2 aydır sevgiliyiz ilk basta çok istedi atmadım sonra baskasındanmı isteyecegim sevgilimsin sen benim falan dedi bozuldu bende çok açık olmayan fotograflar attım simdi sürekli istiyor bende sıkıldıgımı söyledim o zaman gögüslerinin fotoğrafını at istemem bir daha hic söz veriyorum falan dedi suratını göstermeden çek falan diyor bozuluyor napsam atsam gözünde ne duruma düşerim
Cevabın nedir?
+1 yılnedir bu gençlik ne duruma düşmüş yaw bide sana tavsiyem önce alıştırıp sonrada sıkılma ya alıştırmayacan ya da katlanacan ya da yol verecen başka biri olsa bile yollama sonra adın başka bişey olarak çıkar seni internette rezil etse ne yapacan zorlasa bile yollama bu tür insanlarla sevgili olunmaz adam dediğin kızı sevecek seks peşinde olmaz bu işler millet ne kadar değişmiş yaw nedir bu erkeklerin seks istediği bende erkeğim ama bu kadar seks düşkünü değilim çıktığım kızla bile böyle konu açmam terbiyesizliktir yaw karaktersizlik açıkcası bu biraz açık konuştum ama gerçekler bu
113 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Sevgilisini p*rno yıldızı gibi görmek ve onun öyle resimlerini istemek saygısızlığın dik alası.. Sen o adama nasıl sevgili diyorsun..' ay da işi bu kadar azıtan adam dan ne arkadaş nede sevgili olur..
30 Yorumla
Ya saçmalama. Gözünde ne duruma düşerse diye düşünme. Bu fotoğrafları ne yapacak diye düşün. Belki paranoyak diyeceksin bana ama her ayrıntıyı her olasılığı düşün. Daha 2 ay olmuş. Millet kaç yıllık ilişkisi bittiği zaman şantaj yapıp fotoğraflarını yayiyor her yere. Nasıl guvenebilirsin ki. Hem ne burdaki ısrar. Mantıklı ol ne olur. Onun gözünde hangi konumda olurum diye düşünmek yerine kendi gözünü aç ve hemen guvenmemeyi Öğren
30 Yorumla
atma kardes
bu erkekler hep boyledır
hep de aynı taktıgı kullanırlar
gelme bu oyunlara
azcık kadın ol aklını kullan22 Yorumla- +1 yıl
@Cancannx bunu yapan yok mu zannediyorsun yaşadıklarıyla tehdit eden picler bile var birde seviyorum deyip adam deyip geziyorlar ortalıkta yazık gerçekten kızlar gözlerinizi bir açın ya günde kaç kadın cinayeti duyuyoruz adamın biriyle konuşuyorum daha 5 gündür konuşuyoruz eee kaç bana oğlum seni tanımıyorum bile mal mısın kaçacam ya sağ gözüm sol gözüme güvenmiyor artık sizde öyle olun...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
42Cevap
Ya sen ona foto atsanda baskasina bakar atmasanda her erkegin dedigi laflar ama sizde cok erken başlamış ikinci ayda onu isteyen bir erkekle bu is olmaz biz uc yildansonra flan diyoruz atarsan bitersin diyim ayrilirsin sonra evlendigin adama haksızlık.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bu soruya kendi iraden le cevap veremiyormusun , yanlış anlama seni aşşalamak gibi bir düşüncem yok , ama öyle bir soru soruyosunuz ki biz gönder desek göndericekmişsin gibi. sevgilinide söyle ya böyle kabul et ya da hiç de . terk ederse seni cinsellik için seviyordur zaten.
20 Yorumla
+1 yılSakın atma sevdiği falan yok seni. 31ine alet ediyo seni buna o fırsatı sen vermişsin kusura bakma. Ve göğüsünü atsan da mutlaka devamını ister bu seferde atmazsan göğüs fotonla tehdit eder seni
30 Yorumlasen doğru sevgili buldğuna enmisn adamn nyeti açık hala berabersn ilginç doğursu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu çocuk seni kullanmıyorsa cinsiyetimi değiştiririm. Sen onun gözünde düşmüşsün bak yanlış anlama ama ya söylediklerinle, ya davranışlarınla onun gözünde ucuz bir insan izlenimi oluşturmuşsun. Eğer o çocuk karşısında böyle konularda asla taviz vermeyen birisini görmüş olsaydı bu konunun bahsini açmazdı. Unutma taviz tavizi doğurur bence ondan hemen kurtul ;)
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılKesinilikle atma ciddi bir şekilde uyar birdaha böle bişey istememesi için baktın halen devam ediyo ayrıl gitsin p*rno yıldınızı sevgili bulsun kendine :)
20 Yorumla Arkadaşlarına kendini kanıtlamak için göstermesine birşey demiceksen yolla. Zaten hep şaşırmışımdır karşısındakinin duygularını namusunu düşünmeyen şerefsizlerin boş kalmamasına
10 Yorumla
+1 yılDaha 2 ay ne ya? 1 yıl 2 yıl olsa anlarım. Aşıktır, arzular derim ama 2 ay ne? Sakın. Gerekirse ayrıl ama sakın atma. Kızsın sen bir gururun olmalı
10 YorumlaSakın ha, eğer sana önem veriyorsa zaten istemez bence ayrılmam en doğrusu
20 Yorumlaya kizim anlasana insan namusum ve ciidi dusunen bir kiz arkadasina orasini burasin cek at dermi? simdi gogus der yarin baska yerini soyler.. ablacigim o seni sevmiyor vallahhha seven oyle lafi bilekullanmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. taviz verme sakın. daha sonra kim bilir neler ister kabul etmedin diye bozulmuş gibi yapar. inanma bunlara.
THE END...20 Yorumlaİlk sen iste belki seni kandırabilir. O yollamazsa yollama.
00 YorumlaÖnce o atsın hemde yüzünün belli olduğu bir fotoğrafla. Sonrada istersen sen at. Kendini korumaya al
00 YorumlaBence bunu sormamalısın bile. Atma tabii ki de. Mantıkli dusunen bir insan olsa senden boyle bir fotoğraf istemez zaten. Pas verme derim bu konuda.
00 Yorumlabence o seninle eğleniyor aklı senin oralarında sadece
10 Yorumla
+1 yılAtma ! Ve ayrıl ! Tm bana onu sakın savunma yarın birgün ilişkiden korkuyor nasıl kandırım die düşünür
10 Yorumla
+1 yılNereden buluyorsunuz böyle hödükleri. Oldu olacak bana da at :(
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. atma kardeşim sakın atıyım deme ğöysunun fotorafını isder yarın baska yerın fotorafını isder onları toplar santaj olarak kulanır
10 Yorumla
+1 yılbir duruma düşmezsinde sen ne istiyorsan öyle yap bizim fikrimiz önemli değil herkes farklı birşey söylicek çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ayda bu raddeye geldiyse bu adam seni sevmiyor net. Kullandirma kendini bitanesi. Mastürbasyonuna meze olma şu adamın...
00 Yorumla
+1 yıl2 aylık kişi senden bunu istiyosa abazadır ve seninle neden çıktığını belli etmiştir ^^
10 Yorumlasenin değil mi vermicen
ıh mıh vermicen
kem küm vermicen10 YorumlaNiyeti bozmuş. Sakın foto atma. Emin bir adam değil. Hatta adam bile olduğundan şüpheliyim^^
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. Ben olsam tekmeyi basarim bu ne lan? Birde çekiyor musun bunu?
00 Yorumla
+1 yılbence atma seni kullanmaya çalışıyor seviyorum deme sakın.
00 Yorumlasapık bırıyle çıkıyorsun sakın resım gönderme yarın o resımlerle sana şantaj yapar...
00 Yorumla2 aylık sevgilin senden böyle şeyler istiyorsa bence onun sevgisinden şüphe etmen lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. alıllı ol kızım ne o öyle resim yolla falan o 31 çekecek seni başrole koyacsk yetmeyecek seni isteyecek
00 Yorumla
+1 yılNiye ister ki seni ciplak goruyor mu. Boyle sapik sevgilileri nerde bulursunuz...
01 Yorumla- +1 yıl
İsminiz pek güzelmiş
Atma derim ciddi degilse arkadaslarina gosterip dalga gecer.
00 Yorumla
+1 yılDevamının gelecğine adın gibi emin olabilirsin. bas tekmeyi gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl kızım bugun çıplak foto yarın yanımda soyun der
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaçmala ne atmasından bahsediyosun sen bence çocuğu at * et gitsin! doğru değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı adamla cıkıo olmayalım kardes :) S mı bas harfı
05 Yorumla
Soran+1 yılYok artık ya evet :)
Cevap sahibi+1 yıladının son harfının T olmadıgını sole lutfen! :)
Soran+1 yılSerhatmı :)
Cevap sahibi+1 yılyok yok cok sukur hadı. buyuk tesaduf oldu ama ya ne korktum. :) aynı sorunu yasıorum. zor..
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(36-45)+1 yılGogsune bakip 31 cekcek sonra baskasiyla cikcak ona da aynisini yapcak 2 ayda ayiptir ya sapik bu adam
00 Yorumla
+1 yılNiyetini çok açık belli etmiş, hala sevgiliysen yazık acıyorum.
00 Yorumlaatma ya manyakmısın öyle bir hata yapma !
00 YorumlaAt gitsin yamotive olur
00 Yorumla
+1 yılne yapicakmis açik resmi?
00 Yorumla* et öyle sevgiliyi :P
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. internet sevgilisi mi bu ya.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama simdi şehir dısnda
Soran+1 yılAnladm bununla netten tanısmıyoruz cafede tanıstk ama sanırm buda sapık
Normal yüzünü istemiyor çek yolla.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGözünde birşey olmaz ama devamını ister :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin adı T ile mi başlıyor?
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Bence atma hiç iyi birşey değil
00 Yorumla
+1 yılAtma sakın, ilerde sorun olabilir
00 Yorumlacanım benim sevgilinin niyeti başka
00 Yorumlayapmayın kızlar. 2 aydır diyorsun
00 Yorumla
+1 yılilerde şantaj olabilir atma sakın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrlnca foton herkesde bulunmus olur
00 Yorumla
+1 yılbence gönderme ayrılırsanız acısını sen yaşarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılat ulan sevgilin değil mi nedir bu çekingenlik
00 Yorumla
+1 yılatma !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende isterdim bir zamanlar. ne günlerdi bee
00 Yorumla
+1 yılAtma
00 YorumlaSakın sakın atma
00 Yorumla
+1 yılabartmadan olabilir
00 Yorumlaverme