Güzellik & Bakım Kızlar, Erkekler hangi parfümü kullanıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Soru yukardaaakeee Güncellemeler+1 yıl ………….. Güncellemeler+1 yıl Beyler GİSADA AMBASSADOR diye bi koku var muhteşem koklamanızı şiddetle tavsiye ederim 😁😁😁😁 Kızlar, Erkekler hangi parfümü kullanıyorsunuz? Cevapla Parfüm Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kubragul0121 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Ben zaradan kullanıyorum açıkçası vanilyalı olanı pembe şişesi hiç eskimez kokusu da kalıcı ve güzel fiyati da fena değil 1 0 Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Armani black codePaco rabanne invectusLacoste essential Son aldığımin ismini unuttum 😀 1 0 Yorumla
kartalaslanmavi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl chanelle çiçekli ferah bi koku... 1 0 Yorumla
RuhuEskimiş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hacı kokusu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Helal Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Privacy Let's Party 1 0 Yorumla
Hiberdating Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 572 cevap paylaştı. Eros 1 0 Yorumla
kbdyiorhan2834 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kolonya 1 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. 212 sexy men 1 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bleu de chanel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben zaradan kullanıyorum açıkçası vanilyalı olanı pembe şişesi hiç eskimez kokusu da kalıcı ve güzel fiyati da fena değil
Armani black codePaco rabanne invectusLacoste essential Son aldığımin ismini unuttum 😀
Diesel fuel for life.
chanelle çiçekli ferah bi koku...
Hacı kokusu
Helal
Kullanmıyorum. Parfüm doğaya zararlı.
Scandal
kullanmıyom knk
Privacy Let's Party
Eros
Kolonya
Armani Code Sport
212 sexy men