+1 yılÖpüşmek çok abartılacak bişey değil. Yabancılar çocuklarını bile dudağından öpüyor yani AA beni öptü beni kullandı ya da bu kız kötü kız gibi duygulara girenler benim açımdan komik görünüyor
Eğer etkilendiysem ve ortam o yakınlaşmayı sunduysa öperim, ilkmiş felan umrumda olmaz124 Yorumla- +1 yıl
:) ✌️ Katılıyorum yine yeniden
- +1 yıl
🥰
- +1 yıl
Soru başlığı bir kez taşınabiliyor tekrar müdahale edemiyoruz ama yönetime yazabilirsin
Siteye mod sınavı gelmeli🤦♀️ - +1 yıl
🤦♀️ Bilmiyorum uğraşmayacam galiba, çok saçma bi hareket. Bencede gelsin 😌
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. O an ne hissediyorsan onu yapmalısın bence. İlk buluşmada bir şey olmaz diye katı kural yok sonuçta. İnsan hayatında ki kuralları kendisi belirler. İki tarafta da kuvvetli çekim varsa durmak hata. Erkeklerde farklı bir gözle falan bakmaz. Erkek bir şey hissettiği kıza hiçbir şekilde farklı gözle bakmaz. Öyle bakarım diyenleri zihniyeti zaten hep kötü olduğu için ilk buluşmada namaza gitseniz bile zikri bozuk olacaktır.
80 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma ilk tanışma değildir. Sonuçta o buluşma erçekleşmeden önce uzun bir sohbet muhabbet süreci geçmiştir ve insanlar birbirine alışmıştır. Belli bir güven oluşmasa zaten buluşma gerçekleşmez. Dolayısıyla bana göre ilk buluşmada öpüşmek veya cinsellik yaşamak abes bir durum değildir. Bunu yapan erkek veya kadın da hafif veya basit değildir.
49 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- +1 yıl
Bir EİG'ni alırım sevgili Sosiciğim.
- +1 yıl
Tamamdır 👌
- +1 yıl
Essah deyon deeemi?
- +1 yıl
He essah 😃🤦♀️
- +1 yıl
Essah dostum benim. Seni sevmeyen yunanistanın ekonomisi batsın.
- +1 yıl
Batsın 😃 hahah bu arada sevmiyorlar mı onlar beni 😥
- +1 yıl
Sade yunanistan değil, seni sevmeyen herkesin ekonomisi yunanistan gibi olsun
- +1 yıl
Hahah :D off hep iğneleyici şeyler
+1 yılOha bu yorumlar ne yaaa. Hayretle okudum resmen. İlişki de veya buluşma da asla şartlamak saçma. Gelsin linçler 😏
315 Yorumla- +1 yıl
Bende şoook 🤦♀️😅 şimdi öpüşülür diyenler ilk buluşmada öpüşmez belki ama öpüşülmez diyenler ohooo :D
- +1 yıl
Onlar yakın dövüş yapıp direk gool atanlar 😂 teee Allammm
- +1 yıl
Hahah inanamıyorum gerçekten 😃 öpüşmeyi ne sanıyorlar
- +1 yıl
Bak site bile cinselliğe taşıdı olayı 🤦♀️ bu konu gerçekten yol ayrımında 😂 iyiler ve kötüler ahahahha
- +1 yıl
Hahaha valla ben bunu cinselliğe taşıyan modun kafasından istiyorum 😃
- +1 yıl
Ahahah hayır senide kaybetmeyelim baby ❣️
- +1 yıl
Schatziiim ♥️ Beni kaybetmeye başladığını hissedersen Çek vur 😃 bu tür zihniyetle yaşayamam
- +1 yıl
günah !
hele french double 2x günah. - +1 yıl
O iş bende hiç merak etme ❣️😘
@burakistan35 konu günahsa evden cıkma hatta buluşma haram broo ✋ - +1 yıl
ne diyorsun erkek kadına selam vermesi bile caiz değil.
bir erkek bir kadına neden selam verir , bizim toplumumuzda var mı?
selam denek daha sonra gorusebılırız demek...
alıntı : cübbeliden. - +1 yıl
senın yazdıgın okunusu şatzi demi .
benım bır partnerım vardı zamanında bonn'dan orada yasıyordu almanca bunu derdi tatlım demek demi. - +1 yıl
Arkadaş sen çok yanlış sitedesin beee hatta bence kategoriye bir bak baya günah işliyorsun ✋
Hatta pembeliyim ben beni günahına alet etme goooo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ - +1 yıl
senın yüzünden + 5 günah puanım eklendı zaten.
:)
- +1 yıl
Teşekkür ederim EİG için schatzi ❣️
- +1 yıl
Rica ederim Balım 🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
+1 yılDoğru ya da yanlış Kime göre doğru kime göre yanlış?
Insanların fikirlerine göre mi yaşayacağız hayatı?
Hislerimizden eminsek güven olmuşsa neden olmasın?90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirine güven, saygı, sevgi ve inanılmaz bir çekim varsa öpüşmek kutsal bir birlikteliğin nemli dokunuşu olur.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 26,3b cevap paylaştı. Elimin tersini öper anca :/
Hissetmeden kimseyle öpüşmem.. İlk kez gördüğüm birinide hissedemem.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatıma girmesini istediğim bir çok kadını ilk buluşmada öptüm ve hiç biri de kendini geri çekmedi. İlk günden otele gidip seviştiğim kadınlar da oldu ama hiç birine basit, kaşar vs gözüyle bakmadım yanımda olan her insana değer vermişimdir. İlk günden otele gidip seviştiğim insana 4 yılımı vermişliğim var. Bu tarz şeyleri bazı insanlara anlatamazsın çünkü onların ruhu kaşar neymiş ilk buluşmada öpüşülmezmiş namusmuş falan 232524 yıl önce insanlar saçma sapan şeyler yapmasın bir çizgide dursun diye yazılmış şeyleri hala aynı şekilde yaşatmaya çalışıyorsunuz. Neymiş alkol günahmış sizin gibi aptl insanları yola getirmek için yazılan kurallar ağzıyla içemeyenler için yazılan şeyler neyse bunu bazılarının beyni almaz konumuza dönecek olursak ortada bir duygu bir paylaşım ve iki taraflı hisler varsa gerisinin önemi yok ister kısa sürsün ister uzun sürsün ister evliliğe gitsin öper ve sevişirim.
30 Yorumla
+1 yılYine genelleme yapamayacağımız bir soru. Biraz deşifre etmiş olcam kendimi ama ben olsam öpüşürdüm ve kötü hiç bir şey düşünmezdim abla. Gayet normal şeyler bunlar. Öpüşmeyi sevmiyorum sanırım bu yüzden öpüşürdüm derken ilk öpüşme hamlesini ben yapmazdım.
20 Yorumla
+1 yılBence değil. Yarın birgün aranızda bir kavga çıkar tartışma sırasında "Sen beni ilk buluşmada dudağımdan öpmüştün. Görür görmez aşık olduğunu sanmıştım." Diye bir şey söylese nasıl bir cevap verirdin ki? Belki ayrılacaksın ondan sonra "ulan keşke öpmeseydim ya" ya diceksin pişman olmaya gerek var mı sence? Yok.
20 YorumlaYani şimdi ilk buluşma derken o buluşma ortamına gelene kadar çok şey konuşulup anlatılmıştır. Huyunu suyunu kendisini begenip sevmişim ve buluşma kararı almışımdır... Tabik yanına gider gitmez olmasa da buluşma görüşme biterken ayrılırken öpüşürüm neden olmasın😇😇
20 Yorumlaİlk buluşmada öpücük ikinci buluşmada yatak jhgf
İlk buluşmada öpüşme olmamalı. Adı üzerinde ilk buluşma, kişiyi ince eleyip sık dokuruz.30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. - Öpüşme ya da cinsellik konuları açılmaz bunlar uzun müddet isteyen şeyler.
Elini tutmak işi erken. 3 ya da 4. buluşmada yapılsa daha uygun olur. Buluşacağın kişiyle de alakalı zorla da tutulmaz eli.
Bunlar ilk buluşmada yapılmaz. Hayır öpüşmenin ikinci buluşma olacak havası yaratması bence saçma.10 Yorumla
+1 yılİlk bulusmada yaşanılacaklari neden kısıtlama ihtiyacı duyar insanlar, ya da neden yaşananlardan dolayı birbirlerine farklı gözle bakmaya kalkışıp karar verirler anlamıyorum,, ya çekim varsa, o an ne istiyorsaniz yaşamak adına yaşayın işte,, ilk buluşmada yaşanınca adı farklı,4. Buluşmada yaşanınca farklı mi oluyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılşimdik ,
erkek ile kız arkadaş olması caiz mi? hayır.
hadi buluştun zaten , adımını attın günah puanına + 10 ekledin , olan oldu french mi yapacan doggy mi yapacan yardır gitsin artık öylede böylede yanacan...
not: öpüşülür tabi ne var bunda.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden bazı şeyler ağırdan alınmalı derdim. Sonra yaşanan bir sürü şey ve hayatın kısa ve acımasız olduğunu kavrayınca bu düşüncem değişti.
Bazen ilk buluşmalarda çoğu kişinin dediği o elektrik alma verme değil de bence bir füzyon oluşuyor. Karışmak istiyorsun ona. Öylesine bir çekimin etkisi ile istiyorsun.
Eğer karşı tarafta da aynı hisler varsa öpüşen öpüşsün.10 Yorumla Buluşmada akıl başta olmayabilir. O an öpüşmek gelebiliyor insanın içinden. O bağ olmuş ise bence güzel.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılilişkilerde zaman ve plan kavramlarına karşıyım. ilk buluşmada da öpüşülebilir, 1 yıl sonra da ya da hiç öpüşülmeyebilir bunlar kişilerin tercihleridir. ilk buluşmada şu yapılmaz bu yapılmaz diye dayatmak safsatadır. planlardan taktiklerden mutluluk gelmez kasılırsınız.
kadınlar haklı olarak laf olacak yanlış anlayacak diye kaçınabilir, ben şu olsun bu olsun demiyorum bunların belli bir zamanı-zorunluluğu olmasın diyorum.10 Yorumla
+1 yılŞimdi bi kaç gün önce tanıstıgım biriyle buluşuyorsam tabiki öpüşme olmaz aslında bulusma da olmaz da neyse şimdi konumuz o değil. Bulusmaya karar verdiysem uzun zaman konusmusumdur ve ister istemez bir yakınlık olmuştur hayaller kurulmuştur. İlk bulusmada da ortam uygunsa olabilir neden olmasın?
11 Yorumla- +1 yıl
👏
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen opusmem opmeye calisana da hooppp noluyoruz kendine gel hirtt derim. 😅 erkekler aceleci davranir genelde ama ilk bulusmada yanaktan opmekte zarar gormuyorum. Ilk bulusmada mesafeli davranan erkek bana daha cekici gelir bide
43 Yorumla- +1 yıl
Bu ben 😃😎
- +1 yıl
Gel sarilayim sen esittir ben 😂
- +1 yıl
✨🌸🤗🤗🌸✨ 😃
+1 yılkarşılıklı çekim varsa birbirimizi hissediyorsak..
neden olmasın :)10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı çekim gücü varsa sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılBu devir de insanlar bilmiyorum sapıtmış sanırım. Ciddi ilişki düşünen yok düşünse bile bakıyorsun 1 2 yıl evlilik sürdürmüş.
12 Yorumla- +1 yıl
Sorumla ne alakası var?
- +1 yıl
Yani isteyen öpüşsün ne yaparsa yapsın herkesin doğrusu yanlışı kendine.
- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılBu öpüşmek bi bizim ülkede bu kadar abartılıyo galiba beğendiysem elektrik aldıysam karşı tarafında istediği varsa öpüşüyoruz yani😂
15 Yorumla- +1 yıl
Valla abartıldığı kesin. Yorumlara bakarsan, namussuz bile olunuyormuş 🤦♀️
- +1 yıl
Ohoo ne alaka o zaman kızla niye ilk buluşmaya gidiyor bunu söyleyen kişi kızı nerde görecek o zaman
- +1 yıl
O zina değilmiş oke? 😃 buluşmaya gidilebilir o zaman namusluyuz ama öpüşürsek namussuz
- +1 yıl
Kafalar harika ya o bulaşmasın bu işlere hayır karşısındaki kıza yazık vallahi bu cahilliktende öte ya buna ne dersen de bu adam anlamaz fikrini değiştirmez en iyisi heee diyip geçmek sanırsam 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru degil.
İlk bulusmada dudaklar degil, sadece gözler birlesmelidir bence.
Hic unutmuyorum kizin birisi ile bulustuk. Baktim sırnaşıyor dudaklarima falan yumulmaya calisiyor.
Höst be ne oluyoruz. Ben senin bildigin erkeklerden degilim az bekle kahvem bitsin dedim!!
Bu arada gif'tekiler öpüsmüyor ki.
Yiyisiyor, vakumlasiyor, bildigin halvet oluyorlar. d
O yüzden cinsellik kategorisine almis olabilirler.12 Yorumla- +1 yıl
Ohaa @halilim123 sadece bu kadar sana yazacaklarım 😃
- +1 yıl
😁Yeterli benim icin. d
+1 yılKimine göre doğru.
Birde sorunu admin taşımış çünkü 2xper yazıyor11 Yorumla- +1 yıl
Hıhı gördüm sonradan :D hangi adminse artık 🤦♀️
Gizli Üye(25-29)+1 yılPazar günü bir çocukla buluştum öpmek istedi izin vermedim. Öyle bi direndim ki görmelisin.
Arkadaşlarıma uyarıda bulunurken benim öyle davranmam aptalca olurdu.16 Yorumla- +1 yıl
Yani tabii zorla öpmek falan bunlar ters. Ama aylarca o buluşmayı beklemiş biri kendini frenlemek zorunda değil. Seviyorsa ve etkilendiyse önünde ne durabilir?
Cevap sahibi+1 yılYa aslında bende çok bekledim de doğru bulmadığım için ona bu fırsatı sunmadım.
Şimdi ilk buluşmada öpüşme olursa ikinci buluşmada da daha fazlasını bekleyecek. Ne demek istediğimi anlamışsındır sen 🙏🏻- +1 yıl
Yahu bu nasıl bir zihniyet
Cevap sahibi+1 yılNeden? İleri gidilen her ilişki bitmeye mahkûmdur
- +1 yıl
Hayır değildir 🤦♀️
+1 yılÇok büyük bir yanlışlık abidesi olduğunu düsünüyorum.
Düşünmeyen insanda maksimum abazadır12 Yorumla- +1 yıl
Abazalıkla ne alakası var bunun? Açıklayınız
- +1 yıl
Bu işe doğru diyen kişinin niyeti açıkca bellidir. İşi bitirip atmak
+1 yılÇok doğru (!) yapmayana yılın gevşeği ödülünü vermiyorlar.
40 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada öpüşmeye sıcak bakıyorum karşılıklı tutku olduğunu gösterir kimyanın uyuduğunu gösterir bence ben ilk buluşmada çok çok ileri de gittim güzel de oldu ateşli başlayan ilişkiler hoş
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılNe kadar süredir konuşuyorsak ona göre değişir. Mesela ben biriyle sadece sanaldan 8 ay konuştum, buluşmak nasip olmadı ama buluşsak öpüşmemiz anormal olmazdı. Ancak 3 gündür konuştuğun biriyse olmaz
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılTamamen o anki duygulara bağlı olduğunu düşünüyorum. Öpüşmenin de sevişmenin de vakti ve zamanı olmadığı, o anki duygulara ve isteğe bağlı olduğu düşüncesindeyim.
10 Yorumla İlk olarak ilk bulusmada olabilir sadece ortama ve zamana bağlı bence 2. si yalan değil en ileriye de giden oluyor ama bence ilk bulusma en fazla öpüsme olamalı duruma göre aslında ya
11 YorumlaFarklı şehir ya da ülkede yaşıyorlarsa ve uzun süredir konuşuluyorsa sesli/mesaj olarak yüzyüze görüşmede farklı bir çekim hissedildiği o an öpüşebilirler.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu ilişkiye bağlı.
ama ilk buluşmada neyin ne olacagı belli değildir.
her şey o anki gidişata bağlı. tokat da yiyebilin rezil de olabilin ya da öpüşmede olabilir cinsellikte..10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma öncesi geçirilen zaman önemli
Yeni tanıdığın biri ise pek normal değil
Ama eveliyatı vardır birlikte çok şey paylaşılmıştır o zaman normal karşılanabilir10 Yorumla
+1 yılYeeani olsa da olur olmasa da olur ikinci buluşma olacağını başka şekilde de belli edebilir hoşlanan insanlar 😀 tabi ben bunu söylüyorum ama ilk buluşmada öpüştügüm gerçeğini değiştirmiyor 😀
10 Yorumla
+1 yılYanlış 😐 bana göre. “ Yanlış” değilde, ben yapmazdım.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben doğru bulmuyorum ilk buluşmada öpüşmeyi ya da seks yapmayı ama yapana da bişey diyecek halimiz yok 😊
20 Yorumla
+1 yılher zaman temkinli davranma iyidir.. hemen koyu vermemek ağırdan almak kaybettirmez kazandırır bence..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyaşamasaydım olur mu ilk buluşmada öpüşme derdim. ama şimdi öyle kasmaya gerek yok içinden geldiği gibi davranmalısın diyorum
10 Yorumla
+1 yılO anki durum belli eder opusulebilir yani ne varki bunda cinsel ilişkiye girilmedigi sürece sıkıntı yok 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşülür de, sevişlir de, çekime bağlı. İlk buluşmada sevişsem bile kadın gözümde değer kaybetmez, alçalmaz, basitleşmez.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Yani doğru yanlış değil artık ruh haline göre değişir aynı gün sevişenler bile var yadırgamamak lazım 🤗
10 Yorumla
+1 yılBence yapılabilir ben yaptım gayet güzel oldu uzun bir ilişki de yaşadık. Daha çok hislerini güçlendiriyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. İlk buluşmada mutlaka öperim. Uzun zamandır yazışmış ve hoşlanmış olduğum kişiyle neden mesafe bırakayım ki?
10 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Doğru değil çünkü ileri de neler yaşayacağınızı bilmiyorsunuz ve tavrının sonradan değişmeyeceğinin bir garantisi yok, birbirinizinden emin olana kadar sonra güven oluşturarak sağlıklı bir ilişki kurulana kadar olmamalı da, bazı güzellikler zamanın da yaşanmalı sağlıcakla kalın kendinize iyi bakın, sizi emanetleri kaybolmayan Allah’a emanet ediyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha ilk buluşmada karşıdakini gerçek anlamda tanımadan bu kadar yakınlık kuran insan seçicilikten çok uzak insandır ve ciddiye almam dolayısıyla da işim olmaz.
Bende ilk kez buluştuğum insana karşı gereken mesafeyi koruyarak tanırım ve ona göre tavır takınırım.00 Yorumla
+1 yıldoğru mu yanlış mı bilemem.. ama ilk buluşmada öpüşmekk, hatta biraz daha ileri gitmek inanılmaz heyecan ve haz verici :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer uyum varsa gerçekten sen istemesen de bir şekilde oluyor kimi dogru degil diyor kimi asla diyor fakat o uyumu gördüğün zaman oluyor.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Anı yaşarım gittiği yere kadar.
Bunun doğrusu yanlışı olmaz kişiye göre değişken bir durum.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılo kadar mı yokluktasın düşüncesi aklına gelmezmi karsı tarafın bence biraz daha zaman lazım
11 Yorumla- +1 yıl
sanada günaydın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı olmadı gereken bişey olmuşsa da bişey olmaz
10 Yorumla
+1 yılOlabilir yanu ilk bulusmada yatanda var normal seyler knks
10 YorumlaDoğru veya yanlış.
Öpüşülebilir sadece bu düşünce erkeklerde yok.10 Yorumla
+1 yılİlk bulustugum anda baktik ki is sohbet muhabbetle olmayacak, ver yansin ederiz tabiki...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki çekime bağlı, önceden belli bir müddet konuşulduysa sevişilir bile
10 Yorumla İlk buluşmada böyle şeyler yapmam. Adam gimi temek yer kahve içer evine bırakırım.
10 Yorumla
+1 yılBence asıl ilk buluşmada öpüşülmeli eğer kardeşim varsa zaten çok aşıksın demektir.
11 Yorumla- +1 yıl
ayıptır , günahtır.
Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Herkesin göreceli durumu saygı gerekir benim için doğru dur
10 Yorumla
+1 yılHiç biri ile buluşmadım bilemiyorum ama her iki tarafta da istiyorsa neden olmasın.
10 Yorumla
+1 yıliyimi kötümü bilemiyorum ama ben ilk buluşmada cinsel ilişkiye bile girdim bir kaç kez
10 Yorumla
+1 yılOlabilir bir sakıncası yok. Sonuçta yetişkin iki insan
10 Yorumla
+1 yılUghh ben bu tarz abuk subuk şeylerden de nihayetsiz nefret ediyorum nefffreeeeett!
10 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat