#smellsmoke

Evet, zaten uzun zamandır bu şekildeyim. Ne başlayabiliyor, ne bitebiliyor. Onunla olur ama olamıyor ama onsuz da hiç olmaz. Onsuz olmayı bırak, düşüncesi dahi çok kötü geliyor. Akışına bırakmışız nolacağıni dahi bilemiyoruz. Bildiğim tek şey varsa, bu şekilde insanın daha yorulduğu, daha kötü olduğudur. Siyah ya da beyaz değil, grilerde boğuluyoruz.
O arafı yaşadım.
Ne onla ne de onsuz oldu.
Cesaret edemiyordum onsuzluğa ama onlada olmuyordu.
Tek kürekle kayığı denizde yüzdürmek çok yorucu olduğu gibi bende yorulmuştum artık.
Batmaktan, boğulmaktan korkuyordum.
Ama batmadan boğulmaya başladım.
Hiç bir fark yoktu.
Sonunda o kayıktan kendim atladım.
Boğulmaktan korkuyordum ama ben su yutmadan kıyıya ulaşmayı başardım.
Onsuzluk güzelmiş. Yaşayınca anladım.
Olmuştu. Artık yok. Olmaktan mutlu olduğum biri var. Böylesi daha uygun ve güzel.
Eğer onunla da onsuz da olmuyorsa. Onsuz kalmayı tercih ederim. Takıntı boyutu olarak uzatmadan sonuçlandırma taraftarıyım.
Çünkü hayat geçmişe takılı kalmak için kısa.
Verilen değeri hakeden kişiyi sevmek bir lütuf gibi. Verdiği mutluluk tartışılmaz.
Merhabalar… En zor şeylerden biridir unutmaya çalışmak. Beynine kalbimine en arkaya atar insan ; atmaya çalışır herşeyi. Şöyle bir bakıyorum da ne onla, ne de onsuz olamadığım biri yok. İlk başlarda „onsuz nasıl yapacağım” dediğim dönemden geçtim. Ama zamanla herşeyi görünce, ne onla ne de onsuz diyebileceğim biri yok. Tatlı günler..
Cevap
32Cevap
🥃 🚬 Bu gece de böyle olsun şerefe.. :)
Olsun bugün de böyle efkarlanalım.🍻🚬😊
💕💕
Var, sekreterim sagolsun bu duyguyu cok iyi yasatiyo, tam bir uyuz, ama isini iyi yapiyor, atamiyorumda , pratik zeka, analitigi iyi, ama diger yandan ters ters konusmalar, kahve isterim, iki saat sonra gelir (kendiside getirmiyor ha! Sadece soyleyecek, ) manya midir nedir ya... Dedim gecende ama sen manyak misin dedim.. pcden basini bile kaldirmadan muhatap olamayacagim isim var dedi , enterasan bi tip İK ya tel ac koyun kapinin onune ama ih.. Allahtan fransizcasi varda kurtariyo.. pffff her sabah ayni terane... édith piaf'a da benziyo zilli yaa..
Ne seninle ne sensiz denilebilecek birkaç ilişki oldu hayatımda ama gördük ki aslında bu bizim kendimizi kandırmamız. Bu soruyu kendine soruyorsan onsuz daha iyi olduğumuzu hepimiz daha iyi biliyoruz ama birkaç güzel dakikaya huzurumuzu satıyoruz.
Kendi varlığınızı başkasının varlığına bağlamayın , yaslanacağınız tek yer kendiniz olsun. Herkes er ya da geç tek başına mücadele etmek zorunda kalıyor. Bu dünyadan göçüp gittikten sonra ne çabuk unutulacağınızı bilseydiniz zaten başkasını mutlu etmek için yaşamaz o var olduğu için varım onsuz olmaz demezdiniz.
Onsuz olamam dediğim kim varsa bir şekilde oldum ve olacağımda. Bu yüzden şu an için böyle biri yok hayatımda, kendi başımayım ve kendi kendime ilerliyorum bir şekilde.
Müslüm Gürses'in de dediği gibi ;
Ne senle yaşanıyor, ne de sensiz oluyor.
Şu garip bomboş dünyada ☺️
Var hersey çok sevmekten. asiri sevince görmezden geliyorsun. taviz tavizi doğuruyor. sonra Bi yere geliyr onsuz yapamıyorsun.
Onsuz olmak zorundayım. Bu duruma gelindiği için üzgünüm ancak nasipten öte yol yok. Olmadı ve onsuz bir hayat yaşayacağım başımın gözümün üstüne..
Evet var bil milyonuncu kez yapamayacaz diyip az önce ayrıldı kendi kendine gidiyor geliyor şimdi bana sen de mal mısın niye kabul ediyorsun dersiniz kabul de etmiyorum reddetmiyorum da yorum yapmıyorum akışına bıraktım hayatı
Yıllar önce güvenimi sarsan birisiyle yaşamıştım böyle, şarkı hiç değişmedi üzerine başka şarkıda gelmedi varsa yoksa sezen aksu. Sevda ya tutuşanların araftasının vazgeçilmez şarkısı. Ben çok üzgün.
Vardı da olmayınca olmuyor hepten bitirmek daha iyi
Var ne yazık ki, fakat olmaması daha iyi geliyormuş bana, yeni farkettim.
Kredi kartım var onsuz yapamıyorum sayılır mı sdfsfs
Sezen aksunun dediği gibi İşte o gün tükendik biz. Yok öyle biri.
Var... Elim kolum bağlı oturuyorum her şey düzelsin diye bekliyorum.
- Evet, var: Gidecek diye korkumdan ne onunla olabiliyorum, ne onsuz doğru düzgün yaşayabiliyorum.
- Hayır, yok: Arada kalmıyorum. Onsuz olmak istemediğimi biliyorum. Onunla nasıl olacağımı bilemiyorum.
Onsuz olmaz desem kesinlikle onsuz olurdu :D
Kendim. Ben olmasam hiç olmaz olsam da çok gzl ole BAZEN
Keyfimin kahyası onunla aram asırlardır tık demeden mus mutlu.
herkesin hayatında vardır bence... bazıları dile getirmekte daha cesaretli sadece
1 yıldır o çemberin içinde dönüp dolanıyorum maalesef
canım kedim bal var birbirimiz olmadan yaşayamayız zira o 1 aylık bense ona aşık
Senden gidememek sana gelememek
Var bu kararsızlık benı yiyip bitirecek
Yok maalesef 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
BU tarife uyan birini tanıyorum...
Olan biri yok ama olmasını istediğim biri var.
Evet ama o beni sevmiyo
Yok.
Hayır yok. Gittiysem dönmem.
Ben vazgeçtim herşeyden
Vardı ama kangrenlikti. Kesip atmak gerekiyordu
Sigara içsem buna yakardım bir zamanlar :(
Onunla olmuyorsa onsuz bal gibi olur gecin bu işleri
İşte biz o gün tükeneceğiz sezen aksu aklıma geldi
Varlığı yakıyor.. Yokluğu yok ediyor…
Var tabi olmaz mi 😂 kocam 🤷♀️
Var olmaz mı?
Ailem. Diğer insanlara hiçbir zaman bağlı kalmadım
Yok canım
Yok. Bu hayatta insan bir tek kendinden gidemiyor.
Bole iliskilerin insaniyim
Ben benden gideli çok oldu
bitmek üzere vardı
Var ve kötü bir durum
Benim de kız arkadaşım bu durum da neden bu durumdasınız yaaa
Evet var...
Yok.
Yokk
Hayır yok
Bebeklerim.
Var…
Var o olmasza bir yanımı eksik hissediyorum 😊