Peki kızlar siz de travesti biriyle arkadaşlık kurar mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem. Arkadaşlıkta da mesafe olur. Psikolojileri düzgün olmuyor onların genelde. Ha psikolojisi düzgün biri ise arkadaş olurum diyeceğim ama bana aşık olabilir ihtimalini göz önünde bulundurarak gene arkadaş olmayı tercih etmem.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılEvet, evlenirim. Trans ile eşcinsellik arasındaki ayrımı biliyorum. Bu doğuştan gelen bir durum olabilir. Kişi biyolojik cinsiyetine ait hissetmeyebilir kendini. Asla yadırgamam. Benim için ameliyatlı ya da ameliyatsız fark etmez. Kendini kadın hissediyorsa kadındır. Penisli olması kadın hissetmesine engel değildir. Ayrıca dışlamak da yanlıştır. Doğuştan böyle hissediyorsa bu onun suçu değil. Boyu 190 cm (6'3) üzeri iki kadınla evlenme hayalim zaten mevcut. Bu kadınlar trans veys cis kadın olabilir. Fark etmez. Çocuk sahibi olma gibi bir amacım yok. Zaten tonla çocuk var. Koruyucu aile olunabilir. Benim için içimde doğuştan gelen ve engel olamadığım makrofili ve diğer fetişlerimi yaşamam çok önemli. Partnerim fetişlerime okeyse evlilik de benim için okeydir.
06 Yorumla- 1 yıl
Translar ne zamandan beri kadın oldu sjjjsj
- 1 yıl
Kendini kadın hisseden penisli bir bireye ben erkek diyemem. Böyle vakalar var. Kimisi hastalık olduğunu iddia ediyor, kimisi cin musallatı diyor. Yıllarca tefavi görüp zerre değişmeyenler var. Bu durumu yok sayamayız. Transları kadın olarak düşünüyorum. Fetişlerimi yadırgamayan kadın ister trans olsun ister cis olsun baş tacımdır. Trans kadın için Ameliyatlı ameliyatsız fark etmez. Normalde hiçbir erkeğin penisine oral yapmam asla! Ancak trans kadınların penisine oral yaparım ve kadına oral yapmış olurum. Translarla da evlenebilirim. Onlar da insan. Bence trans kadınlar da kadındır.
- 1 yıl
Baya saçmalıyorsun kadın kadındır trans erkektir görmüyorum ne demek arada fark var trans erkektir bu gerçeği kimse değiştirmezler gerçek kadınlara hareket olur!
- 1 yıl
Hakaret*
- 1 yıl
Senin açilen tedavi olman lazım sağlıklı insan böyle düşünmez
- 1 yıl
Peki, bir insan erkek bedeninde ama kendini kadın hissediyor ve bu doğuştan. Büyük konuşmayın. Böyle bir vakıa ile karşılaşırsanız ne yaparsınız? Çözüm öneriniz var mı?
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. benim dinim bu tip durumları yasaklar
öncelikle dinim yasakladığı için evlenmem
sonra insanlık bu durumu iyi görmemiştir
insanlık erdemine uymadığı için evlenmem
şahsi duygum ve düşüncem ise benim zevk anlayışım içinde değildir karşı cinsle birlikte olmak vardır dönen kişilerle değildir11 Yorumla
+1 yılTrans birisiyle maalesef evlenemem. Trans birisiyle arkadaşlık kurabilirim benim için problem olmaz, arkadaşlıktan da ilerisi olmaz. Trans bireyleride normal bir insan gibi görüyorum. Hatta bazı erkeklerden daha adamlardır.Çünkü adamlık penisle olmuyor, yürek lazım.
12 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkür ederim.
- +1 yıl
👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
49Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evlenmem olmaz İnsanların tercihlerine saygım var ama bu kadarı da olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Arkadaşlar var müşterim de var tattoo dan diğer arkadaşlarımdan hiç bir farkı yok olmayacak ta. İnsanların cinsel eğilimi dini görüşleri hiç bir zaman arkadaşlığa mani olmadı olmaması da gerekiyor bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıltrans bir bireyle evlenir misiniz makul bi soru da trans bireylerle neden arkadaş olamıyoruz bizi yiyecekler mi 4 bacaklı 3 kollu mu bu insanlar normal sen ben gibi insanlar farkında miyiz?
34 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi derken ben zaten doğuştan kızım
- +1 yıl
Ben senden benden bahsederken insanlar anlamında söyledim kız ya da trans bi birey misin diye sormadim ki canım
- +1 yıl
Tamam da öylesine soru olarak sordum zaten trans arkadaşlarım da var
- +1 yıl
Trans da bir insan öncelikle saygı göstermek lazım onun hayatı onun tercihi emin ol ki bir işin düşse hemen yapar eder yardımseverlerdir bir çok insana göre daha dürüsttürler
Nasıl ki kadınlar lezbiyen bireylerle evlenmek istemezse erkekler de trans bireylerle evlenmek istemez. Erkek kadın için, kadın da erkek için yaratılmıştır evlilik konusunda.
10 Yorumla
+1 yılLGBT üyesi kimseyle herhangi bir karşılaşmam olmadı ama şimdiye kadar ama neden olmasın? insan olması yeterli kriter benim için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel eğilimin o yönde olamadığı için evlilik düşünemem ama kişilik olarak tabi ki saygı duyarım arkadaşım da olabilir bunda bir mahsur görmüyorum
20 Yorumla
+1 yılYok daha neler benden uzak olsun. Sıra bana gelir aman mazallah
10 YorumlaYasal olarak travestiyle evlenmek mümkün değil yavrum..
10 Yorumla
+1 yılTravesti ile arkadaşlık kuran kız kesinlikle canım kimse kusura bakmasın isteyen bana hakaret davasi acabilir atış serbest
020 Yorumla- +1 yıl
Atış serbest derken?
- +1 yıl
Mahkemeye atıs serbest isteyen dava acabilir
- +1 yıl
Normalde söyle yazmıştım travesti ile arkadaşlık kuran kız kesinlikle gerrzkalıdır yazmıştım orada onun yerine canım yazısı cıkmış
- +1 yıl
Benim bir trans arkadaşım onlara karşı neden bu kadar ön yargılarınız?
- +1 yıl
Ön yargı degil olaya neden bilim ışığında bakmiyorsun? O halde şöyle yapalım
Bizimki ön yargı degil o sahsın anatomi yapısında genetik olarak hormanel mutasyon yoksa yani doğuştan erkek gibi olupda kadinsı hormonlarinin fazla olması gibi bir durum varsa eyvallah o zaten genetik bir sorundur ama yok hersey normalken kadinlara özenerek travesti olma egilimi varsa lütfen sktrsin gitsin ötede oynasın gerek yok bizim her cinsiyete saygimiz var ama sadece özentiden yola çıkarak travesti olanlara saygi falan olmaz muhatap bile olmam - +1 yıl
Peki neden canım oluyormuş?
- +1 yıl
İste o canım kelimesini burdaki sistem sansur olarak otomatik düzeltiyor yani ben orada o canım kelimesinin yerine canım yazmıştım
- +1 yıl
Bak gene oraya g. e. rizekalı yazısının yerine canım yazısı cıkmış
- +1 yıl
Tamam da travestiiiiyle arkadaşlik kuran kızlar neden canım.
- +1 yıl
Yahu gene canım oldu geriiiiizekaliii
- +1 yıl
Tugba travesti demek anatomi olarak değisik formasyonlara uğramis genetik bozukluk demek ama bu travestinin önündeki aletin calismadiği anlamina gelmez ne buluyorsunuz bu gibi insanlarda yani kiz gibi davraniyor diyemi ilginizi cekiyor adam arkadan calisiyor ve ahlak degerleri sifir cunku amaci belli onunla arkadaşlik kuran kizin hicmi ileriye dönük hayalleri yok neden burnunuzun dibini görüyorsunuz
- +1 yıl
İyi sadece iki medeni insan gibi arkadaş olursunuz olayı lezbiyenlige bağladın resmen
- +1 yıl
Sen lezbiyensen lezbiyenlerin yaptığı seyin daha fazlasını erkekde yapiyir travestiye hiiic gerek yok
- +1 yıl
Medenimi
- +1 yıl
Hayır lezbiyen değilim. Bana bu söyledikleriniz tuhaf geldi sonuçta onlarda insan
- +1 yıl
Ben seni Antalya'da bikac transla tanistircam bakalim kac paralik medenilik varmis onlarda ondan sonra anlarsin demek istediğimi neyse sana hayatta basarilar ve siddetle dikkatli olmani öneriyorum
- +1 yıl
Sana özelden yazcam
- +1 yıl
Peki size de iyi geceler dilerim.
- +1 yıl
Dikkatli oku anlayarak oku
- +1 yıl
Bana napabilir ki? Ben sanaldan arkadaşlık kuruyorum
Sanırım sen travesti sin kızların bakış açısını merak ediyorsun kızlar ile kız kıza takılır benim pesimden koşarsınız hep birlikte
02 Yorumla- +1 yıl
Yoo traves değilim öylesine sordum bu soruyu
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Arkadaş olabilirim. Evlenmek için öncectanımak lazım değil mi? 😊😎
014 Yorumla- +1 yıl
Bunu soru sorani şimdi erkek ve trans diye müslüman değilim ama kendi dinlerinde ki gibi Allah sizin belanızı versin
- +1 yıl
@Gokkhan209 Bana mı dedin Gökhan?
- +1 yıl
Tubaya erkek ve trans dediler onlara
- +1 yıl
@Gokkhan209 ya ben kızım bizim millet her şeyi yanlış anlamakta üzerlerine yoktur alt tarafı bir soru sordum sormaz olaydık ya
- +1 yıl
Boş ver sor sen onlar moron olarak bak
- +1 yıl
@Gokkhan209 sinirlerimi bozdular resmen
- +1 yıl
Bozarlar bunlar seni sinir ettiler ben sana diyorum takma bunları kanıtlamak zorunda değilsin
- +1 yıl
@Gokkhan209 zaten değilim çünkü anamdan doğma kızım ben belli de oluyor. Valla Allah senin yardımcın olsun
- +1 yıl
Sağol dostum kanıt olsa bile inanmazlar bunlar
- +1 yıl
Arkadaşlar ben her ikinizi de çok iyi anlıyorum. Siz kendinizi üzmeyin. Gerisini boş verin gitsin. Sevgili @Tubaacelyaaa senin kız olduğunu herkes biliyor kız ve sevgili @Gokkhan209 senin durumunu da aslında herkes biliyor bilmeyen de şimdi öğrendi. Ben herkesi olduğu gibi kabul ederim biliyorsunuz. Kendinize iyi bakın ve sakin olun.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤗. Çok anlayışlı biriniz herkes sizin gibi anlayışlı olsaydı keşke. Allah senden razı olsun şimdi moralim yerine geldi sizin sayenizde.
- +1 yıl
Rica ederim sevgili @Tubaacelyaaa ben sana baştan beri hep dürüst oldum, sen de bana. O yüzden sen benim için çok kıymetlisin canım
- +1 yıl
Sağol Romeo seninle tanıdığım için mutlu ettin beni
- +1 yıl
@Gokkhan209 sen de beni
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenmem popomu dönüp uyuyamam rahatsız olurum. Arkamda anaızın sertleşen bir sıcaklık beni rahatsız eder ❤️
00 Yorumla
+1 yılEğer buna evet dicek kadar yoklukta yıkık bir erkek varsa erkeklimden utanırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen lezbiyen biriyle evlenir misin?
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Ben evlenirim ama sen travestiyle evlenmezsin
+1 yılKadonlik hormonunun kullaiayorum erkeler ek eikdi sunu yaptim
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım?
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaslarım var ama evlilik zor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılCevap veriyorum: Hayır.
10 Yorumla
+1 yılArkadan vurdun mu önden sallanacak korkarım ben
11 YorumlaÇüş ayol o kadar da değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBen transim
46 Yorumla- +1 yıl
Ve çok güzelsin.👏🏻💐
- +1 yıl
Faceappden yaptım bu fotoğrafı
- +1 yıl
Beyden yaptığın önemli değil özü sözü bir olan insanlardansın kötü yorumlara aldırma lütfen
- +1 yıl
Yok aldırmıyorum bir sapik laf ediyordu bana sapik ve siz bozuyorsun dedi bende ona buradan sorudugu sapik soruyu yazdım engelledim ancak ben bursadan ayrılacağım
- +1 yıl
Lütfen yapma ayrilma aldirma da ben arkadaşın olmak isterim ve onur duyarim sende istersen
- +1 yıl
Olur
+1 yılKızım sen erkekmiydin yaa
011 Yorumla- +1 yıl
Bunu soran kız soruyor diye trans mi oluyor
- +1 yıl
@Gokkhan209 e bunu kız olarak soran bir erkekse evet trans oluyor tabi Allah Allah :D
- +1 yıl
Değil canım normal kız tanıyorum çünkü ben transim o değil
- +1 yıl
Bunu soranin fotoğrafı gör ondan sonra yorum yap
- +1 yıl
Tövbe estağfurullah anamdan doğma kızım
- +1 yıl
Bunlar soruya takılmış Tuba soru sorunca öyle anlıyorlar düz mantik var
- +1 yıl
Ben anamdan doğma kızım alt tarafı bir soru sorduk neden yanlış anlaşıldı
- +1 yıl
@Gokkhan209 sağ ol dostum 👍👏
- +1 yıl
Rica ederim dostum
- +1 yıl
Yav kardeşim kız olup olmadığını az çok anlayabiliyorum zaten ben gırgırına yazdım yoksa banane işim olmadığı için kimin travesti kimin ne olduğu umurumda değil doğrusu
- +1 yıl
Emoji niye koymadın o zaman ben olsaydım özür dilerdim bu kadar mı utanmazsın
Arkadaşlık kurulabilir evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
cut.00 Yorumla
+1 yılTövbe tövbe kesinlikle hayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Ben şok 😳😳😳
14 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Öyle oluyor ben de tam olarak bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Heevlenirim soruya bak püü.
00 YorumlaHayır ama evlenenede bişey demem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı. Yok o kadar da değil
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki
10 Yorumlayok artık :D
10 YorumlaTabiki hayir
10 Yorumla🙄🙄🙄
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
+1 yılYok artık
10 YorumlaKizim manyak misiniz ya ne isimiz olur dònmuşle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 36,2b cevap paylaştı. hayır.
10 Yorumla
+1 yılSen trans misin
02 Yorumla- +1 yıl
Yok bunu soran kız soruyor diye olacak diye bir şeyi yok ben transim
- +1 yıl
Hayır değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhatap bile olmam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmem ben
10 YorumlaYok kesinlikle o iş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben evlenirdim
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKurulur
00 Yorumla
+1 yılYok artık daha neler
10 YorumlaEvlenmezdim
10 Yorumla
+1 yılhayır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenirdim
00 YorumlaEvettt
09 Yorumla- +1 yıl
Hayır tabii ki de
- +1 yıl
Neden olsun ki ya tövbe estağfurullah
- +1 yıl
Midemi bulandirma
+1 yılhiç benzemiyon ki
012 Yorumla- +1 yıl
Çünkü anamdan doğma kız olduğum için olmasın mı?
- +1 yıl
Yılın cevabı balımmm
- +1 yıl
@TengriciTürkKızı teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Sana öyle diyenler emin ol ayağını altını bile öper emin ol öyle
- +1 yıl
yılın cevabı mı, kafalara bak :D
- +1 yıl
@TengriciTürkKızı ablam benim çok teşekkürler moralimi yerine yerine getirdin canım ❤️ ablam 🥰iyi ki varsın ❤️
- +1 yıl
abla deme belki lazım olur :D
- +1 yıl
Nasıl yani anlayamadım?
- +1 yıl
boş ver
- +1 yıl
Bas engeli gitsin
- +1 yıl
bastım sana engeli tengrici
- +1 yıl
@TengriciTürkKızı boş ver abla