Ailem kürt olduğu için sevdiğim çocuğu istemiyor?

Merhaba arkadaşlar. Bir yılı geçen bir ilişkim var, üniversite öğrencisiyiz ikimiz de. Ben çerkes bir polis kızıyım, babam 30 seneye yakındır terörle mücadelede çalışıyor. Erkek arkadaşım Diyarbakırlı. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz, ben ondan başkasının yanında uyuyamam, başkasını tutup da babamın karşısına çıkaramam. Ailesiyle ilgili de hiçbir sorunum yok, gayet gelişmiş kendilerini yetiştirmiş, anlayışlı insanlar. Bizimkilerin de öyle olduğunu sanıyodum taki babam bizi öğrenene kadar. Bir şekilde öğrenmiş ve tepkisi beklediğimden büyük oldu. Nasıl kabullendiricem, nasıl ortayı bulucam bilmiyorum. Ailemden olmak, onlara sırtımı dönmek istemiyorum. Gerçi tek istemeyen babam, annem tanıyor, seviyor da gayet. Ondan olmak hiç istemiyorum. Onda gerçekten sevdadan daha fazlası var. Vazgeçme gibi bir seçeneğim yok bile, gerçekten seviyorum. İşin kötüsü, onun karakterinde, onun kadar onurlu, gururlu, ailesine düşkün, sorumluluk sahibi, aklı başında bir insan daha asla tanıyamam. Bunu babama nasıl kabul ettirebilirim, nasıl bir yol izlemem gerekiyo, babama ne demem gerekiyo ikna edebilmem için? Yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
Ailem kürt olduğu için sevdiğim çocuğu istemiyor?