+1 yılBazı noktalar seni içten içe tatmin etmemiş olabilir
016 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir evek
- +1 yıl
Beklentini karşılayamadı galiba iyi geçmiş tamam ama kafanda kurduklarını elde edemedin galiba iki buluşma üç buluşma sonra fikir ve düşüncen netleşir hemen kendini salma soğuma noktasına gelirsin
Soran+1 yılAma o noktaya gelmezse korkusu var
- +1 yıl
Bu senin elinde karşı taraf şu an sana nazaran daha istekli takma kafana şu an kafan karışık belki kendin için kötü bir karar vericeksin belli olmaz iyi hissettirmemiş bir buluşma daha yap sinamada yap parkta otur sahile git farklı bir nefes alın öyle yani aceleci olma sonuçta görücü usulü evlenmiyorsun 😌
Soran+1 yılAma karşı tarafın istekli olduğundan emin değilim sonrasında o yönde bir davranışı olmadı
- +1 yıl
O zaman sormak tek çaren de mesela nasıldı bir daha tekrar eder miyiz?
Ondan günü değerlendirmesini iste mesela
Soran+1 yılBaşka bir şey dedim ama anlayamadım o ne düşündü şimdi tekrar soramam. Tekrar görüşmek için bahanemiz var ama ben ne hissetti anlayamadım beklediğim gibi dönüş olmadı. Görüşürüz diye ayrıldık ama düşününce çok saçmaladım galiba dedim
- +1 yıl
Birkaç gün bekle düşün anları düşün geçirdiğin an sende ne gibi bir etki bırakacak sabırlı ol 👍
Soran+1 yılKendimden çok onun ne düşünmüş olduğuna odaklandım :(
- +1 yıl
Bekle bakalım buluşalım bir kere daha derse senindir demezse hiç senin olmamıştır
Soran+1 yılNe kadar sürer bunu demesi
- +1 yıl
O onda bıraktığın etkiye bağlı kızım bir de yani ne düşünüyor nerden bileyim ben
- +1 yıl
Ben şahsen birinden etkilenip buluşsam iki hafta içinde tekrar isterim buluşalım ama başkası belki bir ay bekler diğeri iki gün sonra bir daha buluşur bunu bilemeyiz
Soran+1 yılNeyse tamam anladım
Soran+1 yılYani karşılaşıp görüştüğümüz bir ortamdayız yarın yine karşılaşcaz ama buluşma dışı
- +1 yıl
Takılma o zaman bu kadar zaten söyler öyle bir şey olsa sürekli görüyorsun
Uzun zaman sonra biriyle bulusmussundur
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılsenin için doğru kişi değilmiş demek
13 Yorumla
Soran+1 yılAma o zaman niye kötü hissedeyim olmaz der geçerim
- +1 yıl
sonrasında kötü hissettim diyorsun, eğer o doğru kişi olsaydı ayrıldıktan sonra bile yüzünde güller açardı
Soran+1 yılİlk mutluydum düşündükçe moralim bozuldu beklediğim gibi dönüş yapmadı
heyecandandır o ya :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum şu an çok kötü hissediyorum boşlukta gibi
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hazır olmadığın anlamına gelmektedir.
08 Yorumla
Soran+1 yılAslında karşı taraf kötü mü düşünüyo düşüncesi var
Soran+1 yılSohbet
Soran+1 yılBaşka ne yapabiliriz yeni tanıştıysak
Soran+1 yılKendimiz hayatımız eskiler aile çevre
+1 yılYanındakinden memnun değilsindir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. elektirik alamadın demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılElektrik var aslında
Gizli Üye(30-35)+1 yılZikis olmadi mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne