Eşim çok asosyal ve hiç gezmiyoruz. Eşi böyle olan var mı?

Yine olsa eşinizi seçer misiniz sorusuna ben hayır diyorum. 2 buçuk aylık kızım var ama hayatımın hatasını yaptım. Kabul ediyorum. Eşimi size anlatsam yok artık dersiniz. Bi kere her şeyden önce eşim beni asla ailesine karşı savunmuyor. Çok yalan söylüyor ciddi ciddi yalanlar söylüyor. Anne babasını idare etmek için söylüyormuş öyle diyor kim bilir bana ne yalanlar söyledi diyor insan ister istemez. Asosyal adamın biri. Zorla yüzmeye, halısahada maça, kahveye, arkadaşları ile buluşmaya yolluyorum. Tek sevdiği şey evde yatmak, elinde telefon oyun, ağzında sigara, tv de Leyla ile Mecnun izlemek. Defalarca kavga ile söyledim tatlı dille söyledim gram değişim yok. Ben evlenmeden önce gezen biriydim şimdi 2 yıllık evliyim Bi kere arkadaşım geldi Bi kere de ben çıktım onda da kırk kere aradı görüntülü aradı burnumdan getirdi. Şimdi bahanesi de var kızım var küçük gitme Bi yere diyo. Zaten gelen de yok. Hasret kaldım insan görmeye. Evlenmeden önce hayalim eşimle gezmek, birlikte bazı geceler dışarı çıkmak bazen balkonda sohbet edip içmek ama Bi gün zorla çıkardım balkona hep bahanesi var. TV de birlikte zevk alacağımız şeyler izleyelim diyorum Bi iki zap yapıyo tekrar Leyla ile Mecnunu açıyo. Zaten yatak odası hayatımız sıfır. Evlendik hamile kaldım en son o zaman işte. Gün içinde aklına getirecek şeyler yapıyorum ama gram olsun anlamıyor yapmak istemiyor gece sarılıp uyuyor sadece her hangi bir sorunu yok bu arada sabah abdest almaya üşeniyormuş. Kısaca hayatımız bu kadar. En fazla yaptığımız değişiklik bime şoka bir şey gelmiş mi diye kızımızı arabasına koyup gitmek oluyor. Aynı şehirde ailelerimiz var bebek küçük olduğu için onlar da çok sık gidip gelemiyor. Eşimin kardeşinin haftaya düğünü var başka şehire gidecek gitmeden eşiyle davet edelim ya da Bi yere oturmaya gidelim dedim hee bakarız dedi. O kadar pişmanım ki keşke en başa dönme şansım olsaydı. Var mı sizinde böyle bir durum?
Eşim çok asosyal ve hiç gezmiyoruz. Eşi böyle olan var mı?