Ya arkadaşım bak sevdiğin kız öyle herşeyi dalgaya alan biri değilse git cesurca senden hoşlanıyorum de azarlıyıp etmez seviyorsa oda söyler sevmiyorsa da yine derki kusura bakma ama olmaz falan der bu kadar yani ama yok şımarık biriyse deli dolu kızsa aman diyim
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben seven ama uzaktan seven kadınım. Normal arkadaş gibi davranıyorum zaten kimse hiçbir duygumu anlayamıyor normalde de. Bu kişi ailemden olsa bile. Bu yüzden rahatım. Kendisiyle arkadaşız. Numarası da yok. İnstasını buldum ama istek atmaya utanıyorum o yüzden hiçbir şey yapmıyorum.
14 Yorumla
+1 yılşimdi şöyle,
2 tıp seven kız olur.
1 aşkından dağları deler, fazla Cesur olur. Direk yazar
2. O kadar çok seviyordurki, Kaybetmeyi göze alamaz. Platonikliye bile razı gelir ve Yazmaya cesaret edemez.31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Kültür & Sanat konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla bezdum artikk yaa yeminle bak. Senin bu platonik takilmalarindan yaslandim ben yaz su kizaa yazzz
15 Yorumla- +1 yıl
Keske yav gaza getirmeye calisiyorum seni olmuyor. Nolur bak her seye gec kalmak istemiyorsan adim at nolcak sanki. Oz guvenin yoksa tipine guvenmiyorsan tarzini degistir hayata gec kalma
- +1 yıl
tamam bir foto at begenirse yaz selam yaz ya nolcak sanki. Hep geride durursan ilerde pisman olursun ve hep yalniz kalirsin o yuzden adim atmaktan korkma
Bıhtıh ya
Kızın instagramını ver aranızı yapıcam ciddi söylüyorum21 Yorumla
+1 yılYazar ama duruma bağlı yine de. Yazmaya da bilir. Benn birini çok seviyorum ama yazmıyorum mesela.
13 Yorumla- +1 yıl
Belki beğendiği içindir, belki merak ettiği içindir. Belki de sadece takipçisini arttırmak içindir. Bunu onunka konuşmadan, sohbet etmeden bilemezsin
- Kültür & Sanat konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılBen yazmadım yani yazanda var yazmayan da bu kişiden kişiye değişiyor
14 Yorumla- +1 yıl
Beğenmiştir öyle eklemiştir senin yazmanı bekliyordur sen yaz gitsin selam veya başka biși yaz
- +1 yıl
Tm sen yaz
ben olsam yazardım da bazısı gurur yapıyo kıza bağlı
11 Yorumla
+1 yılKızlar daha gururlu o yüzden karşı taraftan adımı beklediği için sevse de yazmayabilir
23 Yorumla- +1 yıl
Takipçi için eklemiş de olabilir, beğendiğim bir erkeği ekleyerek hemen belli etmem ben çünkü
+1 yılHavadan Sudan bahaneler bulup yazıyordum. Baya Soğuk davranıyordu. Bende soldum
19 Yorumla- +1 yıl
Bence bu konularda hemen "acaba beğendi diyemi istek attı" diye düşünme. Bende bir ortamda gördüğüm kişiye istek arıyorum genelde. sırf hoşlandığım için değil. Ama bu soruyu sorduğuna göre senın ilgini çekiyor bu kız. Bence konuş normal. Olumsuz bir dönüş almaktan korkma. Belki de hoşlanıyordur senden. Hoşlanmıyorsada Çok ta şeyapma en azından neyin ne olduğunu öğrenirsin ve heves etmezsin aklındaki düşünceden kurtulmuş olursun. Yani adım atmaktan çekinme. Biz de böyle şeyler yaşadık, "hayatta biri gelir biri gider. Ü gideni unutturur" . Düşüncesi ile hareket ettim ben. Birkeresinde olumsuz sonuç almıştım ama bir sonraki gelen kişide yine ilk adımı attım şimdi onunla mutluyum. Başka ne diyebilirim ki. Ne yaparsan yap pişman olma.. Sonuçta kötü bir şey yapmıyorsun.
- +1 yıl
Yoo neden sıkıntı olsun
- +1 yıl
Offff ne canım insanlar var. Neyse olabilir bence takma bunu
- +1 yıl
"Ne biçim insanlar" diyecektim. Klavye değiştirdi. Yani daha seni tanımadan red Yemen saçma
Kız erkeği fsrketmiyor seven iki eli kandaysa bile yazat
21 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir ben seviyorsam mesela yazmam gider yüz yüze bir şekilde açılırım
12 Yorumla- +1 yıl
İnstagramda herkes herkesi ekliyor genelde bir neden yok tanımadığımız ama ortak takipçilerimiz var diye eklediğimiz çok insan oluyor
Kalbi feci sekilde kirildiysa yazmaz amma bu sevmediyi icin degil kirildiqi icin
16 Yorumla
+1 yılGerçekten seven herhangi biri iletişim kurar
14 Yorumla- +1 yıl
Ya takipçisini çoğaltmak içindir ya da beğenmiş olabilir
- +1 yıl
Hikayesine yanıt vermeyi dene
- Kültür & Sanat konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok seviyorum ama yazmıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Ondan hoşlandığın için veya arayış içinde olduğun için böyle varsayiyorsun. Eklemesinin pek çok sebebi olabilir, illa seni beğendiği anlamına gelmiyor. Tek başına bu davranıştan anlayamazsın yani..
+1 yılBilmiyorum kişiden kişiye değişir
13 Yorumla- +1 yıl
Heryerde aynı soru, şaka gibi hep aynı soruya cevap veriyorum😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen yazmam korkuyorum çünkü hem o sevse o yazar ilk adım erkek atmalı 🙃
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEklediyse ya yazmanı bekliyordur ya da sadece öylesine takip etmiştir
Cevap sahibi+1 yılSana kalmış bu işlerde anlamam
- Kültür & Sanat konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan herseyı yapar yazarsa ararda sorarda
11 Yorumla
+1 yılben sevdiğim çocuğa yazarım onunla konuşurum
14 Yorumla- +1 yıl
fotoğraflarınız var mı hesabınızda eğer öyleyse olabilir
- +1 yıl
yakın arkadaşlara bir şeyler ekle onuda yakın arkadaşlara al sohbet başlatıcak tarzda bir story planlayın
- Kültür & Sanat konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılYazmak isteyen her türlü yazar
11 Yorumla
+1 yılBen yazmıştım ama kişiden kişiye değişir
16 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Daha bir haftada sana dm den yazmasını bekleme
İstersen önce sen mesaj at ama şöyle sen benim alt dönemimdensin dimi falan gibisinden sohbet açmaya çalış doktoruz dedin ordan ilerle
Sonrası gelir zaten ve kızın sana nasıl yaklaştığından amacını anlarsın - +1 yıl
Hikayesine cevap ver arkadaşça yaklaş duruma göre ilerlersin ya da bi daha konuşmazsin
+1 yılevet yazar gurur yapmaz direk yazar
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun kız ve erkekle alakası yok seven yazar
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbeğenmiştir yoksa niye takip atsın ki
Cevap sahibi+1 yılmerhaba yaz sadece veya story Atınca birşeyler yaz
Cevap sahibi+1 yılyoo sen takıp atmıştn dersin terslerse
Cevap sahibi+1 yılorasını bilemem siz yazacaksınız sonrası gelir zaten
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum
+1 yılSeven kiz normalde yazar ama istisnai bir durum yoksa yani kırılmamışsa üzülmemisse olacağına inancı gitmemisse yazar bahane bile bulur konusmak için
00 Yorumlayazabilirde sen adim atmazsan
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir
10 YorumlaYazarmı bilmem belli eder
10 Yorumla
+1 yılYazar tabe laa
11 YorumlaDuruma gore yazar
14 Yorumla- +1 yıl
Tabiki begenmis eklemis normalde bir kiz sadece cok etkilendiyse birini eklemeye cesaret eder aslinda senin ona yazman bir jesttir madem beni ekledin ben de muhabbeti baslatayimdir ilk adimi atarak seni eklemis daha napsin simdi sira sende guzel bir merhaba yaz ve konusmaya basla 😉
- Kültür & Sanat konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYazar
11 Yorumla bazilari yazar bazilari korkar raddilmekten
112 Yorumla
+1 yılYazar
112 Yorumla- +1 yıl
Beğenmiş olabilir ya da yüzden tanıdığı için tanışmak istemiştir en kötü ihtimal manasızca eklemiştir
- +1 yıl
Mümkündür. Selam ver bakalım ne diyecek
- +1 yıl
Naptın ya naptınnn ne resmi? Selam ver sohbet edebilirseniz devamı gelir yoksa yok
- +1 yıl
He genel atıcaksın yani ona değil anladım. Tamam öyle yap bakalım ne olacak🤓
- +1 yıl
Kesinlikle yazmalısın denemek bedava
- +1 yıl
Niye üzüleceksin ya takma
- Kültür & Sanat konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılYazmalı
12 Yorumla- +1 yıl
Düşüncesini bilemem ki ya arkadaş olmak içindir ya da beğendiği için belki ortak arkadaş olduğu için de olabilir
+1 yılYazar
11 Yorumla
+1 yılyzar
11 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılBen yazmam
15 Yorumla- +1 yıl
Merak ettiği için istek atmış olabilir
- +1 yıl
Olabilir
Sonucunu biliyorsa yazmayabilir
16 YorumlaKesinlikle evet
12 YorumlaKültür & Sanat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yazmayabilir de
16 Yorumla
+1 yılYazmayadabilir
14 Yorumla- +1 yıl
Seni eklemiş olması beğendiği anlamına gelmez
- +1 yıl
Seni eklediği anlamına gelir. Bunu ona sorarak öğrenebilirsin ancak. Yoksa burada ben böyle derim öteki başka bir şey der.
+1 yılYazmaz ☹
13 YorumlaKültür & Sanat konusunda 2,4b cevap paylaştı. yazar
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurcun nedir evladım
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmek ne kelime aşık kanka
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsa yazar
10 YorumlaYazar öper ne varsa yapar
10 Yorumla
+1 yılYazar
11 Yorumla