Sorum çok açık. Terkeden bir erkek nasil pisman olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Benzer olayı ben yaşıyorum dönmesini pişman olmasını beklediğim biri var hoşlandığım insan. aşığım ölüyorum resmen bunu bile bile beni hayatından attı onunda sevdiği var sözde işte onu kaybetmemek için. beni hiçe sayıyor o kızı elde edemeyecek ama ben ona deli gibi aşıkken kıymetimi anlamıyor. bir gün pişman olur mu zaman gösterir eğerki pişman olup geri döneceği varsa o erkeğin gerçeklerle yüzleştiği zaman anlayacak her şeyi kıymetini bunun içinde zamana ihtiyacımız var sanırım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Her kadın senin gibi düşündüğü için pişman olmaz. Senden ayrılsa başka bi kadınla ilişki yaşasa %99 o kadın da senle aynı düşünecek. Senden çok var yani. Az bulunan değerlidir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bitiş sebebine göre değişir bu durum. Aldattıysan geri dönmez. Sevmediğini söyleyerek gittiyse geri dönmez. Bi anlık kızgınlıkla gittiyse geri dönme ihtimali çok yüksek. Sebepler sonuçları değiştirir kısaca
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bir sebebi yok. Iyi anlasiyorduk. 1 gunde 180 derce döndü. Seni seviyorum ama devam edersek daha fazla husranla ayrilicaz diyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Belki maddi durumu kötü. Sana anlatamadığı bi derdi olabilir. Ya da bak bunu kendini üzmen için söylemiyorum ama beklediği bi insan geri dönmüş olabilir. Her ihtimali düşün :( benimde 1 yıllık ilişkim 2 gün önce bitti. Aynı kulüpteyiz yani :(
sn arkadas dönmez döndurulur hemde pısman ederek bunun çözumu de 3 altın kuraldır dene köpek olmaz ıse penısımı keserım net
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Nedir bu 3 altın kural
Daha açık giyindiğinde daha güzel göründüğünde ya ben bunu mu kaçirdim der. Ama geri dönüş sebebi sadece cinsel ilişki olur.
00 Yorumla- +1 yıl
Kara, deniz veya hava taşımacılığı yollarından en az biriyle.
00 Yorumla - +1 yıl
Giden erkek asla dönmez ve bir kadın gibi de asla düşünmez
00 Yorumla - +1 yıl
Gururu sevgisinden fazla ise dönmez. Dönmesi gitme nedenine de bağlı
00 Yorumla Seviyorsa geri döner kendi isteğiyle..
10 Yorumla- +1 yıl
Sevmemişse eğer pişman olmaz
00 Yorumla Kadınlığını kullanmayı becerirsen
00 Yorumla- +1 yıl
Pişman olacak olsa terketmez di
00 Yorumla - +1 yıl
Gelse ne olur ki. Tat vermez bida
00 Yorumla Taktik veriyim mi sana 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Gitmiş artık
00 Yorumla - +1 yıl
Nasıl gittiğine bağlı. Belki hiç dönmez