sevgilimle beraber yemek yapıcaz ama ben yemek yapmayı hiç bilmem ondan makarna dedim ama yok dedi güldü bana :)) bana bırak yemek işini dedi ama gururuma yediremedim ben yemek yapıcam. ne yemek yapabilirim kolay ve lezzetli lütfen yardım edin, sevgilime ne yemek yapabilirim?
Cevabın nedir?
balık sezonu açıldı ikitane iri boy balık al bir tepsiye patates, soğan, havuç, domates, limon dilimle balıkları üstlerine diz az zeytin yağı gezdir birazda defne yaprağı koy icine folyayla sar tepsiyi at fırına, balıklar pişerken beraber salata yapın sohbet edin hem birbirinize zaman ayırırsınız hemde enfes bir yemek yersiniz ah birde rakı varsa masada offf offf salata bol rokalı olsun...
03 Yorumla
Soran+1 yılabicim ama sen tam balkon akşam yemeği kurdurdun :D öğrenciyiz basit şeyler olsun rakı felan uymuyor gündüz gündüz :D
Soran+1 yılhaha :D
En İyi Cevaplar
makarnayı fırında beşamal sosuyla yap, besamal sosunu da hazırlarken içine fazladan bolca süzme peynir erit..
ben sevgilime yapmıştım bayıldı, öyle basit bir makarne değil ana yemek gibi hoş görüntüsü lezzeti ve ağırlığı vardır..
öyle çok fazla yetenek te istemez...07 Yorumla
Soran+1 yılmakarna dedim güldü yok dedi
Soran+1 yıltamam bir bakim çok sağol :))
Soran+1 yılben buna etli bişey yapmalıyım ya makarna, pilav da istemiyor basit görüyor
Soran+1 yıllazanya ne ya
- Yeme & İçme konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılInternetten yapmak istedigin sey atiyorum pilav.
pilav yapilisi kolay. yaz bin tonsayfa cikar.. bana da annem ogretmedi netteki tariflere gore yapıyorum gayette iyi oluyor. sevgilin ne seviyor? ya da ne yapcaksiniz. agir mi hafif mi olsun.118 Yorumla
Soran+1 yılben de pilavlara bakıyordum cnım ya. ya ben yemek yapmayı bilmem işte hiç ama o anne yemeğine alışmış ya basit şeyler istemiyorum ona göre bişeyler işte
- +1 yıl
Im. bulgur pilavi domatesli biberli falan lapa olmaz yapilisi kolay netten tarife bak dedigim gibi. yanina salata veya cacik. sulu yemek istiyor musun? Bence gereksiz yanina firina tavuk at aldigin yerde kestir guzelce yika sosla posete koy aci biber domates sogan patates koyarsan daha guzel olur..
Soran+1 yılpilav felan boşver diyo ya
- +1 yıl
Ne seviyor soyle. ben de ona gore bisey diyimm
Soran+1 yıletli bişeyler
- +1 yıl
Firinda tavuk kolay basit.. hazir kemiksiz etler var. bunlari kizartip yanina kirmizi yesil biber , patates kizartip sus gibi koyabilirsin. biberinizz falan varsa kozleyip yogurtlu sarimsakli bisey yapabilirsiniz secenek cok bu dedigimden hangisi yakin geldi
Soran+1 yılcanım fırın var mı bilmiyorum ki. böylece etli bir yemek olsa ocakta o iyi olur sanki
- +1 yıl
Tavada kizart
- +1 yıl
Etli yemek diyince aklima guvec falan geliyor. fasulye. turlu. keskek sulu koftete falan. karniyark musakka falanda olur.. sulu yemek daha baska gelmedi aklima
Soran+1 yılcanım etli patatesli bir sote gibi bişey olur mu? beşamel soslu felan tavada olur mu
Soran+1 yılya tavada et sote tarzı bişey olabilir mi böyle patates felan da olsa içinde üstüne beşamel sos. olur mu öyle bişey canım
- +1 yıl
olur olmasinada besamel sosu herkes sevmz..
- +1 yıl
Hepsini karistirip oyle mi yoksa ayri ayri mi pisirip birlestirceksin
Soran+1 yılyok üstüne dökülüyor ya
- +1 yıl
Ustune dokulen besamel sos. benim kastettigim eti patatesi falan ayri ayri mi pisirecek olman.. yani yle et piserken patatesi üzerine atip hepsini karistirarakk mi yapiccaksin. yoksa ayri mi
Soran+1 yılnasıl olur bilmiyorum ki işte
- +1 yıl
Knka bak besamel sosu herkes yemez. ben firinda makarnayi oyle yaptim. sevmediler tarf verim basit bisey..2-3 sogan 2 domates 4patates 1ufak patlican tereyagii. aci seviyprsaniz aci biber.. bunlarin hepsini coooook minik dogra. tavaya yagi kat biraz kizsin. patatesleri at. pisince sogani at kavur surekli sonra domates ve patlicani ayni anda atipsu ekle ayrica maydonoz acibiberide ekleyebilirsin. patlicanin rengi degiscek domatesnde sekli kaycak yok olmadi az daha su ekle. cok guzel oluyor tadi ve de basit.. yanina da ayran yapin yiyin iste tam ogrenci yyemegi :D etli yaparsan patlicani cikarabilirsin. ama ilk eti mi atarsin patatesimi bilmiyorum denemedim..
Soran+1 yıltamam canım benim bir bakim çoook teşekkürler
- Yeme & İçme konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılEt sote yapın iş birliği cok olur :)
Zorda degıl
kup kup kesin sırayla pişirin :)120 Yorumla
Soran+1 yılet soteye patates felan konulabilir mi öyle bişey olur mu beşamel soslu felan
- +1 yıl
Tarıfte yazmıo ama ben Kup kup kucucuk patatesleri ilave ediyorum besin degeri yuksek olsun diye ; ama dikkat etmen gereken sey patates zor pişer biber ve sogana gore kapagını kapat ekleyince buhardan yumusar
beşamal sos yerine salça karabıber tuz acıdan yanayım
yanına bir de tavuk bulyonlu plav yap suda pirinçleri onceden bekletip
Çoban salata yapın beraber o soysun sen kes ama knorun salata sosuyla lezız hale getırebılırsın
Soran+1 yılya dediklerin süper de soteyi yapavilir miyim bir de tavuklu olur mu
- +1 yıl
Yaparsın kız asla tecrubesız oldugunu belli etme bu ilk iş :)
Tavukla olur ama riske girme
kuzu sotelik yaGsız et al
yumusacık olur
sakın dana alma et cunku o daha sert olur kayiş gibi olma ıhtımalı var.
once soganlari mini minak dogra kup kup agzına dişlerin arasına kurdan koy gozlerın yasarmaz makyajın akmaz. - +1 yıl
Hemde tecrubeli gosterır :)
Tereyagı koy tencereye (metal yerıne teflon olursa yapısmaz ve tahta kaşık kulan cızılmesın) tereyaga ek azıcık normal yag da koy lezzet versın. Ama yagı iyi ayarla basta koy uzerıne ek ilave edersen hos olmaz damakta yag hıssı bırakır.
neyse kup mınnak soganları at tencereye bu sırada o da bıberlerı dograsın kup kup sogana ılave et bıber cabuk erır ama sogan zor olur ıyıce olene kadar kavur pembelessin. Uzerıne mınımınacık 1 tanecık patates dogra kup kup guzel sulu kabugu ayıklanmıs domatezı de koy (butun bunlar olurken kuzu etı o da yıkasın kanı gıtsın kavurmana getek yok ) at kup etlerı tencereye 1 kasık salcayı ılık suda sulandır bardakta ekle - +1 yıl
Arzuya gore sarımsak ez koy baharatlarla çesnilendir azicik su ekle kapagını kapa arada bı karıstır yarım saat 40 dk pişer
- +1 yıl
bir de tavuk bulyonlu pirinç pilavı tamamdır
Soran+1 yılay bu tarif çok güzel tamam canım valla bunu yapim en iyisi. et ne kadar alim 2 kişilik _?
- +1 yıl
Tatlım bizde etin yeri yemek de büyük ; arzunuza gore degişir ama
1 sogan orta boy
1 kucuk boy patates
1 baş sarımsal
4 5 biber
4 5 kırmızı bıber
sulu ırı 4 5 domatesın yanına 2 kişilik et sote de 300 gram et yeterli goz kararı bakarsın 500 kadar yolu var :) bu arada hem domates hem salca kullancagın için 1 kup kesme seker koy acımtrak olmaz :)
Soran+1 yılçokk sağol valla canım bana çok yardımcı oldun :)) isterse pilav da yaparım :)
- +1 yıl
Ne demek canım :)
Erkegın midesi tok oldu mu daha bir sevimli oluo :D
pirinç pilavi yanina çok yakişir ama riskli çünkü ilk yaptıgında tutturamama ihtimalin var lapa olabilir.
Eger su da pirinçi bekletırsen
az kariştirirsan
bulyon koyarsan ve en onemlisi pilav olunca havlu mendil uzerıne koyup tencere kapagını kapatırsan basarılı olmaman için neden yok :)
Soran+1 yılbir pilav yapılısını anlat da hayrına bir sevaba daha gir ya :))
- +1 yıl
Tamam kuzum yazayım
Tel sehrıyeli pirinç pilavı :)
2 su bardagi piriç
3 su bardagı sıcak su
goz kararı arpa ya da tel sehrıye
3 yemek kaşıgı tereyag
bir de karabıber tuz belki biraz konserve misir :)
İlkin tencerenin altini yak
tereyagını ekle
hafif kizarsın (cok kızarsa sehrıye sıcrar)
Tel şehriyeyı ekle
bronz bir renk alanan kadar karıstır
(Tencere mutlaka teflon olucak metal de olmaz ve tahta kasık kullan ; sehrıyeyı yanliz koyma hemen yanar)
Kavurdukdan sonra onceden yıkamiş oldugun pirinçleri (en az 3 kere muslukda legenle yıka az da suda legende beklet) suyunu suz tencereye ekle. Sehrıyelerle karıstır ama alt ust yaparak cok az karıstır ne dıbı tutsun ne de lapa olsun. - +1 yıl
Bu arada erkk arkdsn 3 su nardagı sıcak suyu ve tavuk bulyonu bir kapda karıstırsın. İstege gore tuz karabıber ekın. Tencereye fokun 1 2 kere karısyır kapagını kapat ocagın altını kıs
- +1 yıl
15 dk boyunca pişssın sık sık kapagı açma
10 dk sonra suyu cekmiş mi dıye kontrl et
buyuk ıhtml ceker ztn
kagıt havluyu cek 10 dk dinlensin buharı ceksin
o sırada salata yaparsın - +1 yıl
Misir ve dereotu ıle dekor verebilirsin
kase ile kubbe gibi sekil verebilirsin :) servisle gorsellik katarsın - +1 yıl
A bir de unutmusum limon damlatırsan da yapişmasını ve lapa olmasını onlersın tane tane oşur pirinçlerin
- +1 yıl
Yemek kokusu tuttu :)
Afıyet olsun size :D
Soran+1 yılsen süpersinnn çok sağoll :))
- +1 yıl
Ne demek canim :)))
bol bol et
lup lup yag olsun :p
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
32Cevap
Bizim ilk yemeğimiz gülüceksin ama fasulye olmuştu ablası hadi gelin fasulyeleri yap ben gidiyorum gelicem bir saate dedi kaldık ikimz bende bilmiyodum tabi internet yoluyla ayıkladık ettik :D mantı yapabilirsin?
13 Yorumla
Soran+1 yılhaha çok iyi :D canım yemez öyle şeyler
Soran+1 yılaynen :))
Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. fırında tavuk yapabilirsin, hem ucuza mal olur hemde çok kolay bir yemektir, yanına pilav yaparsın, tamamdır. Eğer birde salata yaparsan al sana ziyafet :)
217 Yorumla
Soran+1 yılöğrenci evinde fırın olur mu ki onu bilmiyorum :))
Soran+1 yılne canım :)
- +1 yıl
tavuk pirzola ya da incik al, kemikli ya da kemiksiz farketmez. Sonra derilerini çıkart ben sevmiyorum deri falan çok ağır oluyor
sonra tuz ve biraz karabiber at harmanla. Teflon tavayı ateşe koy ve güçlü ateşte tavukları mühürle bir kaç dakika. tavaya yağ koyma ama yağsız tavada mühürle ya da sadece bir damla yağ koy ilk tavada - +1 yıl
tavukları mühürleyip yarı pişmiş hale getirdikten sonra aynı tavaya iri iri dilimlediğin patatesleride at kızartır gibi maşayla iki çevir yarı pişmiş gibi olsun. En son, küçük küçük tüm soğanlarıda öyle yap tavada, ya da arpacık soğan
Sonra bir tencere al mümkünse teflon karnıyarık tenceresi gibi olanlardan. tavuk altta kalacak şekilkde hepsini yerleştir güzelce, üstüne sıcak suda erittiğin domates salçası ve varsa birazda biber salçasını sulandırıp koy. Kısık ateşte yarım saat ya da 40 dakika pişir.
Soran+1 yılbu kadar mı
Soran+1 yılama sen süper bir tarif verdin yapabilir miyim ki ben :))
Soran+1 yılay canım bir bakim ben rezil olmak da var ama çok teşekkürler gercekten:))
Soran+1 yılbir bakim canım iyice çoook teşekkürler ama :))
Soran+1 yılya ama benım hiç yemek yapamadıgımı biliyor da söylersen mutlu olurum belkı yapabılırım :))
Soran+1 yıltamam canım benım :)
- Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilim balık ızgara yaptı mest oldum :D
Sen de kız olarak sarma yapabilirsin :P24 Yorumla
Soran+1 yılohoooo ben yemek yapmayı bilmiyorum diyorum :))
- +1 yıl
Ben de bilmiyorum anneme yaptırmıştım :D
Soran+1 yılhaha :D
- +1 yıl
:))
+1 yılYemek yerine kek pasta falan yapsan? Hem daha kolaydır tutturmak hem de tatlı yiyin tatlı konuşun
17 Yorumla
Soran+1 yılya canım yemek istiyor antep erkeği işte :))
- +1 yıl
Bezelye pilav yap. Konservede alırsın bezelyeyi. İnternetten tarif al evde dene bir kere
Soran+1 yılbezelye pilav tek gitmez ama yanına bişey de gerekmiyor mu
- +1 yıl
Gider bence bol sirkeli salata yap mis
Soran+1 yıltamam canım benim teşekkürler :))
- +1 yıl
Senin için öğrendim diye de belirt bence hoşuna gidecektir, afiyet olsun :)
Soran+1 yıltamam kuzum çok sağol :))
ben yemek yapmayi biliyorum ama sevgilim yapsa cok mutlu olurum :D daha lezzetli onun elinden
16 Yorumla
Soran+1 yılbana yapim dedi ama çok eziklendim ilerde de ben yapıcam sonuçta ben yapmalıyım :D
Soran+1 yılben de heycanlıyım ya ilk kez yemek yapıcaz :))
Soran+1 yılayy çok heycanlandım ya :))
Bence patlıcan yemeği yap yanina tarhana corbasi yap salata pilav bunlat güzel gider çay icersenizde kek yap ıslak kek güzel olur istersen patlican yemeginin tarifini vereyim
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 301 cevap paylaştı. aman sende gıt hazır kofte al patates al kzıart onu yanına bı salata yap al sana basıt bı yemek bır de cacık veya corba yap bıtsın ne ugrasıyosun o kadar
014 Yorumla
Soran+1 yılkızartmayı bilmiyorum ama :))
Soran+1 yılvalla hiç kızartma yapmadım yakarım kendimi ben :D
Soran+1 yılgüzel bir pilav yapsam salatayı da o yapsın olur bnce :)
Soran+1 yılyok zehir olsa yerim diyodu yiycek
Soran+1 yılben bilmem yiycek :DD
Soran+1 yılahaha :D ya ben ona kıyamam yine de güzel yaparm :))
Soran+1 yıl:'(((
Gizli Üye(30-35)+1 yılkolay yemeklere bak internetten. patates yapin yaninda kofte ve ya tavuk. corba yapcaksaniz mercimek corbasi... hangi yemekleri sever internetten ogren yapin birlikte
10 YorumlaSevdigi bir yemegi agzindan al.. snra o yemegin tarifine netten bak.. evde once bir yapmayi dene snra ona yap
04 Yorumla
Soran+1 yılçok zor biri ya makarna istemiyor pilav istemiyor off :))
Soran+1 yıl@asikız128 zor canım ben yapamam onu
ya tavuğu al patatesi al bas salçayı yolla fırına :D
08 Yorumla
Soran+1 yılfırın olur mu öğrenci evinde :D
Soran+1 yılyok öyle bişeeyy
Soran+1 yılAllah korusun evlenmeden :) . bu sadece ilk böyle başbaşa kalışımız olcak kötü bişey istemiyorum
Soran+1 yılsize bişey olmaz zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılyağda patates kızart, yağsız dana etiyle et köfte yap onlarıda kızart, yeşil biber falan, çok kolay ve bir o kadarda lezzetli bir yemek olur
10 Yorumla
+1 yılNe olacağını söyleyim, elinizeyüzünüze bulaştıracaksınız sonra da dışardan söyleyeceksiniz yemeği :D Bizde böyle olmuştu :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha :D ya ona bıraksam o tava yemeği yapar fırına verdirir :D
- Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıltavuk dunyası menusu nu yap cok kolay ve lezetlı gır yemek okulu yaz you tube bak ordan
00 Yorumla
+1 yılFırında salçalı köfte süper olurdu ya la :) Birde yanına patates püresi de olurdu haaaa :)
00 Yorumla
+1 yılMantarlı et sote yapp pasta yapp :)) biz yaptık birlikte eğlenceli oluyor ^^
06 Yorumla
Soran+1 yılpastayı yapamam bacım ya :))
- +1 yıl
Haha yemek yapp :) kofte manti vs^^
Soran+1 yılköfteyi nasıl yapabilirim ki :))
- +1 yıl
Allah iyiligini versin hic mi bilmiyorsun :) internetten tariflere bak yaparsın senn
www.nefisyemektarifleri.com/firinda-soslu-kofte/
Soran+1 yıloy canım bir bakim çok sağol :))
- +1 yıl
Rica ederim :))
+1 yılSulttan kebabı yap bence kolay :)
12 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl canım :)
- +1 yıl
Garnitür hazır zaten tavuk göğsü yufkanın içine konuluyor :) internette bulabilirsin :)
tavuk al sosuyla fırına yolla pilav yap yanına bir de salata tamamdır kolay hemde :)
07 Yorumla
Soran+1 yılcanım valla bilmiyorum ki tavuk yapmayı
Soran+1 yıltavuk çok olur ama bize canım ya
Soran+1 yılutanıyorum ama kızartma yapmayı bilmiyorum
Soran+1 yıl:///////
Gizli Üye(25-29)+1 yılTavuk sora yapabilirsin yanına pilav cacık gayet kolay ve basittir :)
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılmangalda tavuk eti, yanına salata , yanında soğan salatası, közde pişmiş biber, buzlu ayran. çok kolay :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla hiç uğraşmayın derim. En pratik yemek iki yumurta kırmak...
08 Yorumla
Soran+1 yılya ama yemek yapmak istiyoruz
Cevap sahibi+1 yılhiç uğraşmayın yemekle, pasta sparişi verin, yediğinizi yersiniz yemediğinizle pasta savaşı yaparsınız...
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılSen onun koluna pasta at, o senin kesin yüzüne atacaktır. birbirinizi pastaya bulayın, sonrası hayal gücünüze bağlı :)
Soran+1 yılsonra duş mu :))
Cevap sahibi+1 yılvavvv hayal gücünüz kuvvetliymiş duş süper fikir.
Benim hayalimdede dondurma yemek vardı :)
Soran+1 yılöyle pis pis oturulmaz :))
Cevap sahibi+1 yılÜzerinizdeki pastaları dondurmaymış gibi hayal edin dedikya :) Sen onun dondurmasını yersin, oda senin dondurmanı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemek yapmayı bilmeyen insan mı kaldı , birde kadınsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılya hiç denemedim. annem hiç öğretmedi
Cevap sahibi+1 yılHazır yemek al ocağın üstüne koy ben yaptım dersin.
+1 yılLazanya yap
13 Yorumla
Soran+1 yılo ne ki
- +1 yıl
-.-
Soran+1 yıl:'(
Git kocana yap ne sevgilisi
00 YorumlaSalatayida sen yap :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemekten sonra cocuk seni bir güzel düzer tatlı niyetine D İyi bir rahatlar. Sonra zevk sigarası yakar.
09 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi terbiyesizler de olmasa keşke
Cevap sahibi+1 yılSen onun evine giderken terbiyesiz olmuyormusun? Sizin gibi yalancı namuslular varya zerre kadar sevmıyom
Soran+1 yılsanane sen namus bekçisi misin sanane lannn
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden helalin olmayan adamın evine gidip bana deme şöyle böyle diye. Kızlık zarı durupda namusluyum diyen insanlar olmasa keşke. Türk kızları hiç sevmıyorum aşırı kezbanlar keşke ölseler :D
Soran+1 yılbence artık defolmalısın
Cevap sahibi+1 yılRus kızlarına bak birde türk kızlarına bak. Türk kızları valla kıllı bıyıklı beyin olarak felan çok itici. türkiyeye geldiğime pişmanım şu ülkeye
Soran+1 yılgelmeseydin mala bak ya :D
Cevap sahibi+1 yılAğzınız çok bozuk tipsizsiniz kolunuz kıllı bıyığınız var :D
+1 yılBaklavali pilav favorimdir
04 Yorumla
Soran+1 yılyuh
- +1 yıl
Yoooohhhh artik
Soran+1 yılbaklavalı pilav ne ya
- +1 yıl
Tulumbali bulgur pilavi ola bilir ajhdkaa
+1 yılKuru fasulye pilav :))
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Sucuklu yumurta ya da menemen yap
00 Yorumlaya ne yemeği basta yapın daha eğlenceli :D
02 Yorumla
Soran+1 yılonu da yaparız :))
+1 yılMantı yap mantı :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhazır demi :DD
- +1 yıl
Evet en kolayı hahahaha D:
Soran+1 yıldilinden kurtulamam :DD
+1 yılGit yumurta yap kolay ve lezzetli
01 Yorumla
Soran+1 yılhıı yok
O çoçuk yapmaya gelmesin ;)
00 Yorumla
+1 yıl2 yumurta kır tamam işte :D
00 Yorumla
+1 yılhaşgeryar yap
02 Yorumla
Soran+1 yılo nedir acaba
- +1 yıl
boşver sor birine o söyler sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılpılav, hamambayıldı ve salata :D
04 Yorumla
Soran+1 yılhamambayıldı ne ya :D
Cevap sahibi+1 yılbılmıyorum deme bıcaklarım :D
Soran+1 yılilk kez duydum :O
Cevap sahibi+1 yıl:D:D
Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. mangal yak gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılona bıraksam ya mangal ya fırın yemeği :D
+1 yılKarnıyarık yap
03 Yorumla
Soran+1 yılzor ama o
- +1 yıl
uzmantv. com da ızle on dakıkanı almaz
Soran+1 yılpeki teşekkürler
+1 yılya kır 2 yumurta :D
01 Yorumla
Soran+1 yıleve niye gidiyoruz o zaman :D
kadın budu köfte
01 Yorumla
Soran+1 yılzor o
+1 yılHaşgerya
02 Yorumla
Soran+1 yılo ne?
- +1 yıl
çok nefis bir yemek
+1 yılyemeksepeti. com
06 Yorumla
Soran+1 yılben yapmak istiyorum
- +1 yıl
bu zamana kadar ogrenmemissin bari cocuga işkence etme biraz pratik yap sonra yedir
Soran+1 yılya o da biliyor bilmediğimi. ben yapim dedi ama gururuma yediremem :D
- +1 yıl
olsun ogrenmenin yasi yoktur Ufaktan basla
Soran+1 yılaynen aynen başlıyorum :))
- +1 yıl
yavrum youtube denilen bir sey var Iyi izlersen portakalli pekin ordegi bile yaparsin
+1 yılKuru pilav
00 Yorumla
+1 yılbişey yapmana gerek yok yiyeceği şey belli ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle fesatsınız?
- +1 yıl
yarın gelip ''verdim geri alamıyorum'' diye bir soru sormada ben fesat olayım...
+1 yılsucuk ekmek yap ver
00 Yorumla
+1 yılMenemen 4ever 😎
00 Yorumla
+1 yılHazir corba yap :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyaaa yok artık :D
- +1 yıl
En basiti iste, begenmediysen makarnada yapabilirsin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmsote 😁😁
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih