Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vicdan azabı çekiyormuş demek.
Benim de eski bi' sevgilim beni üzdüğü günler için kendine birçok faça atmıştı.
E o zaman madem başta üzme, değil mi yani. Bende geç öğrendim ama çok üzülmüş o da.
Her neyse var yani böyle insanlar.. O yüzden pek şaşıramadım..00 Yorumla
+1 yılaynı soruyu neden 2 kere soruyosun? cevap vermek istemiyoruz işte neden gözümüze sokuyosun
38 Yorumla
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
orda biraz daha detay girmiş. d. d
- +1 yıl
adam senden istediğini almış baktı enayi var karşısında herşeyi yaparım gene altıma yatar bu salak diye özür dilemiş. olay bundan ibaret. 3. defa sormazsan sorunu sevinirim.
Soran+1 yılYaa sagol bacim valla
- +1 yıl
@özge_özge aşkı basite alan aşkın tanımını bilmeyen sizsiniz. ne zamandan beri aşkın yolu yataktan geçiyor? söylediğimin arkasındayım. canı sıkılınca tekmeyi vurmazsa bu kıza bende bişey bilmiyorum. her gün 100 tane soru soruluyor burada herşeyimi verdim kendimi kullandırdım bıraktı gitti diye. bir sigara izinden bişey olmaz merak etme
- +1 yıl
Allah ın izniyle olmayacak. ben mükemmelim demedim ama sanırım öyle olduğumu düşünüyorsun ki batmış sana teşekkür ederim :) yazık cidden bir ilişkinin sürmesinin tek şartı cinsel hayat sanan insanlar varmış hala. benim böyle bir kafa yapısıyla konuşacak hiç bir şeyim olamaz. hadi eyvallah @özge_özge
Bu tarz gerizekalı insanlardan uzak dur derim ben. aşk acısı başka fiziki acı başkadır. o senin kalbini kırdı sen ona sigara bastın. kırılan kalbin düzeldi mi? ya da senin çektiğin acıya yaklaşabildi mi? Bence hayır!!! bugun kendı koluna basar yarın sana ;) akıllı ol..
00 Yorumla
+1 yılO kolun yanmaması ve canının acıması mümkün değil bunu belirtmem isterim. kimi erkekler bu tür yollar ile bak seni seviyorum der. kimi erkekler sözlü ifadeler, tavır veya mimiklerle. genelde ilk söylediğimi piskolojik sorunları olan bir ansan yapar diye düşünüyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılHmm eskiyse mevzu değişir. Seni sadece ihtiyaçlarım için kullandığımdan dolayı özür dilerim anlamında basmış sigarayı. Lise yıllarında çok yapılıyor. İlerde pişman olacağı bir iz.
00 YorumlaDun eski sevgilisiyle sevisenler bugun sabahin korunde KS ye kosturmus soru soruyor :) Ne sikisken bir grupmus burasi ya
11 YorumlaBunlar hep etkilemek için güven vermek için yapılan çocuksu hareketler 2-3 tanede faça çekseymiş tam olurmuş
00 YorumlaGerizekalı olduğunun açık kanıtıdır, yargı mekanizması doğru düzgün çalışmıyor. Fiziksel dayanıklılıkla şov yapıyor aklı sıra. Psikolojik olarak normal olmadığının açık bir kanıtı.
00 Yorumla
+1 yılay allahım düşman gtüne öyle eski sevgili
psikopat...10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Erkek arkadaşın kül tablası olarak görüyor kendini dedim ya...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kendisini kül tablası sanıyor... İlk kez böyle bir vaka ile karşılaşıyorum :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle ınsanlar var benim arkdsmnda sevglisi ayrlmak ısteynce tehdt edıodu kkızı dılınde sıgara sondryodu falan.. Kısılık bozuklugu bence ılerde bu sanada zarar vereblr bence çok. sinirli bir insan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVicdan yapmis akli sira... cocukca seyler bunlar bence uzak dur seninde ruhunu bozmasin boyle tipler
00 Yorumla
+1 yılBir kerede normal şeyler olsun be hangi mantıkla sigara söndür diyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzaklaş psikopattan bigün döverde öldürürde bu bir işaret ruh haline adamın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleski sevgilin ama birlikte oluyorsunuz ülke nereye gidiyor Yarabbi !!! uzak dur öylelerinden canım
11 Yorumla- +1 yıl
aynen ya dnya bozulmuş
ve o artık Korkusuz Aşık !!
hehe :D00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılbu ulkenin cok ciddi psikiyatrik sorunları var:)
00 Yorumla Aklını başından almışsın :d
00 Yorumla
+1 yılHadi kalk yuzunu yika
10 YorumlaNasıl bir can yakmatır aga çözemedim :S
00 Yorumlasaditsmi sevgilin.
10 YorumlaSana hava mı, atmak istemiş ne ergence hareket
00 Yorumla
+1 yılÇocuk...
00 Yorumla
+1 yılshow yapmış sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHadi ordan be, troll