2 senelik derin bi ilişki bitiminden sonra 2. Haftada başka kızla sevgili olmak sizce yarabandı ilişkisi midir ve ne kadar sürer? Kendini avutuyor olabilir mi? Kızla ilgili hiç bişey paylaşmıyor ama kız sanki ilk kez sevgilisi olmuş gibi paylaşımlar yapıyor. Ne diyorsunuz? ( açıkçası kızın da yeni birisinden ayrıldığını düşünüyorum çünkü bu kadar paylaşım yapmak bence birisini kıskandırmak için falandır 2 haftada normal bi durum değil yani )
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlişki sona erdikten sonra yara bandı olarak hemen karşı cinsiyet ile yeni ilişkiye girenler genelde o ilişkilerin hızlı süren mutluluğundan haz almamaya başlayıp eski ilişkiyi özlerler. Ama öbür taraftan ilişki sonunda yeni ilişkiye girmeyen, kendi başına ayrılık acısını geçirdikten sonra kendine gelir bir süre sonra. İşin ana konusu: ilişkiden sonra kendi başına acıyı yaşayanlar bir süre sonra ilişki acısından kurtulurlar. Yara bandı tabiriyle başka ilişkiye girildiğinde ise acılar yaşanmadığı için bir süre sonra eski ilişki kendini hatırlatır.
12 Yorumla- +1 yıl
Acı çekiyorsun anlayabiliyorum, ben de 1 kere yaşadım. Ama bu acıyı çekmeye mecbursun. Zamanla bundan kurtulursun. Zaman geçmiyor şu an senin için, her saniye onu, yaşananları, duyguları düşünüyorsun, kendine aktivite bulduğunda bir süre sonra sıkılıyorsun... Ve bu acı veriyor. Ama bu acılar da bir gün geçecek. Bir süreliğine bu acılarınla yaşamaya öğren. Her şeyi zamana bırakmalısın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılTerkeden sizsiniz ayrılan sizsiniz karşı karşı taraf birini bulunca yara bandı ilişki.. Yok ya önce ilişkinize sahip çıkın bırakmayı değil bırakmamayı öğrenin.
00 Yorumla
+1 yılne biçim erimler bunlar yaprak bandı falan hiç yakışmıyo adam gibi düz ilişki işte
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver onları düşünme
02 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum seni ama kendi canımızı daha fazla sıkmaktan öteye geçmez önüne bak onu görmemeye çalış senin mutluluğun daha çok olmazsa hep üzülürsün
+1 yılKişiden kişiye değişir unutma süresi belirler bunu
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç sanmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde 3-4 seks kadar sürüyor.
02 Yorumla- +1 yıl
1 ayı geçmez diyorsun o zaman
- +1 yıl
Eğer ayda 3-4 defa seks yapabiliyorlarsa evet.
Belli olmaz
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım