Dindar bir erkegin bir kizdan hoslandigini nasil anlariz?

Selamun aleykum,
Bu zamana kadar bir iliski ya da flört falan yasamadigimdan bu sekil konulari anlamiyorum. Bana yardimci olursaniz sevinirim. Bu bir senedir is yüzünden aralikli bir sekilde biri ile ayni ortamda olmak zorunda kaldim.. Ilk basda uyuz ve itici gelmistir bana dedigi bazi seyler yuzunden.. Zamanla ne oldu bende bilmiyorum.. Artik uzun zaman (bir kac ay) ayni ortamda calismayalim yolunu gözler oldum..

Kendisi bazen sakaci bir sekilde benimle konusur bazen de sanki hava misim gibi yanimdan gecer.. Bir bakmissin cok yakin, bir bakmissin bildigin buz dolabi!
Ben dinime cok bagliyim Allahdan korkar ve bu sekil durumlardan uzak dururum hep! Kendisi de namazini kilar bazi konusmalarda dinen bilgili oldugunu göstermistir..
Bana yardimci olursaniz sevinirim.. Allah sizden razi olsun insaAllah

Not; yanlis anlasilmasin ben o kisi ile bir iliski flört ve bunun gibi bir sey hayal bile etmiyorum.. Olacaksa helalinden olsun ama nede olsa kiziz merak ediyoruz bosuna mi bu karnimdaki kelebekler ya da yüzümün kizarmasi onu görünce.. ya da sesini duyunca sanki basimin üstünden kaynar sularin dökülmesi..
Dindar bir erkegin bir kizdan hoslandigini nasil anlariz?