Her halde erkekler için kadının yemek yapabilmesi çok önemlidir. Ama yemek kadar önemli bir şey de yatak. Hadim bakalım düşünceler neler :) Erkeğin gönlüne giden yol mideden mi gidiyor? Yoksa yataktan mı?
Valla ben eşim olduğunda ona güzel masajlar yaparım, mumlar ve güller ile romantik ortam hazırlarım, zaten ev işlerine yardım ederim :) gocunacak bir şey yok bunlarda. Eşin ne kadar mutlu olursa, sen de o kadar mutlu olursun sonuçta :)
Maalesef. Beni fazla düşünceli ve iyi buluyorlar sanırım. Sen benden daha iyilerine layıksın diyorlar :D Bir de artık sanırım fırlama seviyorlar. İltifat eden erkek yaramıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok güzel yemek yaparım he
1 adım öndesin :D
Oley😄
Bende güzel yemek yaparım :) Gerçi ev işlerini de yaparım. Hele bir ütü yaparım :D bir de çok güzel sarma sararım :)
Maşallahınız var sizinde helal 😂
Teşekkür ederim :) hayat müşterek, ayrıca kadın odaklı olmak lazım. Maalesef Türk erkeklerinin unuttuğu bir meziyet bu!!
Ben ilerde kocama hizmet etmekten gocunmam asla ama yardım istediğim zaman da söylenmeden bana yardım etmesini isterim :)
Valla ben eşim olduğunda ona güzel masajlar yaparım, mumlar ve güller ile romantik ortam hazırlarım, zaten ev işlerine yardım ederim :) gocunacak bir şey yok bunlarda. Eşin ne kadar mutlu olursa, sen de o kadar mutlu olursun sonuçta :)
Ne kadar güzel sizi alan yaşadı 🎀
Alacak birisini bulabilsem bi :D
Evlenmediniz mi
Hiç
Maalesef. Beni fazla düşünceli ve iyi buluyorlar sanırım. Sen benden daha iyilerine layıksın diyorlar :D Bir de artık sanırım fırlama seviyorlar. İltifat eden erkek yaramıyor.
Fırlama 😂 yaşınız kaç ki?
85 liyim ben. Ama göstermiyorum :) spor, bisiklet hastasıyım. Bir de hayatı pek takmıyorum :)
36 yaşındasınız yani :) Kısmetiniz çıkar inşallah yakın zamanda
Evet. Çok mu yaşlıyım :)
Hayır :D
Sen kaç yaşındasın? Bu arada nickini görünce yakınlardan söylediğim lezzetli hamburger geldi. Onun içinde de karamelize soğan var :)
Zaafım var benim de soğana 😃 23 işte
Benim de soğan halkasına :)
😂😂
Soğan ortak ilgi alanımız çıktı :D
Aynen
Sen İstanbul'da mısın?
Yok değilim
Boş ver olma zaten. Bu şehrin suyu çıktı :)
Bu arada oy vermemişsin :)
Kararsız kaldım
Diğerini de mi güzel yapıyorsun :D
Erkek için hangisi daha önemli diye düşünüyorum 🤔 Sevişmedim daha önce
Bence ikisi de önemli. Ama yemeği dışarıdan söyleyebilir. Kadını ise asla :D
Yani ikinci şık 😂
seks olmazsa olmaz bence :) Yani yemeği kendim de yapabiliyorken üstelik :)
Hatta artık bir çok çift klasik Seksi bırakıp, fantezi dünyasına bile geçiş yapıyor :D tüketim toplumu olduk iyice, her şeyi tüketiyoruz :)
Bu konulara fransız kalıyorum 😂
Şimdi öğreteyim desem olmayacak :D Fransız kalmaya devam et desem, o zaman da hayatın tadı tuzu kalmıyor :D Bilemedim :)
Nasıl öğreticeksin 😄
o burada olmaz :) özelden yazman lazım :) topluma kötü örnek olmayalım :)
Tebrikler de zamana yazık onu değerlendirmek varken.