Sanırım giderek bağlanıyorum..Bluetooth ile numara öğrenebiliyor muyuz?

merhaba arkadaşlar daha önce de bahsetmiştim kuzenimden hoşlandığımı aslında o kadar uzağız ki numaralarımız bile yok.. ama bugün yanına oturup telefonuma baktım ekranda onun hiç sevmediğini düşündüğüm biri vardı bana bunu göndersene dedi bende yok ben bunu bilgisayardan çektim kalitesi kötü dedim o da tamam olsun gönder dedim bende ekranına koyacakmısın sanmıyorum diye cevap verdim o da gönder dedi ama sonra başka şeyler girdi araya göndermedim telefonu cebine koydu. Tam bakamadım ama telefonunu iphone diye biliyorum acaba bluetooth bağlantısında numara görme gibi bir şey var mı o yüzden mi göndermemi istedi o hiç sevmediğini düşündüğüm ekran görüntüsünü? Çünkü öyle bir şey ki asla benden yada başka birisinden isteyemez.. Daha sonrasında da saçların açılmış senin ne renk bu vs. dedi ama çok az konuştuk iki kelime ancak. hep büyükler vardı sonra da kalktı dolaşmaya başladı zaten. hiç konuşamıyorum ki onunla konuşacak bir şeyimiz yok çünkü SONUÇ OLARAK BEN BUNU KENDİME AŞIK ETMEK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM? CİDDİ DÜŞÜNMEK İSTİYORUM..
Sanırım giderek bağlanıyorum..Bluetooth ile numara öğrenebiliyor muyuz?