Çaktırma
- +1 yıl
@mümkansızz istagramda topu kız erkeklerde akrabam. Yabancılar giremez yanı
Soran+1 yılCiddimisin agliyorum Şu an
- +1 yıl
Ya yabancı giremezmiş gizli profillerin içeriği bile görülüyor uygulamalarla instagramda o dediğin shopu yapmak o kadar kolay ki abartma kızı da endişelendirme
- +1 yıl
Valla Google bu tarz şeyler yüzünden intihar eden kızlarla dolu. Bi daha yapma bence. Teknoloji geliştikçe başımız belaya giriyor
- +1 yıl
Girebilen varsa girebilir. Ben öyle saçma sapan şeyler yüzünden intihar edecek kız değilim. Bekliyorum birileri bişey yapsın da tazminat filan alayım 😅
Soran+1 yılBirdaha yapmam ama cok korkuyorum Şu an öyle bisey olursa kendimk öldürürüm
- +1 yıl
Saçmalama kız. Böyle şeyler olunca direk polise git. Donlarına kadar alırsın. Karlı çıkarsın
- +1 yıl
Öyle bi şey olmucak korkma sen
Soran+1 yıl@mümkansızz ya ins olmaz ins silmistir sildim diyo ama benim korkum haberim olmadan ben görmedigim biyere öyle bsiey yapip yuklemesi görmesem nasil polise gisecem ki
- +1 yıl
Off abi siz nasıl yaşıyonuz böyle ya pimpirik abidesi daha fazla yorum yapmıyorum bb
- +1 yıl
Sanki çıplak foto attın hay ya komiksin
Soran+1 yıl@mümkansızz ya travmam var daha önce 4 yildir pesimde olan bir saplantili vardi fotolarimi yillr gecmesine ragmen silmedi
+1 yılBen ss aldığımda kız "ekran fotosu mu yapıcan 😂" yazmıştı, tek attı gerçekten de öyle yapacaktim hep kötüsünü düşünmeyin aw
010 Yorumla
Soran+1 yılSilmesini istese silermiydin
- +1 yıl
Silerdim tabi de o kadar samimi olmadan zaten ekran fotosu yapmazdım
Soran+1 yılBnmki ekran fotosu yapmadi ki tanisma amacli attim fotoyu baktm ekran aldi
- +1 yıl
Elemanı sen tanıyorsun serseri ssalak tipse düşündüğün gibi olur
Soran+1 yılBilmiyofum tanimiyorum
- +1 yıl
Burdan mı tanıştım Instagram olsa foton olurdu zaten
Soran+1 yılInstagram. Yok fotom yoktu
- +1 yıl
Onun profilini ss atsana bana bi
Soran+1 yılYok napcan
- +1 yıl
Nasıl biri olduğunu yüzden anlarım da neyse sal umarım iyi biridir düşündüģün gibi biri olmaz
Selfie fotosu için korkmana gerek yok ki. Yanlış anlama ama Kim ne yapsın senin fotonu. İsteyen instagramdan da alabilir gırla böyle fotolar var.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma benim fotom yok kiinstafa
İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Sana değer verdiği sürece saklar, her şey sona erdiğinde de siler.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben onu tanimiyom 2 gundur tanisdik
Soran+1 yılIns siler
+1 yılBeğenmiş ss almıştır bana sa oluyo çok ve hiçbir şey yapmadılar. Abartma
01 Yorumla
Soran+1 yılIyide begenince niye ss aliyolar bu fitom onda var simdi birtek biyere atmamisdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakiyodur arada ya da şey çekmek için kullanıyodur😁
21 Yorumla
Soran+1 yılYuzum. gorunuyo sadece
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki ozluyordur senii, hosuna gitmissindirr.. acip bakacak belkide..
Yaa kendini tatminn edebilmek icin bakip durcakk02 Yorumla
Soran+1 yılIyide yuzum var sadece okdr ciplak kadin varken ne alaka
Cevap sahibi+1 yılOlsun her kiz ayni degil. Demekki sen cok guzelsin onun icin
Shop yapıp fotoyu evirip cevirebilir. Tanımadıgına atma
07 Yorumla
Soran+1 yılYa napicam simdi ben?
Soran+1 yılMa ya shop yaparsa Şu an cok korkuyorkm
Soran+1 yılCanim nebilim kuruntu mu yapiyorum ama acaba 3 gundur huzursuzum ama sildim dedi bide bu fitoyu hicbiryere atmamisdim daha bi onda var sildim dedi yeminle ama nebilim dha ömcede 4 yildir saplantili olan biri resimmerimi kaydetmisdi hala var onda o yuzden travma var
Soran+1 yılInsAllah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek kadın fotoğraf ını arşiv yapar ve gerekli olursa yayınlar
06 Yorumla
Soran+1 yılNormal fotodan bahsediyorum yüz
Cevap sahibi+1 yılFark etmez
Soran+1 yılKlnusmayi kestim bisey yaparmi ginede
Cevap sahibi+1 yılAlır foto nu fake hesap açar rezil eder tanıdığın varsa kötü
Soran+1 yılBen napcam simdi neden öyle bise yapsin ki naptum ona?
Cevap sahibi+1 yılEe tehtit eder nefret eder yapar işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence... ... ... ... bülbül öte için almış olabilir yaani dikkatli ol 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Saklar ve sklıyorsa çok seviyordur kesin bı mallık yapmış aldatmış pişmanlık yaşıyor ozluyordur ya da araya mesafeler girmiş özlüyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılYav yokkk 2 gundur tanisioz ya tanisma amacli attim fotoyu
+1 yılBu aorular çok var ama haha foto neden atıyorsunjz anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılserefli biriyse bir sey yapmaz yalniz kensidi icindir
013 Yorumla
Soran+1 yılHyr istemiyorum yinede silsin kendisi icinde olmasin
- +1 yıl
kendisi icin birakir silmez ama
Soran+1 yılSildim dedi niye yalan söyledin 2 gundur tanisiyoz resmimi ne edecek
- +1 yıl
bilmiyormusun ne dedecek
Soran+1 yılYok ekran aldi öyle
- +1 yıl
sana dedim bilmiyormusun fotona ne yapcak
Soran+1 yılNe yapsin
- +1 yıl
öbür taraftan gelsene ordan söylerim
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
lütfen
- +1 yıl
ben söyleyeyim, hiç bir şey yapamaz fotoğrafınla falan.
- +1 yıl
özel ayağına yazcaksın tabi
Soran+1 yıl@Poseidon7755 tsk ederim. ya insAllah yapmaz sildim diyo. umarm. silmisdir
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen de niye attın o zaman?
05 Yorumla
Soran+1 yılSs alcagininnrdn bilim?
- +1 yıl
Tahmin etmeliydin bu devirde kimseye güven olmaz
Soran+1 yılOf of bilemedim
- +1 yıl
En büyük hattan birine güvenipte onu arkwj6
Soran+1 yılEvet mamsf
+1 yılgüvenmediğin bir insana foto atma
01 Yorumla
Soran+1 yılBidaha atmam
+1 yılTürkiye bizi iyice paranoyak yaptı
01 Yorumla
Soran+1 yılNie
İnternet & Teknoloji konusunda 872 cevap paylaştı. Eğer güzelsen arkadaş larına hava atar
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sil dedim. sildimd edi
Soran+1 yılEvet ben direk dedim sil ne kaydediyon
Soran+1 yılSildim dedi vallah dedi ama bilemedim
neden o kadar aklına takıyon
04 Yorumla
Soran+1 yılNebilin uzzluyom
Soran+1 yılNiye
Başka şey için çekmiştir merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılNeeee
Soran+1 yılBurdan anlatsana
+1 yılSapıkta olabilir her türlü olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılNapcam silsim
foto meraktan istenir
022 Yorumla
Soran+1 yılAma niye ekran aldi peki
Soran+1 yılYine atardim sevmiom öyle
Soran+1 yılEe nolcak peki
Soran+1 yılHayir yok tabiki
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılAGLIOM
Soran+1 yılIns silmisdir
Soran+1 yılNiye aldi nyie silsin ki
Soran+1 yılYav istemuyorum ama bakti niye ekran aliyo
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılNiyeki
İnternet & Teknoloji konusunda 356 cevap paylaştı. Bir şey olmaz takılma bu kadar.
012 Yorumla
Soran+1 yılBaksana yorumlarda ne demisler nasil takmim
Soran+1 yılAtmam ama ins silmisdir
- +1 yıl
Bak sana önerim, bu şekilde sorular sorduğunda buradaki kişiler hemen yavşamaya çalışırlar dikkat et bu tiplere de. Özelden konuşacağı şeyi buradan da söyleyebilir kişiler? Sakın özele gel ordan anlatayım diyenlere de güvenme sakın! Senin şu saf halini kullanmaya çalışıyor s... errfsizler
Soran+1 yılTesekkur ederim... tamam. öyle yaparim ama ben nolcam simdi
Soran+1 yılTsk ederm eminmisin
Soran+1 yılHaklsn ama ypamasa bile silsin istiyorum sildim diyo ama emin dylm
- +1 yıl
Herkes uğraşmaz öyle şeylerle. Memlekette kanun var nizam var en azından resminin kimin elinde olduğunu biliyorsun bu canım değil herhalde. Yapsın da araştırılsın ve bulunsun sen şikayetci olduktan sonra her türlü bulunur bunların hepsini biliyor bu kişi de o yüzden hiç bir şey yapamaz! İçerdeki ağa babalarından şiş yemekten korkar en kötü örnek sana. Kolay mı o kadar! Yemezler. Bence güzelsen falan işini gördü sildi rahat ol tutsa bile bişey yapamaz sadece bakarak kendini tatmin eder hepsi bu. Rahat ol...
Soran+1 yılIste ben buna cok uzzluyorum bakmasin öyle seyler yapmasin ille benim fotomla mi en nefret ettigim seyler bunlar :( okadar sacik sacik kiz varken benim selfiemle olmamali bu
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal fotoyu bısey yapamaz
010 Yorumla
Soran+1 yılYa biri demis baska kadin bedenine yapistirir
Soran+1 yılIyi birine benzyo ama agliyom Şu an
Soran+1 yılYok canim fotom yok sosyal medyada korkudan sadece fake hesabim var
Soran+1 yılEvet selfie
Soran+1 yılBirdha asla atmam
+1 yılasılır bence de böyle yapmıştır
033 Yorumla- +1 yıl
senin yas kac?
Soran+1 yıl21
- +1 yıl
hep kötü dusunme ne yapacak fotonu kullandı attı işte
silmistir yani
Soran+1 yılKullandi atti deerken?
- +1 yıl
nasil bir foto idi attigin ki bu kadar tedirginsin?
Soran+1 yılNormal selfie ama yorunda bi kiz demis fotonu alip cipöak kadin bedenine yapistirir diye gormedin mi
- +1 yıl
evet ben bilgisayar mühendisi olarak boyle şeylerin montaj ile olabileceğini sana söyleyebilirim yani
Soran+1 yılNe yapacam simdi agliyorum
- +1 yıl
bu tur şeyleri yapmak da cesaret ister ama şikayetçi olabilirsin
Soran+1 yılAma ya gormezsem gizli yaparsa
- +1 yıl
gizli yaparsa fatketmezsen iste bu kötü olur
Soran+1 yılIste ondan korkuyorum
- +1 yıl
sana nasil yardım edebilirim2diye düşünüyorum ben ya
Soran+1 yılNapacam gercekten acaba sildi mi sildim diyo
- +1 yıl
bu devirde dogru söyleyen pek olmaz ya cok üzüldüm gerçekten banataakipyaparmiisn
- +1 yıl
ne zaman sildim dedi sana
Soran+1 yılDün dedi
- +1 yıl
burdan mi tanıştınız
Soran+1 yılYok Instagram
- +1 yıl
hesabını falan takip etmedin mi var mi boyle seyleri baska birileriyle
Soran+1 yılNe var mı
- +1 yıl
baska birileriyle yazismasi
- +1 yıl
ekli mi sende hala
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
tamam engelleme onu sende ekli kalsin takip edersin neler yaptığını en azindan
Soran+1 yılTamam gizli yPsa peki sildim dedi ama
- +1 yıl
gizli yaparsa anlaşılmaz o
- +1 yıl
ne yapıyorsun ağlıyor musun?
Soran+1 yılEbet agliyorum
- +1 yıl
canim ya ağlama sen ama ne yapılabilir diye düşünüyorum Şu an
Soran+1 yılDedimya sana arkadaslarina falan yollar
- +1 yıl
banatakipyaparmisin sana yardim etmek istiyorum ben
Soran+1 yıltamam
+1 yılHiç bişe napcan fotoya
00 Yorumla
+1 yılResimlerle işim olmaz
00 Yorumlahiçbir şey yapamaz merak etme
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 27b cevap paylaştı.
+1 yılPoster yapıp duvara asıyor
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Atmadan önce düşünecektin onu
00 YorumlaFotoğrafı delip şeyine takabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖper koklar ne yapacak 🤣
30 Yorumla
+1 yıltekrar bakmak için..
abartılacak bir şey yok..01 Yorumla
Soran+1 yılYa millet igrenc igrenc seyler demis ama
Hem niye tekrar bakiyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılTekrar bakmak İçin hoşuna gitmiş gibi geldi bana
046 Yorumla
Soran+1 yılEvet guzelsin dedi. ama korktum ben
Cevap sahibi+1 yılMmmm konuşuyor musun halen?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSende hoşlanmışsın demekki bu kişiden ama sadece bu hareketti seni korkutmuş yine de konuşmayı bırakamamışsın
Soran+1 yılHayir hoslanmadum öylesine konusuyodum sonra öyle yapinca sogudum
Cevap sahibi+1 yılMmm o zaman engelle gitsin sonuçta normal bi selfi attın çıplak resim değildi
Soran+1 yılEvet ama ben uyuyamam emin olmam lazm sildigine
Cevap sahibi+1 yılTakma sende onun resmini ss alsaydın
Soran+1 yılAldim
Cevap sahibi+1 yılEngelle birsey yaparsa mesajları silme şikayet edersin
Cevap sahibi+1 yılResmini ss aldın rahatsız oldum silmeni istiyorum dedin mi
Soran+1 yılNiye ss aldin sim dedim sildim dedi
Soran+1 yılTamam dedi sonra sildim vallah dedi
Cevap sahibi+1 yılO zaman engelle gitsin
Soran+1 yılEe fotom ne olcak?
Cevap sahibi+1 yılAdamın fotosu da sende hata yaparsa mesajlarla birlikte savcılıktan şikayetçi olursun resmimi aldı kullanır diye kimse resmini ismini kullanamaz cezası var
Soran+1 yılCanim ya ben görmedena rkadaslarina falan yolluysa
Cevap sahibi+1 yılGöndermez o kadar da canım değildir
Cevap sahibi+1 yılSıkma canını lütfen çok düşünmek seni etkiler kafanı kurcalar
Soran+1 yılValla 3 gundur huzursuzum ama bir yanda dusunuyom silmeyip. napcak. eline ne gecicek
Cevap sahibi+1 yılHiç bişey bos seye üzülüyorsun
Soran+1 yılYa baksana milet neler demis yorumda aglamamak elde mi
Cevap sahibi+1 yılOhooo hoo millettinn ağzı torba değil ki büzesin herseyi derler takma
Soran+1 yılAllahimnyardim et
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin az rahat ol takma
Soran+1 yıl21
Cevap sahibi+1 yılÖzele gel derdim de ikimizde gizliyiz
Cevap sahibi+1 yılBiraz fazla takıyorsun
Soran+1 yılYa evet cok takiyorum ama silsin istiyom sildim diyo nerden bilcem
Cevap sahibi+1 yılBunu sildim diyen hariç hiç kimse bilemez
Soran+1 yılUmarim siler
Cevap sahibi+1 yılİnşallah diyelim bu kadar kendini yıpratmana değmezdi ama sen daha iyi bilirsin
Soran+1 yılEvet tabi öyle ama cok panikli bi insanim ben
Cevap sahibi+1 yılDerin nefes al güzel düşün olumlu düşün kafana başka birseye yoğunlaştır kötü düşünce v yorumları aklından sil
Soran+1 yılInsAllah tamam denicem
Cevap sahibi+1 yılAmin tamam
Soran+1 yılSagol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim nasıl oldun
Soran+1 yılBirazcik daha iyi ama hala az huzursuz
Cevap sahibi+1 yılSöz ver başka bşrsey düşün
Soran+1 yılYa dusunmek kolayda iste sonra bi an diyorum ya yillar sonra bir yerde o fotomu gorursem o yuklemisse
Cevap sahibi+1 yılYoko kadar da artık
Soran+1 yılGizliden ciksana bi dk
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılTakip attim
Cevap sahibi+1 yılGördüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılMalzeme yapmıştır knk
013 Yorumla
Soran+1 yılDrrken?
Cevap sahibi+1 yılAnladın işte
Soran+1 yılKendimi öldürücem
Cevap sahibi+1 yılya sektir et
Soran+1 yılYa silsin
Cevap sahibi+1 yılSilmiştir napcak fotonu bi kereden fazla
Soran+1 yılIste gormedinmi kiz ne demis yorumda baska fotoya yapistiririm diyo
Cevap sahibi+1 yılYav yok o takılıyo sana
Soran+1 yılYa ama olabilir cok korkuyorum suanda
Cevap sahibi+1 yılYa öyle şeyi kimse yapmaz insanlar ne yapsın senin fotonu knk saçmalama
Soran+1 yılYa iste eskiden bir arkadasim yapti öyle hemde yakn dedgm bir arkadasim profil fotlmu almis yapmis
Cevap sahibi+1 yılBoşa takıyosun kafana
Soran+1 yılDua et silsin
Sahte gözyaşını dökerken osbir çeken gençlik.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 19,9b cevap paylaştı. La ne yapacak en fazla siler
00 Yorumla
+1 yılKafana takma olmuş ile ölmüşe çare yok
03 Yorumla
Soran+1 yılHyr olmz
- +1 yıl
Silip silmediğini anlayamazsın ki telefondan silmiştir ama buluta atar
Soran+1 yılBuluta derken? Bulut ne
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok gereksiz korku
06 Yorumla
Soran+1 yılGereksiz degil millet 31 ceker diyo
- +1 yıl
Neden sana bakıp 31 çeksin? Olağan üstü güzelmiş çok seksi foto mu attın?
Milyonlarca p*rno film var neden senin fotona baksın?
Çok gereksiz korku...
Soran+1 yılHyr ama guzeldim fotoda yuzum ama acik degil
- +1 yıl
Bnce kafana bile takmaya değmez
boş ver
Soran+1 yılIns silmisdir nasil. anlicam.100% sildigini
- +1 yıl
Sözüne inanmaktan başka çare yok.
- İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇıplak selfie mi ki?
014 Yorumla
Soran+1 yılHyr
- +1 yıl
Ee o zaman nolacak ki adını soyadını yazsa yine google’dan resmini bulur. Dert etmene gerek yok. Biri sorarsa internetten, instagramdan bulmuş der konuyu kapatırsın
Soran+1 yılHyr iste hicbiyrrde fotom yok benim
- +1 yıl
Sosyal medyan ya da bir siteye gerçek kimliğinle üyeliğin yok mu
Soran+1 yılHayir yok
- +1 yıl
O zaman millete niye selfie atıyorsun bacım. Daha internete güvenip hesap açmamışsın hani…
Soran+1 yılYa gercekten normalde asla atmam arkadasim dedi at ne yapacak bi anlik o dusunceyle attim bende nerden bilim ekran alcagini 3 gundur uyku uyuyamiyorum
- +1 yıl
Nereden aldın ki ekran aldığının bildirimi geldi
Soran+1 yılKendisi söyledi zaten
Soran+1 yılBildirimde gelyo
- +1 yıl
Hangi uygulama?
Soran+1 yılInstagram
- +1 yıl
İnstagramdan bildirim gelmiyor ya nasıl gitti sana.
Soran+1 yılYok geluyo bende
+1 yılBir şey yapamaz korkma
06 Yorumla
Soran+1 yılCanimmyorumlara baksana fotonu baska beden yapistirir diyolsr
- +1 yıl
hiç bir şey olmaz bende çok attım
Soran+1 yılEkran aldilarmi fotoyu
- +1 yıl
hayır
- +1 yıl
ben öyle serefsizlerden değilm dedi
bir sey olmaz korkma
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum
+1 yılSenin adına profil açar
02 Yorumla
Soran+1 yılSebeb?
- +1 yıl
Manyak Sonuçta
+1 yılUyu bnce geç oldu...
06 Yorumla
Soran+1 yılUyuyamam
- +1 yıl
Dün de konuştum ama. 🤦🏿♂️ Neden uyuyamasın
Soran+1 yılBu olaydan yuzunden
- +1 yıl
Sana da dedim sal kuzenleri..
Soran+1 yılOlmazzzzzz suclu ben olurum
- +1 yıl
Ol en azında uyuyunca kafan rahatlar 🤦🏿♂️
Yaa 31 kadar sayarken bakmıştır sadece korkma
019 Yorumla
Soran+1 yılYA AGLIYORUM CIDDIMISIN
Soran+1 yılHAYIR ISTEMIYORUm silsin bir erkekde fotom olsun istemiyorum
Soran+1 yılSöyledim sildim diyo
Soran+1 yılHerkese inanamam ki
Soran+1 yılYok givenmedim israr etti
Soran+1 yılAma gormedinmi yorumda kiz demis acik kadinin bedenine yapistirir
Soran+1 yıl21 . Inanirim cunku lisede bir arkadasim bile yapmisdi bunu cidden profil fotoma
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılYzdm agliom
+1 yılÖyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyvayı yedin
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden
bisey olmaz🙂
00 YorumlaKişiye kalmış bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl bir foto bu,🤔
03 Yorumla
Soran+1 yılSelfie
Cevap sahibi+1 yılGiyinik olan mı 🙈
Soran+1 yılZaten yaziyor hersey yukarda
- İnternet & Teknoloji konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖlene kadar saklar
013 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Ara sıra bakmak için
Soran+1 yılHyr silsin domuz bakinca nolyo
- +1 yıl
Siz kızları da anlamıyorum. Ben oturup dua ediyorum bir kız fotomu saklasın falan. Siz sildirme derdindesiniz 😏
Soran+1 yılYa sapiklik yapar
- +1 yıl
Çıplak değilse ne yapacak ya. İyice paranoyaksınız
Soran+1 yılYa gormedinmi birileri demis baska bedene yaoistirir
- +1 yıl
Hepinizin içiniz fesat olmuş yeminle ya
Soran+1 yılYa böyle cok kizalrla olan bi tip galiba bide
- +1 yıl
Kızlarla olan birisiyse sevdiği için saklar
Soran+1 yıl2 gundur taniadik
- +1 yıl
Sen de yollama o zaman bu kadar paranoyaksan
Soran+1 yılBirdaha asla ama nebilim öyle yapcagini
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇıplak fotomu attın
00 Yorumlamastürbasyon yapar
03 Yorumla
Soran+1 yılYA ABAZAMISINIZ AGA ? YÜZÜM GORUNUYO BIRTEK
Soran+1 yılBöyle igrencmisiniz?
+1 yılAsılmıştır ufaklığa
018 Yorumla
Soran+1 yılNeeee o ne
- +1 yıl
Ölene kadar saklar bakar bakar rahatlar
Soran+1 yılYa sacmalama okadar kadin var instada acik sacik benim selfie mi mi bakicak
- +1 yıl
Bu mantığa göre abaza olmaması lazım gider googleden açar bakar. O fotoyu kaç kişi görmüştür şimdi ohoo
Soran+1 yılNapcam peki? Bwn kndimi oldurururum öyle bsy olsa asiretim
- +1 yıl
Hangi ölüm türünü seçersin
Soran+1 yılAgliyorum Şu an ne yapacam
- +1 yıl
İyidir açılırsın biraz
Soran+1 yılBumu tesellin bumu kendime kiyicam diyorum senin yuzunden
- +1 yıl
Niye benim yüzümden mk sanki fotoyu ben çekip yolladım fingirdeşirken bana mı sordun
Soran+1 yılYa fingirdesmedim nebicim konusuyosunnyaaa tanisdim sadece
- +1 yıl
He he kesin öyledir attın çocuğa frikikli fotoyu gotün tutuştu tabi
Soran+1 yılSacma sapan konusma aptal sey !
- +1 yıl
Asıl aptallığı sen yapmışın yaymıştır arkadaş çevresine fotoyu bakan zirveye ulaşıyordur
- +1 yıl
Hayırdır laa ne uğraşiyon kızla
- +1 yıl
Avukatta geldi yargı başlasın ne uğraşacam yalan söyleyip silmiştir mi deyim
- +1 yıl
@Olacakokadarbeea harbi amg kızı fazla abartio normal selfieyi napsın beğenmiştir ondan almıştır hoşlandığı için. Sende abartma yok osbir yapar falan kendinize gelin beea
- +1 yıl
Sen erkek milletini bilmen saçının teli olsa yine asılır. Hem yapmıcak adam niye ekran bide böyle düşün. Bu kızın mk beni suçlu görüyor birde sanki ben dedim git fingirdeş ben insanlara faydalı olabilmek dertlerine deva olabilmek adına KS de takılıyorum insani görevimi yerine getiriyorum
+1 yılÖzledikçe bakar
08 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum ya
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Ne var yani istesen
Soran+1 yılYa okusana yorummari agliom
- +1 yıl
Okuyorum yorumları
Soran+1 yılAgliom bnde
- +1 yıl