9 ağustosta erkek arkadaşımla korunarak ilişkiye girdik ama adetim gecikti ve en son adet olduğum tarih ya temmuzun 20 siydi ya da 28 iydi ağustos ayı boyunca hiç regl olmadım ve kusma ya da bulantı söz konusu değil sizce adetim neden gecikti ve ben yinede hamilelik testi almalı mıyım? Fiyatı nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılşimdi 20 temmuz ve 28 temmuz tarihleri arasında 8 gün var bunun standart sapmasını alacak olursam yaklaşık 4,5luk bir sapma yapar adet genelde 30 günde olan bir şey ise ve korunara ilişkiye girdiyseniz bölersek 3,333 ve korunma %40 azaltacağı için 2,222 gibi bir sonuç çıkıyor yani bu da yeniden köklerini bulup denkleme yayarsak ve ilişkiye de 9 ağustosta girdiğinize göre hmmm düşünüyorum
sonuç=2 çocuk doğacak yanında da 2,222 olduğu için bir tane bacak doğurursun onu da artık ne yaparsın bilmem21 Yorumla
Soran+1 yılUlan Musician911 ne adamsın :D
+1 yılyok be takma kafana stresten gecikmiştir. 4 lira falan fiyatı takmana değmez ama.
12 Yorumla
Soran+1 yılRahatladım birazda olsa evet baya stres oldum çok teşekkürler ilginize
- +1 yıl
rica ederim
Spermler hareketli seylerdir icine bosalmasına gerek yok ic camasırına deyse bile hamile olma riskin var test 10-15 tl bildigim kadarıyla hatta mahalle marketlerinde gormuslugum bile var eczane gidip istemekteb utaniyorsan oralara bak derim..
32 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiçbir şekilde değmedi zaten hani sperm bulaşmadı hiçbir yere sadece prez. in içindeydi ve prez. i kontrol ettiğimizde su falan geçirmiyordu. İçime boşalmadı yani ama adetim gecikti benim ondan tedirgin oldum ve çok stres oldum
Bu aralar çok yaygın herkesin gecikebiliyo. Ama için rahatlıcaksa eczaneye git hamilelik testi istiyorum de o veriyo. Zaten eczanede ya 1 tane ya da 2 tane oluyo
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
+1 yıl3 5 lira birsey al için rahatlasın. hamile değildi o iş okadar kolaymı ya. İçini rahat tut
04 Yorumla
Soran+1 yılSayenizde birazda olsa rahatladı içim güzel yorumunuz için teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. korunurken kalite takının ucuza kaçmayın yeter. adet bozukluğu norma. sizingibikere imrenmiyorum dersem yalan olur. mutluluklar
Soran+1 yılÇok çok teşekkürler o zaman gönlünüze göre olsun her şey güzel yorumlarınız için teşekkürler :)
- +1 yıl
Yok ya o sans bende ne gezer. ben teşekkür ederim kib ;)
zar gitmiş hamilemiyim diyo ya. sss
06 Yorumla
Soran+1 yılYha sorma. s
Soran+1 yılCanım ya o zaman senin beklediğin "doğru kişi" çıkmadı daha karşına hahahhahahaha hayatının monotonluğundan başkalarının hayatına karışacak kadar yoklukta olma tamam mı :(
Soran+1 yılHayat seni yormuş be kanks anlat dinliyorum kim yıprattı seni böyle
+1 yılDogurursun ortalik biryerde atarsin cöpe
14 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar mantıklı olmayı nerden öğrendin?
- +1 yıl
Nolcak bir kücük emrahimiz daha olur
- +1 yıl
Kim sisledi kiz seni
hamile olma ihtimalin yüksek
11 Yorumla
Soran+1 yılAma sonra kontrol ettik ve kesinlikle su geçirmedi bu yüzden içime boşalma durumu söz konusu değil
+1 yılyolda yolda gelir birazdan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılO birazdandan kastın 9 ay farkında mısın
- +1 yıl
evet :D
+1 yıl20 lira bisi... al gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılStres yaptığından gecikmiş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok stres yaptım
Cevap sahibi+1 yılKorunmuşsunuz sonuçtaa hamile olduğunu düşünmüyorum. Adet stres nedeniyle gecikebilir. Sen yine de bir test al içine sinsin rahat ol
+1 yılAdet oldunuz mu sonra
00 Yorumla
+1 yılAdını Umut Koyun
23 Yorumla- +1 yıl
Haha :D
Soran+1 yılİnş canım
- +1 yıl
:))
Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. inşallah hamilsindir
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah en kısa sürede beynin olur puhaa
Soran+1 yılYaran var ki bu sayfada cinsel içerikli şeyler okuyorsun, yazık. Yarası olan gocunurmuş. Bak dalgana, ilk önce kendi mezhebini öğren sonra gel burada laf dalaşına gireriz. Madem mezhep sahibisin o zaman Allah ile kul arasına girilmeyeceğini biliyorsundur? Ivır zıvır yapma kaybol
Hamilesin :D
00 Yorumla5lira
01 Yorumla
Soran+1 yılAdı ne peki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem