Güncellemeler
+1 yıl
Uzun süreli bir düşünme ve tartışma döneminden sonra babam evden çıktığın elbise kalsın hatıra olarak gelinlikleri ver diyerek bence mantıklı bir şey söyledi öyle şeedeceğim galiba sizi de güncel tutayım bari dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kiralanıp iade edilmeli. Bir kere giyeceğin şeyi yıllarca saklamanın satın almanın bir anlamı yok bence.
Artık çok geç onun için 😂
O zaman giyildikten sonra birine vermek mantıklı tabi uyar mı uymaz mı orasını bilemem
sen sakladin diyelim 10 yil sonra virine vereceksin demode derler begenmezler modasi iken vermek en guzeli
Evli insanların evinde gelinlik durmak zorundaymış yoksa uğursuzluk getirirmiş gelinliği verdim yenisini istiyorum anlamına gelirmiş diye beni korkuttular 😬
koca kari hurafeleri iste
Bir yanım benim de öyle dedi ama bir yanım da şimdi bir şey olur ondan mı diye düşünürüm bir kavga etsek bile pişman olurum diye kararsız kaldım.
sakla kaynanana lazim ola bilir kim sakla diyorsa ona ver😂
Kayınvalidem aksine ver kızım mis gibi gelinlik giyildikçe sevap kazanırsın falan dedi annem ve teyzem vermesen mi dedi bir de benim kız kardeşim var onun gelinliğini de verecektik onun kayınvalidesi demiş 😂
kendi bildinden geri kalma
İmkanım varsa satın alırım. İmkanı olmayan birine de hayrıma veririm.
Ben aldım hatta 2 gelinliğim bir de after party elbisem var verecektim birine ama herkes yok uğursuzluk getirir yok gelinlik sadece kızına verilir falan diye beni korkuttu
Hiç öyle bir şey duymadım
Drumu olmayan birine ver
Uğursuzluk getirir sakın verme falan diye beni korkuttular 😅
Sacma bir hurafe. Bir garibanı sevindirmekten daha güzel ne var
Abiyelerimi hep veririm giydikten sonra bir daha giymem nasıl olsa ama gelinlik verilmez işte gelin evinde gelinlik olmazsa ayrılık getirir gelinliğini verirsen yerine yenisini istemiş gibi olur falan dediler işte bana 😂 Yani hem inanmadım hem de şimdi bir şey olsa ona bağlarım falan diye çekindim açıkçası
Cevremde gelinliği saklamadi dye boşanan biri daha olmadi 😅 Allahım bu ne sacma bir söylem
Çevrenizde herhangi boşanan biri var mı 😂
Kuzenler boşandi fakat gelinlikle alakası yoktu. İkiside aldatma
Ay şimdi verme kararı alacağım sonra yine kafam karışacak 🙈 Eşime sordum ne bileyim ben sen bilirsin dedi daha çok kafam karıştı ağlayacağım 😂
😂😂 verme verme bi kenarda dursun
Kendimi cimri köpek gibi hissetmemi sağladığın için teşekkürler 😂
Est hshs yapma böyle 😅
Yalan mı 😂
A; Bi gelinlik en ucuz 2500 lira desek. Yuva kuranin yuvasi olur desturuyla
İki garibanin yuzunu güldürmek
Buna ek sevap point
B; Sende ise: bir kenarda tozlansin
Hangisi daha cazip 🤔🤔
Konuyla alakam olmadığı halde sevap point kazandirmak icin cabaladık beh 😂😂
Ya bir de cidden çok yer tutuyor bende şu an 4 gelinlik 2 evden çıkma elbisesi 2 de after party elbisesi var aşırı saçma 😂
Merakimı maruz gör ama dört gelinlikle naptın 🤔😂
Hepsi benim değil tabii ki 😂
Birazı kardeşimin
Bak o bile yer kaplamasin dye sana vermiş
Öyle zaten senin giyinme odan daha büyük diye bana kitlesi 😅
Kitledi*
Genelde öyle oluyor. Ablalarimdan biliyorum. O birkac gelinlik her biri evleneceginde ortalikta dolasir
Valla mantıklı olan bu sanırım
kimiside fantezi için saklıyor :)
Ver gitsin ne olacak bekleye bekleye 😅
Bence hayırr
Sakla. Kızın giyer