hep filmlerde görüp merak etmişimdir sabah insanın ağzı kokar daha fırçalamadığı için direk naısl öpüşürler miğdeleri bulanmaz mı birde ben hiç öpüşmedim ama normalde insanlar haber vermeden öpüşürlerse yine kokmaz mı? yani bence ilk bir haber verilmeliki sakızdı karanfil kurusuydu bir şeyler yaapılmalı yoksa mümkün değil her insanın ağzı kokar
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılburnunun altında konuşmaya , yemek yemeye, sigara içmeye vb işler için olan ismine ağız denilen bir açıklık var o açıklığın tam dışa açılan kısmında altta ve üstte olmak üzere ismini dudak denilen dolgun etli bir kısım var. umarım buraya kadar anladın. sabah uyanınca o dudak denilen şeyi öpücen kişinin dudaklarına değdir gerisi gelir. teşekküre gerek yok
04 Yorumla- +1 yıl
çok açıklayıcı oldu
Cevap sahibi+1 yıluygulamalıda gösteririz sorun yok.
- +1 yıl
kalsın
Cevap sahibi+1 yıltüh bende bir an sanmıştımki allahım ya :)
Adı üstünde film sonuçta, ya da insan değiller.
04 Yorumlabir dakka yani sen öpüşmez misin sabah
- +1 yıl
böyle düşünen bir erkek bulmak gözlerimi yaşarttı helal
Bizim edebiyat hocasi vardi sey derdi hep: insan esinin dis fircasiyla bile kendi disibj fircalayabilmeli derdi :)
Bunu yapmayin ama yinede ondan igrenmeyin cunki igrenmenin oldugu yerde sevgi olmaz :) tabiki temizlik cok guzel bisi ama insan sevdigi insandan igrenmez
Mesela sen annenden igreniyormusun?17 Yorumla- +1 yıl
yaa sesli güldüm örneğe :D bu arada annemle aynı bardaktan su bile içmem
- +1 yıl
arkadaş konusunda abartmışsın ama evet titiziö biraz
- +1 yıl
Benim teyzemde senin gibi onun evine girerkene kapinin onunde ayakkabiligin orda icerde coraplarimizi ustumuzu falan cikartikdan sonra girebikiyoruz o bize yeni elbiseler veriyor :)
Teyzemi sirf bu titizliginden dolayi sevmiyorum biliyomusun mesela şu an evde tv nin karsisjnda ayaklarkmj sehpanin uzerjne uzatiyorum şu an burada o olsaydi boyle oturamazdim :) insan biraz rahat olmali bence - +1 yıl
yok kız ben o kadar değilim naptın amannınn :D başkasının ısırdığı yerden yemem falan benımkıler bu tarz
- +1 yıl
Aynen mıllete bı zararım yok kendıme ezıyetım :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmadigin icin boyle dusuncelerle kafani karistiriyorsun ;) ben esimle sabahlari daha cok severim ve hic oyle seyleri dusunmem mis kokariz birbirimize cunku neyin kokusunu almak istersen onu hissedersin bilmem anlatabildim mi bence takilma boyle seylere
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha anladım tamam :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Sabahları bilemem ama diğer zamanlar hiç de öyle birşey olmuyor :D
16 Yorumlaher insanın ağzı kokar be
- +1 yıl
bence senin burnun koku almıyo
- +1 yıl
tamam be
+1 yılBayan isin ehli deilsin masal anlatiyosn burdan film isine fzla takilma sewgli edin uygulamli dene gor.
11 Yorumla- +1 yıl
oldu
+1 yılbende öpüşmedim ama yanımda kız olsun uyurken bile öpüşürüm :)
11 Yorumla- +1 yıl
nefes alsın yeter :D durum vahim
İki taraf da birbirini seviyor tabiki operek uyandirmak lazim. Sorun olmaz seviyorsa ya :D Tamam sustum...
01 Yorumla- +1 yıl
kendimi kesicem tüm kızlar benzer şeyler yazdı :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖpüşürken o kokuyu almıyorum ben düşünecek vaktim de olmuyor sabah sevişmeyi daha çok seviyorum aksine
10 Yorumla
+1 yılGerekli bakımı yaptıktan sonra koku olmuyor. Bakımı yapıldığı halde koku gitmiyorsa doktora gidilmeli midede bir sorun vardır.
14 Yorumla- +1 yıl
midede sorun olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Tabiki başka bir sebepten dolayı da olabilir fakat genel olarak mide odaklı oluyor.
- +1 yıl
mideden koku gelmesi normal değil mi bence normal
- +1 yıl
Normal değil.
Yatagin hemen yani basina bir musluk gerekir kalkarsan istekde kalkio gider
02 Yorumla- +1 yıl
anlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğız kokusunu önleyici bir gargara vardı. uyumadan gargara yapıyorsun sabaha kokusu kalmıyor. reklamları oynuyordu tvde. kullanan var mı ki? etkili olabilir..
05 Yorumla- +1 yıl
araştırıcam
Cevap sahibi+1 yılReklamda adam hazırlanmış işe gidiyor tam karısını uyurken öpecek midesi bulanıyo geri çekiliyo. ağızdan kırmızı dumanlar falan çıkıyordu. baktım da bulamadımm..
- +1 yıl
hiç hatırlamıyorum böyle bir reklam
Cevap sahibi+1 yılbuldum buldum www.youtube.com/watch?v=ZlbHhKTTg7U&noredirect=1
- +1 yıl
anaaa saol yaa bu işime yarar
Sevgilin olunca anlatsın onu o kadar çok seveceksin ki ağız kokusu umurunda bile olmayacak
03 Yorumla- +1 yıl
kızlarda hep böyle cevap vermiş var ya çok sevmeyin :D
- +1 yıl
daha tecrubem olmadı belkide olmaz :D
Sevgilin olunca sürekli fırcalıyorsun zaten dişlerini ne olur ne olmaz
04 Yorumla- +1 yıl
Gunluk hayatta zaten hergun sabah aksam fırcalarım benım demek ıstedıgım o degıl ne kadar fırcalasada ınsan sabah mıdeden koku gelır
- +1 yıl
ya işte garip bu işler :D
O kadar zevkli oluyor ki o ağız Kokusu kimsenin umrunda olmuyor, hem insan uyanınca daha istekli oluor
11 Yorumla- +1 yıl
garip
Ne dicen bak ben yumulcam birazdan al önlemini mi dicen 😊
05 Yorumla- +1 yıl
evet mantıklı olan bu :D
- +1 yıl
bir kiza dendiginde kırıcı olabılır dogru ama erkeklerı salla kırılsalar nolur kırılmasalar nolur
- +1 yıl
Bosver
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer insanın ağzı kokmaz düzenli bakımlı olursan kalktığında ağzında bok varmış gibi hissetmezsin. Ağız bakımı bu yüzdendir ayrıca kokan ağız değil mideden gelen ekşime kokusudur.
010 Yorumla- +1 yıl
heh sen daha güzel dedin mideden gelen o kokudan bahsediyorum işte tiksinmez mi insanlar
Cevap sahibi+1 yılTiksinilir fakat gece yatmadan mide kokusunu onleyen bir şeker var eczanelerde bulunur. Onlardan yatmadan önce kullanın koku olmaz. Bu yüzden günde en az 2 kere diş fırçalayın. Akşam yemeğinizi saatinde yiyin ki uyuduktan sonra sindirirken rahat sindirsin buda kokuyu onler az da olsa.
- +1 yıl
sabah akşam dişimi fırçalıyorum herelde onda sıkıntı yok bu şekeri senden duydum bak
Cevap sahibi+1 yılKullanmanı tavsiye ederim. Ayrıca yediğin yemeklere dikkat et. Örneğin akşam soğan yersen ertesi gün öğlene kadar kokusu kalır. Bunlara dikkat et.
- +1 yıl
evlendiğimde artık bunları denerim
Cevap sahibi+1 yılŞimdiden başla ki alışkanlık olsun.
- +1 yıl
ya şimdiden neden şekerdi falan uğraşıyım
Cevap sahibi+1 yılUğraş demedim ki ben. İlla yapacaksın diye bir kaide de yok. Sadece önerdim :( sadece eşine bu konuda dikkatli olmaz herkese karşı dikkatli ol. Bir arkadaşınla konuşurken vs. Arladaşında senden iğrenebilir anlatmak istediğim bu. Bakımına özen gosteriyorsan sıkıntı yok.
- +1 yıl
hee yok ben sabah akşam dişlerimi fırçalarım öyle bir problemım yok ama illaki dudak dudağa olunca bı koku gelir
Cevap sahibi+1 yılİllaki.
Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. abi ne olursa olsun sabah ağız değil de nefes koku saçar. miğdeden gelen açlık kokusudur. ben kalktığımda su içene kadar kimseyle konuşup rahatsız etmek istemem bile
010 Yorumla- +1 yıl
işte mallar bunun olmayabileceğini savunanlar var
- +1 yıl
midende sorun vardır dediler l*n oku cevapları D
- +1 yıl
anlatamıyosun işte ınsanlara
- +1 yıl
skjdfhakjsfd olabılır
- +1 yıl
bilemicem
Gizli Üye(36-45)+1 yılya öpüşülmüyo beni öpmeye kalkmstı dudagımdan bide baya diliyle falan ben itmiştim bu yüzden kavga ettik. yahu ağzım kokar ağzı kokar bu ne iğrenclk sabah sabah ya
121 Yorumla- +1 yıl
sonunda benim gibi düşüne bir insan evladı sen ne burcusun
Cevap sahibi+1 yılbunlar denemedikler için öyle diyolar deneseler anlarlardı. aslan =)
- +1 yıl
şunları bir okusana kendimden şüphe ettim anormal olan benim dedim galiba :D
Cevap sahibi+1 yılsaçmalamıslar ya sevgiyle ne alakası var dişimizi fırcalyalım önce yani
- +1 yıl
dişi fırçalamkla bitmiyomul midede gelıyomus koku
Cevap sahibi+1 yılne midesi ya sigara içiyorum geced içiyorum fırcalıyorum dişimi öyle yatıyorum ama ona kalmstk bş kere sabah kadar oturup sızmıstım resmen nasıl uyudugumu bilmiyorum. ee onca sgrayı iç iç sabah uyan öpüş. ay ne romantik ! rezalet yani
- +1 yıl
sigara içiyosan hele daha fena l*n
Cevap sahibi+1 yılmidesizdi kendisi gerçi öpüşmedm diye kavga cıkarmıstı. benm canım istediğinde öpüşüyomusumda onun istegnde öpüşmüomuşum onu kullanıyomusum falan :D ne salaktı yahu
- +1 yıl
tam malmışş ahahhaha beni kullanıyosun triplerine girmiş bide
Cevap sahibi+1 yılhahah hemde nasıl sonra o gün ayrıldık zaten olay bunla basladı baya büyüdü.
- +1 yıl
ne burcuydu be o
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ya unuttum. evleniomus zten tesadüf geçen ark olarak tanıyabilcein kişilerde çıktı facete. girdim proflne sözlenmiş. benden uzak olsun
- +1 yıl
amann salla o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılçoktan sallamısım ya aman aman 1 haftalık bişeydi zaten toplamda
- +1 yıl
1 haftada öpüşme sevişmeye mi geçtiniz pes !
Cevap sahibi+1 yılçok pis ayarttı namussuz.
- +1 yıl
suçu hemen atma ona
Cevap sahibi+1 yılbilmiyosunki öncesinde neler yaptıgnı
- +1 yıl
tamam bence bu kadar bildiğim yete rbana
Cevap sahibi+1 yılanlatmam zaten :) daha küçüksn
- +1 yıl
evet
bn yapıyorum ama baız kadınlarda olmuyor musterılerıme fırcalarını yanında getırmesını soyluyorum gecelık kaldıgımda
01 Yorumla- +1 yıl
müşteri derken?
öpüşme değilde romantik bir sevişme kahvaltıdan önce iyi gider ;)
05 Yorumla- +1 yıl
ben onu mu dıyorum acaba
- +1 yıl
hepiniz mi nefes alsın yeter modundasınız :D
- +1 yıl
kadavraları al sen
1 saat boyunca öpüştüm sonrasın da ne halim kaldı ne diş ne mide :D
03 Yorumla- +1 yıl
Igrencısınız l*n :D
- +1 yıl
neden bulandıki tükürük yutmaktan mı ahahha
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir bak https://gemideyim.org/?ref=gg7WQ
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. ya filmlerde gerçekten uyumuyorlarki uyumuş numarası yapıyorlar onlar sete gelirken evde bakımını yaparak cıkıyorlar zaten
02 Yorumla- +1 yıl
ya canım sen çhok zekisn qaliba
Valla bişe diyim hersbah kalktığımda benm aletde ip iri oluyo bırak öpüşmeyi gözlerimi açmadan yanımdaki kadına neler yaparım ağız Diş farketmez arkadaş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugun mallar gunu galiba butun mallar burada soruyor
21 Yorumla
+1 yılSanki herkes diş fırcalıyor hıamına. d sabah şeyide var sn bilmezsin..
01 Yorumla- +1 yıl
herkes fırçalamalı
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle seyler düşünen bir ben degilmisin:)
11 Yorumla- +1 yıl
yalnız değilsin ::/
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin bir dişciye görünmen lazım benim sabahları agzım kokmuyor
07 Yorumla- +1 yıl
insan kendisine kokmaz zaten dişçiyede görundum 2 senedır gelmıyosun ama dişlerin sapasağlam dedi
Cevap sahibi+1 yılyok ben kimseye kokmuyorum
- +1 yıl
iyi :D
Cevap sahibi+1 yılsanırım sen kokuyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılgit dişciye bir sevgilim vardı onunda agzı kokardı tabi çaktırmazdım dişci olayı çözdü.) arkalardan bir sorun var derinlerde mevzu :P
- +1 yıl
ne sorunu be
Cevap sahibi+1 yıldişciyi degiştir sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılolsun koksun. sabah saatleri en azgın saatler. etkili olur
01 Yorumla- +1 yıl
ıyyy
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsan iğrenmiyo sevdiğinden
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir hiç böyle düşünmemiştim
+1 yıltaktıgı şeye bak. sonra erkeklere abaza diyolar
01 Yorumla- +1 yıl
ne var be
senı alcak adama yazzık be
02 Yorumla- +1 yıl
nedenn
Opusulmez.