+1 yılkadınlardan cinsel ve duygusal anlamda hoşlanmıyorum ama o an biri yoksa ve boşluğuna gelirse denemek isterdim hiçbi şeye hayır dememek lazım
213 Yorumla- +1 yıl
Yuh ya
- +1 yıl
@Mirrrorrrmiraaa neden yuh dedin ki
Soran+1 yılYa olabilir ama yinede başkalarının duygularıyla oynamamak lazım
- +1 yıl
Hetero değilsin bu hoşuna gidrse yani
Soran+1 yıl@Mirrrorrrmiraaa pardon anlamadım?
- +1 yıl
Şey işte lez ilişki hoşuma giderse hetero deilsn diyorm
- +1 yıl
Hoşuna *
- +1 yıl
oynamak değil şans veririm o an boşsam demek istedim
- +1 yıl
ALLAHIMMM YAAA
- +1 yıl
@Mirrrorrrmiraaa noluyo
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Yok bşy cnmm
- +1 yıl
Cifdimsn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kız baştan söylesene şunu, artık benimsin bebeğim B)
25 Yorumla
Soran+1 yılNee
Soran+1 yılLez misin
Soran+1 yılBende oleyy
Biseksuel değilim ama arkadaş olamam diyemem. Kişinin kendi hür iradesi.
21 Yorumla
Soran+1 yılYani açıldıktan sonra arkadaşlığını keser mıydın yoksa devam mı ederdin
+1 yılKızlarda sorun yok ama erkekler cıks itici ya. Nesne böyle ki.
125 Yorumla
Soran+1 yılKızlarda sorun yok diyip erkeklerde sorun var demen saçma geldi. Sonuçta kişinin elinde olmayan bir şey...
- +1 yıl
Bakmada saçma geldi işte dediğim :)
Soran+1 yılOlabilir, hakaret etmediğin, aşağılamadiğin sürece düşüncene saygı duyuyorum.
- +1 yıl
Hakaret olmaz. :) saygım sonsuz. Herkesin kendi hayatı.
- +1 yıl
Kızlarda niye normal o r os0pu
- +1 yıl
Tekrar yazıyorum. Bana normal gibi geliyor kızlarda. Herkesin kendi hayatı. Hemen atar yapma
- +1 yıl
Bana da erkekler de normal geliyor yaşasın g ay erkekler🧚♀️🧚♀️🥰🥰
- +1 yıl
Hahaha. karşı cinse ilgiden kaynaklı demek.
- +1 yıl
Sus artıkkk lez seven erkek iticlikte çığır AÇMIŞTIR NET
- +1 yıl
Sen iyi değilsin bence. Sevmekten bahseden kim. Normal geliyor yapsınlar diyorum.
- +1 yıl
Ordrospuyuu
- +1 yıl
Le havle sen kimsin kız
- +1 yıl
BANA A GEYLER NORMAL GELİYOR İNŞALLAH GEY T£CĀVÜZÜNE UĞRARSIN🥰🥰
- +1 yıl
Hayır ben sana ne dedim de beddua ediyorsun. Cidden iyii değilsin. Alsın biis şunu başımdan.
- +1 yıl
SUS LAM SUS
- +1 yıl
SKTİR GİT
- +1 yıl
Sesli güldüm. Bu kızı tanıyan varsa hastaneye götürsün
- +1 yıl
SAKATMSN KARDEŞM HEP KIZLARI ORSP0 OLARAL GÖRDÜYOSUNUZ BIKTIM LEZ DAMGASI YEMEKTEN NE DEMEK BEN VE 1 KADIN NORMAL GELİYO SANA YA? SAPIKMISINN?
- +1 yıl
Sen nerenle okuyorsun acaba. Gaipten harfler kelimeler mi görüyorsun
- +1 yıl
SEN İKİ KADINI NASI NORMAL GÖRÜRSÜN 0ROS0O
- +1 yıl
Sana kız. Deli
- +1 yıl
Kaşşşşşaaaaarrrr
Soran+1 yılYa senle dalga geçiyor ciddiye alma he de geç :D
- +1 yıl
He :)
- +1 yıl
Allah çarpsın geçmeyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılmerak etme lezbiyenler 2 tane sal*ak kızın peşinden koşup kendilerini bitirmezler
23 Yorumla
Soran+1 yılBen bitirdim maalesef bir ölmediğim kaldı. Aşiri üzülmüştüm. Biseksüelim bu arada.
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun en iyisi heterolara bulaşmamak
Soran+1 yılBence de
+1 yıltatlım erkekler tercihim hiç çabalama benim için derim 😀
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemezdim arkadaş kalırdım ama hala bu işi uzatırsa uyarırdım ya da arkadaşlığımı keserdim görüşmezdim
20 Yorumla
+1 yılKabul etmem. Zaten öyle insanlarla da arkadaşlık etmem.
113 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki?
- +1 yıl
Yaşam biçimim onlara uymaz. Onlarınki bana uymaz. Onlardan bana karşı böyle bir şey olabilir. Ben onlarla her şeyi rahat rahat konuşamam paylaşamam. Bir de saçma buluyorum kadının kadını cinsel olarak arzulamasını. Yani beğenirsin güzelmiş falan dersin de yatmak seks yapmayı istemek de neymiş? Onların yasal olarak ayrımcılık görmeden, toplum içinde dışlanmadan yaşamalarını desteklerim. Yani bir lezbiyen kadın ya da biseks kadın çevresi tarafından böyle olduğu anlaşılınca öğrenilince işini mesleğini kaybetmesin devlet onun da haklarını korusun ama benimle arkadaş kanki olmasın. Ulu orta her yerde de cinsel davranışlar yapmasınlar toplum içinde.
Soran+1 yılNiye rahat rahat konuşamayasin paylaşamayasin saçma bence
- +1 yıl
Yok saçma değil.
Soran+1 yılAman konuşma hemen senden hoşlanır, öpmeye falan kalkışır. Sapık ya çünkü o. Hastalik falan kaparsın dikkat et
- +1 yıl
Bu bir tercih meselesi. Ben senin tercihine saygılıysam senin de saygılı olman gerekir. Demin okudum biriyle tartışmışsın. Zarar verme isteğin var normal değilsin demişsin. Erkeklerin böyle davranmasının sebebi güçlü tepki göstermezse çevresi tarafından adım çıkabilir. Beni de ondan sanar gibi düşünmesidir. O da gay, biseks olmadığını çevresine ve karşısındakine kanıtlamak için böyle güçlü şekilde karşılık verir. Ama ben böyle bir şey yapmam ihtiyacım da yok. Gay, lez, biseks insanlar gerçekten çok ayrı kafa yapısında insanlar. İdeolojik olarak, insan ilişkileri olarak her şeyleri bizden çok uzak ve uç. Ben hiç normal makul düşünen aklı başında LGBT bireyine denk gelmedim ama insan hakları olarak destekliyorum. Sadece arkadaş olmam. Benim iş arkadaşım çalıştığım yerde biri LGBT bireyi olsa gidip de ona zarar verem işten attıram pichlik yapam diye düşünmem. Ama merhaba merhaba sadece ya da öğrendim diyelim tabak tabak millete yaymam. Kimsenin ekmeğiyle hayatıyla oynamam bana a-m-k beni mi dilliyorlar :D :D :D
Soran+1 yılNormal kime göre neye göre normal. Bu sadece lgbt bireylerine özel değilki. Yani illa lgbt bireyi diye aklı başında düşünmeyecek diye bir şart yok. Sonuçta kendi cinsinden birini sevdi diye aklı başında olmamış olmuyor. Yani demek istediğim şey bu cinsel yönelime bağlı bir şey değil. Hetero olup aklı başında olmayan insanlarda var.
- +1 yıl
LGBT tayfası bu dünyaya sadece cinsellik için gelmiş gibiler. Sadece cinsel organları ve seks yapmak için gelmiş gibiler. Çoğu insan onların cinsel yönelimleriyle ilgilenmiyorlar. Onlar bunu çok ön plana çıkarttıklarından millet zaten dinsel ve ata erkillikten dolayı trigger durumda zaten cahil biyolojiden, anatomiden, evrimden hayvanlar aleminden bir haber neden karıştırıyorsun her konuya cinsel yönelimini. Ne yapalım yani? Adam din ve bilim arasında bir tartışmada dinin bilimle çatıştığı noktalarda bilimin ürünü olan eşyalarla bana bilim yalan diyor. E pezzevenk bırak o zaman elindeki akıllı telefonu, internetten telefondan p*rno izleme, sanal seks telefon seksi yapma ya da fotoğraf çekinme, evrimin, genetiğin, biyolojinin tıbbın kimyanın ürünü olan ilaçları tedavileri kullanma o zaman hastalanınca bilim madem yalanmış. Yani bu ülkeye bu halka böyle efendim ben eşcinselim bu benim cinsel yönelimim benim bedenim benim özgürlüğüm falan boş bunları anlatmak. Kimseye söyleme. Bir kadından hoşlanırsan da erkek arkadaşı vs varsa o kadın zaten heterodur. Söyleme. Gereksiz. Milleti tetikletmenin anlamı yok. Bu ülke komşusunun karısıyla kocasını aldatıp evde basılan kadın da gördü. Ya da asonsörde yiyişen dayılar da gördü. :D :D :D İşte bu LGBT tafyasına da yapılacak en büyük eleştirim içinde bulunduğu ülkeye göre düşünce geliştirmemesi, taleplerde bulunmamasıdır. Adamların eğitim hakkı yok. Bir lise öğrencisi gaysa kırıtık ibbbbne diye aşağılanıyor bu beyinsizler velev ki ibbbbneyiz diye pankart açıyor. İşten atılıyor hiçbir hakkını alamıyor. Memurluktan atılıyor aynı şekilde. Bu insanların sorunlarını söylemiyorlar savunmuyorlar. Bir bildikleri şey LGBT yürüyüşlerinde pkk sloganı atmak, kendilerine küfür etmek, insanları kışkırtmak için öpüşmek soyunmak.
https://www.youtube.com/watch?v=04BKWQyToXk
Soran+1 yılNiye genelleme yapıyorsun. Benim gay arkadaşım var 2 tane onlar öyle. Ama ben öyle olduğumu düşünmüyorum. Birine aşık olduğumda neredeyse hiç cinsellik düşünmedim. Bir kere bile p*rno izlemedim. Cinsel organıyla iş yapıyor gibi düşünüyorsun ya. O zaman niye saçma geliyor birinin kendi cinsinden birini sevmesi. Sonuçta onun cinsel organından hoşlanmıyor. Cinsel organa önem vermesen bir kıza da aşık olabilirdin. Ama karşı cinsten hoşlananlarda da var aşırı cinsellik düşünen ki bu kötü bir şey değil. Ama şunu bilmeni istiyorum ki her insan sadece cinsellik için biriyle olmuyor. Cinsellik için hoşlansam, istesem hemcinsimden her gün onun için ağlamazdim, sevgilisi olduğunu bildiğimde bile sevmeye devam etmezdim. Sonuçta sadece cinsellik düşünüyorum ya ben. Bu yüzden genelleme yapma. Her lgbt bireyi düşündüğün gibi değil.
Soran+1 yılBu arada kötü bir şey söylememişsin sanırım için kusura bakma
- +1 yıl
Yok önemli değil. Birinden hoşlanmanın temelinde cinsellik vardır. Hemcinsinde olsa karşı cins de olsa böyle bu yadırganacak bir şey değil. Ben bunun çok baskılı şekilde ifade edilmesine anlam veremiyorum. Neyse kendine iyi bak.
Soran+1 yılHaklısın saygı çerçevesinde konuştuğun için teşekkür sdeeim
- +1 yıl
Rica ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKafasını gözünü patlatır. Sonra gönderirim memleketine, 🥳 ksjjd
02 Yorumla
Soran+1 yılSen ne kadar komiksin öyle ya ahahhah gülmekten ölecem şimdi
- +1 yıl
Sizin gibi normal bakamam kusura bakma. Ciddi bayan 🥳 dldlfk
bunu kızlar cevaplasın :D
12 Yorumla
Soran+1 yılYoo sende cevaplayabilirsin
olmaz derdim. imkansız.
10 Yorumla
+1 yılHoşuma gitmez sümük gibi yapışması 6 ay neymiş
10 Yorumla
+1 yılbenim gitmezdi
27 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
sonuçta arkdaşım dı eskiden böyle 2 durum yaşadım ikisinde de çok üzüldüm
Soran+1 yılNefret mi ettin ne oldu şimdi onlarla
- +1 yıl
yani istemedim sonra kapandı konu
- +1 yıl
nefret değil ama üzüldüm
- +1 yıl
şu an en yakın arkdaşım
Soran+1 yılSevindim sizin adınıza
- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılÇok başıma gelen bir durum bu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOha napiyorsun peki
- +1 yıl
Bilmem :)
Herkes mi homofobik ya çok üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır anasını sıkerdım onun
117 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş. Onlarda insan ve seni sevmiş. Buna sana itici gelsede saygı duyman lazım. Anasini sikerdim falan nasıl konuşuyorsun sen
Cevap sahibi+1 yılBen saygı duymuyorum. Bana arkadaşım gelip böyle söylese onu bırakır anasını sıkerım evet
- +1 yıl
@İsimsiz546 ama empati yap yani bi z hetero insanlarız
Soran+1 yıl@Mirrrorrrmiraaa ben empati yapıyorum itici gelebilir ama gelip onu dövse, ağzını sıçsa ay canım benim saygı duyuyorum diyemem
- +1 yıl
Haklsn da nblm
Cevap sahibi+1 yılBen bu iğrencliğe saygı falan duymuyorum arkadaşım. Duymakta zorunda değilim.
Soran+1 yılSenin psikolojin bozuk bence kendi sorunlarını başkalarına yansıtıp zarar vermek istiyorsun. Bir psikiyatriye git sorunların olduğunu düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılHahahahha ne oldu dokundu mu ya canım😂 Sapkınlığı meşru görmedim diye psikolojik sorun oldu hemen değil mi😂 Bi yol al git boş yapma velet
- +1 yıl
Sakin oln çocuklar
Cevap sahibi+1 yıl@Mirrrorrrmiraaa velet teki laflara bak işine gelmeyince sorunlu algısı kasıyor. Sapıklık sapkınlık bunlara saygı duymuyorum duymayacağım
- +1 yıl
Duyma😄
Cevap sahibi+1 yıl@Mirrrorrrmiraaa velet sinirlendirdi beni 😂
Soran+1 yılMeşru görmemen psikolojik bir sorun değil ama anasını sikerdim demen zarar verme isteğini gösteriyor ve bu psikolojik rahatsızlıkların olduğunu gösterir. Ve düzgün konuş. Kaç yaşına gelmişsin hâlâ mağara adamı gibi konuşuyorsun. Burda millete anasını sikerdim diyeceğine git kendini geliştir, saygı çerçevesinde konuşmayı öğren bir. Aciyorum sana birde kaç yaşına gelmişsin.
Cevap sahibi+1 yılBana arkadaşın gelse sana böyle yapsa ne yapardın dedin bende gayet normal bir cevap verdim
Soran+1 yılAnasını sikerdim demen normal bir yanıt mi :D neyse daha fazla zamanımı harcamak istemiyorum senin gibi insanlara
Cevap sahibi+1 yılYalnız sen ciddiye almamışsın ben ciddi anlamda sıkerdim dedim. Netice de karşı cins
Soran+1 yılHe tamam aferin sana öyle yap altın madalya da alırsın
Hic orali olmazdim.
20 Yorumlabak peşinde hatunlar koşuyo derdin ne ahahah
04 Yorumla
Soran+1 yılYalnız koşan benim :D
Soran+1 yılSadece bu değil üni sınavında kötü yaptım astımın var nefes alamıyorum sosyal hayatım yok tipim yok maddi durumumuz kötü
Alakayı keserdim
10 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden homoseksüellerle arkadaş olmayın.
19 Yorumla
Soran+1 yılHer önüne gelen hemcinsine aşık olmuyorlar. Sen nasıl her erkekten hoşlanmıyorsan onlarda öyle. Sapik değiller sonuçta böyle demen aşırı saçma geldi.
- +1 yıl
Ama ona o kadar herşeyimi paylaşıp daha sonra beni sevmesi beni ondan soğutur gerçek hetero kadınlar en yakın arkadaşının bise. x ya da lez olduğunu öğrense, inan dünyası başına yıkılır. Eğer ona bu hoş geldiyse, o zaten hetero değildir.
Soran+1 yılSana bir şey diyeyim o zaman ben biseksim ve her önüme gelen kız arkadaşımdan hoşlanmıyorum.4-5 kız arkadaşım var hepsi de biliyor ve hiçbirinden hoşlanmadım şu ana kadar. Kişinin elinde olmadan gelişiyor bu tür şeyler. O yüzden direk benden hoşlanacak demek saçma.
- +1 yıl
Sen arkadasina mi asıksıb
Soran+1 yılÖnceden olmuştum şu an kimseden hoşlanma gibi bir duygum yok
- +1 yıl
Hm
- +1 yıl
Bana bise ksüelerr itici geliyor sence ben homofobikmiyim
Soran+1 yılYoo sen mükemmel bir insansın aferin sana :D
- +1 yıl
Teswkurler😎🤙
Mesafeli davranırım baksın dalgasına
16 Yorumla- +1 yıl