Selam KS ahalisi! Bu soru, cidden cevabını merak ettiğim bir soru. Gelen cevapları da tek tek dikkatlice okuyacağım. Bu durum, daha çok flört döneminde gözleniyor. Her iki cins de kendisini karşı tarafa beğendirmek istiyor. Bunun için de dış görünüş fazlasıyla önemli. Özellikle ilk buluşmadan önce bazı kadınlar, saatlerini sadece giysi ve kombin seçimine ayırabiliyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?Her iki cins de bu konudaki tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. 🙂🙂
Kadınların giysilerine iltifat etmek erkeklere artı puan kazandırır mı?
Bence kazandırmaz. Neden mi? Ne giyse yakışıyor diye bir tabir vardır ya, taşıyıcının kendisi sweatshirt kot giyse bile çok hoş duruyor belki. Abartılacak bir kıyafet mi; hayır ama yakışmış mı; evet… Bu durumda taşıyıcı önemli kıyafet değil. Taşıyıcının kendisine övgüler dizebilirim
beni benden alır hele farklılığı farkederse bayılırım... kendime göre bir tarzım var ve onu farketmesi... mesela bir keresinde takıların aksesuarların çok güzel ve uyumlu bu sana yakışmış demişti... :))
kibarcaysa kendini iyi hissettirir tabi. sonuçta bana yakışan beni güzelleştirir. tabi bunu yalakalığa dönüştürdüyse erkek hoş olmaz. niyeti anlar kadınlar...
Artı puan şöyle olabilir ufak detaylara dikkat ediyorsa mesela bluze değil ama küpeme İltifat etmesi gibi hoşuma gider. Genelden çok özele odaklanması daha etkileyici olabilir belki.