- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şey bence karşı taraf içinde geçerli kimse hayatına yıpratacak biri sokmak istemez. Güven esası önemli saygı ve edep önemli. Saygısız küfürbaz bencil biriyle olmazsın. Tabi günü birlik bir düşüncen yoksa. Sevgililik öpmek koklaşma dışında ileri vadeli düşünüyorsa gerçekten önemlidir. Saflığı duyunca herkes ters anlıyor. Saflık temizlik iyi kalplilik karakterli olmak anlamında. Benim anlamadığım saf insanla olmaz diyorlar Kötü insana koşup darbe yiyor insanlar...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGünümüz erkekleri malum, anlattığınız kriterlerde evlenilecek eş adayı ister tam tersi olan kızlarla da gönül eğlendirmeyi severler olay tamamen bundan ibaret
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Zeki kadınlar zekalarını erkeklerini suistimal etmek için kullanıyor genelde çünkü.. erkeğinin yanında durmak için değil.. veya ona başkaldırmak için... sanane demek için...
Erkekler evet biraz sözünü dinleyecek , iyi niyetli ve masum kızları tercih eder.. Şahsen ben de böyle tercih ederim.. Ama yanlış anlaşılmasın , bu tercihin ilk sebebi söz dinletmek değildir.. Annelerimizi nasıl en masum, en edepli ve en iyi niyetli olarak tanımlıyorsak , seçtiğimiz kadında da bu masumiyet ve edebi görmek istiyoruz..20 Yorumla
+1 yılNormal olması gereken bir insan kendi edebine ve ahlakına dikkat eder bu insanlıkla alakalı muhafazakar bir bakış açısıyla değil. Saflık demek de aptallık demek değil bunu bilmesi gerek önce insanın sen böyle bir erkeği seversen karşı tarafta böyle bir kızı sever.
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eğlence cağındaysa sevmezler evlenme kararı almışlarsa severler
57 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Vallahi zeki güçlü kadın arıyorum ama bulamıyorum
Sağlıktan kastın ne bilemiyorum tabi de13 Yorumla
+1 yılSevmezler. Egolarini tatmin ederler oyle bi kizla. iliskileri varsa. Bakiniz : Ben ve odun erkek arkadaşim.
Aslinda masum değilim çok saf da sayilmam bence ama beni melek gibi goruyor cunku hep oyle. davrandim. ve tepeme bindi. Yeterr bee! Nazini cekiyorum resmen. Siz siz olun agirliginizi koyun sonra kim olursa olsun anne baba haric tabi ki tepenize biniyorlar.10 Yorumla
+1 yılValla bana soracak olursan, canım kız beyinsiz kız benim çok hoşuma gidiyor, çok tatlı görünüyor gözüme sebebi nedir diye sorarsan canım olması beyinsiz olması yeterli derim.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu uygulama neden s@lak kelimesini canım olarak değiştiriyor
+1 yılYoo nerede şeytan kızlar var onları seviyorlar böyle umursamaz postun kılı saydıran kızlardan bence 😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilik için tamamen ya bence , ama ondan önce tam bi serseri kız ister jdjdje , bende saf istiyom da nerdeeeee fjfjekjxjs ya evlenmiycem bekar bekar yaşıycsm ya da para seven ciddi biriyle evlencem ama iyi bi kazancım olmalı , bi bitmiyo ulan dertlerim de fjdjjee
00 YorumlaSaçma olan nedir
Gidip g*tü ayri başı ayri oynayan
Ayran mayali
Ucuz ruhlu
Hafif meşrepli tipleri mi sevelim?
Tam tersine;
Edepli, masum, saf kalpli,
Çocuksu ruhlu, bebeksi yüzlü kızları seveceğim tabiki...40 Yorumlayoo biraz uçuk kaçık azıcıkta girişken kızları seviyorum ben
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü biz erkekler bizi yöneten kız istemeyiz. Saf olsun biz yönetelim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok be nerde öyle seviyorlar yalan
tüm yilanlarin sevgilisi var mk51 Yorumla- +1 yıl
Valla haklısın
- Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılBen biraz hayat enerjisi yüksek kızlardan etkileniyorum. Şenşakrak olucak, en karanlık günüme bile gökkuşağı olucak, Varsın Yüzü çirkin olsun Varsın kilolu olsun… bunlar değişebilecek şeyler düzelecek şeyler.. ama karakter değişmiyor ya..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi edepsizleri de seçen olur ama seven olmaz merak etme gerçi anani alan olmuş buna rağmen ama
41 YorumlaKullanılması daha kolay bir de bir hormonları tavan yapıyor
50 Yorumlaher şeyi yaptırmak için
31 Yorumla
+1 yılerkekler degil adamlar öylesini tercih eder.. erkekler ise öyle bir kizi kullanır.
30 YorumlaYoooo sevmiyorlar erkekler işine gelen kızları seviyor 🤷
20 Yorumla
+1 yıl1-herboku bilsin istemez üstünlük kurmak için ister
2-uyanık olup aldatılacagını düşünür istemez
3-damızlık ayırıyordur.00 Yorumla
+1 yılEdepsiz biri ile evlenip yuva kurmak senin söylediğin zıttındaki kişi ile zor ne yapacağını bilemezsin saygısı olmaz
00 YorumlaKensi açımdan içimde ki korumacı tarafı tetikliyorlar ve bu tarfımında tatmin edilmesi hoşuma gidiyor o yüzden olsa gerek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞeytana nasıl guvenirsinki her an boynuzla uçak gibi his gelir insanın aklına 🤣
05 Yorumla- +1 yıl
Erkekte saflik ise yaramaz 🤣
- +1 yıl
Kadın onu parmağında oynatır
- +1 yıl
Yanlış ellerde evet
+1 yılIyi niyetlerini suistimal etmek için
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de öyle kiz istiyorum yoksa diğer kozlar aldatır sevmez gözü baskasına kayar
00 Yorumla
+1 yılBen sevmem, kadın dediğin ateşli olacak öyle davranacak.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 697 cevap paylaştı. itaatkar olup itiraz etmesini bilmezler. az konuşurlar fikir ileri sürmezler.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyi kandırabileceklerini düşündükleri için, aslında sevmezler orada başka bir şey var
00 Yorumla
+1 yıldaha ilgi çekici birde erkeklerin geneli baskın olmayı ister ilişkide ondan
00 Yorumla
+1 yılSaf kız severim ama sus pus olmasın. Canlı olsun hamarat olsun biraz ateşli olsun bana karşı.
00 Yorumladaha iyi kullanmaları için
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Saf adı üzerinde iste saf her türlü kandırılır yani
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarektersiz olanlar saf kızları sever 🤗
32 Yorumla- +1 yıl
Yalan ben hariç ben hariç
- +1 yıl
😂😂😂👍
Öncelikle saf kızları kullanmak için sevenler karakter yoksunu olduğu için. Ama saf kızları tercih etmenin iyimser yanı ciddi ilişkilerde daha mantıklı olmasıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediği şekilde kontrol edebildiği için açık ve net
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen saymişsin işte saf, edepli, masum oldukları için sarıp sarmalamak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEdepsiz namusuz kızları sevmeliyiz doğru söylüyorsun.
00 YorumlaOyke olsaydı beni severlerdi yalan bu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOyle bisey mi varmis
14 Yorumla- +1 yıl
Ben edepsiz kiz severim
- +1 yıl
Aynen 👍🏻
Saf kız diye bir tanım yoktur gözü açılmamış kız vardır onu da açarlar sonra da kapanmaz zaten
10 Yorumla
+1 yılsana gore oyle. başkasına gore de baska bir dusunce
00 Yorumla
+1 yılÇunku duzen sever erkekler, herkes sever asıl sizinki saçma
00 YorumlaSevdiğini çok belli ediyorlar oda erkeğı tatmin ediyor
00 YorumlaBen sevmem zeki severim ben şeytan gibi olacak kadın
00 Yorumla
+1 yılBen niye hiç görmedim lan hep yanlarında bed görller var genelde
00 Yorumla
+1 yıledeplileri sevmezler:)
40 Yorumla
+1 yılYaramaz olanları mı sevmesini isterdin? 😏
036 Yorumla- +1 yıl
Sen gerçek aşk ile seks arzusunu bayağı bir karıştırıyorsun. Bu arzu ve seks eylemi bile sadece ilişkinin bir parçasıdır. Bir bütünü değil.
- +1 yıl
Yani yatakta istediğini vermeyecek birisi olması, o kişinin kötü birisi olduğu anlamına gelmez. Birbirilerini seviyorlarsa zaten yatakta da birbirilerinin istediklerini verirler. Açık iletişim önemli
- +1 yıl
Birbirini gerçekten seven insanların ben bu konuda aç gözlülük edeceğini sanmam. Tersine karşı tarafı tatmin etmek için cidden her fanteziyi uygulayabilirler.
- +1 yıl
*fanteziyi (dokunmatiğim sıkıntılı da)
O nedenle bence sadece işe cinsellikten girme. - +1 yıl
Engelli olmasına rağmen ben evlilik sürdüren insanlar gördüm.
- +1 yıl
Ben olsaydım tatmin etmeye çalışmasından çok karşı tarafın benim için ne kadar çabaladığına bakardım. Çünkü gerçek şu ki, ben daha önce hiç gerçek aşkı tatmadığım için o çaba bile bana zevk veriyor.
- +1 yıl
Yani zevkime düşkün bir insan değilim. Ben bu işin romantik boyutundayım. Zevk kısmını çoktan aştım ve geride bıraktım...
- +1 yıl
Bu doğru. Zaten bu nedenle dikkat ediyorum bu durumlara. Ama sen insanları gerçekten sevebilecek birine benzemiyorsun. Çünkü kendi zevk çizgin var anladığım kadarıyla. Bir tık yaramazsın da 😛
- +1 yıl
O yüzden gerçekten sevmenin hissi bambaşka bir şey. Sen anlayamazsın bunu.
- +1 yıl
Ne tesadüf? Ben de aynısını yapıyorum. Beni kullanmaya çalıştığını anladığım anda postayı koymasını bilen bir insanım. Yaramaz birinden beklenmedik hareketler. 🤔
- +1 yıl
Ben de yayım. Ateş grubundan...
- +1 yıl
Bunu ayırt edebilmen ilginç.
Şimdi neden masumları gerçekten sevdiklerini anlıyor musun? - +1 yıl
Sonuçta siz kızların çoğunun badboy sevmesi gibi bizim çoğumuzun da badgirl sevmesini bekleme. O kadar da mazoşist değiliz
- +1 yıl
Kötü niyetli birisi değilim. Ama onların bakış açısından bakabilirim. Cevap: Bu tarz erkeklerin çoğu genelde sadece kızları dış görünüşüne göre yargılar. En masum olanı hangisiyse onu seçerler çünkü cinselliğe en kolay götürülebilecek olanlar onlardır. Ha bir de böyle erkeklerin "Her çiçekten bal almak" gibi mide bulandırıcı bir fantazisi var.
- +1 yıl
Kendi açımdan bakarsak da öyle saf, masum, iyi niyetli kızları sevme sebebim, bana zararı olmayacağını, sadakatli olacağını biliyor olmam. Hele hele bir de akıllı ise kesin dikkatimi çeker.
- +1 yıl
Ben aldatılmasam bile çok hüsrana, hayal kırıklığına uğradım. İyi niyetim çok suistimal edildi.
- +1 yıl
Benim de duygusal, iyi niyetli yanlarım var ama bunu göstersem insanlar beni enayi yerine koyardı. Hak etmeyene bunları göstermem bile.
- +1 yıl
Benim de öyle. Ama çok extreme ve geçerli bir durumu, bir sebebi varsa da saygı duyarım (Örneğin eski sevgilisinin vefat etmesi ya da ailevi sebeplerden dolayı severek ayrılma durumu gibi). Fakat aldatmaya meyilli anlamda bir başkasını düşünüyorsa işte orada tavrımı koymasını bilirim.
- +1 yıl
Tabiiki de değil. Bir insan hayatını kurmak için başka denizlere de yelken açabilir bu durumda. Önünü kapaması çok doğru olmaz.
- +1 yıl
E yani. Sürekli ondan bahsedip başka kadını kendisine göre yargılamaması, onunla karşılaştırması, onu her fırsatta yad etmesi iyi şeyler değil. Sonuçta artık tertemiz bir sayfa açıyor ve geçmişe bakmaması lazım
- +1 yıl
Artı bu, diğer kadına zaten ayıp olur. Diğer kadın kendini özel hissetmez. O zaman ilişkinin ne anlamı kalır?
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıldiğerleri davar çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür
yalanlarına daha çabuk inandırıyorlar çünkü
33 YorumlaSaf kız yoktur. Saf ayagina yatan kız vardir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Saf kızdan kimseye zarar gelmez de ondan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılBunu soran gerçekten kız mı😢
10 Yorumla
+1 yılSaf değil sevdiği için olmasın
00 Yorumlanasıl kızları sevmeliyiz
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bişey yaw. Napalım saf kızı.
00 Yorumlaneresi saçma napalım orspu mu sevelim ak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnları kandırmak kolaydır, düşüncesi var bence.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKontrol etmek için
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben gözü açık kız seviyor um 😄
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 974 cevap paylaştı. hepsi bebeklerim gibi
00 YorumlaYönlendirmesi kolay diye
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne