Liseden beri 6 yıllık ilişkimiz var kendimize güvendik bi tamam evlenmeden şimdi çok zorlanıyoruz keşke yapmasaydık diyoruz ailemle tanıştırdım yakında nişan var ama ben başkasına aşık oldum galiba onunla göz göze gelince kalbim atıyor, ayrılırsam kimse kabul etmez ortada kalmış olurum karşı tarafada gidemem ne yapmalıyım ben ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yapmanız gereken şeyi sizde çok iyi biliyorsunuz aslında. Bu saatten sonra sevdiğiniz bir insanı yarı yolda bırakmanın uygun olmayacağını ve size yakışmayacağını düşünüyoruz. Evet, hayatta aşk önemli bir şeydir ve aşık olduğumuz bir insanla o hayatı birleştirmek de çok güzeldir ama sizin şu anda mevcut bir ilişkiniz var. Cinsel ilişki yaşamanız çok mühim değil yani elbette mühim ama bir kişiye ilişkiye girdiniz diye bağlılık hissedecek ya da bırakamayacak değilsiniz. Yaşamasanız dahi sırf başkasından hoşlanmaya başladınız diye bırakmanız, yine doğru olmazdı. O yüzden aşkın geçici olduğunu ve şu anda yaşadığınız ilişkiniz gerçek sevgiyi içinde barındırıyorsa sevgi olan tarafı seçin, öteki tarafa gitmeyin. Yani bu ilişkiyi bırakmayın derim ama diyelim şimdiki ilişkinizde de bir şey hissetmiyorsanız ayrılın ama ne ona gidin, ne diğer tarafa gidin. Böylesi en doğrusu olacaktır. Tabii son karar size ait. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. SevMEdiğin insanlar evlenemezsin. Bu durum sonra kötü sonuçlara ve felaketlere yol açacaktır. Senin eski sevgilinle alakan kopmuş ! buna moderm medeni dinsiz hayat deniyor. İnsanlar ciddi olmadan birbirine bağlanıp evlnemeden herşeyi yaşayıp tüketip sonrada başkasına aşık olur eskiyi unuturlar sende şekil-A'sın gibi. Ayrıca hem yeni birini seviyorsun hemde ortada kalırım diye düşünüyorsun? sizler bu ülkede çok garip ve güvenilmez insanlar olarak yaşıyorsunuz..
Karşı tarafa (yeni aşkına) neden gidemiyorsun? o adamde EVLİ Mİ?
anahtar öenmli detayı detayı sen söylemeden ben sorayım..01 Yorumla
Soran+1 yılarada kaldım işte ne gidebiliyorum ne kalmak istiyorum şeytanın işimi Allahın işimi bilmiyorum ilk defa kalbim birine attı uzun yıllar sonra çıkmıyo aklımdan sevgılımın yanında bile aklımda
Sevmediğin biriyle evlen diyemem ama sevgilini de yarı yolda bırak diyemem. Sonuçta birine verilmiş bir söz var. Senin duyguların önemli kadar karşı tarafında duyguları da önemli. Bir de uğruna sevgilini terk edeceğin kişi buna değecek mi? Seni geçmişte yaşadıkların ile kabul edebilecek mi? Belki sevdiğin kişinin daha önce cinsel anlamda birlikteliği olmamış olabilir. Belki sırf bu yüzden kendi gibi biriyle evlilik düşünüyordur. Senin hakkında her şeyi öğrendiğinde tüm sevgisinin tükenmesi mümkün gibi görünüyor. Hani buna sadece bakirelik açısından bakma. Başka birini yarı yolda bırakıp geldiğin içinde sana karşı tepkili olabilir. Bu yüzden güven problemi de yaşayabilir.
21 Yorumla
Soran+1 yılVicdanım olmasa bi dakka durmam, Nerden bilebilirdim yıllar sonra karşıma kalbımı attırıcak birinin çıkacagını kendime cok kızıyorum bi dakkalık zevk için hayatımı maf ettigime , Benimki asla beni bırakmaz ölse bırakmaz o derece baglı bunun yatakla ilgisi yok kişiligi karekteri öyle bu yıla kadar benımle durmuş benden başkasına bakmamış kendisine bunun sözünü vermıs resmen, karşı taraf degermi bilmiyorum daha yakından tanımıyorum ama tanışırsak eger kafa dengi oldugumuza eminim, şöyle bişeyde var kimse yırtık pırtık ellenmiş bi erkekle yataga yatmıs bi genç kızı istemez onunda kabul etmesini bekleyemem imkansızı istemiş olurum, hayatımda kimse olmasaydı cinsellik yaşayıp ayrılsaydım asla söylemezdim sevdigim kişiye büssürü tıp operasyonları var onları denerdim ama lanet olsun benımkı başımda duruyo hep gitmiyo
- Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bir anlık zevkin için belkide bir ömür boyunca pişmanlık yaşayacaksın.
Sevmiyorsan konuş eskisi gibi değil sana duygularım de ayrıl ama zolanacaksinAşık olduğun kişinin seninle aşk yaşamama ihtimalide var tabi bunu unutmamak lazımHer iki türlü de pişmanlık yaşayabilirsiniz01 Yorumla
Soran+1 yılevet bak ondanda emin degilim seviyomu yoksa oynıcakmı benle belli degil gidersem ki ona pişman olup geri dönememde asla kabul etmez benimki hayatıma sıçım ya
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğin kişiyle evlenmek zorunda değilsin ayrıca ortada kalmak gibi bir kavram hayatta yok. Tabi cahil kesimle muhattap olursan sorun var. Ama o çevreden çıkıp kendini geliştirirsen, kasmadan istediğin gibi yaşarsan, istediğin kişiyle istediğini yaşarsan mutlu olacaksın emin ol.
213 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin kısıtladıgı için beni herşeyden geri kaldım arkadaş ortamı kafeler sinemlar yılla oldu gitmeyeli erkeklerle bile konusturmaz beni kıskanır kızar bi o olucak hayatımda başka arkadaşmış komsuymus yok olmıcak
- +1 yıl
@Fear2037 insanlar eşya değildir 2. el üçüncü el gibi kavramlar sadece mallara ait kavramlardır. Sen malsan o ayrı tabi sende kullanabiliriz o zaman. Normal olan bir şeyin normalleşmeye ihtiyacı yoktur bir insan bir kere evlenip çok mutlu da olabilir. Evlenince mutsuz olup kendisini düşündüğü için boşanıp başka birisiyle çok mutlu da olabilir. Hiç evlenmeyedebilir istediğiyle sevgili olup istediğini yaşayadabilir. Hiç sevgili olmadan istediğini de yaşayabilir. Kimse kimseyi yargılayamaz, mal gibi göremez, herkes özgür bir bireydir.
- +1 yıl
Toksik bir ilişki içindesin ve ileride de çok üzülücesekin zaten Türkiyede mutsuz milyonlarca kadın varken onlardan birisi daha olmak zorunda değilsin. İstersen değiştiremeyeceğin bir şey yok güçlü olan sensin.
- +1 yıl
@Fear2037 grup sekste insanların tercihine kalmış bir şey, bana göre değil ama sevgili olmadan önce kişilerin önceki hayatlarında ne yaşadıkları iki tarafı da ilgilendirmez. Birliktelik sırasında başka birisiyle iki taraftan birisi birlikte olmuyorsa yani aldatma durumu olmuyorsa sorun yok
- +1 yıl
@Fear2037 kızlık zarı diye bir şey yok bunu hala öğrenemediniz.
Soran+1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
@Kokusucilek sokakta biri bişey yapsa sapıkça sapkınca tecavüz oluyor demi buda öyle 2. EL!!
Soran+1 yılben var sanıyodum yokmuymuş
- +1 yıl
Evet öyle bir şey yok araştır ve iyi kaynakları dinle istersen bana da özelden yaz sana bilimsel kaynaklar atayım
- +1 yıl
@Fear2037 tecavüz ayrı bir konu ve kişinin bedenine kimse kişiden izinsiz dokunamaz. Zorla yapılan bir şey de asla savunulamaz. Tecavüz tecavüzdür ve tecavüzcü suçludur bence cezası da hadım olmalıdır. Kimse kimsenin rıza olmadan saç teline bile dokunamaz
Neden ortada kalacağınızı düşünüyorsunuz anlamadım. Şu an evli değilsiniz ve yanlıştan dönmek için tam sırası. İleri de daha üzücü durumlarda kalmamak için nişanı erteleyin bari zamanla durumunuza bakın ona göre hareket edin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafa lisede kalmış belli. Cinsel ilişki hayatın bir parçası, önce bunu kafana sok. Kimse beni almaz diye düşünme. Cahillerle muhatap olma bu kadar basit. Evliliğe hazır olmadığın için soğumuş olabilir misin sevgilinden? Sevmediğin adamla evlenmek zorunda değilsin.
25 Yorumla
Soran+1 yılİlk tanıştıgımızda seviyordum aylar yıllar geçti sogumaya başladım kavga gürültü hiç eksik olmuyo ilk zamanda öyleydi şimdide öyle ilgi desen yok sürekli yatak istiyo ben sıkıldım bu hayattan yeni hayat istiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılİlişki de soğuma dönemine girmişsiniz. Aranız düzelmiyorsa hissettiklerin normal. Sen aşık olduğun adamla devam et ama ona da çok ümitlenme ki üzülmeyesin. O da evliliğe yanaşmaz falan, hemen güvenme yani. Kavga gürültü neden eksik olmuyor?
Soran+1 yılkarşı taraf adım atma aşamasında iş ileri giderse boku yerim numara alma ne bilim aynı ortama girilirse falan, başımda benımki varken ben anca merhaba merhaba yapabılırım gülüp eglenırsem onunla ümitlenir sonra ben hayır demek zorunda kalıncada üzülür üzmek istemem al sana çıkmaz sokak ya kafayı yicem
Cevap sahibi+1 yılAyrılsana şu adamdan.
Hayanın daha başındasın git adam gibi konus seninle evlenirim ama sonucunda ne ben mutlu olurum ne de sen de evet biraz geç oldu ama olay ciddilesince anladım de ben senle evlenemem biz senle sevgiliyken iyiyiz evliyken değil de ve ben sana artık o gözle bakamıyorum denesemde de de daha cok birbirimizi üzmek istemiyorum de yoksa cidden olay kötü biter
00 Yorumlabence içinden ne geliyorsa onu yap başkalarının ne dediği pek önemli değil ( çok büyük bi etken kabul ediyorum ) sevmediğin ya da aşık olmadığın biriyle evlenip bir kaç yıl sonra anlaşamayıp boşanma durumuda olabilir yani
02 Yorumla
Soran+1 yılBen etrafın ne dedigine takılan biriyim o yüzden millete laf verdıremem ya bunca sene sonra niye ayrılmışlar derler , biz evlenmeden ayrılamıyoruz ama evlendıkten sonra ayrılırmıyız bilmiyorum oda imkansız gözüküyor zaten ikimizde evlenmeden ayrılamıcagımızı biliyoruz kaç kere söyledik birbirimize keşke yapmasaydık diye, evlendıkten sonrası için allah kerim kimse boşanmak için evlenmıyo sonucta
+1 yılNişanlan
Ayrıca gecici körlük yüzünden eşini kaybetmeye değmez.
Pişman olursun iş işten geçer.22 Yorumla
Soran+1 yılOnun geçici oldugunu düşünmüyorum Ben aylardır kendimi kaybettim sürekli aklımda kafayı yicem kendime çıkış yolu bulamıyorum bazen diyorum saçmalama senin kocan var bazen diyorum keşke ölsede onunla birlikte olsam
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun saplantı olmuş emin ol o kadar bile değil
Terapi al
Şimdi ki eşinden iyi olduğunu bilemezsin yazık olur
Senin tercih yinede
Gizli Üye(25-29)+1 yıl6 yıl az zaman mı? Her şey yaşanmış, koca bi zaman. Uzun ilişkilerde zaman zaman bunalabilir sıkılabilirsin ama ihanet hem kendine hem tüm yaşanmışlıklarına saygısızlık demektir. Derhal o insanla iletişimi kes aklından çıkar bir psikoloğa gidebilirsin durumu çözmek için ama sakın seni kullanmamış, kandırmamış, 6 yıldır seni seven bir insana bunu yapma.
22 Yorumla
Soran+1 yılBi yanım herşeyi bırak git diyo bi yanım Allahtan korkuyo ne yapıcagımı şaşırdım karşı tarafı unutamam tam bana göre eglenceli kafa dengi ama benimki öküzün önde gideni, aglıyorum sürekli gerçekten sevmeyin insan sevdiğini alamıyor
Cevap sahibi+1 yılİliskindeki sorunları sevgilinle çözersin başkasıyla olarak değil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılElinde hamsi var sen denizde levrek gördün? Oltani denize atıp levreği beklemek mi ki başkasında oltada olabilir iyi veya kötü yoksa hazır hamsimi? Senin kararın...
00 Yorumla Hayatını yaşa işi ayrılığa it. Dır Dır yap. Trip at geç kal kısacası senden ayrılmasını sagla ama sen ayrılma
02 Yorumla
Soran+1 yılçok denedim yok olmuyor ne gidiyor ne ayrılıyo beni kimseyle paylaşmak istemiyor bide bunca zamandan sonra etraf konu komşudan çekiniyor onlara laf verdırmez
Sevgili derdine a*ının yangınına sahip çıkamazsan gerçek aşka ulaştığında pişmanlık yaşarsın. O nedenle evlenmeden s*kişmeyin
03 Yorumla
Soran+1 yılçok dogru söylüyosun kahretsin haklısın
Soran+1 yılBen asla kabuş edicegini düşünmüyorum cok yakısıklı keşke daha önce cıksaydı karşıma be lanet olsun,
+1 yılKimse ellenmemiş birisini ister diye düşünme herkesin bir geçmişi vardır seven insan emin ol 5 çocuğun olsa bile yine seni ister
02 Yorumla
Soran+1 yılİlerde nolur bilemem ama hiç bırakmıcam peşini hep aklımda olucak
- +1 yıl
Allah Allah
Şimdilik sözünün arkasında dur, karşı tarafa da yazık değil mi?
Sonrasında hayatın akışına göre davranırsın04 Yorumla
Soran+1 yılevet onada yazık ümit vermiş olurum sonra sevgılım duyar ortalık karısır
Soran+1 yılona hiç yazık degil aslında bıraksada gitsem ama bırakmıyo köpek illa ben diyo eski kafalı
- Cinsel Yaşam konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılkötü bir durum. heves mi aşk mı, diğerinin rutinliğinden kaçmak mı bunları bi düşün kafanda. bu aşık oldum dediğin hayatının aşkıymış da onu kaybedecekmişsin gibi düşünme.
03 Yorumla
Soran+1 yılBence aşık oldugumla birlikte olsaydım çok mutlu olurdum cok iyi anlaşcagımızı hissediyorum hep ama imkansız ötesi varya öyle bısey
- +1 yıl
bu düşüncen yüzünden olay daha da büyüyor kafanda.
Soran+1 yılbigün böyle olucagım aklıma gelmezdi ve ömür boyu keşke diycem hep
+1 yılNiye kimse kabul etmesin? Biriyle yapınca bir daha başkasıyla olamıyor mu? Ayarı mı bozuluyor? Çıkın artık bu düşünceden
04 Yorumla
Soran+1 yılBence olmaz ya herkes telli duvaklı ister ellenmemiş ilk defa onun olmuş biri ister öyle düşünmeyin ya
- +1 yıl
Yok arkadaşım öyle bişey. Hangi köyde yaşıyorsun gözünü seveyim telli duvaklı diyorsun ya
Soran+1 yılben yedıremiyorum kendime şuanki aklım olsa hayatta yapmam yapmaz olsaydım beni bağlayanda olmazdı direk ayrılırdım
- +1 yıl
O sevdiğine açıkla durumu. Kabul edecektir
Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Asik oldugun adamla evlen , arada ötekini ziyaret et ihtiyacini karsila mutlu huzurlu yasa iste be kizim
02 Yorumla
Soran+1 yılcanım canım konuşma be
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılo senin ve erkeklerin tercihi. ya 1 inş seç ya 2 si eşle devam et
11 Yorumla
Soran+1 yılAkışına bıraktım ne edim başka
Elindekini tövbesi bir ya karşıdaki sana aşık olması Aşık olduğun kişiyle yapabilirsem cinselliği daha farklı olur
00 YorumlaGÖrmezden gel unutmaya çalış sevgilini düşün akıllı ol.
03 Yorumla
Soran+1 yılyapamıyorum ya girdi kalbime bir kere
Soran+1 yılseviyorumda ölüp bitmiyorum ama karşı tarafı görünce kalbım atıyo napıcaz ya
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılaşk değil şehvet. kalbin atması yanında sulanıyorsa seninki heves
04 Yorumla
Soran+1 yılhem hoşlanıyorum hem seviyorumda galiba hem ilgisini falanda istiyorum
- +1 yıl
doyumsuz musun.. evliliğne cok varsa yaşa bir şeyler
Soran+1 yılYa hayır ben sadece sevmek istiyorum konusmak görüşmek istiyorum cinsellik kimseyle yapmam daha keşke şimdide yapmasaydım
- +1 yıl
bacım
+1 yılOtomatik kapı gibi kalbiniz var önüne gelene çarpıyor desene 😂😂
00 Yorumla
+1 yılSuçluluk hissetmene gerek yok ayrıl şimdikinden kimden hoşlanıyorsan ona git.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. O zaman başkasıyla birlikte ol aşık oldugun adama yqni
00 Yorumla
+1 yılIliski yaşadığında evlen diğeriyle gili aşk devam eder zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl kızım bakire olmayan hep evleniyor herkesten önce
14 Yorumla
Soran+1 yılo kadar genişlediki kim görse yapmış bu der kimle evlencem bu saaten sonra
Soran+1 yıl@Fear2037 E herhalde biterdi ama şu an pişmanlıklarım yüzünden istediklerimi yapamıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Önce onunla evlen istersen sonra bakarız bir çaresine olur mu
00 Yorumlaherkesin yaptığını bu olayı kapatmak için evlen boşan yapıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılailem olmasa düşünmuyorum degil ama aileme bunu yapamam rezil ettin bizi derler bana
+1 yılSen ona aşik oldum dersim ama senin arkanda hep nişanlanacağin adam gani sevgilin olur. Vefa mühım şey, yokluğu nankörleştirir varliği kiymet bildirir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYazık kafanıza hahaha. Evlenmeyi bekleyemiyorsunuz. Cinselligi bir şey sanıyordunuz değil mi? Popüler kültüre kapıldık Abe
00 Yorumla
+1 yılBu duruma daha isim konmadı aşık filanda değilsin aptallık yapıyorsun vesselam
00 Yorumla
+1 yılaşık olmadığınız birisiyle evlenmeyin..
sadece bunu söyleyebilirim..00 YorumlaSoran “Gizli üye” ilk görüşte aşk faso fiso sevdiğin çocuk eroyinci olsa yine mi seveceksin hayır dış görünüşü hoşuna gitmiş belliki iç güzellik herzaman daha önemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ruhun ka. şarlaşmış zaten, kimseyle evlenme sen, boşuna kocanı aldatırsın
11 Yorumlaİşiniz bitene kadar zaten haramdan hayır beklenmez zaten ayrıl bence de yarın o sana yapmadan
11 Yorumla
Soran+1 yılAy yapsada ayrılsam
+1 yılYapacak bir şey yok. Arzulamadığın adamla keriz gibi evleneceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılayyy evet dogru dedin
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki ilişkiyi beraber yürüt ama iki tarafada çaktırma hem nerden bilicekler
01 Yorumla
Soran+1 yılişte bu çok zor hayatta yapamam böyle bişey benimli ögrenirse öldürür beni
+1 yılSen tam bir peynirsin ne peyniri olduğunu anladın sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece cinsellik yaşıyorsan ayrıl aşık olduğuna git
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe biçim insanlarsınız ya
21 Yorumla- +1 yıl
Reis kızmış
+1 yılSoğu ondan uzak dur onun ayrılmasını sağla
06 Yorumla
Soran+1 yılimkansız oda evlenmek istiyo vicdanım ayrılmayı kabul etmiyo ya o kadar cesaretli degiliö
- +1 yıl
O zaman diğer çocuktan uzak dur ablacım
Soran+1 yılyapamıyorum inanki bakışıyoruz kalbım cıkıcak gibi oluyo arda göz göze geliyoruz yanı sevgili gibi bakışmıyoruz alaha dua edıyorum hayırlısı olsun diye
- +1 yıl
Bende evliyim iş yerinde birisi ile bakışıyoruz aynı iş yeri olunca uzak durmak olmuyor ama uzak durmak lazım neden görüşüyorsunuz siz
Soran+1 yılsenin kaderinde aynı ben gibi sonuç nolucak acaba
- +1 yıl
Benm durum daha kötü boş ver umarım en hayırlısı olur ama birini seç yoksa çok üzülürsünüz
+1 yılilişkideki kişiyi seviyor musun peki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılO ilişkiyi bırak aşık olduguna devam Ke
00 Yorumla Evlen istediğin kişiyle
00 Yorumla
+1 yılTabiki başkasına olan aşkını kalbine gomeceksin.
00 Yorumla
+1 yılAşık olduğunla da bir defa seviş geçer aşkın
01 Yorumla
+1 yılBirine ver ötekine aşık ol
00 YorumlaSaçmalama kendini çek ondan
00 YorumlaBununla kardeş olmussun
00 YorumlaSevmiyorsan evlenince daha mı iyi olcak
05 Yorumla
Soran+1 yılçok seks düşkünü istemiyorum diyince zorla yapıyo kocanım ben ne zaman istersem o zaman olur diyo hep nasıl ayrılım şimdi bundan sürekli peşimde ondan habersiz bişey yapıcam diye ödü kopuyor
Soran+1 yılyok kızlarla konuşmuyo cevap bile vermez
Soran+1 yılyandım ben kurtuluşum yok öylede böylede evlenicem evlenırsem unuturum belki
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl sevmiyorsan evlenmeden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılhayatındakiyle devam et.
00 Yorumla
+1 yılAşkı unut
21 Yorumla
Soran+1 yılöyle gözüküyo ama ne zaman unuturum bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlen sonra boşanırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılRaydan çıkma devam et
00 Yorumla Keşke gebersen
02 Yorumla
Soran+1 yıladın gibisin
cinsellik warmı
06 Yorumla
Soran+1 yılvar
Soran+1 yılkarşı taraf herşeyiyle bana uygun komik eglenceli dik duruyo yakısıklı giyi kuşam desem hilet gibi havalıda biraz şimdilik bakısıyoruz ama sevgılım oldugunu ya bılıyo ya da bılmıyo bilse bakmazdı heehalde ama bilirse eger daha bakmaz gibime geliyo kimse sevgılısı olan bırıne bakmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılevlenip ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu düşünmedim degil ama oda zor gözüküyor benımki benı aldatıcak dövücem tiplerde degil efendidir
- +1 yıl
ulan efendi diyon * bak aldatıyor türk kızını *
Ayrıl bekareti takan yok
21 Yorumla
+1 yılSenin gibi o ruspular ölmeli
00 YorumlaAyrıl o halde
00 Yorumla
+1 yılIkisiyle de sevis?
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz