Dün ufak birşeyden tartıştık ayrılalım dedi sinirliydim tamam dedim. Sonra moralim bozuktu uyudum, o ara neden böyle tavır yaptıgin belli, dun gecenin vakti telegrama girmişsin yazmış engellemiş her yerden. Saatler sonra gördüm.
Sabah engeli kaldırdı bir şey yazdı ama sildi anında, günaydın dedim der demez tekrar engelledi.
Sabah engeli kaldırdı bir şey yazdı ama sildi anında, günaydın dedim der demez tekrar engelledi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hahah bende engellerim tekrarlar 3ngeli kaldırır tekrar yazarım heralde biz kadınlar erkeklere varlığımızı böyle belli ediyoruz
amaç?
Dikkat cekmek
ee yazdıgımda niye engelliyor tekrar
İste kendi çapımda tirip atiyor
bu sana deli divane asik engel atan asiktir bence turan taktigi uygulamaya calismis.
komik değil
gul diye soylemedim
Takılma boş ver.
ne kadar basit
Nasıl kızmışsa demek
Kızmış diyelim sabah yazıp anında silmesi? günaydın yazınca engellemesi ne? çocukca..
Ya haklısın engelledi diyelim kaldır yine engelle çocuksu tavırlar
kaldırıp yazdı, yazdıgını sildi. gunaydın yazdım tekrar engelledi a. w
Ya işte sen tamam ayrılalım deyince onun kayış kopmuş. Yediremedi kendine istedi ki sen ikna et yalvar yakar. Hırsından yapıyor peşimden gel yaz ulaş gibi
pesinden gidecek mecra kalmadıki iki telefonumuda engellemis sosyal medyalara kadar :D
O açar yakında göreceksin. Biraz sönsün ateşi sakinleşsin sen ona ulaş diye açacaktır mutlaka. Kendi yazmaz senin yazmanı bekler
yazmam ki, yazınca engelledi sabah ne diye yazayım engellesin yine diye mi
Yazma zaten bazı hemcinslerim tam bir budala
umarım bugun yazar, yarın geç olabilir kaldıki bu saate kadar bile yazmaması beni rahatsız ediyor
Bence hemen yazmaz. Belli de olmaz gerçi. Öfkesi geçmişse yazabilirde
engeli kaldırmıs ama engelli gibi, fotosu yok :) çevrimici oldugunu görüyorum, sanırım yazmamı bekliyor Şu an o kadar soguttu ki şu davranısı, yaptıgına ragmen benden beklemesi
Ya yazsan bir adım atsan güzelce anlatsan böyle. Bu tavrının doğru olmadığını daha yapıcı olmanız gerektiğini yazsan, bi de onu sevdiğini söyle😊 yelkenler suya iner.
kabul etmez.. inan etmez.. edecek olsa yaparım. Yazsam üstüme gelecek ben haklıyım diyecek
Hıı. Yani o istiyor belli yazmanı seviyorda seni belki siniri yatışmıştır dedim.
gunaydın yazmama bile engel atıyorsa o yazmalı bence...
Kesinlikle haklısın senin gibi düşünüyorum ayıp etmiş ama işte biri adım atmalı artık. Neyse sen bir bekle sen adım atmazsan belki yazar sana
bilmiyorum , engeli açıp yazıp silmesi günaydın dıyınce engellemesi cok yanlıstı. ona sorsan haklı ama işte öyle olmuyor dalga geçer gibi..
Bana sevgilim böyle yapsaydı yazmazdım biliyor musun kırılır insan değer görmüyormuşum gibi. Her zaman tartışma olur yanlışta anlaşılır ama tutup engellemek nedir ya ortaokul çocukları gibi
benim icin diyorsun değil mi? yazmazdım senin yerinde olsam dıye
Kendim için dedim sana yapılan bana yapılsaydı bu ne derdim karşımda ki bir çocuk mu, biz oyun mu oynuyoruz diye. Ama bu senin için de geçerli tabi..
bunu ona desem kırıldım diye bide bu lafa tavır yapar :D çocukca desem bile neler cıkartır karsıma haha
😃 yani ben de nazım geçerse biraz triplenirim ama engellemem. O çok seviyor seni bakma ondan yapıyor inan bak😊
ne kadar cok zaman geçerse o kadar cok sorun oluyor..