Sevgilim ile avm nin kızlar tuvaletinde görevliye yakalandık?

Sevgilim ile okuldan kaçıp avmye gittik ve yapmak istedi, ben hayır dedim baya uğraştıktan sonra ikna etti beni nasıl kabul ettim bilmiyorum avm tuvaletine gittik hiç kimse yoktu etrafı kontrol ettikten sonra benimle kızlar tuvaletine geldi kabin de yaparken uzun süre çıkmadığımı fark edip kabinin altından ayaklarımızı gören personel tuvaletinin köşesine geçip çıkmamızı beklemiş kapıyı açıp çıkmak için etrafı kontrol etmeye kafamı uzattığım anda personel içerde kim var diye üstüme yürüdü o panikle kapıyı suratına geri kilitleyince önce sinema görevlisini sonra güvenliği çağırdı, güvenlik gelene kadar hiç bir şekilde tuvaletten çıkamadık ve güvenlik geldiğinde korkudan titreye titreye bişeyler içtiğimizi erkek arkadaşımın çok sıkıştığını tuvaletin dolu olduğunu ve boş olduğu için kız tarafına soktuğumu tam çıkacakken personelin geldiğini ve aynı kabinde kaldığımızı söyledim, bir daha olmasın dedi ve bizi gönderdi (muhtemelen yaşımızdan dolayı), ben çok korktum ama erkek arkadaşımın umrunda bile olmadı bu durum. olayın üstünden vakit geçti ben hala o korkuyu hissediyorum kendimden utanıyorum bunu nasıl kabul ettiğime anlam veremiyorum çok pişmanlık duyuyorum ne yapmalıyım çaresiz hissediyorum büyük yanlıştı yaptığım nasıl ikna oldum hala bilmiyorum bu duygularımdan nasıl kurtulabilirim
Sevgilim ile avm nin kızlar tuvaletinde görevliye yakalandık?