- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHeveslerini mi alıyorlar
Ne oluyor bilmiyorum
Ama elde etmenin verdiği rahatlık sanırım.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi iki şekile ayrılıyor.
- Cinsel anlamda elde edip bırakanlar.
- Sevgili olarak elde edip bırakanlar.
Selgili olarak elde edilmede bırakmak gibi cümle yok. Deneme yanılma bir nevi, kumar işi. Her şey çıkabilir, sana kendini anlattığı gibi çıkmaya bilir. Yalan söyleme olabilir ya da zamanla karakterde değişme olabilir. Böyle bir durumda terk eden taraf cinsiyetsiz genelde iki tarafta bunu yapar.
Cinsel anlamda elde etmek ki elde etmek cümlesi çok yanlış bir cümle. Belirli bir cinsel ilişkinin sonunda iki cins içinde kısa bir zaman dilimi soğuma olabiliyor. Aslında bunun olmasının çok bariz bir açıklaması var yazılı olan kanunların yanında yazılı olmayan kültürel bir madde dizilimide var, bu ne olabilir kınanma, ötekileştirme, kabullenmeye mecbur bırakılma vs. Uzar gider. Kültürel yani yazılı olmayan sıra dizilimi, ülkemizde maalesef kadına yönelme durumu çok daha fazla, bunun kadın üzerinde oluşturacağı baskıyı bilen erkekte bir nevi çıkmaza giriyor ve zamanla soğumaya başlıyor veya bazılarının da tek amacı o oluyor ve amacına ulaştıktan sonra bir bırakma, terk etme durumu oluyor.
Şahsi olarak fikrim bu konuda beraber olunmadan önce iyi düşünülmeli bunun yaratacağı getirimlerin karşıdaki cinse yönelteceği durumları ve en önemlisi insan psikolojisindeki kabullenme, kabul görme durumunun iyi anlaşılması lazım. Bu nedir karşındaki insanı çok uzun bir süre kabullenme ve resmiyet kahvaramı.
Global da böyle bir durum yok tabi ama yaşadığımız kültürde, bu durum göze alınması gereken bir etken.40 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı. Elde ettiği kadından uzaklaştığı yok ikna edene kadar Aşırı efor sarfediyor kadında adam tam bitti olmuyor derken, kabul ediyor ve devam edecek enerjisi kalmıyor Erkek oh be sonunda deyip bir soluklanma dinlenme moduna giriyor kadında bu sevgili olana kadar Olanüstü bir ilgi gosteriyordu ne oldu buna artık beni sevmiyor elde etti umursamıyor mantığina bürünüyor Olay tam olarak bu sana aralıksız o ilgiyi alakayı sonsuza kadar göstermez gösteremez aşırı yïpranır kimse dayanamaz buna o yüzden sulamadan bir otun gürgen ağacı gibi büyümesini beklememek lazım ayrıca
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 765 cevap paylaştı. Elde edilme kavramını sen getirmissin. O yuzden o kelimeyi kullanarak fikrimi sunacağım
Kadınlar elde edilene kadar farklı bir karakter
elde edildikten sonra farklı bir karakter oluyor
konuşması hali tavrı değişiyor
böyle olunca, eski karekteri bulamayınca ayrılık geliyor
tabi herkes için geçerli değl ama bu büyük bir etken bence00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Erkekler aslında elde ettikleri kadınlardan falan uzaklaşmaz. Bu bir hurafedir. :D Bazı kadınlar sevgili olduktan sonra değişir ki bu erkeklerde de geçerlidir. Yani bazı insanlar sevgili olana kadar farklı tavırlar sergilediği için sevgili olduktan sonra karşı tarafın elde edip bıraktığını düşündürürler.
İkinci bir sebep ise kadınların naz anlayışı. Hani erkeği sevgili olana kadar usandırıyorlar ve sonraki ilk sorunda erkek bıkmışlık olduğu için bırakıyor.
Üçüncüsü sebep değil olasılık diyelim. Herkes bir hevesle güzel ya da yakışıklı geldiği için konuşuyor ama sonrasında o örtü kalktığında aslında sevmediklerini fark ediyorlar.54 Yorumla- +1 yıl
Başka ne kaldı 🤭😂😂
- +1 yıl
He doğru başka
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu zamana kadar hiçbir kadını elde etmedim. Diyelim bir kadını elde ettim önce bakarım o kadını benden önce kimse elde etmiş mi diye etmişse zaten toplumumuzda zaten o kadının ismi bellidir ve erkekler bu yüzden o kadından uzaklaşır. Diyeceksin ya o elde eden erkeğin ismi yok mu diye evet erkeğinde ismi var fakat maalesef kdın daha ön planda. Eğer o kadını benden önce kimse elde etmediyse de oturur o kadınla konuşurum, anlaşabiliyor muyuz, aramızda sevgi bağı oluşabiliyor mu bakarım diye düşünüyorum. Tabi onların olup olmamasına bakmak içinde zamana ihtiyaç var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler/kadınlar hedeflerine göre insanlara yaklaşır. İnsanlar ise bir insanla bir ömür boyu huzur için birine yaklaşır. İnsan olmayanla insan görünümlü olanları ayırmak lazım.
Erkek hedefine ulaşınca o kadınla işi bitmiş olur. Dağlar boyu avının peşinden koşan avcının onu yakalayıp öldürmesi gibi.20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeklerin çoğunda avcı güdüsü var. Beğendikleri kadını kazanabilmek için şekilden şekile girip o kadını elde ettiklerinde, kafalarında kurdukları istedikleri gibi oyuncak olmadıklarını anlıyorlar. Kadin erkeği çok sevip fazla değer verence erkek gözünde kadın değerini yitiriyor. Aç gözlü erkek başka güzel kadın görünce onun peşine düşüyor. Seven değer veren kadın yerine onları oyuncak yapan kadınları tercih ediyor erkekler...
10 Yorumla Ya bunun erkek veya kadın olmakla bir alakası yok bence. Gerek kendi ilişkilerimden gerek çevremde gördüklerimden şöyle bir sonuç çıkardım belki saçma gelebilir ama;
İlişkideki sevgiyi yüzdelik bir dilim gibi düşünün
Bir taraf %51 severken diğeri %49 sevmek zorunda ve bunun %50 olması mümkün değilmiş gibi böyle olunca da bir tarafın sevgi, ilgisi arttıkça diğerininki azalıyor haliyle.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 765 cevap paylaştı. kolay elde edlen her şey basıttır basıt olan herseyın değerı kıywetıde bır o kadar ucuzdur basıt olan bır kadın erkeğe uzun vadelı ılışkıde asla guven verwez zor olan herzawan daha degerlı daha kıywetlıdır
erkekler zor kadını sever bır erkek bır kadının kalbını gonlunu guvenını ne kadar zor kazanırsa bır o kadar da cok değerını onewını bılır kaybedtwe korkusuyla ona sıkısıkı sarılır07 Yorumla- +1 yıl
Beni zor kazandı kolay kaybetti buna ne demeli. O kadar anlayışlı biri olmama rağmen.
- +1 yıl
Hayır her istedini yapmadım, yapmadıgım için soğukluk girdi zaten onemsemedim üstüne dusmedım ama bı ara biraz çaba sarfettim uzuldugumu belirttim anlamayınca kale almayınca yol verdım
- +1 yıl
@Beyzalimmm sana karsı duygu ve dusuncelerı gecıcıywıs gercek bır ılsıkı dusunwewıs benıw senınle anladıgıw bu o kışı gercekten senı ıstewıs olsaydı onu onewsewedıgın zawanlar da senınle ılgılenırdı erkek bırını gercekten sevse ıstese neyın pahasına olursa olsun ondan vazgewez
- +1 yıl
Evet katılıyorum size haklısınz ama çok kandırdı karaktersiz yazıklar olsun ona😔
- +1 yıl
Teşekkür ederim inşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü hedefi ve amacı farklıdır.
Elde etmiştir, istediğini almıştır, hevesi geçmiştir.
Duygu beslemeden...
Belki de duygu beslediğini söyleyerek...
Sonra da yeni avların peşine düşer bu masalda burada biter.🙂
Biz kadınlar hep duygusal haraket ettiğimiz için göremiyoruz, fark edemiyoruz böyle adamların kurduğu tuzakları.
Onlarında suçu yok aslında kadınların daha uyanık olması şart.00 Yorumla Erkekten erkeğe değişir bazıları cok elde etse de her dk daha cok onu elde etmek ister nasıl diyim daha cok onu keşfemek daha çok sevmek daha çok gelcek hayalleri süslemek ister bazı erkeklerde kızı elde edince eğlencesi kalamdı der çünkü ya cabuk sıkılır ya da kazancağı seyi kazandığı için baska bir iliskiye girmeye çalışıp hayatında daha fazla cok kız elde etmek ister inş anlaşılır olmuştur.
00 Yorumla
+1 yılSoru biraz yanlış bence elde edip bırakan kızlar da var.
Bence hepsi ego tatmini yapıyorlar
Veya bu elimde hep bunda kalcagıma başkalarını bulayım olmasa bu zaten elimde geri dönerim kafası
Gelcek sevgi birini elde etmek ya da sahip olmak degil.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar çok ağırdan satıyorsunuz, o kadar peşinizde koşturuyorsunuz ki, adamların kafasında insan üstü mükemmel, eşsiz bir varlık gibi algı oluşuyor.
Elde edince bakıyor, tripler, kavgalar diğerlerinden bir farkı yok, aynı şeyleri yaşayacak. Ulan ben bu kadar bunun için mi uğraştım hayal kırıklığıyla içinde hiçbir şey kalmıyor.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKodlarından gelen avcı ruh sebebiyle uzaklaşır. Sen artık avlanmışsındır doğaya çıkıp yeni bir av arar kendine. Tabi bunu sırtlanlar yapar genelde.
https://www.youtube.com/embed/9Rg5Tu8kr1Q
Sorun içime dokunduBu şarkıyı sevdiğim kişiye göndermiştim bir zamanlar, sanırım o da beni elde ettiğini düşünerek soğudu ve ilişkimiz bitti. 🥀
10 Yorumla
+1 yılAdı üzerinde erkektir o adam değildir.. Keyifli günler..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnsanoğlu her zaman elindekinin değerini bilmiyor ve elinde olmayanı istiyor. Bu kadın için erkek için ve bilumum araç gereç için de geçerli altımızda ki arabayı beğenmeyip hep daha iyisini isteriz oturduğumuz evi beğenmeyiz daha iyisini isteriz. Maalesef ki elimizde olan elimize geçen her şey sıradanlaıyor değerini kaybediyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlişkinin başında karşı tarafın niyeti anlaşılır bence. Eğer ciddi olmayan, takılmalık bir şeyler arayan biriyse istediğini alınca tabiki de gider ama eğer gerçek bir ilişki kurmak, sevmek-sevilmek niyeti olan biriyse zaten gitmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yine bir genelleme. 🤦🏼♂️ Ben uzaklaşmam. Başka bir sorun varsa da rahatsızlığımı dile getirir uzlaşmaya çalışırım. Olmuyorsa da demek ki karşı taraf orta yolu bulmak istemiyordur o beni uzaklaştırıyordur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı. Genel olarak insanlar ulaşamadıkları ya da çok zor ulaştıkları şeyler o süre zarfında çok çekici, ilgi çekici ve tutkulu gelir. Tabi ulaşılınca bunlar da sona erer. Ama herkes için geçerli değil bu elbette.
00 YorumlaElde edene kadar kafalarında başka bir karakter vardır ve elde ettikten sonraki tanıdıkları kişi o düşündükleri kişi çıkmadığı için uzaklaşıyor olabilirler.
10 YorumlaÇünkü Türk kızları insanı bezdiriyor en başta o kadar kendini ağırdan satıyor ki belli bir süre sonra iş ego savaşına dönüyor tek amaç elde etmek oluyor elde edince de erkek amacına ulaşıp soğumaya başlıyor kız ise kendini teslim ettiği için bağlanmaya başlıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Elde etmek diye bir şey yoktur. Elde tutabildiğin süre boyunca geçici olarak elde etmiş olabilirsin sadece. Sonrasında kaybetmişsindir ve bir daha da yaklaşamazsın o kadına
10 Yorumla
+1 yılÔyle erkeklerin anneleri de babalariyla parasi için evlenmişler. Annesi de buyuturken oğluşuna hep " Bak her şey para olmuş oğlum diye diye buyutmuşler sonra çocuk buyumuş, annem her şey para dediydi bu guzel kizi da tavladiğima gore o da para demişler ve uzaklsirlarmiş. Tabi bu erkekler afedersiniz ama İQsuz sinifina da dahil edilebilir.
00 YorumlaKaraktersizlikten... Kisiye göre değişiyor... Ben bir kadını kazanmak için onun sevgisine haiz olmak için mücadele etmissem o aksine o benim için daha degerlidir..
00 Yorumla
+1 yılBu kaleyi fethettim, şimdi sıra diğer kalede mantığı
30 Yorumla
+1 yılŞurdan 3 -5 erkek çıkıp savunmaya kalkışır lakin bunun doğruluk payı%100dür. Erkekler nasıl bir zihniyete sahip hala çözmüş değilim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. sevmediğinden heves olarak gördüğünden. Aksine daha çok yakınlaşması gerekirdi gerçek tutku ve aşk duysa idi.
10 YorumlaBüyüsü bozuluyor. Ulaşılması güç kadınlar ilgilerini çekiyor. Ulaştıktan sonra da ilgileri kayboluyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bence elde etikleri için değil ama Kadınlarda kendini olmadığı gibi lanse edip sonradan değişen çok oluyor. Öyle olunca kim olsa uzaklaşır.
10 Yorumla
+1 yılElde etme kazanma arzusuyla hareket ediyorlar sanırım sonuca ulaşıncada soğumaya başlıyorlar gerçi bu kadınlar için de geçerlidir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kimin umrunda ki. Bizim de kimseyle uzun süre uğraşasımız yok. Herkes sıkılana kadar takılsın sonra yoluna. Çok çok sevmek gibi bir olay olur o zaman dert edersin onun dışında gidene kapı açık.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben uzaklaşmam. Hatta dahada yakın olurum. Bana güvenmiş kendini teslim etmiş. Güveni sarsmamak lazım
10 YorumlaElde etmek denilemez, karşılıklı kabul denir. Bu durumda ben daha itinalı davranırım. Zor kadınla uğraşmam. Vakit kaybı boşa.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Dırdır yapıp soğutmuştur
İdeal eş olamayacağını düşünmüştür
Başkalarıyla samimi oluşundan soğumuştur
Erkekler peşimden koşsun sürünsün demiştir erkeği kızdırmıştır. Erkek ona göre muamele yapmıştır..
Birçok sebep olabilir yani00 YorumlaTanışma döneminde başka ilişki döneminde başka olan kadınlardan uzaklaşmak şart.
10 YorumlaEger erkeğin hedefi ego tatmin etmekse uzaklaşır. Diğer türlü uzaklasmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnsanlar ulaşamadığının delisi, ulaştıgının nankörü olur. Hevesi biter
10 YorumlaGenellemek çok doğru olmaz ama bazı erkekler için geçerli olan bir şey vardır bazıları herhangi birşeyi elde ettikleri anda heveslerini almış olurlar tek amaçları elde edip ya da edemeyeceklerini öğrenmek ve kendilerini tatmin etmektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılO aptl insanlar için geçerlidir sadece erkekler için değil.
00 Yorumla Cevap sorunun içinde zaten, elde etmiş işte, görev bitmiş ve yeni görev almak lazım.
00 Yorumla
+1 yılİyi de o karakterde olanlara erkek denmiyor. Biz başka bir şey diyoruz abla.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılElde ettiği kadınlar dan değil.
İstediğini alan kadından uzaklaşır.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılHayır erkekler ilk buluşmada direkt elde ettikleri kadından uzaklaşır
00 Yorumla
+1 yılHergün aynı yemek yenmez yaşasın fb hayatı 😂 demek isterdim ama demek ki beğenmemiş
00 YorumlaElde etmiş kazanmış çünkü artık bir heves merak kalmadığı için ama yanlış bir şey 👍
00 YorumlaKadının yanında yürüyecek onun hayatında yer edinecek özgüveni ve zekayı kendinde bulamaz ve kaçar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. Kolay erisebildikleri kadinlara karşı hisleri cabuk tukeniyo
00 Yorumla
+1 yılErkek kadın bunlar sadece cinsiyettir önemli olan karakter
00 Yorumlabunu biraz da karşı tarafa sormak lazım, uzaklaşmadığı halde terkedilen erkekler ne yapsın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılelde ettiği değil kolay elde ettiği
ve sadece kadınlar için değil her şey için geçerli
ve sadece erkekler değil bunu yapan
siz sanki farklı mısınız?00 Yorumla Elde etmekten kasıt nedir? Kadınlar kendilerini elde edilebilir bir şey olarak gördüklerinden dolayı olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar kendini kullandırma ya çok meraklıdır. Yani ben hiç bir kadono 34 kadar elde edemedim. kimse ile birlesmedim. Bu duyguya kapilmadim ama çevremdeki insanlar elde edilmeyen kadın yoktur dese de ben elde edemedim bileoyieum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElde ettiği nedir ya? Öyle erkeklerden uzak olunmalı her haltı yiyip hiç dokunulmamış genç kadın istiyorlar neyse bir şey derdimde yorum kaldırılır
00 YorumlaBu dünya üzerinde erkekler kadınlara düşkündür kadınlara ise dünya hayatına düşkündür. Herkes kendi nefsine sahip çıkarsa değil sahip çıkmaya gayret ederse bence böyle sorunlarda ortadan kalkar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılamacına ulaşmış elde etmiştir çünkü artık çabalaması için bir hedefi kalmamıştır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Uzaklaşmak için sebebim olmalı yakinlastim diye neden uzaklaşırım
00 Yorumlaöyle bişey yok elde edilince kızlar daha fazla ilgi bekliyor kafalarında kuruyorlar
10 Yorumla
+1 yılkazandığını düşünür..
aslında her yeni gün tekrar başlar kazanma, kaybetme durumu..00 YorumlaÇünkü elde etmiştir ve zaten kadınların onları bırakmıyacagı dusuncesıyle uzaklasıp yeni kısıler arıyorlar bence
22 YorumlaNe alakası var? Kadın kendini sevdirdiği sürece karşılıklı saygı sevgi varsa erkek neden ayrılsın? Midyata pirince giderken neden evdeki bulgurdan olsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yeni bir ava yol almak için. Çünkü erkek avcı ruhludur.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü onun tadını almış başka tat arıyor tatmadığı bi tat
00 YorumlaAmacı sadece cinsellik olan biri işi bittiğinde sadece uzaklaşır. Seven biri daha çok bağlanır kadına
00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar