Bence evlenmeden önce öpüşmek doğru değil. Ama bunu söyleyince anormal olan ben oluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür durumlar kişiden kişiye göre değişir. Kimisi için cinsellik yaşamadan evlenilmemelidir de, çünkü hayatlarını geçirecekleri eşleriyle yatakta uyumlarından emin olmak isterler, kimisi ise evlenmeden öpüşmek dahi istemez, cinselliği ayrıntı görür ve evlilikten sonraya atmak ister. Bu tür durumlarda tartışılması gereken ne olması ya da olmaması gerektiği değildir; kendinize uygun insanı nasıl bulacağınızdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu uyum sadece cinsellik konusundan sağlanmıyor maalesef yani o kadar kolay değil. Bazen herşey uyumluyken tek uyuşmayan konu bu konu olur.. O zamanda işte benim gibi soru sorar, kendisini sorgular
- +1 yıl
Evlilikte cinsellik çok büyük yer tutar. Kimisi için bu önem %50nin üzerinde. Hal böyle iken bu kişilerin herşeylerinden emin olmaları gerekir. Yoksa birbirlerini aldatırlar, çünkü 21. yüzyıldayız ve insanların birbirlerine ulaşmaları çok kolay.
Siz her nasıl düşünüyorsanız kendiniz gibi birini bulmalısınız. Sizin için her şey bir piyangoya bakabilir. Belki sevdiğiniz adamın yalnızca kalbine önem verirsiniz. Aranızda uyumsuzluk yaşanırsa üstesinden gelebileceğinizi düşünürsünüz, gelemezseniz dahi problem etmezsiniz. Ama bu herkes için böyle değil, ten uyumsuzluğu denen olay ilişkiyi bitirebilir de.
Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sen kendi doğrunu yasa. Yok o şunu diyor bu bunu dediğine bakma. Vicdanın ne diyor kendin ne istiyorsun bu önemli. Arkadaşların da seni ve düşünceni kabul etmiyorlarsa zaten yanlış cevredesindir
20 Yorumla
+1 yılOpusmek sevismek bilmem neler bir yana bir kiz baska bir erkegin sadece elini bile tutmussa benim icin bitmistir. Benim gozumde o kiz bakire bile degildir. Cunku bakire demek tertemiz saf pak demektir. Ama sen yine de bana bakma ne adamlar ne kizlar var opusmek normal sevismek normal diyenler var. Tabi herkesin kendi dusuncesi saygi duymak lazim. Benden uzak dursunlar da
63 Yorumla
Soran+1 yılBen henüz kimsenin elini tutmadım ama sevgilim oldu kısa bir zaman önce ve bu konu ilerleyecek gibi..
- +1 yıl
Pembeler istediginiz kadar eksileyin l*n
Soran+1 yılBen eksilemedim
+1 yılNormal değil. İnsanların aklına bakarsan her kafadan bir ses çıkar.
Biraz yaratanın dediğine itibar edin. Yargılayacak olan insanlar değil yaradan.
Boşa laf türetenleri askıya alma.52 Yorumla
Soran+1 yılWow ne güzel dedin
- +1 yıl
Saol.:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
41Cevap
sitede öpüşmeyeni onla bunla yatmayanı eleştiriyo çoğu bacım
neymiş efendim namus 2 bacak arasında değilmiş mesela
neyde o zaman millet geniş bu devirde doğru yoldasın bırak yobaz desinler ama doğru olan sensin30 YorumlaKesinlikle yanlış. Bunu düşünenlere YOBAZ damgası vurmak da yanlış. Erkekler şöyle düşünmeli, ileride evlendiğin kız başka adamlarla öpüşmüş olsa sen bunu kendine yedirip o kızla olabilecek misin?
Iste erkeklerimiz bunu düşünerek hareket edebilse sorun kalmaz.50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Öpüşmek ilişkideki çekim gücünü ve tutkuyu artırır. Sevgilimle kanka gibi dolaşamam, zaten ilişkiye girmiyorum bence öpüşmek çok masumane ve çok harika bir duygu.
36 Yorumla
Soran+1 yılTabi ama evleneceğinizin garantisi yok. Ayrılıncada eşin öpülmüş dudaklarını öpecek. Sence doğru mu bu riske rağmen
Soran+1 yılFarklı açılardan bakıyoruz demekki. Ben öyle bir eş istemem açıkçası. Allah nasip etmesin âmin.
Soran+1 yılYaşamış olmasını istemediğin halde normal görüyorsun.. Tuhaf benim açımdan
Valla İran'da bile kalmadı burada ki kafa yapısı, siz neyin kafasındasınız? AŞK SEKS ÖPÜŞME VS... Bunlar insna için ve bu güzel zevkler için evlenmeye gerek yok. Yok gerçi siz böyle devam edin, mutluluk bize kalsın :)
00 Yorumla
+1 yılHer şeyden önce güven, millet bu devirde evlenmeden cinsel ilişkiye giriyor her şeyi abartıyorlar ama cok seviyorsan güveniyorsanız birbirinize bazen kelimeler yetmez dudaklar konuşur
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama cinsellik yaşayıp ayrılanlarında çoğu güveniyordu... Heleki bu devirde kimin garantisi var?
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun evet ama cidden güvenilecek insanlar da var zaten hemen olacak bir şey degil ki bu işler akışına bırak bende
+1 yılBence de doğru birşey değil. Sonuçta birlikte olacağım kızın önceden başka erkekler öpüşmüş olmasını istemem.
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende evleneceğim erkeğin böyle birşey yapmış olmasını istemem. Allah nasip etmesin böyle şeyleri, ne bize neden ilerideki eşimize
- +1 yıl
amin...
kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş... yani karsındaki kişi ki büyük ihtimal bunu diyen kızdır yarası olduğu için gocunuyor... Tertemiz namuslu eline el değmemiş nice insan evlatları var. ve buda herkesin taşıyabileceği bir sey değil...
10 Yorumla
+1 yılevlendikten sonra öpüştüğünde iğrenirsen ne yaparsın :)
09 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim adamdan neden iğreneyim? Bu yüzden evlenmedim ki , bu yüzden ayrılayım..
- +1 yıl
Bilmem ki ama olmayacak şey değil. O yüzden evlenmedin ama öperken rahatsızlık duyduğun birine nasıl sevgini gösterebilirsin.
- +1 yıl
bir de kaç yaşındasın öğrenebilir miyim :)
Soran+1 yılSevgi dudakta değil kalpte başlıyor yani sevdiğim bir adamı öperken rahatsızlık hissetmem mümkün değil. Yaşım 20 :) neden sordu
- +1 yıl
Ben de tam bilemiyorum duyuyoruz tiksinenler olabiliyor. Gerçi ilk başta tiksinmeyip sonra da tiksinen olabilir. Yani bu ihtimal varken belki de senin yolun doğrudur ama insan sabredemez öper be. :))
Soran+1 yıl:D evet sabır önemli ama evlenirsen zaten doya doya öpeceksin tabiki evlenirsen :)) evlenmeyeceğim bir adamla öpüşmekte istemem açıkçası
- +1 yıl
Yeri geliyor sokakta gördüğün bir nineyi bile öpmek istiyorsun :) sevdigin adamı öpücüklere boğmamak valla zor iş. :)))
Soran+1 yıl:)) haklısın zor
- 1 yıl
Resmi nikahtan önce nişan döneminde imam nikahı kıyılabilir,, o esnada ten uyumu test edilebilir
Normal ve Anormal insanın biçtiği bir şeydir. Sen belirlersin biz değil sana göre anormalse senin bileceğin iş ( Bana göre normal bir durum )
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 548 cevap paylaştı. :D haydi ilişkiye girmeyi anlarımda :D Öpüşmek cks :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasil bir mantik anlamiyorum hadi cinsellik desen anlarimda opusmenin ne manisi var?
16 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikte mani olan zar mı? Bence kişilik meselesi tüm bunlar..
Cevap sahibi+1 yılHani bir inancimiz vardir bekaret evlenince ilk bozulmali diye dini acidanda evet ama opusmek acisindan bu kadar abartilacak bisey yok ne var yani bunda anlamiyorum diger yorumlari okuyorum hangi cagda kaldiniz allah askina ben herkesle opusun demiyorum ama sevdiginiz birisi varsa tabiki opusun bunun dusunulmesi bile sacma biriyle sevissen bekaretin bozulur pisman olursun geri alamazsin ama opusmenin bir seyi yok
Soran+1 yılBilmiyorum. Kendimi eskisi kadar masum hissetmemekten korkuyorum ve tabiki günah olmasıda bir engel.
Cevap sahibi+1 yılGunah tamam da cogu sey gunah hayatini gunah diye diye yasayamazsin her seyi yasaman lazim abartiya kacmadan bu hayat sana 1 kere veriliyor ayrica namusunda bisey olmuyo ki ben opustum ama bir sorun olmadi yani kendimi masum hissediyorum sonucta ne ileri gittim ne cok yasadim bunu
- +1 yıl
Senin o o* olmus beynine tukureyim. l*n zihniyetsiz gunahi hafife alip hayati yasamaktan bahsediyorsu l*n nasil bir zihniyet yetistirdi be. Gidin opun l*n hayaniz bakir olsa ne olur dudaklar eller kime gebe. O dudagi baskasi opecek bir de ben Allah cikarmasin oyle birini karsima.
Cevap sahibi+1 yılSanane kardesim herkesin inanci kendine sana mi kaldi bana laf soylemek
öpüşürsen gerisi gelir. sadece öpüşmek sorun değil ama gerisi geleceği için sorun.
10 YorumlaBu zamanda normal dediğin gibi ama bence olmamali insan bu konuda nefsine sahip olmak özel şeyler sonucta özel bir güne ve özeline saklanmalı insan
10 Yorumla
+1 yılevlenmeden opusulmez ne demek
evlenmeden tarafların bırbırını gormesı bıle caız deıl ^.^02 Yorumla
Soran+1 yıl:( Allah bizleri affetsin
- +1 yıl
'.'
Başkalarının değişmesi çok zordur sen sana uygun olanı yap..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBence de doğru değil ama en fazla öpüşmee olmalıdır olacak ise de daha da İleri gidilmemelidir ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden birbirini gormek bile uygun degil caiz degil hatta nisanliyken bile.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( günahlarımız o kadar çokki
- +1 yıl
Gunahin cok diye onu da yapman gerek yok bakirsin belki lakin dudaklarin kimlere gebek olacak. Birak onlarda ellerinde gozlerinde bakir kalsin tertemiz cik esinin karsisina.
Soran+1 yılİnşallah
amaannn ne diyosnn en en en büyük günahlardan biri. hatta evlenince bile olmazzz
06 Yorumla
Soran+1 yılKarşında aptal biri olduğunu sanıp kendi aptallığını ortaya koyan insanlara sadece gülüyorum..
Soran+1 yılAynaya bakmayı unutmuşsun o halde..
Soran+1 yılSize en çokta susmak yakışır zaten.
- 1 yıl
Allah sana hidayet versin
+1 yılmasum bir öpücükde ne var ki. bunu yapmak için evlenmeyi beklemek...
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi düşüncelerine göre yaşar. Herşey sizin elinizde hiçbir şey anormal değil
00 Yorumla
+1 yılİnancına ve değer yargına göre değişir, bu kısaslara göre kendin karar verebilirsin, saygılar
00 YorumlaBenim için bir sıkıtı yok herkesin düşüncesine saygılıyım
00 Yorumla
+1 yılbak şöyle düşün:
evlemnmeden önce belden yukarısı evlendıkten sonra belden aşağısı bu gayet ıyı01 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın acelen ne gizli kapalı olacaksın ki seni merak etsin..
00 YorumlaKararında sabit dur kazanan sen olursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah, teşekkür ederm :)
+1 yılBiz nerdeyiz sen nerdesin be gülüm :D
24 Yorumla
Soran+1 yılHaha biliyorum, farkındayım ama saf ve temiz bir hayat varken, diğer türlü anlık zevk için yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
Böyle devam edebilirsin karar senin :€
Soran+1 yılAllah nasip eder inşallah :)
- +1 yıl
Hay allah :D
Zinaya giriyor, tabikide normal değil
20 Yorumla
+1 yılSuyu bardak ile icmek kadar normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya. Şahsen evleneceğim adamın başkasıyla öpüşmüş olmasını istemem ben. Be diyim Allah bana öyle olmayan birini nasip etsin inşallah âmin :)
- +1 yıl
Umarim.
+1 yılGunah ama normal herkez opusur.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen öpüşmedim, normal değilmiyim yani :D
- +1 yıl
Normalsin arkadas evlilige yakin konusmaya basla biri ile yanlis yapma cook pisman olursun.
- +1 yıl
Aynen normalsin tabiki :)
- 1 yıl
Herkes camdan atlasa sen de atlayacağın mı? :D
+1 yılSoyleme sende opme istemiyorum de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet s. şiyo sen opuşmek diyon
32 Yorumla- +1 yıl
:)))
Soran+1 yılMillete bakarsak..
Beyin evrimi geçirmeniz dileğiyle.
00 Yorumla
+1 yılgünah bence herşeyi eşinle yaşa.
40 Yorumla
+1 yılBence evlenmeden olmamalı. s :S
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil normal olan sensin onlar anormal
32 Yorumla
Soran+1 yılTam tersini daha sık duyuyorum maalesef..
- +1 yıl
sen onlara kulak asma boşver onların ruhu kaşarlanmış
- Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılöpşmekmı sen hangı yılda kaldıncnım
16 Yorumla
Soran+1 yılHaha ya ama doğru yıllarla değişen birşey değildir. Doğru her zaman doğru ve yanlış her zaman yanlış olarak kalmalı bence.
- +1 yıl
ya opsmeyı bırak evlnene kadar bakırelıgını saklayamaz hale geldık
Soran+1 yılİşte neden kendimizi sorgulamıyoruz. Neden hala yanlışa doğru diyip aslında kendimizi kandırıyoruz..
- +1 yıl
kım sorgulucak sorgulayan gerı kafalı cahıl dıyorlar
Soran+1 yılAsıl bunu diyenler geri kafalılar. Allahım bana yapmayı vede yapmış biriyle olmayı nasip etmesin inşallah. Herkesin kendi kararı ama benim düşüncemi cahil olarak tanımlayanlar kendilerini hem aldatıyor hemde avutuyorlar..
- +1 yıl
ayne oyle sevgılı karesım
normal değil ama normalleşti
10 Yorumla
+1 yıloldu olucak elini tutma hatta görüşme
00 Yorumla
+1 yılanormalsin ama keyfin bilir.
00 YorumlaBence normal. Guzel bisey opusmek
00 Yorumla
+1 yılDudak yerine anlı tercih eden adamın dibidir
20 Yorumlaevlenmeden seks yapmakta normal hangi cağdasınız
00 YorumlaHaklısın bu normal bir şey değil :)
00 Yorumladini acısını önemsemiyorsan normal
00 Yorumla
+1 yıl#millet birbirini yiyo ne öpmesi yahu.
10 Yorumla
+1 yılDoğru tabi ewleninve sap gibi kalmion
00 Yorumla
+1 yılnormal bence ben öpmem
00 Yorumlayani işte artık normal karşılanıyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. son derece haklısın :D
00 YorumlaBu sitede herşey normal :)
00 Yorumlanormal bence ya öpüşmek
00 Yorumlanormal bence
00 YorumlaAman ha sakın
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha yok sordum sadece ya