Iliskinin başında beni bulutlarda gibi hissettiriyordu. Sınırlarımı hep ihlal etti. Sesimi cikaramadim kaybetme korkusunu butun duygulari cok yogun hissettim. Ancak merhamet duygusu gerçekten vardı. Hayvanlara doğaya merhametliydi. Ya da öyleymiş gibi yapıyordu bilmiyorum. Belki de göz boyuyordu. Daha sonra birden beni degersizlestirmeye özgüvenimi zedelemeye başladı Dış görünüşüm mesleğim her konuda beni küçük düşürmeye başladı. Neden boyle diyorsun dedigimde saka yapiyorum bunu da mı anlamiyorsun diyordu. Onu kıskandıgımda bundan mutlu oluyor sadece gülüyordu. Ona herhangi bir ufak eleştiride sert tepkiler veriyordu. Duygusallasma yine diyordu hep. Sanki duygular cok gereksiz gibi hissettiriyordu. En sonunda bütün sınirlarımı astiginda beni terk etti. Benden alacağı herseyi almıştı. Sevgimi kazanmıştı. Umrunda değildim artık.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bemde eski sevgilim narsist eminim, ve hep kendi ayrilir doner en sonda 'sevmiyorum seni zorlama hayatina bak yok ol' falan diyip engelledi ama hep geri gelen isteyen o. Sureklide asagalar buran boyle ruh hastasisin kafayi yedin falan. Bseye uzulsem duygulansam tepki verir sanki kotu hissetmek ayipmis gibi yaslisin der. Hep kiz takip eder bende niyw ediyosn diye sordugumda 'sanane kimi takip ettigimden' der bence bunlardan kurtulduk diye sevinmeliyiz ama biraktiklari izleri cok..
Tamamen aynısı 🙁 söyledikleri cümleler tamamen aynı tıpatıp 🙁 Ben bana tekrar ulaşmasını istemiyorum heryerden engelledim evet sürekli tekrar gelirlermis 🙁
Işin kötü tarafı hep benim zaaflarımı biliyor Kalbimin yaralı yerlerinden hep vuruyor 🙁 Umarım böyle bisey yapmaz
Ben cocukken tacize ugradim bunu anlatmistim ona. Bunu bile kullandi bana karsi nasil oldu falan diye durmadan sordu napti diye ama boyle kotu niyetle kendi zevki icin kullandi 😒
Ve surekli senin arkadaslarn yok boylesin soylesin hep bi elestirme. Vucudun boyle olsa daha iyi olur kilo al ya da kilo ver hep bawy bulurdu
maalesef bana da bu tarz bi konuda sürekli kalbimi acıttı Babam vefat etti ve ben de küçükken tacize uğradım Her gorustugumzde bunu yüzüme vurdu. Özgüvenimi zedelemek icin herseyi yaptı
Sadece kendi mutluluğunu düşündü herseyde Bana da taciz olayımı kullanarak cok kötü hissettirdi. Anlayacağını sanarak ona anlattım. O beni sürekli burdan yaraladı
Ah ah allahim insallah bunlari mutsuz eder yasattiklarini yasasinlar. Seni cok iyi anliyorum canm benim bunu yasamam 100u gecmistir artk gozumu actim acitsada gececek seninde gececek mutlu olcaksin tekrar. O olmadanki hauayini dusun seni kisitladigi seylere don tekrar meditasyon yap narsistle ilgili videolar izle iyi gelecek sorun sende degil onda diceksin. Bundan sonra guzel insanlarla karsilasmamiz dilegiyle❤️
Evet cok iyi anliyorum ayni seyler
Tatlm tum insanlar ilk baska sonra baska olur bunlara bakarak narsist diyemeyiz diyebilmen icin profesyonal birinin tani koymasi lazim. Anca egoist sinirsiz birisi diyebiliriiz bence kurtulmussun olaya oyle bak
Sürekli kendisine yeni bir kız bulma peşinde. Acısını yaşama gibi bir şey yok. Duygusuz gibi. Ertesi gün başka bir kızla oturup aynı şekilde aynı şeyleri yapabilecek kapasitede. Hayran kitlesi olsun ve ona tapsınlar gibi bir şey istiyor. Çok ilginç gerçekten🙁
kıskanılan her erkek bunu sever bu arada. ama terk etmesi iyi olmuş
Sonrasında ben böyle hareketlerden hoslanmam birdaha sakın yapma diyordu. Başkalarıyla da mı konuscaksın o zaman dediğimde olabilir dedi bana
egosu kabarık güzel kardeşim
Psikolojik şiddete maruz kalmış gibisin
Sanırım öyle 🙁
İşin kötüsü adamdan ayrılamazsın, sen bıraksan bile sonunda lafı döndürüp kendi ayrılmış olur ve sen bu kezde aşk acısı çekersin
Evet o şekilde de yaptı. Çok garip ruh hastası resmen
Ee sen ne yaptın pekç
Bir narsistten kurtulmuşsun. Tebrikler
Bence özlüyor
@Cebeufuk özlesin. O elbet geçer.
Hımm o kadar mı kötü yaaa kendini beğenme
@Cebeufuk narsizm farklı kendini beğenme farklı
Peki
benim de öyle oldu :(
Bana ulaşmasın istiyorum. Ama bunlar takıntılı oluyormuş galiba🙁
bende tekrar gelsin istiyorum ama maalesef unutmam lazım
Hayir tekrar gelsin isteme. Çünkü her defasında canını daha fazla acitarak tekrar gidecek. Bence sana ulaşmasını sağlama
beni aldatarak ayrıldı 2 hafta geçti üzerinden kendimi biraz toparlamıştım sonra başka numaradan aradı beni tekrar başa döndürdü ve gitti şimdi ise rüyalarıma giriyor unutmaya çalıştıkça daha çok hatırlıyorum çok zor
Hep öyle olur zatenn
Narsist cok daha ayrı. Sürekli aşağılayacak birilerini arıyor kendine. Kurban gibi cok değişik Karşıma ilk kez böyle birisi çıktı
Bu da bir çeşit ruh hastalığı , kurtulduğun için kendini şanslı saymaksın bence.. böyle insanlar kimse ile mutlu olamaz kimseyi mutlu edemezler
Kesinlikle. Iyi ki bitti diyorum Şu an
İlk ilşkini onlamı yaşadın