Galericiler nasıl olur? Kendine ait dükkanı var bayada iyi satış yapıyor.. Beni üzer mi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnstadan düşürebildiği kızı düşürür zaman geçirir sonra atar annesinin bulduğuyla evlenir galericiler seninlede instadan tanışmıştır kesin
Hayır aynı semtteyiz görerek tanıştık ve Instagram şifresi bende var…
O zaman ilişki hayra alamet gider gibi görünüyor yakışıklı mı
Çok
Hayırlısı olsun çok mutlu olun inş
İnş sende
Sağol yavru
Lan galericiyi kendim buldum demiyonda jsnsje bi s g
O beni buldu @q sanki cumhurbaşkanı mı hayırdıırr
Galericiler icin çapkın derler ama n bence sacma benim bi arkadasim galericiyle evlendi çocukları var suanda mutlu mesut yani
Aslında sorumda tam olarak buydu. Yanlış anladılar
Kızların dilinden kizlar anlar ne anlar onlar boş ver 😂
Canım yaa
Sen şimdiden yedeklerini oluştur üzerse onlara geçersin
Gnktlrlr
Galericiler yalan parayla olsa kredi çekip söylerler
Hepsimi? 😔
Düzgününü görmedim daha iki üç kuruş kazanacaz diye söylemedik yalan bırakmazlar
Anladım
Pinokyo burnu tak ona bi test et :d
otogaleri mi
Evett
otogalericiler genelde merdivenaltı işlerle uğraşır. helalinden çalışıp kazanayım diyenleri bünyelerinde barındırmıyorlar çünkü. en sonunda hepsi kimvurduya gidiyor. bi ara konuştuğum çocuğun da babası otogaleri ile uğraşıyordu. ailece yolculuk yaparken bi anda önleri kesilmiş babası bıçaklı saldırıya uğramıştı adamın daha ömrü varmış ki yaşadı. ama ciddi travma bırakır böyle biri ile birlikte olursan sen de büyük travmalar yaşarsın
Bir olay yaşadın diye genelleme yapman harika bir kafa gerçekten 😂
Gayri meşru iş yapsa çok farklı detaylar yazardım buraya demi? Helalinden araba alıp satıyolar çok güldüm yorumuna
bi olay yaşadın diye değil. tüm otogaleride durum bu. benim de böyle biri ile flörtüm oldu bu yüzden bu camiayı yakından tanıma fırsatım oldu sana da anlatıyorum işte. aç bak istiyosan internete otogalericiler nasıl öldürülmüş haberlerde oku hepsi kimvurduya gidiyor. dürüst olanı piyasada yaşatmıyorlar diğerleri de pis işler karıştırıyor zaten
gayri meşru işler karıştırsa zaten sana gelip canım haberin olsun bu arada bu haltları da yiyorum diye anlatacaktı zaten :)))
Kanka tamam ayrılıyım ben şimdi gidip
Tamam sen daha iyi bilirsin canım sonuçta doğru söylüyosun
ben ayrıl demiyorum. önden uyarımı yaptım. sonra bişey görürsün duyarsın şahit olursun şaşırma diye. ya da başkalarına da yavşadığını görürsen şaşırma diye
iyi misin kızım sen Allahim bunlar nasil yorum yaa Nasıl eminsin bu kadar herşeyden 😃
ben eminim demedim. görürsen şaşırma yani kör aptal gibi bodoslama dalma diye aklının bi köşesinde dursun diye uyardım sadece
Saçmaladığının farkındasındır umarım Sen şu an bu yorumunla koca bi sektöre b0k attın ayak üstü 😅
saçmalamak mı? bk atmak mı? canım ben sana diyorum ki. bana inanmıyorsan elinde google aç haberleri oku. haberde gördüklerin sadece medyaya yansıyanlar. bi o kadar da yansımayan var altları pislik dolu olduğu için. nasıl olur diye sordun Bi'Bilen olarak anlattım. madem hoşuna gitmeyecek cevaplara kapalısın o zaman neden soruyorsun. aç bak haberlere.
Ya abla tamamda sen niye bu kadar kastın ki sanki kocanı elinden almışım gibi yorumlar yapıyosun Heyecanlandın baya bi Lütfen yorum yazmayın bana daha fazla Senin yorumlarını dinleyip ayrılcam yarın sevgilimden çünkü benim sevgilim şu an birini öldürdü onu gömmeye gitti sabahı bekliycem mecbur
sen cidden daha çocuksun. ne saçma sapan konuşuyorsun. ben sana ayrıl mı dedim kafan bu kadar mı çalışıyor da okuduklarını yorumlama kapasiten ancak bu anlamı çıkarmaya yetiyor? ben sana tedbirli ol dedim, kör kütük güvenme dedim ki ileride böyle bişe ya da buna benzer olaya şahit olursan hayal kırıklığına uğramayasın diye dedim farkındaysan senin iyiliğin için konuşuyorum. bu sadece sevgilin için değil hayatına giren herkes için geçerli.
Canım benim zaten yüzde yüz güvensem gecenin şu saati bu soruyu sormam bu bir…. İkincisi sen daha çocuksun ben konuyu kapattıkça sen uzatıp yine aynı şeyleri söylüyosun… üçüncüsü duyduğun yaşadığın bi kaç olaydan ötürü koca bir meslek sektörünü karalıyosun. Halbuki sorum bu değildi
duyduğum birkaç şeyden ibaret değil işte sen de bunu anlamıyosun demek ki var ki daha bildiklerim anlatamıyorum burada neyse ya.
Tamam canım ya neyse sağol yorumun için
tadın damağından gidene kadar üzmez
Ya ne alaka ne alaka
Hevesi geçene kadar yani. Sonra başka biri. Sen onun parasını yemeye çalışıcaksın ama senden hevesi kaçınca başka parasını yemeye çalışan kızlarla takılcak olay budur
Bende zenginim çok şükür 😉
senin zengin olman bişeyi değiştirmez senden sıkılınca gider. Bide nerde galerici oda var. Ramide istoçta falansa sıkıntı yok :D
Ankara'da işte Yani şunu anlamadım Sadece galericiler mi sıkılınca gider? Mfödkfld
yoo parası olan her erkek. Galericilere özgü bir şey değil. Ama galericiler işi gereği çok yalancı olur
Bilmiyorum
Uzer
Nedenmiş
Hahahahhaha :)
Noldu
Yok bişey kötü adam kahkahasıydı 😂😂