+1 yılAynı his bende de var. Sevgiye aç olmandan kaynaklı bu onu söyleyeyim sana. Fakat neyseki kendimi dizginlemesini bildiğim için çok da takmıyorum. Yani en azından bazı karaktersiz kızlar gibi gönül eğlendirme amacıyla 100 tane flört yapmıyorum. Veya sırf bu hale girdim diye karakterine bile güvenmediğim bir insanı tavlayıp cinsel olarak kullanmaya çalışmıyorum. Karakterli olmak güzel bir şey.
116 Yorumla
Soran+1 yılBen de kimseyle konuşmuyorum kimse yok hayatımda veya etrafımda. Sence nedeni bu mu? Ve sen de mi güvende hissetmek istiyorsun? Tam nasıl bir his?
- +1 yıl
Aslında güzel bir his. Ya benim karakteristik olarak ruh ikizim olan bir oyun karakteri var. Bazen onunla birlikte uyuduğumu, ona sarıldığımı, onu öpüp sahiplendiğimi, sonra onun da beni sahiplendiğini hayal ediyorum. İnsan güvendeymiş gibi hissediyor bir an bile olsa. Yani evet, ben de o hissi istiyorum diyebilirim. Ama şöyle bir durum var yanlış anlaşılmasın, ben aşık olsaydım, hislere aşık olmazdım tabiiki de. Ya da sevmeyi sevmezdim. Kişiyi severdim. Bütün mesele de bu. Kişiyi olduğu gibi sevmek... Sadakatli olmak, ömürlük gözüyle bakmak...
Soran+1 yılO ayrı mesele tabi ki. İnsan zaten kendini tam hissettiğinde ve karşı tarafı oldugu gibi sevdiğinde gerçekten sevdiğini söyleyebilir. Bu sadece içten bir ihtiyaç. Peki sence bu hissi nasıl azaltabilirim? Benim de kimsem yok ne konuştuğum ne bir şey. Stresli bir dönemimdeyim hayatımda iş arıyorum falan ve bu his içimde gittikçe artıyor.
- +1 yıl
Bunu düşünmeyerek. Hayatta her şey aşk değil. Hiç ilgi alanın bile yok mu? Onlara odaklan. Gerçekten ciddi ciddi yoksa da kendine ilgi alanı edin ve hayatında kafa dağıtabileceğin bir hobin olsun. İnan bir noktadan sonra artık takılmaz oluyorsun. Düşün ben bile artık milletin o kadar seksi bulduğu kızlara alfa misali hiç kafamı bile dönmez oldum. Bu yüzden beni eşcinsel zanneden de oldu. 🤡.
Ama emin ol has heteroseksüelim. Sadece onların bir tarafını kaldırmamak için artık kafamı onlara dönmüyorum bile. Baksam bile sadece 1 saniye. Hadi aşırı güzelse 2 saniye. Onun dışında daha uzun süre bakıyorsam muhtemelen ya gözlem amaçlı bakıyorumdur ya da cidden ilgimi çekmiştir ki ben dış görünüşe aldanan bir insan da olmadığıma göre genelde onlar gözlem amaçlı bakış oluyor. - +1 yıl
Nasıl bu düzeye geldim? Kendi hayatıma odaklanarak, kendimi buna karşı yetiştirerek bu hale geldim.
Soran+1 yılVar ilgi alanlarım zaman ayırıyorum da işte insanin içinde oluyor istek. Ben de kimseye hani dediğin gibi bir taraflarını kaldırmamak için yaklaşmıyorum zaten çoğu insanin ilişkileri de çıkar odaklı. Benim aradığım daha derin bir ilişki. Neyse artık kafa dağıtılacak başka çare yok.
- +1 yıl
Hayret. Benle benzer kafa yapısına sahip olan birisi. Hoşuma gitti açıkçası.
Soran+1 yılBenim de 🤣
- +1 yıl
Ben de aslında derin bir ilişki isterdim. Böyle ömürlük olan, yediğimizin içtiğimizin ayrı gitmediği, beraber yaşlandığımız, iyi niyetli, azıcık bile olsa mantığını kullanabilecek kadar iyi kararlar verebilen (çok mümkünse de zeki olsun) ve bana gerçekten değer veren, benim için gerçekten emek veren bir kız olmasını hayatımda isterdim.
Soran+1 yılBen de istiyorum ama kimseye güven olmuyor gördüklerim duyduklarımdan da iyice korkuyorum bir ilişkiden ama içten içe de en çok isteğim o. Bilmiyorum gerçekten
- +1 yıl
Ama işte sadece düşünmekle kalıyorum ne yazık ki bunu bile. Çünkü tam bir kız gelip "İyi niyetli birini arıyorum." diyor. Sohbette nasıl biri olduğumu belli ediyorum. "Senin gibi bir insan hayatımda görmedim." diyip ardından "Umarım daha iyi birisiyle karşılaşırsın." diyor. Ağızlarına 2 tane çakasım geliyor. Ulan dibine iyi niyetli insan gelmiş yürüsene ya da ufaktan bir görüşme isteğinde bulunsana. 🙄
- +1 yıl
Cidden bazen malca hareket ediyorlar ya da fazla çıkarcılar. Ve ben menfaatperest insanlardan nefret ederim.
Soran+1 yılBirtek ikili ilişkiler değil arkadaşlık ilişkileri hayatın her alanı böyle insanlarla dolu maalesef. Ve kendilerini akıllı sanıyorlar. Sadece gülüyorum onlara. Yazık kendilerini bile sevmiyorlar ki başkasını sevsinler.
- +1 yıl
Aynen öyle. Anlatmaya çalıştığım da bu. Sen akıllı bir kıza benziyorsun. Farkındalığın olması gerçekten güzel. Hoşuma gitti.
Soran+1 yılSen de akıllı bir çocuğa benziyorsun :) ben de tebrik ederim.
- +1 yıl
Teşekkürler 👍
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. yorulmusun.
sevgisiz kalmis ruhun, bugune kadar birseekilde oyalamisin ama ruhun isyan bayraklarini cekmis.
ruhunda bir gidasi var.
kendine itiraf edemiyorsun ama bir sevgiye tamamen teslim olmak istiyorsun, sarilmak, sarmalanmak, kesfedilmek, fethedilmek... bunun icin ilk sartin Guven.41 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım bu içimde hissettiğim bu histen Nasıl kurtulabilirim
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sadece kuvvetli bir erkeği sarılma ihtiyacı duyuyorsan demekki kendini güvende hissedecek bir yer arıyorsun bunu atlatmanın yolu birine sarılmak olacaktır maalesef ki )
219 Yorumla
Soran+1 yılEvet hayalimde öyle. Bu içten bir eksiklik mi sence?
Soran+1 yılAnladim peki bunu yaşamadan bu hissi bastırmam ya da kurtulmam mümkün mü sence
Soran+1 yılYa onu zaten yapiyorum ama o güvende hissetme hissi yabancı bir erkekle olduğunda oluyor yani diğerleri sadece şefkat hissi veriyor aynı hissi değil
Soran+1 yılYok ya zaten olsa sormam bunu neyse bilmiyorum artik
Soran+1 yılYok zaten durduk yerde de yapılabilecek bir şey değil
Soran+1 yılÇok yabancı değil ama normal bir arkadaşım olsa güvendiğim İnan yapacak durumdayım çok ihtiyacım var sanki böyle sarılmak saçlarımla oynanması güvende hissetmek bu hissi arıyorum beni rahatsız ediyor
Soran+1 yılYok işte öyle bir ortamda nasıl yaratılır zaten sanmıyorum erkeklerin hoşlanmadığı kıza bu şekil sarılmak isteyeceklerini
Soran+1 yıl25 yaşındayım okulum bitti yeni iş arıyorum bilmiyorum kendimi kötü hissettiğim bir dönemdeyim belki de ondan bu hisler arttı olabilir mi
Soran+1 yılYani içimdeki hisleri azaltmak adına mı
Güvende hissetmek için, kendin söylüyorsun zaten o konuda bir zayıflığın var ve bunu öyle kapatıp unutmak istiyorsun
43 Yorumla- +1 yıl
Bu sorunun cevabı içinde yatıyor sadece kendini araştır ve kendinle bütünleş ben sevgisilikten böyleyim derim ama belki sende durum böyle değil ama yinede buna sebep olan küçük ve önemsiz gibi görünen bir olay yaşadın her neyse uzatmayayım ama cevabın ne olursa olsun o istek gitmeyecek çünkü geçmişi değiştiremeyiz veya hissettiklerimizi çoğu şeyin kontrolü bizde değilidir ama yönlendirmek içsenin elinde olabilir bu gibi durumlarda eğer samimiyetsiz sohbetler ve ilişkiler istemiyorsan kafanı dağıt resim çiz müzik dinle ayıcığına sarıl kendi elinle kendi başını okşa
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ayrıntılı ve güzel cevabın için. Biliyorum elbet ki sevgisizlik, güvensizlik, korku hislerinden dolayı böyle hissediyorum. Stresli olduğum zamanlarda artıyor bu istek çünkü biliyorum. Bir de hiç yaşamadım yani demek istediğim erkek arkadaşım bile olmadı sarılmadım normal bile. Zaten hiç yaşamadığım bir şeyi neden bu kadar istiyorum bilmiyorum. Geçmişi değiştiremeyiz ama işte insan bazen kendiyle alakalı eksik yönlerini bulup geliştirdiğinde icindeki hislerde zamanla geçiyor. Ondan da biraz merak ettim.
- +1 yıl
Benim için böyle değil bu illa sevdiğime sarılasım hissi var bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİçten gelen bir dürtü olabilir
00 Yorumla
+1 yılBelki de sarılmaya değil güvende olmaya ihtiyacın vardır. Gün içinde kendini güvensiz hissediyo olabilirsin 🤔
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet asıl his bu güvende hissetme hissi :(
- +1 yıl
Yasam alanını güvenli kılsan gececek öyleyse. Naif yaratıklarız biz biraz:)
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgilinin hiç olmamasından kaynaklı merak duygusu bununla birlikte içinde bulunduğun ailevi durumun da etkisini göz önünde bulundurursak ve yaşını da baz alırsak böyle bir istek normal geldi bana
01 Yorumla
Soran+1 yılYani hep vardı bu his bende daha öncede. Böyle stresli hissettiğim zamanlarda hep bunu aradim. Haklısın belki de öyle
O bende de vardı, sanırım yalnızlık şeysi. Sevgilim olunca ona sımsıkı sarılıyorum. Bağımlılık yapıyor valla
13 Yorumla
Soran+1 yılSizde de güvende hissetme şefkat hissi oluyor mu?
Soran+1 yılAnladim sanırım kadınlarda olan bir istek bu güvende hissetme hissi
+1 yılSanırım çocukluktan gelen bir durum bu güvende olmayı veya birinin sevgisini ve güven duygusunu hissetmek istediğiniz için olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılSizce kendine güvensizlik mi bu?
- +1 yıl
Kendine güvensizlikten ziyade güvende hissetme ihtiyacı ((: birinin seni olduğu gibi kabul etmesine ve kendine güvende hissetmeye ihtiyacın var gibi görünüyor. Bu yüzdendir ki sana kocaman Hug gönderiyorum 🤗🤗
Soran+1 yılAhahah ben de sana 😊🥰 böyle hissetmek istemiyorum aslinda hic
- +1 yıl
Psiko destek alarak durumu kontrol altına alabilirsiniz ^^
Soran+1 yılSağolun 😊
- +1 yıl
Rica ederim. Iyi günler :)
+1 yılŞu anda aynı hissi bir kadın ile düşünüyordum soru denk geldi sana. Bu tesadüf mü gerçekten 😄
06 Yorumla- +1 yıl
Sevgisizlikden dolayı. Kişi yaş aldıkça karşı cinste sevgiye muhtaç kalır zamanla. Sen çok erkek ile içli dişli olmadın bu yuzden
Soran+1 yılYa bende bu istek hep ara ara yokluyor. Özellikle stresli oldugum zamanlarda arttığını hissediyorum ve hani bu gerçekten karşı cins ihtiyacımı yoksa kendi içimde mi bir şey eksik onu anlamaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Doğanın kanunu bu. Erkek kadın ateş barut gibidir yan yana gelince patlarlar. Vücudun tıpkı suyu nasil hissediyorsun susayınca su iciyorsun acıkınca yemek yiyorsan bu da böyle bedenin ruhun erkek ıstiyor artik. Bu Allah tarafından verilen bir his. Böyle olacak ki insan nesli devam etsin. Icini ferah tut normal bu şey 😊😊
Soran+1 yılAnladim teşekkür ediyorum cevabın için. Geçer inşallah 😂🤦🏻♀️
- +1 yıl
Geçmez. Bu histen neden rahatsız oluyorsun. Insan ve kadın oldugun için bu his sende var. Bu demek oluyor ki çok cana yakın sevecen erkeğini çok seven bağlı olan kadın olacaksin. Arkadas olarak birsey merak edersen beni ekleyebilirsin fikir alisverisi için 😊
Soran+1 yılBuna ihtiyaç duyduğum için kendimi güçsüz hissediyorum ondan rahatsız hissediyorum. Neden kendimi stresli ve kötü hissettiğimde aklımda bu yer alıyor anlamıyorum.
+1 yılKorkuyorsun ya da yalnız hissediyor korunmak istiyorsun
03 Yorumla- +1 yıl
Gel kaynağını bulalım beraber
Soran+1 yılGaliba böyle bir şey var içimde çok rahatsız ediyor beni
- +1 yıl
Yaz buluruz sorun nerde
Biz buna erkeksizlik diyoruz. Her kadının arzusudur bir erkek ve her ihtiyacını giderecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir yaşarsın umarım bir gün bende bir kadına sarılmak isterim 😀
00 Yorumla
+1 yılbende de öyle ya temas bağımlıyım herhalde ya da azınglık bilemiyorum ama ellemem gerek uyurken kalça olur göğis olur d.
00 Yorumlabirşeyler bilinçaltında yer etmiş olabilir aidiyet ya da güven duygusu da artısı
05 Yorumla
Soran+1 yılBilinçaltında yer etmek derken tam olarak neden bahsettiniz? Biraz açar mısınız
Soran+1 yılHaklısın ben de öyle düşünüyorum. Bir de bu güvende hissetme hissini öyle karşılayabileceğimi düşünüyorum demek ki. Halbuki alakası yok onla bağdaştırmışım.
Soran+1 yılEvet sanırım bu içerden bir eksikliği dışarıdan kapamak istemek çünkü hep böyle savunmasız ve stresli hissettiğim zamanlarda bu düşünce beni rahatlatıyor
İşte her insanda ne senin gbi nede benim gibi düşünüp harekete geçmez hep art niyet hepppl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel oluyo erkekle uyumak
40 Yorumla
+1 yılHemen buralardan birisini bul.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil ya birini bulmak için sormuyorum. Sadece böyle hisseden var mi bunu merak ettim yani
- +1 yıl
Vardır.
+1 yılBaban çok mu ilgisiz sana karşı
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal ya aramız ilgisiz değil yani
- +1 yıl
Peki senin konuşmaya ihtiyacın var mı
Normal bişi bende istiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin canın başka bi şey istiyor bence 😅
21 Yorumla
Soran+1 yılO ayrı ya 😂 onu da elbette isterim ama onu istemek doğal geliyor ama bu isteğimin nedenini bulamiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevildiğini hissetmek istiyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sarılacak birini bile bulamıyoruz
10 Yorumla
+1 yılsevgisiz olduğun için..
01 Yorumla
Soran+1 yılBu beni güçsüz mü yapar peki bunu istiyor olmam?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHormonlardan o dediğin
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela? Cinsel istek anlamında mı?
Cinsel Yaşam konusunda 13,7b cevap paylaştı. Olur öyle arada. Geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevamını istemez miisn
00 YorumlaAnnenle baban ayrı mı
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Soran+1 yılSarılıyor ama bu babamla alakalı değil ben bi ilişki olarak istiyorum bunu
Aynısı bende de var ama kızlara karşı
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim dediğim ama sadece cinsel değil duygusal olarakta ihtiyaç duyuyorum
+1 yılYaş kaç
09 Yorumla
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
Bakın sarılma ihtiyacı normal bir ihtiyaç Sevgiyi gösterir tâbi kadınsın duyguların var sarılma Sevgi görmek kadınlık duyguların artık torpüluyor bir sevgilin olduğunda Sarılsın öpsün saçlarını okşasın bebek gibi olursun
.. yani normal sadece bazı duygular bastırıyor çok iyi bir şey
Soran+1 yılEvet böyle şeyler de istiyorum ama bunu istediğim için kendimi güçsüz gibi hissediyorum neden buna ihtiyaç duyuyorum diye neden bilmiyorum
- +1 yıl
Yahu normal bir şey kötü hissetmeni gerektirecek bir şey değil güçsüz de hissetme kötü bir şey değil
Soran+1 yılOf bilmiyorum o yazdığın gibi bir şey yaşamazsam rahatlayamayacakmışım gibi hissediyorum. Erkeklerde de oluyor mu bu istek
- +1 yıl
Erkekler de hiç bir kızla hiç bir şey yaşamamış erkek de olur yani ben onun için anlıyorum seni
Soran+1 yıl😔😔
- +1 yıl
Yahudi üzme kendini kendine gel sana bu duyguları öyle verecek biri çıkar ki aşk yumurcagı olursun inşallah beddua ediyorum
Soran+1 yılUmudum kalmadı artık olsa şimdiye kadar olurdu bence sevilirdim yani
+1 yılİnsan belli bi yastan sonra istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle diyince de yaşlı gibi hissettim 😂😂
- +1 yıl
😀
+1 yılBastırılmış duyguların var
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
bilmiyorum analiz etmek lazım
+1 yılLibido durumu nasıl?
02 Yorumla
Soran+1 yılO da var. Ama bu durum farklı sence neden güvende hissetmek istiyor olabilir bir insan
- +1 yıl
Yani güvende hissetmek olabilir hiç sevgilinde olmamış. Etrafta görüp bilinçaltına kazınmıştır. Şuanda nasıl libido durumu peki?
+1 yılYalnızlık bende öyleyim
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki sende de bu güvende hissetmek şefkat isteği hisler oluyor mu?
- +1 yıl
Oluyor oluyorda guveniyom
+1 yılUzun uzun anlat birkac oneri vereyim tkp et
00 Yorumla
+1 yılolabilir doğaldır
00 Yorumla
+1 yılOlamaz
00 Yorumla
+1 yılEe sarıl kğmse yokmu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılRuhsal durum normal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDene ve öğren
00 Yorumla
+1 yılKadınsın normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGel sarıl😊🤗
10 Yorumla
+1 yılİçin yanıyor ondan
00 Yorumla
+1 yılBaban var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
Baba sevgisi az galiba babanla aranız nasıl
Soran+1 yılDeğil aslinda fena değil yani normal aramız ama sevgilim olmadi yani yabancı erkekten bir sevgi görmedim belki ondan
- +1 yıl
Ozaman sevgili yap kendine
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne