Şimdi SoulMate'de oturup bilgisayarımda çalışırken bir sevgili çift geldi ve zenci olan çocuğa baktım tip, fizik falan hiç yok. Şimdi buna aşk desem realitemden ödün vereceğim. Başka şeyler desem içim fesat olacak. 😃
Siz bu tarz zencilerle takılan kızlar için ne düşünüyorsunuz? 😂 Pardon aşık olan. 🙄😁
Bu dünyada değişmeyecek olan bir şey var türk kızı-zenci🥴 Türk erkeği-Rus kızı🤤 bu ikisi asla değişmez tarihte de türk yiğitleri hep Ruslarla evlendi şimdi de yakında türk kızlarının olacak olan çocuklarından ötürü gelecekte Türklükleri kalmayacak. Türk erkeklerinin ise yine türk çocukları olacak o yüzden zenciyle sev olan Türk kızına ölü kız gözüyle bakabilirsiniz ve başındaki türk yazısını çıkarsak daha doğru olur çünkü Türklükleri kalmicak zaten. Şimdi şöyle bir şey diyeceğim bu ülkede 10 kız zenciyle sev olurken 1000 Türk erkeği rusla sevgili oluyor bizim kızlar Rusları kıskanıyor bu ara fark tabi de ama en azından türk erkeği Rus hatunu seviyorsa bu Rus hatunun türk kızını tokatlayacak kadar daha iyi olmasından ama türk kızının zenci sevmesi ise 🤢🤮 😁 anladınız gerisini her şey cinsellikten ibaret kendilerinde o yüzden bırakın bı an önce evlensiler de dejenare olsunlar kayboldun Türklükleri gitsin 😁🙃. Biz Ruslardan devam ettirriz bu arada Rus kız deyince bile ağzı sulanıyor insanın 🤤
Bir de tersten dusunmeyi ogrenirsek guzel olur bu olay. siyahi adam beyaz kizla neden sevgili olur? Bu sorularda ozne hep siyahi olunca ırkçılık cagrisimi yapiyor. sorunun cevabina gelirsek muhtemelen saf ve temiz oldugu icin olabilir. fesat olmayalim hemen 😃😃
Vallahi billahi ya geçende bende gördüm zenci almış kızın birini sahilde laflaşıyor bi bakim dedim herif bana bakıyor falan sinir oldum tekrar tekrar bakıyor onlar bile sevildi biz sevilmedik be Türk kızı pişmanlıktır.
İnsan olmadıklarını söylemedim. Kızların tercihler üzerine bir soru sordum. Bunu "Erkekler neden Rus kızları ile sevgili olmam ister?" gibi de düşünebilirsin mesela. 😌
ya sizin canım orrrospu çocukları, bunda ne var ya? Bende o kadar Çekik Gözlü kızların peşinden koşan ve gerek Japon, Koreli, Çinli vb. olsun gerek de sırf Uzakdoğuluya benziyor diye İşyerindeki Orta Asya Türklerine bile yazdım ve pişman değilim ayrıca eğer paralel evrende Çekik Gözlü Kız olarak dünyaya gelsem bu sefer de Zenci erkeklere yazarım.