Arkadaşlar 5 yıldır sevgiliyiz 1 buçuk yıldır nişanlıyiz. Ve dün 2 aylık hamile olduğumu öğrendim nişanlımın yanına geldim hamileyim dedim hiç şaşırmadı beklediğim haber dedi bende ne demek dedim bilerek için boşaldımm dedi bende salak mısın dedim (abim iki senedir düğün yapmamıza izin vermiyor seneye demişti yine ) bana o abin de evlenmemize izin verseydi simdi hamilesin namusu uğruna evlenmemize karışmaz dedi ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
abine ne ki? onu anlamadım. ona ne sizin evlenmenizden de izin vermiyor
adam bıkmış artık haklı olarak
Adam bıkmışta beni hamile bırakması gerekmexdi kaçırabilirdi demi
Nişanlıyken neden kçaırsın o daha aptalca?
abiye bu kadar laf söyletilmez kendi hayatınıza dair bir konuda
Ahahaha evet haklısın ama babam yok abim bela.
e evlenin zaten herkes duruma razıysa artık abin de bi şey demez zaten
Abim nişanlımı inşallah döver
hem döver hem izin verir
İnşallah
Abin kim ki sizin evlilik tarihinize karar veriyor? Ne saçma salak bir durum.
Vermeden önce korunmayı öğrenin diyorlar her zaman değil mi?
Birlikte olmayı biliyorsun hiçmi fark etmedin görmedin ya da boşaldıgını salaklık sende
Kanka öyle bir şey yaptı ki.😅. Sen hiç cinsel ilişkiye girdin mi bilmiyorum ama aynı anda boşalma olunca benim içte sıvım kalıyor. O da az bie şey içime boşaldı sonra gerisini dışıma. Bende kendi sıvım yoğun olduğu için o az bir şeyi fark etmedim kendisi söyledi anladın mı
Zaten skş varmış geç evlenin zaten karı koca olmuşsunuz yani ne manyak insanlar var şimdi başa bela
Ne diyorsun
evlenmeyi öne alın abine de artık bunun geç olmayacağını söyle
Hayırlı olsun ne diyim abin öldürmez ya sizi Allah analı babalı büyütsün
Ne öldürmesi. Cani mi
Tabiki de bende onu diyorum öldürecek hali yok hemen evlendirir
İnşallah beni değilde nişanlımı iyi döver
Bebek istemiyor muydun
Evlendikten 1 yıl sonu istiyorum
Kondom kullansaydınız keşke
Sevmez. Nefret eder. Hissetmeden yapmaz.
iyi b. k yedin aferin sana. Abinin yerinde olmak istemezdim. Yapılacka şey belli gitcne abine dicen
Ya abim yüzünden nişanlım böule yaptı
anlatacan başka yolu yok o karnın büyümücek mi sanıyosun
Ya anlatmam vallahi nişanlıma diyicem kaçalım evlenelim
üstüne üstün birden bir şey demeden kaçıp evlenecen mi.2 kat daha kızar sana. Bulur bence sizi durum daha kötüleşmeden anlatacan
Yok anlatmam. Nişanlım bana tecavüz etti diyicem nişanlım ne bokk yiyorsa yesin
2 dakikada sattın be nişanlını :D
Yok be şaka. Ama abim inşallah onu iyi bir döver. Ondan sonra bizi evlendirir
hem sen niye içine boşaltıtırıyosun ki oda ayrı mesele ama haksızmıyım
Yok içime boşaldığınj fark etmedim. Olay karışık boşver az bir şey içime boşalmış geri kalan dışınma bende az bir şeyi kendi sıvum sanıp hissetmenişim
keşke kondom filan taktırsaydın :D neyse olan olmuş şimdi ne yapacağına dair kafanda planı olusturdun mu
Kandom takmaz asla işin ehli
Önce abime nişanlımı dövdürüp düğünü isteyeceğim
anladım. Zaten sen bilerek hamile bırakmak istemiş. Cinsiyeti ne zaman belli olacak peki eğer erkek olursa abin biraz yumaşayabilir. hem ayrıca abin nedne evlenmenize karşı ki onu sormayı unuttum
Erkek olursa biraz yumuşa yabilir derken benim abim cahil cühela eğitimsiz bir insan değil senin gibi kız çocuklarına çok sever kendisi 2 tane nur topu gibi kız çocuğuna sahip ve en büyük hayali kız babası olmaktı erkekmiş zihniyetiniz batsın
kimisi erkek ister kimisi kız ister. Kız istediklerinde kötü zihniyet olmuyorda erkek istediklerinde mi kötü oluyor?
Ne alaka kötü zihniyetle atlamadan duramadım sen burada adamın erkek isteyeceğin den bahsediyorsun. Kendi isteklerine bahsetsen kimsenin umrunda değilsin
kızda diyebilirdim o an aklıma erkek geldi. ohh ne ala memleket kız itediklerin sorun yok erkek istiynce zihniyet kötü :D
Ya kız istemekle erkek istemekle alakası yok sen diyorsun ki erkek çocuk olursa yumuşar yani erkek çocuğun üstün olduğunu söylemeye çalışıyorsun o Kafa yapısında umarım Allah sana evlat da vermez yuvada nasip etmez çünkü beynin hasta senin
o an kızda diyebilirdim o an random erkek dedim. Kız deseydim böyle bir şey demeyecektiniz erkek dedim ya ondan bunlar :D umarım yaptığın beddua bşaına uğrarda kısır olur anne olamaz gerçek bir aile sahibi olamazsın
Sen neyi ne niyetle söylediğini çok iyi biliyorsun bırak bu arada kemik yağmadığı na göre duan kabul olmuyor
hadi bakalım kimin ki tutarsa :D sizin gibi feministleri iyi bilirim kendinizi yüceltmeyi seversiniz
Ben feminist değilim. Ama erkek çocuğun ya da kız çocuğunun kimseyi yumuşatmak için bir sebep olmadığını biliyorum cinsiyet farketmeksizin bütün çocuklar bizimdir diyorum gelip de burada erkek olursa o hemen yumuşar gibi cümleyi yapan bir orpepuy evladı değilim
kendinle karşılatıtırma anan 0orospu olmuş sende öyle sin diye herkesi bir sanma :D kız erkek farketmez ikiside candır ciğerimizdir. Ama senin gibi süt dilimleri can değildir bu ülkede zehirdir
Ben Allah şükür namusum da insanım. Annen gibi topluma faydası olmayan. Eve para bile getirmeyen bir Orpepuu evladı doğurmadım hadi simdi ikile seni bilgimle eğtimim ile ezerim.
sen ancak babanın evinde kendi yatağında namusunu ezdirirsin başka bir şey yapamazsın :D ateş olsan cümrün kadar yer yakarısn lan enayi seni. Ne demişler cahille girme münakaşaya... şimdi sg
Ben babamın evinde yaşamıyorum beyefendi. Spor spikeriyim. Kendime ait evim var. Herkesi kendiniz gibi işşiz sanmanız normal istihfaf etmek istemiyorum git işine
seni dinleyenlerin vay haline gerçi kimse dinlemiyordur o ayrı mesele ama. Farkedermi olsun kendi evinde de yapıyosundur sen :D İşsiz oldugumu nerden çıkardın? istihfaf etmek istmeiyorum deimşsin senin ne maddin gücün yeter buna nede seviyen. Klasik bir spor spikerisin sen maaşlı çalışan bir insansın haddini bil
Ahahaha aylık 14 bin TL kırıyorum ama sen bilirsin 😅😅 asgeri ücrete tabi birisi olarak çok iddialsın belkide o bile yok yazık ya.
ben yanımda 27 tane personel çalıstırıyorum.14 bin tl maaş mı? günlük cüromun 10/2 si bile değil. Sen maaşla çalışıyosun kölesin. Saatinde işte olmazsan kovarlar seni. Ben kendi işimin patronuyum. İstediğim zaman kalkar istediğim zaman işimin başında olurum :)
Yemin ederim yalan söylüyorsun 😅😅 yemin ederim yalan. Sen evde bilgisyar başında pinekleyen eziksin
yalan mı? sana yalan borcum mu var. Neysek onu söyledik. Sen kendin maaşlı çalışan bir köle oldugun için herkesi öyle sanıyorsun. Sanki buraya iş saipleri giremez yasaktır boş insanlar toplanır.2011 den yana burdayım ben genç. burası benim geçmişimdir parayı bulunca değişecek değilim. Bi risk aldık şans yüzümüze güldü sonra yürük gitti. Sende dene şansını sende patron ol. Hani söz de 14 tl maaşcık alıyorsun ya..
🖕
Abin öğrenirse müge anliya malzeme çıktı desene
Ahahsh nişanlıöı dövmesi için de i
Vermeseydin böyle olmazdı veya korunsaydın
Saçmalama 5 yıldır düz duvara mı tırmanalım biz 5 yıldır evlenmek istiyoruz. Ayrıca 5 yılfır. Bu adam beni hamile bırakmadı ne bileyim böyle şey edecek
Ella olmuş 98 lira sizde haklısınız düz duvara tırmansan şu an böyle düşünüyor olmazdın ama olan olmuş sen bence bu ay ufak çaplı bi düğün
Paradan değl. Paramız var ama. nişanlım işin ehli geri çekilme konusunda üstüne yok sdam bilerek yaptım diyor zaten. Anladın mı
Tek suçlu nişanlın mı
Evet ben mi içime boşal dedim
Neden korunmuyorsun neden sende dikkat etmiyorsun
Kardeşim 5 yıldır bu adamla cinsel olarak ilişki yaşadım. Hiç içime boşalmadı ne bileyim bu sefer delirecek
O bile bilerek yapmasa bile olabilir dikkat etmen gerekir seninde
@nisadogn 5 yıldır olmadk bilmeyerek karlınfa
Siz zaten 5 yıldır risk altında ilişki yaşıyorsunuz bu gün olmazsa yarın mutlaka olacaktı bişiler dua edin nişanlıyken olmuş en azından evlilik daha kolay olur
Allah analı babalı büyütsün
Ya ya evet
ne yapar ikinizi de sopalar
Sıkıntı yok, skîşmeye devam
Napak alkışmı tutak 🤨
Biran önce evlenmelisiniz annene soyle
Korunsaydın o zaman ne diye güvendin ki adama
Kızım 5 yıldır bu adam geri çekerek boşalıyır ne bileyim delireceğini
Geri çekilerek boşalmak bile çok riskli nasıl korkmadın anlamadım
İşte beş yıldır. Bu adam bu işi yapıyor kardeşim 5 yılda bir kez bile içime boşalmadj ama bilerje yapmış
Evlenin
Hayirlisi
Bir bardak su iç ama soğuk olsun
Çocuğa zararı dokunmasın
O zaman bir bardak rakı iç organik süt niyetine
Ahahaha sağoö
Kaç ona hemen
Türk filmi değil mi bu ya
Ee napalım?
İyi olmuş
Yapıcak bir şey yok
aldır cocugu